Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΥΠΟΣΜΗΝΑΓΟΥ ΤΟΥ ΦΑΝΤΟΜ, ΕΓΙΝΕ Η ΜΑΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΑ “ΠΙΡΑΝΧΑΣ”. Ο ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ ΣΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΑΣ, ΠΡΟΤΥΠΟ ΗΡΩΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ.

    Κοινοποίηση:
    manaepiki

    Η μητέρα του Μάριου Μιχάλη Τουρούτσικα ράγισε σήμερα καρδιές, με τα λόγια που είπε αποχαιρετώντας τον. Μια μάνα που είδε το παιδί της να εκπληρώνει το όνειρό του και πετάει στους ελληνικούς ουρανούς για την πατρίδα. Μια μάνα που τον αποχαιρέτισε σήμερα μέσα στο φέρετρο σκεπασμένο με την ελληνική σημαία.

    Μια μάνα που έγινε σήμερα, η μάνα όλων των Ελλήνων. Όλων εκείνων που αισθάνονται περήφανοι για την αεροπορία μας, για τα παιδιά που δίνουν την ψυχή τους και την καρδιά τους στους αιθέρες. Μια μάνα που πρέπει να την κρατήσουν μακριά από τα “πιράνχας” της πολιτικής, όλους αυτούς που έσπευσαν να καπηλευτούν το δράμα της οικογένειας, τον θάνατο ενός νέου παιδιού.

    Ο επικήδειος αυτής της μάνας είναι μάθημα ζωής, μάθημα αγάπης. Μάθημα για όλους όσοι βάζουν την πατρίδα πάνω από το “εγώ” τους, όπως είπε και ο πατέρας του αδικοχαμένου υποσμηναγού.

    «Μάριε αγόρι μου γλυκό αστέρι της ψυχής μου πάντα χαμογελαστός ποτέ δεν με είχες στενοχωρήσει. Ήρεμος και χαμογελαστός. Δεν παραπονιόσουν ποτέ και για τίποτα. Ήσουν δοτικός. Ήσουν ο γιος που θα ήθελε κάθε μάνα στην αγκαλιά της, ο καλύτερος αδερφός για τα αδέρφια σου ο καλύτερος εγγονός για τους παπούδες σου, ο καλύτερος σύντροφος για την κοπέλα σου την Ζωή μας. Από μικρός ήθελες να γίνεις πιλότος.

    Λάτρευες την ταχύτητα τις μηχανές τα αεροπλάνα. Έθεσε ψηλούς στόχους και και τα κατάφερες. Έγινες ο Ίκαρος της καρδιάς μας. Όλη η Ελλάδα βλέπει το πρόσωπό σου και φωνάζει Αθάνατος. Εσύ και ο Στάθης δεν θα ξεχαστείτε ποτέ. Θα σας κουβαλάει όλη η Ελλάδα στην ψυχή της. Για μένα ήσουν, είσαι και θα είσαι το παιδί μου. Ο Αγγελάκος μου, ο Άγγελός μου που τόσο θαύμαζα. Και πόσο περήφανη με έχεις κάνει. Και πόσο να ξερες θα μου λείψεις.

    Θα αφιερώσω δυο στίχους στον Μάριο, στον Στάθη σε όλους τους πολίτους που χάθηκαν και θα συνεχίσουν να πετάνε για την πατρίδα μας. Ο αετός πεθαίνει στον αέρα, ελεύθερος και δυνατός. Καλό ταξίδι παιδί μου και όσο αναπνέω δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Ο γιος μου Μάριος πέθανε υπέρ πατρίδος! Αθάνατος!», είπε η μητέρα του πιλότου του F – 4 Φάντομ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Τα ξεφτιλισμενα λαμογια δεν ντράπηκαν να βρεθούν εκεί; Αλλά για να ντραπεις πρέπει να έχεις αξιοπρέπεια και αυτοί που να την βρουν; Καλό παράδεισο στα παλληκάρια μας. ΑΘΑΝΑΤΟΙ

    2. Βρωμοπιλιτικοι, σουργελα, ζομπι. Στον αγυριστο

    3. Το σκότωσαν το παιδί σου κυρία μου οι αλητες που μας χρεοκόπησαν και ζουν πλούσια με τα μουλικα τους…αεροπλάνα του Βιετνάμ…έριχναν ναπάλμ…ο Μητσοτάκης θα έβαζε την Λουλού του να οδηγήσει αυτή την μπακατελα;;;;

    4. Από τα γραπτά μου εδώ και πολύ καιρό οι περισσότεροι έχουν καταλάβει ότι είμαι στο δογμα ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.. και υπερ και εύχομαι ο Λιακος να μπει στην βουλη, Ωστόσο εγώ συμφωνώ απόλυτα με τον Πετράν, παιδιά, Ήρωας λέγεται αυτός που με αυταπάρνηση και χωρίς φόβο έδωσε την ζωή του για τα ιδανικά του πολεμοντας τον εχθρο, όπως οι προδομένοι στρατιωτικοί μας στα Ιμια από Σημίτη Παγκαλο, Αυτή ναι, θα μείνουν για πάντα ΗΡΩΕΣ διότι ήταν σε στρατιωτική αποστολή, εδώ υπάρχει εκπαίδευση με τους άτυχους πιλότους μην τα μεγαλοποιουμε όλα, Ωστόσο θερμά Συλληπητηρια στις οικογένειες τους, Καλό παράδεισο.

    5. Εκτος θεματος αν τον σκοτωσε η ενεση;;;;εισαι κουτος ή το παιζεις;;;εδω εχει γινει χαμος αυτη τη στιγμη γυρω απο αυτο το θεμα.σε τι θα μπορουσε να διαφερει δηλαδη μια ξαφνικιτιδα σε εναν οδηγο λεωφορειο με εναν πιλοτο;;;;μην προσβαλλεις την νοημοσυνη του κοσμου.πρεπει να υπολογιστουν ολα τα πιθανα αιτια.αν ηταν τρυπημενοι,υπαρχει σοβαροτατη εμπλοκη και πιθανοτητα να εχει συμβει κατι τετοιο.οπως και να χει,δεν μπορει να αποκλειστει κατι τετοιο.παιζει παρα πολυ σοβαρα σαν σεναριο.τωρα αν δεν το δεχεσαι εσυ γιατι σε τσουζει,δεν με ενδιαφερει.αν εσυ δεν το δεχεσαι τοτε ισως εισαι συνεργος στους δολοφονους που σκοτωνουν κοσμο με τα θρομβολια.οποτε ασε τα κροκοδειλια δακρυα και τα “αθανατος” και ” ηρωας”.

    6. Παρακολούθησα τον επικήδειο και χωρίς καν να το αντιληφθώ δάκρυσα τόσο έντονα που ήταν λες και ήμουν εκεί και ζούσα αυτή την τραγωδία. Δεν υπάρχουν συγγένειες εδώ.. είναι οι συνάνθρωποί μας, οι φίλοι μας, οι συμμαθητές μας, οι υπερασπιστές μας που ωριμάζουν πριν την ώρα τους για να όλους εμάς μαζί!

      Καλό τους παράδεισο!

    7. βάζουν τους πιλότους στα ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΦΕΡΕΤΡΑ και χωρίς ντροπή πάνε οι πολιτικοί και στις κηδείες τους, ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΑΥΤΑ, αλλά δεν προλαβαίνει το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΗΣ ΝΔ, ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ από τις μίζες και το δημοκρατικό φαγοπότι να κάνει κάτι

    8. Λυπάμαι.. δεν ξέρω γιατί.. αλλά..αν παρατηρήσετε σε όλα σχεδόν τα σάιτ μιλάμε για μια μάνα.. και για έναν λιβανισμο… υπάρχει ακόμα μια μάνα.. ακόμα ένα παλληκάρι…ένας Έλληνας…

    9. Η πτδ και τα υπόλοιπα άπλυτα αριστερά σκουπίδια στεναχωριουνται μόνο για τον ζακ και παρόμοια πουσταρια

      1. Στις μέρες που ζούμε μόνο τα άθεα πουστράκια, οι μπινέδες, τα τραβέλια, οι λεσβίες και οι παιδεραστές έχουν αξία και τιμούνται απ’ τα άθεα πολιτικά μο#νοπ@ν@…

    10. ΑΘΑΝΑΤΟΙ……. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ…….ΚΑΛΑ ΦΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ……ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥς ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ σακελαροπουλου ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥΣ…….ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΗ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΑΛΗΤΕΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣΜ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ δικαστακους ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ……ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΛΗΤΕΣ

    11. ΚΡΊΜΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΆΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΠΑΛΙΚΆΡΙ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΦΎΓΕΙ & ΓΙΑ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΘΑ ΦΎΓΟΥΝ.
      ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ (ΔΗΘΕΝ) ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ.
      ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΠΙΛΟΤΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΒΑΣΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ (ΕΝ ΚΑΙΡΌ ΕΙΡΗΝΗΣ) ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ.
      ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΗΠΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.. ΤΟ ΑΤΥΧΩ ΠΑΙΔΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΜΑΧΟΥΣ (ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΡΩΣΙΑ)
      ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΕΞΑΛΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΣΥΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ.
      ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΙΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

    12. Εάν ήταν γιός μου, θα είχα πετάξει όλα τα λαμόγια πολιτικάντηδες (απ’τους ανώτερους έως κατώτερους) έξω με βαρύτατα μπινελίκια (έξω η αχρηστείλα), που κατακλέβουν το κράτος και πολίτες και υστερούντες τον στρατό ακόμη και απ’τα βασικά, έχοντες σαπάκια αεροπλάνα. Έξω θα πέταγα και τους καραβανάδες, γιατί κι’αυτοί είναι συνυπεύθυνοι γιαυτή την μιζέρια και κακομοιριά. Έξω όλοι οι λεχρίτες υποκριτές, κι’ας με κακοχαρακτήριζαν, στ’αρχίδια μου.

    13. Αιωνία η μνήμη του άτυχου πιλότου μας, ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε…αθάνατος παληκάρι της Ελλάδας μας, τα θερμά μας συλληπητήρια.

    14. ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΒΛΕΠΩ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ…ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΙΧΝΑ ΜΙΑ ΚΛΟΤΣΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ

    15. πήγε να τιμήσει τον νεκρό η σακελλαροπούλου ????????????????????????????
      αυτη που εχει ΒΓΑΛΕΙ την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ απο το γραφείο της (που δέχεται τους επίσημους καλεσμένους )
      (μιζο κούλη καμάρωσέ την βλακώδη επιλογή που εκανες )

    16. Οι πιλοτοι ησαν ανεμβολιαστοι ή εμβολιασμενοι;;;;;;;;;;ρωταω…..τι απ’τα δυο;;;;μηπως εμβολιασμενοι;;;;φυσικα ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ……ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ Δ Ε Ν ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ.ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΘΡΟΜΒΟΛΙΑ.ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΩΝΕΣ “ΑΘΑΝΑΤΟΙ” ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ…..ΑΠΛΑ ΑΝΟΗΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ.

      1. Ti σε νοιάζει αν είναι εμβολιασμενοι….είσαι εκτός θέματος

    17. Συγνώμη κιόλας αν ακουστώ καπως, αλλά εάν πχ τρακαρω με την μηχανη και σκοτωθω, αυτό θα με κάνει ΠΡΟΤΥΠΟ ΗΡΩΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ; Ελα σοβαρευτείτε τρολακια…

      1. τρελος εισαι ή το παιζεις? ποια μηχανης σου? αυτοι υπερασπιζονται την Ελλαδα στους ουρανους

        1. Ρε Πετραν δεν έκανε κόντρες στην παραλιακή.
          Δεν παρακολουθείς τα γεγονότα; Ρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα.

      2. ο πιλότος που σκοτώθηκε για σένα πέθανε να μπορείς να λες τις βλακείες σου ελεύθερα αλλά δεν το έχεις καταλάβει…δείξε λίγο σεβασμό δεν ντρέπεσαι….

      3. Σοβαρέψου εσύ, μωρή ανεγκέφαλη παρδάλω, που δεν είσαι σε θέση να εννοήσεις τί σημαίνει ΗΡΩΑΣ και ποιές είναι οι ηθικές αρχές, οι αξίες, τα ανώτερα ιδανικά και οι αρετές που διέπουν την ιδιοσυγκρασία και το πνεύμα του … ΄Αντε στο διάολο,παλιο σούργελο …

    18. ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ???????

      Υ.Γ. ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ…. ΕΛΕΟΣ, ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ.

      1. Δηλαδη αν ψηφισε το κυβερνων κομμα τι? Αξιζει να χασει το υιο της ? Να πας να σε δει κανας ψυχιατρος λεω εγω.

        1. Άλλος πάλι. Ρε τι γίνεται εδώ μέσα. Άκου τι ψηφίζει η οικογένεια. Ρε με αυτά τα μυαλά πάτε στην κάλπη και μας έχει πάρει ο διάολος; Έλεος πια. Μην γράφετε τίποτα άμα δεν έχετε μάθει να σέβεστε.

    19. Τουλαχιστον η κυρια ειναι και θα παραμεινει μια υπερηφανη μανα! Καλα φτερα στο αγγελουδι της στο Παραδεισο!

    Comments are closed.