Η “ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ” ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ “ΕΙΔΙΚΩΝ” – ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ

    Κοινοποίηση:
    koronoios_5okima

    Εκτάκτως συνεδριάζει η επιτροπή εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, προκειμένου να εξετάσει τα υπάρχοντα επιστημονικά δεδομένα για τη νέα μετάλλαξη του ιού SARS-CoV-2, καθώς και το ενδεχόμενο ανάγκης ταξιδιωτικών οδηγιών/περιορισμών για χώρες της Νότιας Αφρικής.

    ΠΟΥ: Θα χρειασθούν εβδομάδες για την αποτίμηση της μεταδοτικότητας της νέας μετάλλαξης

    Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας καλεί τις χώρες να μην επιβάλουν εσπευσμένα ταξιδιωτικούς περιορισμούς που συνδέονται με την B.1.1.529, την νέα παραλλαγή του SARS-COV-2 , τονίζοντας ότι θα πρέπει να εφαρμοσθεί επιστημονική προσέγγιση που βασίζεται στην αποτίμηση των κινδύνων για την εφαρμογή τέτοιων μέτρων.

    «Αυτήν την στιγμή, δεν συνιστάται η επιβολή ταξιδιωτικών μέτρων, δήλωσε ο εκπρόσωπος Κρίστιαν Λίντμάιερ κατά την διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην Γενεύη. Ο Π.Ο.Υ. συνιστά στις χώρες να συνεχίσουν να εφαρμόζουν επιστημονική προσέγγιση που βασίζεται στην αποτίμηση των κινδύνων κατά την εφαρμογή ταξιδιωτικών περιοριστικών μέτρων».

    Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ο οποίος έχει συγκαλέσει σύσκεψη ειδικών σήμερα για να αποτιμηθεί αν η παραλλαγή συνιστά παραλλαγή ενδιαφέροντος ή παραλλαγή ανησυχίας, θα εκδώσει περαιτέρω οδηγίες για τα μέτρα που μπορούν να ληφθούν, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

    Θα χρειασθούν λίγες εβδομάδες για να κατανοηθεί η επίπτωση της νέας παραλλαγής του SARS-COV-2. Οι ερευνητές εργάζονται για να κατανοήσουν πόσο μεταδοτική είναι και κατά πόσον θα έχει συνέπειες στις θεραπείες και τα εμβόλια, δήλωσε εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Καλα εσεις οι μπολιασμενοι ως χτες λεγατε οτι το περνατε ευκολα ενω οι ανεμβολιαστοι πεθαινουν τωρα τι αλλαξε και κλασατε μαλλι?
      Τι οχι?

    2. Βλεπουν ο κοσμος ξυπνησε πανω στο θεμα ιος -κορωνα και δεν τραβαει… κατσε να αλλαξουμε παρασταση … για την συνεχεια της γενικης εξοντωσης.Αλλαξε ο Μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως.

    3. Όσο υπακούνε τα πρόβατα, τόσο πιο βαθιά μπαίνουν στο μαντρί, και τόσο πιο πολύ σφίγγει το κολάρο…

    4. ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΝΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ 3ο ΜΠΟΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΛΙΟΥ ΕΝΩ ΘΑ ΣΤΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ 4ο ΠΟΥ ΘΑ ΝΑΙ ΠΙΑΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ 5ο.
      ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΦΕΛΕΙΣ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ.

    5. Τσιόδρα, είμαι ο ιός και έρχομαι από μποτσουάνα. Στην αφρική ελάχιστα κρούσματα υπάρχουν, οπότε έρχομαι ελλάδα που έκανε δηλώσεις για εμένα ο σαρηγιάννης που μελετάει τα λύματα! Πώς ο καθηγητής Μηχανικής με ξέρει, είναι ένα περίεργο πράγμα και έρχομαι μα τον ρωτήσω! Θέλω να δω και την παγώνη που λέει για τις ακτιβές τσάντες της σε αυτούς που εξαθλιώθηκαν με τα λοκντάουν! Και τον βασιλακόπουλο, να τον ρωτήσω πως δεν τραπέζωσε και εμένα η φαρμακευτική! Αλλά πάνω από όλα τον …εξαδάκτυλο που ξέρει από εμβόλια, αν και πλαστικός! Θέλω να δω και εσένα σωτήρη και να σε ρωτήσω πως από πρώην ψάλτης, έκλεισες τις εκκλησίες! Ούτε στη μποτσουάνα τέτοια πράγματα! Και τέτοιες μίζες!

    6. Την Μποτσουάνα την είδατε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;
      Την ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑ και μαλιστα ΣΗΚΩΜΕΝΗ, που έρχεται την είδατε;
      ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;

    7. Μια καλή δικαιολογία για να επιβαλουν το νεο κλείδωμα. Ψάχνονται εδω και καιρό.

    8. Προ ολίγου ο Μόσιαλος είπε στην Κοσιώνη ότι θα πρέπει να υπάρξουν συννενοήσεις μεταξύ των εταιρειών που διαθέτουν τα εμβόλια και των επιστημόνων, προκειμένου να γίνονται ταυτόχρονοι -με τις χώρες της Δύσης- και στις αφρικανικές, εμβολιασμοί του πληθυσμού, διότι διαφορετικά, παραδεχόμενος αυτό που του είπε η Κοσιώνη, ‘ομολόγησε’ ότι ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΗΠΕΙΡΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ Ο ΙΟΣ (και επι της ουσίας ΤΖΑΜΠΑ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΠΟΛΟΥ!!!)

    9. Κάπως πρέπει να δικαιολογηθει η 4η δόση.
      Μέχρι τις οκτώ έχουμε να δουμε ακόμα μεταλλάξεις….ουουουου.

    10. Μα τα εμβόλια είναι υπεύθυνα για τις μεταλλάξεις!!!!! Δεν είδατε ότι πέρισυ μόλις η Αγγλία άρχισε τους μαζικούς εμβολιασμούς αμέσως μετά παρουσιάστηκε η πρώτη μετάλλαξη εκεί, μετά το ίδιο συνέβη και με άλλες χώρες πχ Βραζιλία, Ινδία, Ισραήλ κλπ!!!!!!!!!

    11. παντως με τον ιο κονομισαν καποιοι πολλά λεφτα …εταιρειες…κ οι πλασιεδες των εταιρειών Αυτο τους ενδειαφερει…μακαρι καθε χρονο να βγαζουν κ νει κοροδοιο…Γιωργαρος

    12. Αγαπημένε “wer26” . Καταρχάς καλησπέρα. Θα ήθελα να σε ρωτήσω τι σημαίνει «ψέκες» που αναφέρεις.
      Επίσης να σου ότι τα εμβόλια χωρίζονται σε ομάδες ανάλογα τι αντιμετωπίζουμε. Πχ. Της Ιλαράς, Παρωτίτιδας, Ερυθράς ( είναι 1-2 εμβόλια ανάλογα το ιστορικό των εμβολιασμών), Για την ανεμοβλογιά 2 δόσεις (για γεννηθέντες μετά το 1990). Με αυτές τις συνιστάμενες δόσεις έχεις ΑΝΟΣΙΑ και ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΟΛΛΑΣ. για πάντα Φυσικά εάν δεν θες να κάνεις εμβόλιο θα περάσεις την ασθένεια θα ταλαιπωρηθείς αλλά και πάλι θα αποκτήσεις ΑΝΟΣΙΑ για πάντα
      Τα εμβόλια αυτά δεν είναι πρόληψη με την έννοια που αναφέρεις.
      Πρόληψη και ένα είδος ανοσίας με ημερομηνία λήξης είναι τα εμβόλια της γρίπης, που πρέπει να γίνονται κάθε χρόνο λόγο μετάλλαξης του ιού της γρίπης.
      Μέχρι εδώ πιστεύω ότι κατάλαβες.
      Το εμβόλιο για τοv Covid που βγάλανε και μιλάγανε για ΑΝΟΣΙΑ – Covid Free και τώρα πρέπει να το κάνεις κάθε 6 μήνες, διότι και κόλλας και μεταδίδεις (καμία σχέση με το εμβόλια της ΙΛΑΡΑΣ, Παρωτίτιδας, Ερυθράς), είναι πρόληψη αυτό, είναι κάτι άλλο.
      Καλό απόγευμα. “food for though”

    13. Προπαγανδα φοβου. Εκει πονταρουν. Στο φοβο.

      Και δυστυχως ο περισσοτερος κοσμος τσιμπησε και εφαγε το δολωμα αμασητο. Τους εμπηξαν το εμβολιο-δηλητηριο. Τωρα οσο πιο πολλες δοσεις βαζουν στο σωμα τους, τοσο πιο γρηγορα θα αρρωστησουν. Όχι μονο από κορονοιο, αλλα απ οσα αλλα φερνει αυτή η γαμοαρρωστεια των κινεζο-αμερικανων. Οι αμερικανοι πληρωναν “κινεζικο” εργαστηριο να παραγει βιολογικο οπλο. Και το κινεζικο εργαστηριο (επειδή είναι “κινεζικο”) δεν κραταγε τα μετρα ασφαλειας και βγηκε το κορονουβριδιο που μεσα σε λιγες ωρες σε βγαζει εκτος λειτουργιας. Φαντασου λοιπον να εισαι αμερικη ή κινα και να εχεις ένα τετοιο οπλο στα χερια σου. Εχεις κερδισει τον πολεμο πριν καν αρχισει. Αν θελεις να επιτεθείς σε μια χωρα, το μονο που εχεις να κανεις είναι να αμολυσεις το virus δυο βδομάδες πριν την επιθεση που θα κανεις. Η χωρα θα βγει μαζικα εκτος λειτουργίας. Απλα εγινε μλκια και βγηκε ο ιος εξω. Και εχουν σαλταρει τωρα οι αμερικανοι, γιατι πρωτοι απ ολους ξερουν ποσο επικυνδινοι είναι οι ιοι που παραγγελνουν για το στρατο από τα κάθε είδους “εργαστηρια” ανα τον κοσμο. ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΝ. Αφορισμένοι να είναι εις τους αιωνας των αιωνων.

      Νοσω εδώ και 3 μερες. Γριπη είναι, αλλα σου ανεβαζει και την πιεση για καποιο λογο. Και το σωμα θα ποναει και πονοκεφαλο θα εχεις και για λιγες μερες νιώθεις ότι τρακαρες με αλογο. Αλλα αν μου λεγες “θα προτιμουσες να ειχες κανεις το εμβολιο?” η απαντηση είναι “ΤΡΕΛΛΟΣ ΕΙΣΑΙ?”

      Αν το πιασατε να εχετε και αντι-υπερτασικα καλου κακου.

    14. Μετα τις Αφγανες που εφερε οι ΜΑΡΕΒΑ δεν φερνει και μερικες Αφρικανες εξυπηρέτηση σε καποια ΜΚΟ θα κανει. Ε και, το πολυ πολυ να μας φερουν και την μεταλαξη της Μποτσουανας. Γελανε και τα τσιμεντα με τους Τσιπροκουληδες..

      1. Ναι είναι κρίσιμες πιθανά λόγω λοιμώξεων κορωνοιού και άλλων γενικά, όμως κυρίως είναι κρίσιμες και όχι μόνο εβδομάδες αλλά χρόνια και χρόνια με αυτούς που μπλέξαμε!!!!!!!

    15. Η μετάλλαξη και η κάθε μετάλλαξη που θα έρθει είναι για να πείσουν τον κόσμο για εμβόλια. Δεν τους βγήκε με το πρώτο και δεύτερο και αμέσως μετάλλαξη, μια από τα ίδια και τώρα

      1. Μα τα εμβόλια είναι υπεύθυνα για τις μεταλλάξεις!!!!! Δεν είδατε ότι πέρισυ μόλις η Αγγλία άρχισε τους μαζικούς εμβολιασμούς αμέσως μετά παρουσιάστηκε η πρώτη μετάλλαξη εκεί, μετά το ίδιο συνέβη και με άλλες χώρες πχ Βραζιλία, Ινδία, Ισραήλ κλπ!!!!!!!!!

    16. Τι έγινε ρε παιδιά αμολυσανε κιαλλο κορονογιο?

    17. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ

      ………………..ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 4ο ………………

      Υ.Γ: ΟΥΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΡΕ ΑΛΗΤΟΚΟΠΡΗΤΕΣ

    18. ολα ψεματα μια γριπουλα ειναι

    19. Ελληνες πατριωτες αυτο ειναι τιποτα ερχεται μεταλλαξη και απ τα νησια Καιμαν! Δεν τα…. χωρανε οι τσεπες πια….τα μπικικινια! Ημαρτον Παναγια μου με την εφευρηματικοτητα του κατασαπιου συστηματος! Αντε ριχτε κανα καινουργιο ιο στην αγορα να αποτελειωσετε το εργο σας υπαλληλισκοι της παγκοσμιοποιησης!
      Ο ιος και σε εργαστηρια να γινε σιγουρα το αντιδοτο το ξερετε δοσιλογοι του σατανα! Απλα πολιτικο εργαλειο ως ποτε? Ουστ λαμογια φουκαριαρηδες της καρεκλας! Στο ταφο σας μασουρια θα τα παρετε? 1×2 = 2 τετραγωνικα!

    20. Α! ΞΕΧΑΣΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΑΛΙΩΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΜΑΥΡΟΥΛΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΣΤΕΝΟ. ΑΥΤΑ.

    21. Αφού τα λέμε εδώ στα σχόλια από πέρσι τον Οκτώβρη, πως φέτος το Νοέμβρη θα ξανακλείνανε…. Μα καλά πίστεψε κανείς κάτι διαφορετικό; Δε χρειάζεται να είσαι προφήτης για να δεις το μέλλον, αρκεί απλά να κατανοείς γιατί λαμβάνονται αυτές οι αποφάσεις και με ποιό σκοπό. Τα λοκντάουν θα γίνονται κάθε χρόνο και σύντομα θα γίνουν και μόνιμα, χειμώνα καλοκαίρι. Δεν έχουν κανένα σκοπό να τα σταματήσουν όλα αυτά γιατί η πλειοψηφία υπακούει.

    22. σαν να βλεπω αδωνι τωρα να λεει οτι σκοπος μας ηταν να μην κλεισει η οικονομια(τυπικως λοκνταουν) αλλα με την νεα μεταλλαξη δεν μπορουμε να το αποφυγουμε. σας μαθαμε πια

    23. Πρέπει να αποκτήσει κι η Ελλάδα μια μετάλλαξη με το όνομα της…… Προτείνω το Μπανανιακη μετάλλαξη!🥴🥴🥴

    Comments are closed.