Η ΜΠ@ΜΠΟΓΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ! ΠΡΩΤΟΣ Ο “ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ” ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΟΛΑ – ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ POLITICO – ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ

    Κοινοποίηση:
    Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ανταλλάσει χειραψία  με την Καγκελάριο της Γερμανίας  Άγγελα Μέρκελ, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος CDU. Διήμερη επίσκεψη  πραγματοποιεί ο  Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Βερολίνο, σήμερα και αύριο, όπου θα έχει και τις πρώτες εκτεταμένες, συναντήσεις με την καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ και τον υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

    Να προχωρήσουν άμεσα σε δραστικά μέτρα -lockdowns- κάλεσε τους ηγέτες της ΕΕ κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης της Συνόδου Κορυφής η Ανγκελα Μέρκελ.

    Οπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του Politico στις Βρυξέλλες, David M. Herszenhorn, η Ανγκελα Μέρκελ είπε στους ηγέτες ότι ο μόνος τρόπος να «σπάσει» η πανδημία είναι γρήγορα και σύντομα -lockdown. «Θα έπρεπε να το έχουμε κάνει νωρίτερα», φέρεται να είπε, ωστόσο οι πολίτες είναι κουρασμένοι, έπρεπε να δούμε «τα νοσοκομεία να γεμίζουν».

     

    Σύμφωνα με τον Herszenhorn, μεταξύ των ηγετών της ΕΕ γίνεται αρκετή συζήτηση σχετικά με την «κόπωση από τον κορωνοϊό» που αισθάνονται οι πολίτες, την οποία κρίνουν ως σημαντική πρόκληση για την καταπολέμηση της πανδημίας. Οι άνθρωποι είναι πραγματικά πολύ κουρασμένοι από τον κόσμο που υποφέρει από τον ιό.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Η Γερμανία έχει λίπος, οι άλλοι τι έχουν; Ισπανοί, Ιταλοί; Καλά ο Έλληνας μετά από 10 χρόνια μνημονίου θα μείνει σκελετός. Ψηφίσατε κούλη για να γλιτώσετε από τον τσιπιρίπο αλλά δεν ξέρετε ότι ο κάθε πρωθυπουργός οφείλει να είναι χειρότερος από τον αμέσως προηγούμενο. Κάθε ένας που αναλαμβάνει έχει έργο μόνο να τραβήξει για λίγο το κάρο, μερικά μέτρα μόνο, όχι περισσότερο, έως τον γκρεμό. Υπάρχουν άπειροι υποψήφιοι για πρωθυπουργοί που περιμένουν στην σειρά. Αναλώσιμοι. Σας τις μπάμπουσκες. Σε περιμένει πάντα η ίδια έκπληξη.

    2. Στό Γερμανικό Ομοσπονιακό Κοινοβούλιου τό κόμμα AfD (Εναλλακτική γιά τήν Γερμανία) συγκρούεται σφοδρός λόγω τού κορωνοιού μέ τήν καγκελαριο Μέρκελ.Ο αρχηγός τής AfD Αλέξανδρος Γκάουλαντ:”Εχουμε δικτατορία τού κορωνοιού μά ανάκληση.”Ο κορωνοιός είναί μία παγκόσμια σκευωρία.Οι βουλευτές τήν AfD είναι οί μονοι πο΄θ δέν βάζουν μασκα στό Κοινοβούλιο.
      Γιάννης Λάκων

    3. ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ.: Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. Η ΑΠΑΤΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ.
      ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΡΑΜΠ. ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021. ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΠΗΛΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ?

    4. ….ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΟΝ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΓΛΕΙΩΔΗ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ….ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΣΠΑΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ 3ο ΡΑΪΧ!!!….

    5. TRUMP 2020!! Μόνο τις μούρες τους να δούμε μετά την εκλογή Τραμπ φτάνει.

    6. Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΠΟΜΠΟΓΡΙΑ ΠΗΔΗΜΕΝΗ ΠΟΡΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΕΝΟ ΓΙΠΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΗΣ ΝΤΠ.
      ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!

    7. Ετοιμαστειτε λοιπόν για lockdown..ΜΙΛΗΣΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ..μέχρι τα Χριστούγεννα μέσα…

    8. Η ΝΑΖΙ ΔΕΝ ΈΦΥΓΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ ΤΗΝ ΚΟΥΜΑΝΤΆΡΕΙ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ

    9. Βεβαια η μερκελ εχει εξαγωγες….τι την νοιαζει θα μας δωσουν δανεικα και μετα θα μας βγαλουνε την ψυχη για να μας τα παρουνε κοψε θα λενε.
      Επειδη θα πεθανουν 2000 ανθρωποι για τους λιγους…. θα υποφερουν η υπολοιποι 10εκ…. αυτο δεν ειναι δημοκρατια!!! ενταξει καποια πραγματα πρεπει να τα κανουνε…. αλλα το lock down ειναι καταστροφη.

    10. Θα κάνει τα πάντα ο αραβοκρητικός για να διαλύσει την Ελλάδα, έτσι όπως έκανε τα πάντα για να διαλύσει την Ελλάδα η συμμορία του αλβανοτσάμη και του χοντρού σλαβοκαμένου πουλώντας την Μακεδονία και ανοίγοντας τα σύνορα για να έρθουν δεκάδες εκατομμύρια λαθρό στην Ευρώπη και την Ελλάδα από το 2015….

    11. Αυτος και ο τσιπρας οι πιο υποταχτικοι προεδροι του προτεκτορατου. Και οι δυο προωθήθηκαν απο το ιδιο συστημα …

    12. Μαζί με την εκτέλεση των εντολών θα έδωσε και καμία 5-6 νησάκια…..και θα πήρε και καμία 50.000 μουσουλμάνους….

    13. Το λεσι κουλης θα εκτελεση την εντολη της σιχαμενης φακλανας

    Comments are closed.