Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Μ.ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦ. ΧΙΟ, ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ: “ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΚΕΡΤΣΟΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΜΙΛΟΥΣΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ”. ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΧΩΣ ΟΙΚΤΟ. “ΗΜΟΥΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΜΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΑΝ, ΤΟ ΕΚΑΝΑ”!

    Κοινοποίηση:
    XIOS-foyr-foyr

    Λίγες ώρες πριν τον συλλάβουν και λίγες ώρες πριν τον “τελειώσουν” χώνοντάς τον φυλακή, όπως τουλάχιστον φαίνεται από τις δρομολογημένες εξελίξεις -αφού τους έκανε όλες τις δουλειές ως αναλώσιμος που ήταν- ο πολυσυζητημένος “άνθρωπος του Μαξίμου” για όλες τις δουλειές, Μένιος Φουρθιώτης, άνοιξε το στόμα του στον Στέφανο Χίο και είπε πολλά.

    Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ, έχοντας διαίσθηση αλλά και πληροφόρηση ότι θα συλληφθεί, μίλησε μαζί του, σε μια συνέντευξη που βγάζει σοβαρές πολιτικές ειδήσεις. “Αυτοί είχαν πάντως σχέση μαζί μου, εκεί είναι και άλλοι. Εκεί είναι ο Γεραπετρίτης και ο Σκέρτσος. Στο Μαξίμου. Μου έλεγαν: Παίξε αυτό μην παίξεις εκείνο, κάνε αυτό μην κάνεις εκείνο, μην παίξεις αυτόν, μην βγάλεις αυτόν, μην κάνεις εκείνο. Αυτά είναι όλα γραπτά. Και για να μην πάθω και τίποτα τα έχουν πάρει όλοι οι δικηγόροι και είναι και συμβολαιογράφο, τα έχω όλα, με τα τηλέφωνά τους με τα πάντα”.

    Τι άλλο χρειάζεται για να αντιληφθεί κανείς ότι μεταξύ του κατηγορούμενου για 2 κακουργήματα με ένα βεβαρυμμένο ποινικό μητρώο και υπουργών της κυβέρνησης, υπήρχαν σχέσεις στοργής;

    Απολαύστε όλα όσα ειπώθηκαν. Εάν αυτοί κυβερνάνε τη χώρα, εμείς τότε πρέπει να μετοικήσουμε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    51 Σχόλια

    1. ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΔΊΝΟΥΝ ΤΑ ΟΝΌΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
      ΣΥΝΕΡΓΆΤΕΣ;;;;;ΜΉΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΊ
      ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΉ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
      ΟΙ ΟΠΟΊΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΆΣΤΗΚΑΝ ΔΥΟ ΦΟΡΈΣ ΙΣΟΒΙΑ
      ΚΑΙ ΒΓΉΚΑΝ ΣΕ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ;;;;ΛΕΩ ΕΓΩ.
      ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ Α ΛΑ ΚΑΡΤ. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ

    2. μαλλον δεν εγινε καλη μοιρασια…παντα ετσι ξεσπούν “σκαναδαλα”

    3. Εναν λοχια αναζητούμε να μπουζουριασει τα λαμογια ξανά…

    4. ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
      ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

    5. Βλακειες λεει βρεεεε, καθεστε και πιστευετε την Μενια!! Αμαν πια σκεφτειτε λογικα μια φορα! Αμα ηταν κατι θα τον ειχαν καθαρισει και θα τελειωνε το σηριαλ. Τι καθεστε και ακουτε τις αρλουμπες της Μενιας επειδη τον μπαγλαρωσαν για τις βρωμικη ζωη που εκανε?? Αντι να χαιρεστε που μαζευουν τους…καθε λογης απατεωνισκους καθεστε και τον πιστευετε…ποιον?? Τον Μενιοοο!!! Ελα ξεκολλατε

      1. αντί να θέλει να διερευνηθούν οι καταγγελίες για την μαφία που ξέρουμε ότι υπάρχει θέλει να πάει η Μένια φυλακή για την “βρώμικη” ζωή που κάνει…..

        1. Φιλαρακι με τη Μενια εισαι τυπε?? Συγνωμη που στη μπουζουριασαμε φουστρα..

    6. Αποκαλυπτική συνέντευξη. Τι έκανε λοιπόν και τον έπιασαν;
      Έβγαζε και σκάνδαλα κ ο Μένιος, είναι αλήθεια…
      Να δούμε αύριο… Τι θα πει…

    7. Αύριο πάει εισαγγελέα να πιούνε καφεδάκι και να τα συμφωνήσουμε.

    8. Σας γλεντάει ο Φουρθιωτης … απορώ Στέφανε γιατι του πήρες συνέντευξη …..

    9. ΣΤΕΦΑΝΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΟΥ….
      ΓΡΑΦΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ, ΟΠΩΣ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΑΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΧΛΕΥΗ, ΟΠΩΣ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΣ ΚΑΤ΄ ΕΥΦΗΜΙΣΜΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ….

    10. Ο ΜΕΝΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΗΡΩΑΣ. ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ. ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ. ΚΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Κ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ, ΜΕ ΤΑ 2 ΧΕΡΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ

    11. γελανε και οι κοτες…………εχει αναγκη η κυβερνηση τον φθουριωτη!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα

      1. Γιατί, εσύ δηλαδή την συγκεκριμένη κυβέρνηση (αλλά και όλες τις προηγούμενες φυσικά) την έχεις για “άριστη” και “επιπέδου”? Μεγαλύτερα και πιο βρωμερά σκουπίδια δεν έχουν υπάρξει και αυτό το έχουν αποδείξει οι ίδιοι με τις πράξεις και την στάση τους. Μην υποτιμάς κανέναν “Μένιο”. Δεν φταίνε οι “Μένιοι” αλλά αυτοί οι γελοίοι και άθλιοι (ανθ)έλληνες πολιτικοί μας, που (για κάποιο λόγο πάντα!!) επιλέγουν να πέφτουν πάντα τόσο χαμηλά μόνο και μόνο για τα δικά τους συμφέροντα. Και είναι πολλά τα “συμφέροντα”……..

    12. Άμα ήθελαν τον σκοτώσουν τώρα δε σου μίλαγε Στέφανε… Όπως δε θα του μιλαγες κι εσύ. Απλά θέλουν να τον αφανίσουν πολιτικα.
      Το ίδιο έκαναν και τον Χριστόδουλο και τη Χ.Α.Για αυτό άλλωστε κι εσύ δεν ασχολείσαι με τη πολιτική ενεργά.

    13. μπροστά στην συμμορία του ταρίφα, του καπέ, του κούλη κλπ. είναι προσκοπάκι

    14. Εαν ηταν κολλητος του μαξιμου θα ειχε και τη φρουρα που ζηταγε! χωρις να σκηνοθετησει πυροβολισμους και να τους πληρωσει.
      Νομιζει οτι μετα απο αυτον το χαος εχει πολλη μεγαλη ιδεεα για τον εαυτο του.

    15. Τους ψήφους των ΛΟΑΤΚΙ εννοω. Τα ίδια δεν έκαναν και με τη Χ.Α;;; Τους εκβίαζε κιόλας.
      Τι περιμενε;;

    16. Δεν είδα το βίντεο, ούτε τα teaser μπορώ να δω, βγάζει ότι η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη. Αφού, όπως ισχυρίζεται, ενεργούσε κατόπιν εντολών αυτών των δύο άρα η απόπειρα δολοφονίας κατά του Χίου και η επικείμενη είναι δικός τους σχεδιασμός. Η δικαιοσύνp γιατί δεν επεμβαίνει;

    17. Για όσους αναρωτιόνται γιατί δεν έχουμε επαναστατήσει, το πρόβλημα δεν είναι η θέληση ή το θάρρος που επικαλείται κάποιος φίλος. Το πρόβλημα είναι καθαρά στην οργάνωση. Και τα πρόβατα πολλά είναι και έτοιμα να υπακούσουν. Χωρίς βοσκό όμως σκορπάνε και δεν μπορούν συντεταγμένα να κάνουν τίποτα. Έτσι και εμείς, χωρίς κάποιον άνθρωπο, ένα συλλογικό όργανο, ένα κόμμα να οργανωθούμε και να επαναστατήσουμε δεν μπορούμε παρά να καθόμαστε στους καναπέδες και να είμαστε θεατές στο βιασμό του λαού μας και της χώρα μας. Ας μαζευτούμε 3-4 χιλιάδες (δεν λέω και κανένα νούμερο εξωφρενικό) έξω από τη βουλή να διαμαρτυρηθούμε για 2-3 μέρες διαδοχικά και θα δείτε πως θα πάρει διαστάσεις το θέμα (ούτε τα πετσωμένα ΜΜΕ δεν θα μπορούν να το κρύψουν) και θα πέσουν και μερικές παραιτήσεις. Με το πληκτρολόγιο δεν γίνεται δουλειά, πέρα από το να συμφωνούμε όλοι ότι έχουμε για κυβέρνηση μαφιόζους και νονούς της νύχτας.

      1. Σωστός, λάβε υπόψιν σου, η πολιτική σήμερα δεν είναι όπως στην
        εποχή του Περικλή, παρά είναι επιστήμη που καθοδηγείται από κέντρα.
        Ο λαός όπως ανέφερες, θέλει τον μπροστάρη του και μια μπαντιέρα να σταθεί
        πίσω της, τα κόμματα δεν μπορούν, άλλη οργάνωση δεν υπάρχει, η μόνο ισχυρή
        οργάνωση είναι η εκκλησία, αλλά τι κρίμα, πάντοτε, από την γέννηση της ήταν στην
        απέναντι πλευρά από τους Έλληνες!

    18. ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ. ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΚΕΛΘΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ 20 ΕΤΩΝ ΕΙΜΑΙ 70 ΚΑΙ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.

    19. Νδ μαφια κοζανοστρα χρονια τωρα ,δημευση και ξυλο

    20. Στο είχα πει Στέφανε από την ελ.ας είναι εδωεμενα όπου και να πάω η ΕΥΠ πίσω μου χρόνια τώρα δεν καταλαβαίνουν ούτε από συναδέλφους ούτε φίλους τίποτα…σκέψου ότι σου έχω πει έχω πέσει μέσα….???

    21. Στέφανε τρομερά γεγονότα.Ο γουρλομάτης είναι εκτελεστικό όργανο τής Εβραικής λέσχης Μπιλτερμπέργκ.Τά λόκντάουν,ή απαγόρευση καί κατάργηση τού Πάσχα,τό κλείσιμο στά σπίτια καί τά θανατηφόρα εμβόλια τού κτηνίατρου Μπουρλά είναι οδηγίες από τήν λέσχη,από τόν Σόρος καί τήν Μέρκελ.Πρέπει νά βάλουμε ένα τέλος στήν μασωνική δικτατορία τού γκαβού καί τής ληστοσυμμο-
      ρίας του.
      Γιάννης Λάκων

    22. Φουρθιώτης-κυβερνητική καμόρα Μητοτάκη , σημειώσατε x .Tην καθαρή αλήθεια θα τη μάθουμε όχι δια στόματος Φουρθιώτη αλλά Χίου και Βαξεβάνη.

    23. ΤΙ ΑΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΘΕΕ ΜΟΥ! ΕΧΕΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΥΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΡΑΤΟΣ;

    24. Φουρθιώτης- κυβερνητική καμόρα του Μητσοτάκη σημειώσατε x.

    25. Μπράβο που τον πιστεύετε. Και που είχε βγάλει στα μανταλάκια το Βρούτση και τη γενική γραμματέα του υπουργείου Εργασίας Στρατινάκη ήταν εντολή της Κυβέρνησης? Ρε πάτε καλά? Με τον κάθε ανεγκέφαλο χωρίς όριο?

    26. Οι μαφιόζοι έχουν αλλώσει όλα τα σαπιοκάναλα για να τους αβαντάρουν στις βρωμοδουλειές τους και να περνάνε τα μέτρα που θέλουν χωρίς να ανοίγει μύτη.

    27. Τελικά ο Μένιος είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος για να καλύψουν αισχροδουλειες τα πολιτικά λαμόγια..Εάν αυτά που είπε ο Μένιος είναι αληθή χωρίς όπως αναφέρει στον Χίο να είναι πουθενά εμπλεκόμενος τότε η απόπειρα δολοφονίας που θέλουν να του στήσουν είναι οικονομικά συμφέροντα πολιτικων και σπίτι δένεται Μένιος γνωρίζει ποιους θα δώσει φυλακή πριν τον φάνε…οπότε εδώ η σύλληψη του είναι άδικη για να μην βγουν στην φόρα άπλυτα και με την σύλληψη τού τον εμποδίζουν να καταθέσει…

    28. Κι εγώ τον πιστεύω τον Μένιο στα της μαφίας του Μαξίμου.Αλλος λίγο άλλος πολύ ειμασταν πονηρεμενοι για τις μαφιοζικες μεθοδεύσεις σε όλα τα επίπεδα και ειδικά όπου παίζει χρήμα.
      Δεν ξέρω πόσο θα τον κρατήσουν μέσα τον Μένιο,προσωπικά θα ήθελα να βγουν όλα στη φόρα αλλά αυτοί είναι ικανοί να βρουν τους δικηγόρους και συμβολαιογράφους που εμπιστεύθηκε ο Μένιος και να τους πάρουν όχι μόνο τις καταγεγραμμένες αποδείξεις αλλα και τα σωβρακα.

    29. Και γιατι να μη τους καρφωσει ολους;
      Αν υπαρξει δικαιοσυνη εστω και για μια φορα τοτε μπορει να τον παραδεχτω τον μισογυνη…..δωστους ολους τωρα.

    30. Που είναι οι εισαγγελεις; Που είναι η ΕΥΠ; Γιατί δεν έχει συλληφθεί η συμμορία της Νέας Δημοκρατίας; Ντογιακο που βοσκεις ρε ξεπλενη;

    31. ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ…Η ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΚΟΥΕΙ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΤΖΕΝΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ…ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ;

    32. Μια απέραντη χαβούζα έχει καταντήσει αυτή η χώρα! Δεν είναι τυχαίο πως οι ίδιοι οι κρατικοί/κρατικοδίαιτοι έχουν αφήσει την χώρα στον αυτόματο και έχουν αφήσει ανοιχτά τα σύνορα ώστε να γίνουμε μειονότητα στην ίδια μας την χώρα! Από το βίντεο πάντως κατάλαβα πως υπάρχει ένα κοινό σύστημα που είναι υπερκομματικό (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ κτλ κτλ) που μέσω των στημένων πολιτικών αντιπαραθέσεων ελέγχει πλήρως την ελληνική κοινωνία και την οδηγεί στην καταστροφή και στον εξανδραποδισμό…Φίλε Στέφανε να προσέχεις και να μας ενημερώνεις γιατί η εξουσία πρέπει να ελέγχεται και να λογοδοτεί στον Ελληνικό λαό, διαφορετικά αν συνεχίσουμε έτσι, οδεύουμε σε προτεκτοράτο Γερμανίας και Τουρκίας.

    33. Μήπως να έδειχνε σε σας πρώτα τα ντοκουμέντα, και κατόπιν να βγάζατε το θέμα ? Λέω μήπως …
      Και να δημοσιεύετε όλα τα σχόλια. Και τα επιδοκιμαστικά και τα αποδοκιμαστικά. Αν θέλετε να αποκαλείστε αντικειμενικοί !!!

    34. Να συλληφθούν άμεσα όλοι οι βουλευτές της ΝΔ μαζί με τον αρχηγο τους Κυριάκο Μητσοτάκη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης όπως συνέβη με την Χρυσή Αυγή!

    35. Μητσοτάκης ο εντολοδόχος και ντιλερ εμβολίων

    36. αυτη η μαφια που κυβερναει .εγω τον πιστευω τον μενιο .

    37. Kamora drageta Κολομβία Μεξικο Μαφία
      Πρέπει γρήγορα να παραιτηθούν τώρα Όλοι.

    38. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ πάντα μπροστά από τα γεγονότα. Ευχαριστούμε για την έγκυρη ενημέρωση και καλή Ανάσταση σε όλους.

    39. Μπράβο ρε Χίο μιλάμε είσαι κορυφή!!!
      Τι σκουπιδαριό μας κυβερνάει…
      και εμείς απορούμε γιατί δεν μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι.

    40. Δημοκρατία της Μαφίας. Χρειαζόμαστε επειγόντως εθνική κυβέρνηση.

      1. Αυτό που χρειάζεστε είναι θάρρος και όπλα. Θάρρος δεν υπάρχει ούτε για δείγμα!! Στριγκάκια, νταίδες, φρεντοτσίνο, πολυθρόνα και ίνδάλματα όλους τους απατεώνες, δήθεν επιχειρηματίες! Υπάρχει ποτέ περίπτωση να πάει κάποιος μπροστά με αυτά τα μυαλά;;;;;;;Ούτε για πλάκα!!!! Σαλάμ Ουαλέκουμ λοιπόν και καλά σαράντα…..

    Comments are closed.