“Η ΡΩΣΙΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ ΑΜΑΧΟΥΣ, ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΑΖΟΦ ΔΕΝ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ, ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΦΑΓΗΤΟ” – ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο… ΜΕΓΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΥΠΟΔΟΧΗ – “ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ” ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ – ΜΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟ ΠΑΪΑΤ [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

    Κοινοποίηση:
    3199605

    Στην Ελλάδα, στο αεροδρόμιο Ελευθερίος Βενιζέλος, έφτασε ο Έλληνας πρόξενος στη Μαριούπολη, Μανώλης Ανδρουλάκης. Στο αεροδρόμιο περίμεναν τον πρόξενο η οικογένειά του, η σύζυγός του με τον επτά μηνών γιο τους και ο πατέρας του.

    Συγκλονιστικές ήταν οι δηλώσεις του πρόξενου με την άφιξή του στην Αθήνα. «Ήρωες είναι οι άνθρωποι που έχουν μείνει πίσω και χτίζουν ζωές από το μηδέν», είπε στο ξεκίνημα των δηλώσεών του μετά την «Οδύσσεια» που πέρασε ο Μανώλης Ανδρουλάκης, ο οποίος εστίασε στις αδικαιολόγητες επιθέσεις που έχουν στοιχίσει ζωές αμάχων, ενώ κατέστησε αναγκαία την άμεση κατάπαυση του πυρός.

    Εμφανής ήταν η η συναισθηματική φόρτιση στη διάρκεια της ομιλίας του κ. Ανδρουλάκη, ο οποίος έκανε εκτενή αναφορά στη σχέση του με τη Ρωσία και τον πολιτισμό της για να καταδείξει ότι ο πόλεμος δεν έχει σχέση με τη γενικότερη ρωσική παιδεία που εκείμος γνώρισε.

    Ευχαρίστησε, μεταξύ άλλων, την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι και το υπουργείο Εξωτερικών της Ουκρανίας όπως και τις δύο οικογένειες που τον φιλοξένησαν στη διάρκεια του ταξιδιού του.

    Επαινώντας τη συνολικότερη βοήθεια του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε: «Αυτό είναι το ελληνικό ΥΠΕΞ που ξέρουμε».

    Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο Έλληνας πρόξενος στη Μαριούπολη σημείωσε ότι ασχολείται με τη Ρωσία εδώ και 20 χρόνια. «Σκεφτόμουν τον Τσολστόι, Αϊζενστάιν, Σοστακόβιτς»…

    «Είμαι πολύ ευτυχισμένη, σας ευχαριστώ όλους» το μήνυμα χαράς και ανακούφισης της γυναίκας του, η οποία κρατούσε αγκαλιά τον γιο τους.

    Ο πατέρας του πρόξενου βρισκόταν στο πλευρό της συζύγου του γιου του και εμφανώς συγκινημένος έστειλε κι εκείνος ευχαριστήριο μήνυμα.

    Ποιος είναι ο Ανδρουλάκης

    Ο Ανδρουλάκης είναι διπλωμάτης καριέρας με πολλές θέσεις ανά τον κόσμο, όπως το Καζακστάν την Ατλάντα και τέλος στη Μαριούπολη. Πρόκειται για άτομο με βαθιά γνώση της Ρωσίας και όλης της γεωπολιτικής σημασίας της πρώην ΕΣΣΔ και με βαθιές σχέσεις με τις ΗΠΑ. Όπως για παράδειγμα με τον γνωστό τουρκόφιλο Τζέφρι Πάιατ που στήριξε στο twitter τη συνέντευξη του Ανδρουλάκη σε δημοσιογράφο.

     

    Όπως βλέπετε στη συνέντευξή του, οι απόψεις του ταυτίζονται απόλυτα με τις θέσεις των ΗΠΑ και κατά συνέπεια του Μητσοτάκη.

    Δείτε εδώ δημοσίευμα του 2018 που αναλύει τις σχέσεις του πρόξενου με αμερικανικούς παράγοντες.

     

    Μετά από όλα αυτά, δεν θα έπρεπε να μας κάνει εντύπωση η υποδοχή – “υπερπαραγωγή” που του έστησαν τα κανάλια στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή του…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    40 Σχόλια

    1. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ..ΜΠΑΜ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ..GOOD TRY ..ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΑΨΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΟΝΤΡΟΜΠΟΥΛΗ

    2. Θεε μου, ποσα φιδια ταιζω ο π….ης ο Ελληνας φακιρης!

    3. ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΗΡΩΙΚΟ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΧΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΤΑΝ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΘΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗΣ.

    4. ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΗΡΩΙΚΟ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΧΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΤΑΝ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΘΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗΣ.

    5. Από κηφήνα περιμένατε να ακούσετε κάτι καλύτερο? Γραικύλοι μια ζωή.Άλλωστε και ο μπαμπάς κηφήνας του δημοσίου

    6. Άντε στον Κούλη να σε στείλει πρόξενο στις Μπαχάμες να ξεκουραστείς.

    7. ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΉΤΑΝ ΌΛΑ. ΌΠΩΣ ΠΆΝΤΑ (ΑΠΟ ΗΠΑ)

    8. ΑΥΤΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ….Η ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΓΚΡΑ.

    9. Από εμπειρία μου με πρόξενο σε πόλη του Καναδά, κατάλαβα ότι μόνο με πολύ χοντρό μέσον γίνεσαι πρόξενος, όσο ηλίθιος και να είσαι.. Η πλέον άχρηστη κρατική θέση…
      Ο συγκεκριμένος είναι ακριβός ένας από αυτούς.. τελείως αδουλευτος.

    10. Αυτός ο ξεφτιλισμένος υπάλληλος της αμερικανικής πρεσβείας, που παριστάνει τον «πρόξενο», δεν μου μοιάζει και πολύ φανατικός άνδρας. Φαίνεται ότι το έτριβε το πιπέρι, με τις αδελφάρες του Χαζόφ.

    11. μια ερώτηση.. Δεν σας κάνει εντύπωση πως τόσες μέρες εκεί με λίγο φαγητό και σε άσχημες συνθήκες κατά τα λεγόμενα του αυτός ο μπουλούκος δεν αδυνάτισε καθόλου; Σαν να μην μας τα λέει καλα ο προξενούκος…

    12. Μπούλης μοσχαροκέφαλος…Πιστό σκυλι των ΗΠΑ και του Κούλη…Πιόνι του Εβραίου Σουάμπ της Νέας Τάξης Πραγμάτων…

    13. Για όσους ξέρουν cia-nis και η προδοσία καλά κρατεί!!! Καλημέρα σας κύριοι!

    14. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΥΤΟΠΤΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ…ΜΕ ΤΟΣΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ…ΔΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ/ΦΟΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ…ΔΛΔ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥ???ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟΙ ΖΩΟ!

    15. ολη ξερουμαι πος γινεται προπαγανδα αμα λες αυτα που θελουν να σκουσουν σε δεχονται με τιμες αυριο μεθαυριο να δουμε τη θεση θα του δωσουν για αυτα που ειπε σημερα

    16. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΖΟΦ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΑΦΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΑΓΕ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ….??ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ Η ΚΟΥΛΑ ΤΗ ΘΑ ΤΟΥ ΕΤΑΞΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ…………ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΡΑΙΑΤ ΑΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΘΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΚΗΡΙΟΥ

    17. ΓΛΥΨΕ ΚΩΛΟΥΣ!!! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟ ΡΑΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ!!! ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

    18. Είπε τους Έλληνες στην Μαριούπολη ιθαγενείς, μετά ζήτησε συγνώμη.

    19. Τιμή και δόξα στους υπερασπιστές της Μαριούπολης.!

      1. Άντε τράβα να γλείψεις καμιά οπίσθια οπή στην αμερικανική πρεσβεία, γελοία πλύστρα των βρακιών του Πάιατ.

    20. Ρε μπουχέσα γιατί την έκανες με ελαφριά πηδηματάκια αφού είχες στο πλευρό σου τουα ναζιστές

    21. Έτυχε να πετύχω στις ειδήσεις αυτόν τον γλίτσα.. α ρε παλούκι που θέλεις στο κ… παλιο@@ κι εσύ ψεύτη… για θεατρίνος καλα το πας

    22. ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΑΣΟΝΟ ΤΟΜΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΞ

      1. μπαλονι να σκασει διπλα σου θα χεστεις πυρηνηκε πολεμε. το υπεξ ειναι πουλημενοι και η κυβερνηση. μην μιλας ομως για πολεμο απο τον καναπε σου πατριωτη.

    23. οι Αζοφ βομβαρδιζουν το σπιτι τους για να ενοχοποιησουν τους φουκαραδες ρωσους. ετσι λεει το κρατικο καναλι της μαμα ρωσσα και η πρεσβεια εδω. Ακομα λενε οτι υπαρχουν εξωγηινοι στη μαριουπολη γιαυτο βομβαρδιζουν. επαναστατες του καναπε και του πληκτρολογιου μην μπουν στον κοπο να απαντησουν γραμμενοι ειναι στ”αγραφα. Συμφωνω με το μακελειο σε πολλα εκτος απο τον πολεμο. Ακομη συμφωνω οτι υπευθυνο ειναι το νατο. Ο πολεμος δεν ειναι ποτε η λυση. Οι ηγετες καθονται σε γυαλιστερα γραφεια με χαβιαρι και σαμπανια και σκοτωνονται αμαχοι και γυναικοπαιδα.

      1. Μπαινω στον κοπο να σου απαντησω μονο και μονο γιατι το σχολιο σου ειναι κατα συνειδηση ανθρωπινο.
        Εχω γεννηθει και μεγαλωσει στη Σοβιετικη Ενωση στην περιοχή του Ντονμπας. Πολλα χρονια ζω στην Ελλαδα και εχω κανει οικογενεια εδω! Ειμαι ρωσοφωνη και ουκρανικά καταλαβαινω αλλα δεν ειναιι η μητρικη μου γλώσσα.
        Εννοειτε πως ειμαι κατα του πολεμου!!! Αλλα αυτος ο πολεμος αρχισει θα ελεγα και πολυ πριν το 2014!!! Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ασχιμα μπορει να αισθανεται καπιος ανθρωπος στη θεση νου!!! Δεν μπορεις να φανταστεις τι βασανιστηρια εχουν περασει οι ανθρωποι του Ντονμπας απο το παρακρατος της Ουκρανιας! Ολοι μου συγγενεις και γνωστοι εχουν βαλει τη ρωσικη σηναια στο προφιλ τους!!! Σου λεει κατι αυτο??? Και ναι δεν πιστευω πως οι ρωσοι βομβαρδιζουν αμαχους και ελπιζω οταν ολα θα βγουν στο φως να τα ξαναπουμε!!!
        Με σεβασμο

        1. Μη στεναχωριέσαι παιδί μου Alena με προσευχή και υπομονή ολα θα βγούνε στην φόρα και θα φανεί το άδικο. Είμαστε μαζί σού και με όλη την Ρωσία…

        2. Ολα αυτα τα λενε και φιλοι μου ουκρανοι απο τη Λβιβ που εχουν ζησει αυτες τις καταστασεις. Δεν μπορω ομως τωρα να φανταστω πως ενα τετοιο γατονι σαν τον Πουτιν δεν ειχε προβλεψει αυτη την εξελιξη. Ελπιζω σε καθε περιπτωση να ληξει ο πολεμος συντομα.

        3. Άδικα δείχνεις σεβασμό σε τέτοια ανθρώπινα σκουπίδια. Αφανισμό μέχρι για τον τελευταίο υποστηρικτή του Αζόφ. Άταφοι να μείνουν, να σαπίζουν στους δρόμους και να τους τρώνε οι κρεατόμυγες και τα σκυλιά.

    24. Να ευγνωμονείς τους Ρώσους που έκαναν τα πάντα για να φύγεις από κει με ασφάλεια ούγκανε.

      1. ευτυχως που ηταν ο σταλιν και φυγαμε απο κει. αλλιως γκουλανκ η βομβα ελληνα της ουγκαντας.

    25. ο στραβελακης τον απεκαλεσε “σημαντικο ηρωα”…σιγα το χοντρο με τα γυαλια…κουραδας πρακτορισκος απτους πολλους που εχει το “Elliniki Demokratia”

    26. Από Νενέκους άλλο τίποτα στη χώρα μας, υπηρέτες ξένων συμφερόντων με πληρωμή από τους φόρους μας.

    27. ε ας καθοσουνα στην ουκρανια παρεα με τους αζοφ η οπως διαολο τους λενε αλλα χεστηκες απο τον φοβο σου

      1. Θα καθόταν, αν δεν έκαναν εισβολή οι Ρώσοι στην Μαριούπολη, θα καθόταν, όπως καθόταν πριν τους βομβαρδισμούς.

        1. Καλώς τη σφουγγαρίστρα του Πάιατ. Το έβγαλες και σήμερα το δίφραγκο, γελοίο υποκείμενο της φάπας και της ξάπλας. Άντε τώρα να γλείψεις και κανέναν πάτο, στους βόθρους και τα καταγώγια του Μαξίμου.

    Comments are closed.