Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΓΚΡΑΝΤ! ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΜΥΑΛΟ! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ… “ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ” ΔΙΑΜΗΝΥΕΙ Η ΜΟΣΧΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    σταλινγκραντ

    Μόσχα: «Η αποστολή των Leopard στον πόλεμο σημαίνει ότι το Βερολίνο αρνείται τα εγκλήματα του Ναζισμού – Θα υποστούν τις συνέπειες»

    Η Ρωσία έχει ήδη δηλώσει πως τέτοια όπλα το μόνο που θα πετύχουν είναι να παρατείνουν τον πόλεμο

    Με μία σκληρή δήλωση προοίμιο δραματικών εξελίξεων η Ρωσία απάντησε στην απόφαση της Γερμανίας να στείλει άρματα μάχης στην κατά των ρωσικών στρατευμάτων που μάχονται σε Ντονμπάς και Χερσώνα- Ζαπορίζια, περιοχές οι οποίες έχουν ανακηρυχθεί ως ρωσικό έδαφος από την Μόσχα και συνεπώς η αποστολή γερμανικών αρμάτων θεωρείται ως εισβολή ανάλογη με αυτή του Χίτλερ στην Ρωσία τον Ιούνιο του 1941.

    Όπως δήλωσε ο Ρώσος πρεσβευτής Σεργκέι Νετσάγεφ «Η επιλογή του Βερολίνου σηματοδοτεί την οριστική άρνηση της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας να αναγνωρίσει την ιστορική ευθύνη της έναντι του λαού μας για τα τρομερά, διαχρονικά εγκλήματα του Ναζισμού στη διάρκεια του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου και παραπέμπει στη λήθη το δύσκολο δρόμο της μεταπολεμικής συμφιλίωσης ανάμεσα στους Ρώσους και τους Γερμανούς».

    «Με την έγκριση της ηγεσίας της Γερμανίας, άρματα μάχης με γερμανικούς σταυρούς θα σταλούν και πάλι στο ‘ανατολικό μέτωπο’, κάτι που θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε θανάτους όχι μόνο Ρώσων στρατιωτών, αλλά και του άμαχου πληθυσμού», πρόσθεσε ο Ρώσος πρεσβευτής.

    ΜΑΧΗ

    Η τοποθέτηση αυτή, η πιο σκληρή που έχει γίνει κατά της Γερμανίας από την Μόσχα, είτε ως Ρωσία είτε ως Σοβιετική Ένωση από το 1945 και μετά, «ξυπνά» τα «φαντάσματα» των παγκοσμίων πολέμων στην Ευρώπη.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα γερμανικά άρματα μάχης μαζί με τα αμερικανικά Μ1Α2 Abrams, τα βρετανικά Challenger -1/-2 και οτιδήποτε άλλο δυτικό άρμα μάχης από τις συνολικά 100 μονάδες που θα παραταχθούν άμεσα κατά του ρωσικού Στρατού, αποτελούν «στόχο προτεραιότητας».

    Σε τακτικό επίπεδο θα φανεί αν τα δυτικά άρματα μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

    Είναι γεγονός ότι με εξαίρεση τα Τ-90 δεν υπάρχουν ισοδύναμα ρωσικά άρματα αλλά η ποσότητα των 100 μονάδων είναι μικρή για να μπορέσει να κάνει τη διαφορά σ ένα μέτωπο το οποίο εκτείνεται σε χιλιάδες χιλιόμετρα.

    Όμως μικρή ήταν η ποσότητα των ρουκετοβόλων HIMARS (αρχικά μόλις 24 μονάδες) τα οποία συνεισέφεραν σε μεγάλο βαθμό στην αναχαίτηση της ρωσικής προέλασης και την εν συνεχεία αντεπίθεση των Ουκρανών.

    Σε ανακοίνωση της η ρωσική πρεσβεία τονίζει ότι η απόφαση αυτή σημαίνει πως το Βερολίνο εγκαταλείπει την «ιστορική ευθύνη του έναντι της Ρωσίας» που προκύπτει από τα εγκλήματα των Ναζί κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

    Σε δήλωσή της, η πρεσβεία αναφέρει πως οι παραδόσεις των εν λόγω αρμάτων μάχης θα κλιμακώσουν τη σύγκρουση σ’ ένα νέο επίπεδο και θα οδηγήσουν σε «διαρκή κλιμάκωση».

    Θ«Αυτή η εξαιρετικά επικίνδυνη απόφαση θα οδηγήσει τη σύγκρουση σε ένα νέο επίπεδο αντιπαράθεσης και αντιφάσκει με τις δηλώσεις Γερμανών πολιτικών περί της απροθυμίας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας να συρθεί σ’ αυτή», δήλωσε ο Ρώσος πρεσβευτής Σεργκέι Νετσάγεφ.

    «Καταστρέφει ό,τι έχει απομείνει από την αμοιβαία εμπιστοσύνη, προκαλεί ανεπανόρθωτη ζημιά στην ήδη αξιοθρήνητη κατάσταση των ρωσογερμανικών σχέσεων και δημιουργεί αμφιβολίες για την πιθανότητα να εξομαλυνθούν στο προβλεπτό μέλλον», πρόσθεσε.

    Η Ρωσία έχει ήδη δηλώσει πως τέτοια όπλα το μόνο που θα πετύχουν είναι να παρατείνουν τον πόλεμο και τα βάσανα στην Ουκρανία και ότι η Δύση «αυταπατάται» αν πιστεύει κάτι διαφορετικό.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. 1ον. H Ρωσια δε μπορει να νικησει την Ουκρανια 1 χρονο θα νικησει σε πολεμο τη Γερμανια και το Νατο ?? Καλα αυτα ειναι ”ανεκδοτα” απο αυτα που λεει η Ρωσια η οποια πουλαει τρελα απο δω κι απο κει… και ειναι αερας κοπανιστος . Στη Ρωσια σε καποια φαση ελεγαν ( για την Ουκρανια ) οτι πολεμανε σατανιστες μιλαμε για παραλληρημα που αλλαζει καθε τοσο δηλαδη ( οταν μαλιστα ο Πουτιν ειναι ενα πιονι της Παλιας Ταξης Πραγματων , οτι χειροτερο , οτι πιο παλιο και διαολικο δηλαδη ? ) 2ον. Γιατι βγηκε τετοιο αρθρο εδω ? Δυστυχως εδω μεσα υμνουν τη Χουντα , τους Ναζι , τον Ανθελληνα Πουτιν που ειναι φιλος με τον Ερντογαν και πολεμαει ορθοδοξη χωρα… και τελευταια αρχισαν να υμνουν και πρωην βασιλιαδες , πραγματικα τι σχεση εχει η Ελλαδα με ιστορια χιλιαδων ετων με ενα πρωην βασιλια πιονι… που περασε κι εφυγε για παντα ? Ανιστορητοι ανθρωποι που σε λιγο θα τελειωσουν τη δηθεν δημοσιογραφια που κανουν ( αρκετοι αν οχι ολοι ) . 3ον. Παμε στην ουσια και στο αυριο γιατι μονο απο σχολια μπορουν να ενημερωθουν καποιοι ( αν τα διαβασουν παντα ) . Σε λιγο θα ξεκινησει η παγκοσμια κυβερνηση , Το 2020 βγηκε βιντεο με UFO απο το πενταγωνο της Αμερικης , συντομα θα ερθουν ψευτικοι εξωγηινοι ( Fake Aliens ) δε γινονται για εναν ιο , θα πας στην παγκοσμια κυβερνηση και θα πουν τελικα η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο . Ο Πλατωνας λεει για σπηλια με μαριονετες ειναι ολοι πιονια… ( πολιτικοι , δημοσιογραφοι κλπ ) στηνουν την παγκοσμια κυβερνηση .

    2. Δυστυχώς, στη συντριπτική τους πλειοψειφία.
      Ίσως οι μεγαλύτεροι Ρατσιστές, μισάνθρωποι, κομπλεξικοί, ρεβανσιστές, και ανυπολόγιστα μαλάκες.
      Γι αυτό στη χώρα τους, τα ποσοστά με τις λεσβείες έχουν χτυπήσει κόκκινα.
      Όσο για το παραμύθι που μας πουλάνε για την εργατικότητα τους, θα γράψω (εκ πείρας) μόνο αυτό:
      ‘’ Τα μεγαλύτερα κοπρόσκυλα της Ευρώπης ‘’, λόγω κρατικών επιδομάτων, πρόνοιας κλπ.

      1. Όλα αυτά που έγραψες ταιριάζουν απόλυτα στους Ρώσους μεθυστακες. Μισαλοδοξοι, ρατσιστές, εθνικιστές, τεμπέληδες και ανεπροκοποι. Δεν είναι τυχαίο που ζηλεύουν θανάσιμα σε όλα την Δύση και δεν μπορούν να φτιαξουν ούτε ένα αμάξι της προκοπής. Ολόκληρη Ρωσία και δεν έχει ούτε μια μεγάλη εταιρεία που να φτιάχνει κουζίνες και ψυγεία τι να λέμε τώρα. Όσο για τις Ρωσίδες τα γνωστά 33 χρόνια στο κλαρί! Κεράσει ποτάκι? Χαχαχαχα

        1. Ξέχασα να πω ότι οι Ρώσοι μεθυστακες είναι τόσο άχρηστοι που δεν μπορούν να φτιαξουν ούτε και πλυντήρια. Για αυτό στον πόλεμο της Ουκρανίας κλέβουν τα πλυντήρια των Ουκρανων. Φαντάσου για τις ξεφτίλες μιλάμε που πήγαν στο μέτωπο για να κλέβουν πλυντηρια. Υπάρχουν εκατοντάδες video στο YouTube που δείχνει τον στρατό των αλκοολικων να κλέβει πλυντηρια.

    3. καλά μάμησε ο Στάλιν τον μπαμπάκα των ναζιδιάρηδων

      1. Ρε αθλιε Σταλινοφασιστα. Αν δεν είχαν μπει οι Αμερικάνοι στον πόλεμο να βοηθάνε τους Ρώσους μεθυστακες με άφθονο πολεμικό υλικό, φορτηγά ακόμη και κονσέρβες. Η άθλια Σοβιετική Ενωση σίγουρα θα είχε καταρρεύσει και η Βέρμαχτ θα έκανε παρέλαση στην Μόσχα! Και ο σφαγεας Στάλιν θα την είχε κοπανήσει για την Σιβηρία.

    4. ΠΟΥΤΙΝ ΡΙΞΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟ ΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ

      1. Σου να πέσουν τα πυρηνικα! Δεν το ήξερα ότι στο τρελάδικο που είσαι επιτρέπεται να έχεις και πρόσβαση στο internet.

    5. Ειναι λυπηρο να ακουω εδω μερικα μαλακισμενα Ελληνινακια που δεν εχουν ιδεα το τι γινετε στην ουκρανια και μα περνουν την θεση των γερμανων ουκρανων και κολοαμερικανων. Για μενα μονο τουρκοσπορα εχουν τετοιες σκεψεις βλεψεις και ονειρα μεγαλα. Ανσας ειχα διπλα μου παλιοπουστρονια θα σας ξεριζωνα την καρδια με τα χερια καθικια που μιλατε για πουτιν θα πλενετε το στομα με αγιασμο κολοροδελες.

      1. Είσαι ένας χέστης και κανέναςδεν σε φοβάται. Είσαι μέγας κομπλεξικός που δεν ανέχεσαι την άλλη άποψη. Διερωτήθηκες ποτέ ότι εσύ είσαι λάθος;

    6. …..ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΚΕΜΠΕΛΙΑ ΤΟΥ ΡΑΪΧ!!!….

    7. Να πάρει θέση άμεσα ο γουρλομάτης και να ξεκαθαρίσει αν θα δώσει και τα ελληνικά leopard στους ουκροναζί. Αφόπλισε τα νησιά δίνοντας εκατοντάδες bmp1 τα οποία δεν αντικαταστάθηκαν αφού οι γερμανοί δίνουν και τα marder στους ουκροναζί. Όσο για τους γερμανούς πολιτικούς είναι μεγάλοι καραγκιόζηδες που κάθονται και εκτελούν τις εντολές των αμερικάνων βλάπτοντας τα συμφέροντα του λαού τους.

    8. όπως οι Ρόθτσάιλντ για παράδειγμα, η Γερμανία είναι υπό τραπεζική και στρατιωτική κατοχή εδώ και 80 χρόνια όπως ήταν επί Δημοκρατίας της Βαϊμάρης….για ποιους Γερμανούς μιλάτε;;;; να βάζετε την ηχώ να σας καταλαβαίνουμε….(((Γερμανοί)))

    9. Ως Έλληνες πολίτες πρέπει να έχει εις γνώση η Ρωσική Πρεσβεία πως δεν δώσαμε την συγκατάθεση μας για κανένα πόλεμο.Οι πολιτικοί που βγαίνουν μόνοι τους μέσω του υπουργείου εσωτερικών εφόσον περνάνε σε νοθεία ψήφων ακολούθησαν τον δρόμο αυτό.Ως Έλληνες έχουμε τους γείτονες εχθρούς δίπλα μας και ο Κούλης πολεμά στην Ουκρανία με στρατιωτικούς υλικό που χρυσοπληρωσανε οι Έλληνες φορολογούμενοι.Στο τέλος αν έρθει ο Σουλτάνος θα πολεμάμε με μπαστούνια των παππούδων με πέτρες και με την κωλοτρυπίδα μας σε θέση μάχης..

      1. Τα έχουν στείλει τα “νεα” ελληνικά κανάλια στον Βλαδίμηρο. Ξέρει, και για την κούλα ξέρει

      2. Να μιλάς για τον εαυτό σου και μόνο αθλιε Ρωσοδουλε/Ρωσολαγνε! Για τα αρχαία Ρώσικα LADA σαπάκια BMP-1 πήραμε τα σαφώς ανώτερα MARDER! Όλοι οι Έλληνες είναι με τους Ουκρανους που δέχονται επίθεση και εισβολή στην χώρα τους. Μόνο κάτι ψεκασμενοι Ρωσολαγνοι σαν εσένα είναι με τους αλκοολικους Ρωσοφασιστες εισβολείς.

    10. Επιτέλους, ο κ. Μητσοτάκης μας τοποθέτησε στην σωστή πλευρά της ιστορίας, στους δυο παγκοσμίους πολέμους οι τότε ελληνικές ηγεσίες έκαναν, λάθος που τοποθέτησαν τη χώρα απέναντι στη Γερμανία.

    11. Με την έναρξη των επιχειρήσεων το Μάρτιο του 2022 έπρεπε:
      1. Να Κλείσει τη Βάνα(Φ.Αεριου) και να παγώσει κυριολεκτικά τους Γερμανούς
      2. Να Βομβαρδίσει με Πυρηνικά το Κίεβο

      Έτσι αιφνιδιάζοντας θα έπαιρνε την Ουκρανία σε 1 εβδομάδα.
      Αυτό (το 2ο) άλλωστε έκαναν επιτυχώς και οι αμερικάνοι σε Ιράκ, Γιουγκοσλαβία κ.α.
      Αντί των παραπάνω, τράβηξε παράταση στον Πόλεμο, σέρνοντας όλη την Ευρώπη(λόγω αντιποίνων της) σε οικονομική κρίση.
      Εκτός κι αν αυτός είναι τελικά ο σκοπός του. Να διαλύσει την Ε.Ε., πάντα σε συμφωνία με τον Μπιντέ, ο οποίος κερδίζει πολλαπλά, πουλώντας όπλα στο ανδρείκελο Ζελέ και ακριβό LNG στους ευρω-πέους.
      Μεγάλος Χαμένος:
      Ο λαός της Ουκρανίας…

      1. Πραγματικά έχεις καμένο εγκέφαλο. Δεν σε σώζει τίποτα.

    12. Δεν πειραζει! Τριτη και φαρμακερη για τους Φριτς και τη προισταμενη τους αρχη που λεγεται ΗΠΑ! Οσο για τις καρκινογονες οβιδες τους αλα Γιουγκοσλαβια στο κωλο τους! Τ ακουτε κυβερνητες του εδω προτεκτορατου, Κουλα και Αλεκθη?

    13. Πάπας εδώ
      Πάπας εκεί
      Πάπας στα κεραμίδια
      Πούτιν κάνε μια γυροβολιά
      Και αέρισε μας τα α@@ιδια
      Σε λίγο θα φύγετε ρωσομπλιαχ
      Όπως στο Αφγανιστάν
      Χα χα χα

      1. μαλλον κουραστηκε ο μικρος εγκεφαλος σου για να το πεις αυτο

      2. κατσε και σκεψου λιγο ποιος εχει αιματοκυλησει τον πλανητη κατα συρροη μετα το τελος του β παγκοσμιου πολεμου ολα αυτα τα χρονια κανατε τους μουγκους που οι αμερικανοκλανοι σας σκοτωναν κοσμο παντου ο Πουτιν σας καιει μα καλα τοσο γκα κγα ειστε ολοι σας κακο ειναι ο πολεμος αλλα να ειστε αντικειμενικοι προς ολους οχι μονοπλευρα και στο φιναλε αν και εγω εβλεπα καποιος νατοδολοφονος να θελει να στησει απεναντι απο το σπιτι μου θα αντιδρουσα

    14. Το οτι κραταει το πολεμο ο Πουτιν,κατι λεει σε αυτους που ξερουν στρατηγικη,δεν ειναι τυχαιο ουτε χαζοι στρατηγοι που φθορουν τους νατοικους σε βαθμο σπασιμων νευρων,αα φερουν οτι γουσταρουνε…θα φανε τα μουτρα τους οπως οι ναζιδες το 1943-44…υποψην επειδη τυχανει μα ειμαι νυχτερινος οδηγος,το τι ΤΘ,απο πολωνεζικα και βαλτικα φορτηγα,κουβαλιεται δεν λεγετε καθε βραδυ..ο λογος για να μην βλεπει ο κοσμος οτι μεταφερουνε ΤΘ προς και εξω απο τα συνορα της Γερμανιας,παντως προσωπικα,να γινει κατι το θεωρω πλεον μαλλπν σιγουρο…τουλαχιστο θα ξεβρωμισηη μποχα απο πολλες χωρες….

    15. Παραφροσύνη!
      Ο Πούτιν σταλινικός καγκεμπίτης φίλοεβραίος.
      Η σημερινή Γερμανία εβραϊκό προτεκτοράτο, ο Ζελένσκι Εβραίος.
      Ο Μπάιντεν κωλόγερος των Εβραίων.
      Ο Κούλης εβραιόδουλο καθίκι.
      Το έγραψα για να ξεδώσω, γνωρίζωντας ότι παρόμοια σχόλια τα τρώει η μαρμάγκα.

      1. …το ποιος ειναι παραφρονας, φαινεται απο το σχολιο σου…

        1. Προφανώς είσαι περιοσμένης νοημοσύνης.
          Σου χρειάζεται επίδομα ΑμΕα.

    16. Μόνο τώρα που αντιστάφησαν οι ρόλοι. Η Γερμανία ήρθε στον ορθό δρόμο και η Ρωσία στο πιο λαθεμένο δρόμο. Η Γερμανία παραδειγματίστηκε, η Ρωσία καβάλλησε το καλάμι.

    17. Δεν θέλουν να τελειώσει ο πόλεμος γιατί και από τις 2 πλευρές σκοτώνονται αθώοι άνθρωποι και δεν τους νοιάζει

    18. Ζω για την μέρα που θα χτυπηθεί το Βερολίνο των απογόνων των ναζί,από πυρηνικά,Πούτιν,λιώστους τους

    19. Σήμερα η Ρωσία υπενθύμησε ότι τα βλήματα απεμπλουτισμένου ουρανίου που φέρουν τα Αμερικάνικα και Γερμανικά άρματα, θεωρούνται βρώμικα πυρηνικά γιατί μολύνουν περιοχές και πεθαίνει ο κόσμος από καρκίνο όπως έγινε σε Γιουγκοσλαβία και Ιράκ.
      Αν γίνει χρήση στους κατά της Ρωσίας, θα υπάρχουν τρομερές συνέπειες.

    Comments are closed.