Η ΜΙΤ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΝΩ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΞΑΝΑΜΑΝΤΡΩΝΕΙ! ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΥΠΟ – ΕΚΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ

    Κοινοποίηση:
    poli simantiko

    Δεν υπάρχει καμία προστασία πια για τις ελληνικές δυνάμεις μας στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου αφού κάθε λογής στρατιωτικά απόρρητα – ακόμα και τα πρόσωπα των στρατεύσιμων και αξιωματικών βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες στη διάθεση του οποιουδήποτε.

    Ο τουρκικός τύπος δημοσιεύσε φωτογραφίες, χάρτες, σημεία των μονάδων μας, τον αριθμό των μαχητών μας. Μόνο πότε πάνε στην τουαλέτα δεν έγραψαν. Πάντως, είναι δεδομένο ότι τα στρατιωτικά απόρρητά μας δεν είναι μόνο αυτά που άφησαν να διαρρεύσουν στον Τύπο.

    Όπως θα δείτε παρακάτω, τέσσερα ελληνικά νησιά βρίσκονται στο στόχαστρο και όχι τυχαία αφού βρίσκονται μια ανάσα από τις τουρκικές ακτές. Αυτά είναι:

    1. Λειψοί:

    Όπως γράφουν στην Τουρκία, 50 άτομα είναι η Δύναμη του νησιού και όπως βλέπετε, υπάρχουν αεροφωτογραφίες από τις στρατιωτικές μας μονάδες. Μην προτρέξετε να πείτε ότι οι φωτογραφίες είναι από το Google Earth. Εκεί οι στρατιωτικές μονάδες δεν φαίνονται. Όλα αυτά που βλέπετε είναι προφανώς από drone ή φωτογραφικά αεροσκάφη. Ιδού τα αποτελέσματα.

    2. Σαμος.

     

    Λεπτομερέστατες φωτογραφίες των στρατιωτικών μονάδων. Ο οποιοσδήποτε πλέον ξέρει που είναι τα όπλα, που οι κοιτώνες και που οι σκοπιές

    3. Κος

     

    Όπως και τα προηγούμενα. Λεπτομερέστατες φωτογραφίες των δυνάμεων του στρατού και του ΠΝ καθώς και τα στρατόπεδα των συνολικά 150 στρατιωτικών που “φυλάνε” το νησί.

    4. Φαρμακονήσι

     

    Στο Φαρμακονήσι υπηρετούν 20 στρατιώτες ενώ λειτουργεί βάση ελικοπτέρων πέρα από το φυλάκιο. Στις φωτό των Τούρκων βλέπεται ξεκάθαρα τα πρόσωπα των φαντάρων και μόνιμων αξιωματικών που υπηρετούν στο νησί.

    Όλα αυτά οι τούρκοι τα δημοσιεύουν για να… αποδείξουν ότι ενώ τα παραπάνω νησιά είναι αποστρατικοποιημένα, υπάρχουν ελληνικές δυνάμεις πάνω σε αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο και σε συνδυασμό με την αποκάλυψη ευαίσθητου φωτογραφικού υλικού, βάζει αυτά τα νησιά σε κόκκινο συναγερμό. Τα πρακτοράκια της ΜΙΤ έχουν κάνει καλή δουλειά όλους αυτούς τους μήνες κάτω από τη μύτη μας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Βρε μην κάνετε έτσι!!!! Αφύπνιση είναι όλα αυτά!!! Ίσως έτσι ξυπνήσει το πόπολο και στείλει τους κούλιδες της χώρας εκεί που ανήκουν, αν τύχει και βρεθεί ηγέτης Έλληνας (δύσκολο!!!!)! Το κακό είναι ότι δεν διαβάζει Μακελειό η μάζα των Ελλήνων, ώστε να ενημερώνεται για τέτοια ζητήματα που θα τον ξυπνήσουν σε μια εποχή που τα “μεγάλα” στην προδοσία ΜΜΕ ασχολούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ με τα “κρούσματα” που δεν είναι κρούσματα, αλλά απλώς θετικά, σε κορωνοϊό (κάθε ένα εκ των πολλών και όχι μόνο σε αυτόν της covid). Πως θα κυβερνήσει ο μητσ@ χωρίς τη χούντα! Ίδιον της οικογενείας του η προδοσία της Ελλάδας! Χρειάζεται χουντικούς νόμους για να την ξεπουλήσει με ασφάλεια, άρα πλουτισμό, όπως πλούτισε την οικογένεια και ο προδότης πατ@ς του!

    2. Ο/Η κυβέρνηση ανθελλήνων σατανιστών-εκκλησία ιερόδουλης κουράδας λέει:

      Και οι ψωραλαίοι στρατιωτικοί μας “ηγέτες” τι κάνουν;
      κουνηθείτε ρε μουλάρια που φοράτε τις κλάρες των πωλητικών για τις εκδηλώσεις και μόνον.
      Στρατιωτικό νόμο με ελευθερία στους Έλληνες και fuck down σε κάθε βάρβαρο μασόνι, τώρα.
      Ευσεβείς πόθοι…….

    3. Έχουν πάρει φωτογραφίες από Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, γι’ αυτό λένε στα καθυστερημένα 20χρονα πως ΔΕΝ πρέπει να βγάζουν φωτογραφίες στα social media γιατί εκτός των άλλων δίνουν και τις ακριβείς συντεταγμένες της περιοχής που φαίνεται στην φωτογραφία! Κρίμα γιατί θα πάθουμε ζημιά από τα πάσης φύσεως ηλίθια που βγάζουν φόρα-παρτίδα τέτοιες φωτογραφίες και από τους τουρκαλβανούς που έχει ελληνοποιήσει το ανθελληνικό κράτος!

    4. Σσσσσσσσσ… ησυχία ο λαός είναι σε lockdow !!!!! Σσσσσσσ… ησυχία ο ιός κυκλοφορεί την νύχτα στους δρόμους των ελληνικών πόλεων!!!Σσσσσσσσ…. ησυχία γιατί έχουμε μπλέξει με χουνταρα !!!!Σσσσσσσσ…….συνεχίστε να ακούτε τις μαλακίες του Κούλη και της παρέας του!!! Σσσσσσσ …..ησυχία μέχρι να γίνουν οι δουλίτσες στο Αιγαίο!!!!! Σσσσσσ…… ησυχία μέχρι το μεγάλο μπαμμμμμμμ !!!!

    5. Σοβαρα μια χαρα τα δειχνει η google earth πιο ξεκα8αρα δεν γινεται μια δοκιμη δεν κανει κακο ασε που υπαρχουν βιβλια στρατιωτηκα σε καθε χωρα για το τη εχουν οι αλλες απλα ξυπνατε ολοι μας παιζουν και εμεις χορευουμε!!

    6. Μια χαρά κάνει την δουλειά του ο Μητσοτάκης. Η Γερμανία έχει ασφάλεια, δεν αφήνει λαθρομετανάστες να πάνε στην Γερμανία. Οι γερμανικές πολυεθνικές μια χαρά κονόμησαν τις εορταστικές ημέρες. Κανονικά καταβάλει χρήματα για τόκους ανύπαρκτων δανείων στην Γερμανία. Εμβόλιο μόνο από τους Γερμανούς αγοράζει προσφέροντας τους τρελά κέρδη. Η μερκελ του έχει πει να ρίξει τους τόνους για κυρώσεις στην τουρκια, δεν είναι κάτι που εξυπηρετεί τα γερμανικά συμφέροντα οπότε…. οι κυρώσεις δεν είναι αυτοσκοπός! Καταλάβατε. Ο Μητσοτάκης είναι μισθαρνο όργανο των Γερμανών, ότι κάνει το κάνει με γνώμονα το γερμανικό εθνικό συμφέρον. Πολύ πιθανό σε κάθε χρονιά πολλά που λέει να τελειώνει λέγοντας ντοιτσλαντ Ουμπερ αλες. Ένας πραγματικός Γερμανός πατριώτης.

    7. Θα τα παίξουμε κλεισμένοι σα τα ποντίκια μέσα στα κλουβιά. Και μετά θα πρέπει να δίνουμε αναφορά και όταν έχουμε μεχρι να τρυπηθουμε όλοι ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ.
      Όσοι μείνουμε θα φτύσουμε ΑΙΜΑ.

    8. Κάθε μέρα δίνω 10 μούτζες min στη Σελήνη.
      Εύχομαι να πέσει ένας κομήτης να τους καταστρέψει όλους εκεί πάνω.
      Τους ρίχνω και μερικές κατάρες .
      Πολύ μαλάκες αυτοί της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας που τους αφήνουν έτσι.
      Τον παίζουν τ αρχιδομορφα τέρατα.
      Τεραρογενέσεις ερπετοειδων και εντομοειδων. Υβριδικό ανισόρροπο DNA.
      Αυτά τα τέρατα το χρειάζονται το εμβόλιο να το βάλουν στον οφιοειδη ερπετοειδων πάτο τους.

    9. ΓΙΑ ΤΟΝ Π@@@@!!!!ΕΊΜΑΣΤΕ !!!!!!!! ΜΑΣ ΔΊΝΟΥΝ ΣΤΕΓΝΆ !!!!!!!ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΤΆΜΕ !!!!Η ΟΥΣΊΑ ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ !!!

    10. Χεστηκαμε.
      Ας μαθει και πότε κλάνουν.
      Άμα δε πει το οΚ. Η 🤶 δε κουνιέται
      Τα ερπετά μας γαμησανε.Ο Ερντι είναι ένας κόκκος άμμου στην απέραντη
      ΕΡΗΜΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

    11. Προσέξτε τις φωτογραφίες με το Φαρμακονήσι.Αυτός που φωτογραφίζει τους στρατιώτες και κυρίως τους δύο με την πλάτη είναι στον ίδιο χώρο μαζί τους.Οι φωτογραφίες δεν είναι απο ύψος.

    12. Και στα σύνορα στον Έβρο κάνουν καινούρια δομή για τους λαθροσφαγεις…

    13. Μητσοτακη αυτη η πουτανα η ΜΕρκελ τι σου λεει να κανεις να τα δωσεις ολα????πες μας

    Comments are closed.