Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ! ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ – Ο ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΣ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΥΜΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΑ: «ΧΩΡΑ-ΠΡΟΤΥΠΟ Η ΚΙΝΑ – ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ» – ΣΤΟΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

    Κοινοποίηση:
    29d7b7c9-7eae-455a-9e4a-c23c2970200b

    Την ώρα Κινέζοι επιστήμονες από την Γουχάν ανακοίνωσαν πως εντόπισαν έναν νέο κορωνοϊό, ο Μπιλ Γκέιτς, έδωσε τα εύσημα στο κομμουνιστικό καθεστώς, λέγοντας πως έκανε πολύ καλή δουλειά.

    Σε ένα ηχογραφημένο μήνυμα που εύχεται «σε όλους στην Κίνα, καλή Σεληνιακή Πρωτοχρονιά», ο Γκέιτς είπε «η πρόσφατη ανησυχητική και εξαιρετικά μεταδοτική παραλλαγή Όμικρον σημαίνει ότι η πανδημία COVID-19 δεν έχει τελειώσει ακόμη. Από την έναρξη της πανδημίας, η Κίνα έχει εργαστεί σκληρά όχι μόνο για να περιορίσει τον ιό, αλλά συνέβαλε επίσης στο κλείσιμο του χάσματος ιδίων κεφαλαίων υποστηρίζοντας άλλες χώρες με πολλές διαφορετικές προμήθειες, συμπεριλαμβανομένων των σπουδαίων εμβολίων».

     Ιδού λοιπόν η χώρα πρότυπο κατά τον Γκέιτς!

    Η χώρα που φυλακίζει σε στρατόπεδα συγκέντρωσης ασθενείς με COVID ή τους βάζει να ζουν σε γκέτο! Επομένως να περιμένουμε ανάλογα μέτρα στην Ευρώπη. Τι άλλο πρέπει να ειπωθεί για να δει ο κόσμος τι έρχεται στις χώρες της Ευρώπης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Πόσα χρόνια θα ζήσει και αυτός ο Γκέιτς και κάνει μακροχρόνια σχέδια , δεν τον κόβω γιά τόσο αφελή !

    2. Και το κουλιστάν και το Κουλιστάν…………………….Ζήτω το Μπορδελλιστάν!!!!!!!!!

    3. Διεφθαρμένος άνθρωπος και ψυχοπαθής. Ακόμα και αν πάρουμε την εκδοχή ότι θέλει να εργαστεί για το “καλο” της ανθρωπότητας, δεν αναιρεί το γεγονός ότι ειναι διαταραγμένος νάρκισσος. Νομίζει ότι είναι Θεός και θέλει να παρεμβαίνει παντού. Και οι μπολσεβίκοι τις καλύτερες προθέσεις είχαν και κατέληξαν χειρότεροι και από τους καπιταλιστές.

    4. χωρίς επιστροφή στις ρίζες μας, που σημαίνει τρώμε ότι παράγουμε και χρησιμοποιούμε επίσης ότι κατασκευάζουμε, άρα κλείνουμε τα σύνορα (άλλο κομουνιστικό και αυτό) και Κίνα θα τρώμε και Γκεϊτς!!

    5. Η Κίνα τραβάει τεράστιο ζόρι με τους Αμερικάνους αφού συνεχώς οι τελευταίοι σιγοντάρουν κάθε λογής αυτονομιστικό και αποσταθεροποιητικό στοιχείο εντός Κίνας. Σκέψου για παράδειγμα πως αν βγάλεις το Τουρκεστάν (Ουιγούροι), το Θιβέτ και την εσωτερική Μογγολία η Κίνα μένει η μισή. Επίσης διάφορα αλυτρωτικά ρεύματα και η υποστήριξη των διαφόρων μειονοτήτων όπως σε Μαντσουρία ή στα σύνορα με τις χώρες της Ινδοκίνας είναι στη συνεχή ατζέντα των ΗΠΑ όπως έκανε ο Τραμπ. Όπως και ο εγκλεισμός της Κίνας να μη βγει στον Ειρηνικό από τους αγαπημένους των ΗΠΑ, τους Ιάπωνες που είναι οι πλέον κρίσιμοι οικονομικά ανταγωνιστές επί δεκαετίες των Κινέζων σε Άπω Ανατολή, Ινδονησία, Ινδία και Αυστραλία και γενικώς σε παγκόσμιες εξαγωγές. Αν βάλουμε σε αυτό και το γεγονός του παντουρκισμού (Ουιγούροι και Μογγόλοι), την παραδοσιακή φιλία των Ιαπώνων με τους Δυτικούς (Γερμανία κυρίως), την κόντρα με τους Ινδούς και Αυστραλούς τότε καταλαβαίνουμε πως δεν είναι έτσι προφανή τα πράγματα.

      1. Α χά! Και τον Σοϊγκού, τον ντονμέ, γιατί νομίζεις τον έχει ο Πουτίναρος στο Άμυνας; Για να παραδώσει πακετάκι τη Σιβηρία και τις σπάνιες γαίες της στον πρίγκηπα Ξι Πινγκ… Άρε δούλεμα που σας ρίχνει ο εκλεκτός της Chabad Lubavitch!

    6. Ο Γκεϊς την δουλειά του κάνει.. εμείς γ@μω το στανιό μου πότε θα κάνουμε τη δική μας? ΠΟΤΕ????

      1. Αφού είμαστε πρόβατα. Πάνε τα ζώα, τα παιδάκια 5-11 για εμβολιασμό ενώ στη Σουηδία βγήκε απόφαση ότι είναι ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΙ ΒΛΑΒΕΣ ΓΙΑ ΤΙΑ ΗΛΙΚΙΕΣ 5-11..ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟΎ ΚΕΝΤΡΟΥ. ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ… ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ…

      2. Ένας σοφός έλεγε ότι οι βουλευτές έχουν ως επάγγελμα να φτιάχνουν καλύτερη κοινωνία….Αν όμως τη φτιάξουν τι επάγγελμα θα κάνουν;;;Το πιασες;;;

    7. Γκρεμιστε τους από τα βάθρα της περιοπης. Μην τρώτε παπα απο τον κάθε παπάρα. Η νέα τάξη είναι η εκδίκηση του υπαρκτού σοσιαλισμού με την τεχνολογία του εθνικοσοσιαλισμού. Οι Αμερικάνοι είναι πίσω απ’ τον Κινέζο, οι Ευρωπαίοι πίσω από τον Τούρκο και οι Κατακαημενοι πίσω απ όλους. Οι Ρώσοι κι οι Άραβες απλά περιμένουν την αποκάλυψη.

    8. Δικτατορία με πλήρη καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων η κομμουνιστική Κίνα. Πρώτη εφάρμοσε το QR Code για να ελέγχει τους ανθρώπους. Άπειρα τα στρατόπεδα συγκέντρωσης στο έδαφος της. Ο Bill Gates έχει ανακηρύξει ως στόχο του τη μείωση του ανθρωπίνου πληθυσμού,διότι θέλει να μειώσει λέει το CO2 και εμείς οι άνθρωποι παράγουμε CO2. Και βέβαια έχει πει ότι τα εμβόλια είναι εργαλείο μείωσης του ανθρώπινου πληθυσμού. Και ο ίδιος χρηματοδοτεί και ελέγχει και τον ΠΟΥ που δίνει τις παγκόσμιες οδηγίες για την αντιμετώπιση της λεγόμενης πανδημίας.

      1. Δεν μας λέει όμως πως χωρίς CO2 δεν θα υπάρχει οξυγόνο, καθώς τα δέντρα που απορροφούν το CO2 μας δίνουν το οξυγόνο που είναι αναγκαίο για την ζωή μας. Χωρις το ένα λοιπόν δεν θα υπάρχει το άλλο. Χωρίς CO2 θα πεθάνουν τα δέντρα και χωρίς δέντρα δεν θα υπάρχει οξυγόνο, άρα θα πεθάνουμε και εμείς.

    9. ……ο λεγομενος και γκειτς , ΕΧΕΙ ΙΔΙΑ ΦΑΤΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ”’ΓΕΦΥΡΑΙΟ ΣΕΝΕΚΑ ”’ ΔΟΛΟΦΟΝΟ του ΕΛΛΗΝΑ ΝΕΡΩΝΑ.[….μολις ο Νερωνας δηλωσε ελλην πολιτης και σταματησε την φορολογια στην ελλαδα οι μεσανατολιτες Σενεκας και ο αδελφος του Γαιος ΕΦΟΡΟΣ της Ελλαδος με εδρα την Πατρα τον Δολοφονησαν οπως και οι απογονοι τους τον Κενεντυ…]

        1. …..σιγουρα ανιστορητο διποδο εισαι 6654….. αριστουχε του τετελεσμενου μελλοντα χρειαζεσαι ξανα νοσηλεια επι της ελληνικης ιστοριας , πετυχημενε.

    10. Να τι κάνουν τα θρομβόλια
      Οι αποβολές αυξήθηκαν 300% το 2021 σε σχέση με τον μέσο όρο της προηγούμενης πενταετίας.
      Ο καρκίνος αυξήθηκε 300% το 2021 σε σχέση με τον μέσο όρο της προηγούμενης πενταετίας.
      Τα εμφράγματα του μυοκαρδίου αυξήθηκαν κατά 269% το 2021 σε σχέση με τον μέσο όρο της προηγούμενης πενταετίας.
      Οι νευρολογικές διαταραχές αυξήθηκαν 1000% το 2021 κατά τον μέσο όρο της τελευταίας πενταετίας, αυξάνοντας από 82.000 σε 863.000 σε ένα χρόνο.
      Οι καταγγέλλοντες παρείχαν τα δεδομένα γνωρίζοντας ότι θα αντιμετώπιζαν κατηγορίες για ψευδορκία αν υπέβαλλαν ψευδείς δηλώσεις στο δικαστήριο σε νομικές υποθέσεις που εκκρεμούν κατά του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ (DOD).

      1. Ότι και να τους λέμε τους εμβολιασμενους δεν καταλαβαίνουν τίποτα! Ο εγκέφαλος τους έχει πολτοποιηθει… Δεν υπάρχει σωτηρία…

      2. Μη διαβάζεις πολύ τα ψεκασμένα site διότι θα πάθεις μαλάκυνση εγκεφάλου.

    11. Gates η κονομα καποια στιγμη παιρνει τελος και πας καρφι στον Καιαδα που σε περιμενουνε οι Σπαρτιατες για τη…. καταλληλη απονομη δικαιοσυνης! Μη φοβασαι μπρε θαχεις συμπαρασταση τη Κουλα και τους παρατρεχαμενους της!

      1. Μάστορα οι σπαρτιάτες που αναφέρεις έχουν πεθάνει εδω και χιλάδες χρόνια. Ελπιζω να μη σε σοκάρω.

        Τράβα κάνε παρέα στο γιάννη βλάκων καλύτερα

    Comments are closed.