Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ (!) ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ 3Ε! ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΟΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ! ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

    Κοινοποίηση:
    ασασ

    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε σουίτα του ξενοδοχείου «The Met» της Θεσσαλονίκης.

    Μετά την περιγραφή των γεγονότων από το θύμα σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και την ευρεία αναπαραγωγή των λεγομένων της κοπέλας από τους τηλεοπτικούς σταθμούς και το Διαδίκτυο, η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης κάλεσε το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Ιανουαρίου και τους 4 άνδρες που ανακρίθηκαν αμέσως μετά το συμβάν και αφέθηκαν ελεύθεροι από τους δικαστικούς λειτουργούς, όπως είχε γράψει το edolio5.blogspot.com.

    Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Εισαγγελίας, καλούνται να καταθέσουν ανωμοτί (δηλαδή ως ύποπτοι) οι Βασίλης και Ευαγόρας Λεβέντης, ο εφοπλιστής Κωνσταντίνος Περογιαννάκης και ο Βασίλης Τραφαλής.

    Νομικοί κύκλοι εξηγούν πως η νέα ανακοίνωση της Εισαγγελίας σημαίνει ότι προφανώς προέκυψαν στοιχεία τα οποία ενδεχομένως να στοιχειοθετούν εντελώς νέα κατηγορία. Ακόμη και αυτήν του ομαδικού βιασμού. Αν υιοθετηθεί μια τέτοια κατηγορία, τότε οι 4 εμπλεκόμενοι οι οποίοι θα καταθέσουν ως ύποπτοι ενδεχομένως να προφυλακιστούν.

    Επισημαίνεται πως αμέσως μετά την κατάθεση της Γεωργίας Μπίκα στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου και την υποβολή μηνύσεως προσήχθησαν και ανακρίθηκαν 5 άνδρες: οι αδελφοί Λεβέντη, ο εφοπλιστής Περογιαννάκης, ο Βασίλης Τραφαλής και ο Μάνος Παπαδόπουλος. Όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι υπό όρους που φάνταζαν αστείοι μπροστά στα όσα κατήγγειλε η Γεωργία Μπίκα. Ωστόσο, η δίωξη που ασκήθηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ήταν πλημμεληματικού χαρακτήρα. Μετά τον σάλο που προκλήθηκε και τη χιονοστιβάδα αποκαλύψεων ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου παρενέβη και ζήτησε να επιστατήσει των ερευνών για το ζήτημα ανώτερος εφέτης δικαστικός λειτουργός.

    Οι εξελίξεις δικαίωσαν τη Γεωργία Μπίκα. Οι δικαστικές αρχές μετά από λίγα εικοσιτετράωρα άλλαξαν προσανατολισμό και κάλεσαν τους 4 πρωταγωνιστές αυτής της άθλιας υπόθεση βιασμού, εκ των οποίων οι τρεις επώνυμοι και ισχυροί γόνοι μεγάλων επιχειρηματικών οικογενειών. Την ώρα που γίνονται όλα αυτά και δικαίως προβάλονται από τα ΜΜΕ δεν μπορούμε να μην σημειώσουμε την υποκρισία όσων γράφουν σήμερα τα “Αποκαλυπτικά” ρεπορτάζ!

    Η υπόθεση αυτή όπως ήδη έχουμε γράψει στο edolio5 είχε αποκαλυφθεί με πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Επειδή όμως κανένας δεν ήθελε να κάνει “μάγκα” τον Χίο και φυσικά κανένας να κάνει εχθρό του την εταιρεία 3Ε που δίνει διαφήμιση δεξία και αριστερά το θέμα έγινε βαβά! Όταν όμως πλημμύρισε το διαδίκτυο δεν μπορούσαν να το κρύψουν, εκμεταλευόμενοι φυσικά και την ευκαιρία αυτή που δεν έπαιρναν διαφήμιση από την 3Ε να πάρουν και όσοι ήδη έπαιρναν να πάρουν μεγαλύτερη. Αυτή είναι η αλήθεια του όψιμου ενδιαφέροντος της Ελληνικής συστημικής δημοσιογραφίας. Να σημειώσουμε επίσης ότι το Budget της διαφήμισης της 3Ε το χειρίζεται η εταιρεία των Βαρβιτσιώτη – Ολύμπιου που τις τελευταίες ώρες δεν έχει σταματήσει να χτυπάει το τηλέφωνο τους. Γιατί άραγε ;

    Πηγή: edolio5.blogspot.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Ωραία τρυφερουδια. Άμα πάνε για μέσα θά καλοπερασουν. Θα τους κάνουν τά ντερβισια τον πάτο τους τούνελ της Εγνατίας

    2. Να επανέλθει ο αντιπρόεδρος του ΣτΕ για να γίνει δίκαιη δίκη.

    3. Πάντα πρώτο το Μακελειό ξεσκεπάζει την σαπιλα αυτής της κοινωνίας!!! Τα γνωστά γλειφτρονια των ΜΜΕ πάντα κάνουν μόκο!!! Μπράβο στον Στεφαναρα που αποκαλύπτει το βόθρο του Ελλαδισταν με ονόματα και πρόσωπα των σιχαματων!!!👏👏👏

    4. Για να μην ξεχνάμε, η κόκα κόλα κέρδισε τη διοργάνωση των ολυμπιακών αγώνων ξευτιλίζοντας την Ελλάδα, που έχασε, με πρωθυπουργό τον πατέρα Μητσοτάκη. Έλα, Αλέκο. Κατά τα άλλα Οι μαλάκες οι Έλληνες περιμένουν δικαιοσύνη …

    5. Για όσους δεν το έπιασαν το άρθρο γράφει ότι την διαφήμιση της 3Ε Coca Cola την έχει αναλάβει ο “γκουρού” της επικοινωνίας Θωμάς Βαρβιτσιώτης, που είναι ΓΙΟΣ ΠΡΏΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ της ΝΔ και ΑΔΕΡΦΌΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ της ΝΔ.
      Επειδή η ΝΔ δεν είναι εγκληματική οργάνωση, τα στελέχη της δεν έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα οικονομικά και σωματεμπορίας, και δεν έχουν κάνει πολιτικές δολοφονίες σαν του Καλαμπόκα και δεν έχουν επέμβει ποτέ στο έργο της δικαιοσύνης ώστε από δολοφόνος να γίνεις διευθυντής τράπεζας.

    6. ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
      ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΗΞΗ ΔΙΟΤΙ Η ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΥΗΔ ΛΕΒΕΝΤΗ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΗ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΗΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

    7. Δυστυχώς είναι έτσι ακριβώς όπως τα περιγράφει το συγκεκριμένο blog. Επί σχεδόν τρεις εβδομάδες δεν υπήρχε ούτε καν σαν είδηση έστω και με διατήρηση της ανωνυμίας, το θέμα του ομαδικού βιασμού της κοπέλας. Αν δεν το είχε αποκαλύψει ο Στ. Χίος και το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, θα είχε κουκουλωθεί και δεν θα μαθαίναμε τίποτα. Αστυνομία, Δικαιοσύνη και ΜΜΕ υποκλίνονται στην coca cola.

    8. ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΒΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑΡΚΟΒΑΡΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΕΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
      ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΗΛΗΚΤΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΞΕΠΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΛΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ.
      ΑΠΑΙΤΗΣΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ.

    9. Μια επιταγή με αρκετα μηδενικά ,όλα θα είναι μιά χαρά ….

    10. Αν οι λεφτάδες κάνουν βιασμούς κτλ χωρίς τιμωρία
      Τότε σημαίνει ότι ο λαος πρέπει να πάρει τον νόμο στα χέρια του
      Απλά ξεκαθαρα

    Comments are closed.