Η ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΡΟΜΠΑ, Η ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ – “ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ 1.000.000” ΜΑΣ ΕΙΠΕ – ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΒΑΙΝΕΙ ΚΑΛΩΣ

    Κοινοποίηση:
    sofia-boultepsi

    Άγνωστος είναι ο αριθμός των παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα όπως παραδέχτηκε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη, η οποία πρόσθεσε μάλιστα πως οι «νόμιμοι» μετανάστες στην χώρα ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο!

    Με λίγα λόγια κανείς δεν ξέρει πόσοι είναι συνολικά οι αλλοδαποί που διαβιούν στην χώρα και με την πάροδο των ετών θα αποκτήσουν πλήρη δικαιώματα… Ελλήνων πολιτών αλλάζοντας ανεπιστρεπτί την πληθυσμιακή σύνθεση της χώρας.

    Πρόκειται για κανονική αντικατάσταση των γηγενών Ελλήνων.

    «Έχουμε μία νόμιμη μετανάστευση γύρω στο 1 εκατομμύριο. Οι οποίοι ζουν, εργάζονται, με τα χαρτιά τους κανονικά, μιλάμε για νόμιμη μετανάστευση (το πως ήρθαν στην χώρα και έγιναν «νόμιμοι» είναι άλλο ζήτημα)».

    Εν συνεχεία απαντώντας στο ερώτημα, πόσοι είναι οι παράνομοι μετανάστες (δηλαδή δεν έχουν χαρτιά και δεν ξέρουμε ούτε που βρίσκονται), είπε τα εξής:

    «Έχουμε έναν πληθυσμό αιτούντων άσυλο που δεν είναι πια πολλοί, είναι γύρω στις 25.000 και σίγουρα έχουμε ανθρώπους οι οποίοι έχουν πάρει άσυλο και είναι νόμιμοι, αλλά ενδεχομένως να μην μπορούν να καταγραφούν γιατί ζουν σε κάποια σπίτια, αν άνοιξαν και τα λοιπά την πόρτα (τι εννοεί εδώ η υπουργός, ότι μπήκαν από μόνοι τους μέσα;), έχουν πολλοί που έχουν πάρει απορριπτική απόφαση.

    Δεν μπορώ να σας πω νούμερο πόσοι είναι οι παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα γιατί δεν ξέρουμε πόσοι φεύγουν όταν πάρουν το άσυλο. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι όταν πάρουν το άσυλο φεύγουν για άλλες χώρες, πρέπει να γίνει ένα είδος τσεκαρίσματος. Αλλά δεν μπορούμε να το πούμε με σιγουριά, ξέρετε γιατί; Γιατί αυτοί οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να ταξιδεύουν όπου θέλουν για 90 ημέρες. Αλλά μπορούν να επιστρέψουν στη χώρα που τους έδωσε το άσυλο (δηλαδή στην Ελλάδα).

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Για βαλε μονο ποσα αλμπανια ηρθαν το ’90 και εχουν κατσικωθει εδω και μετα ολη η σαρα και η μαρα που εφεραν ειναι πολλοι παραπανω απο το 1εκ απλα κανεις δεν ξερει γιατι δεν υπαρχει ελεγχος ο καθε λαθρο κανει οτι θελει οποτε θελει φευγει οποτε θελει ερχεται γιατι πολυ απλα οι μουλοι φροντισαν και εδωσαν σε ολους αυτους Ελληνικα διαβατηρια

    2. Ο Κουλης με αυτη την σαυρα και την Ανν Μισελ περιμενει να ξαναβγει ?

    3. Εμείς τους ψηφίζουμε όλους. Και πάλι κάποιοι θα την ψηφίσουν. Νέα παιδιά πρέπει να βάλουμε στην βουλή. Εντελώς νέα και καθαρά από σωγια. Έξω οι βουλευτές με γεροντική άνοια. Για να δούμε άσπρη μέρα.

    4. Καμία χώρα δεν μπορεί να πάει μπροστά
      αν οι πολίτες της δεν έχουν μερικές στοιχειώδεις γνώσεις.

    5. ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΤΟ ΣΤΡΟΝΤΙΟ ΤΟ ΚΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΤΑ 10 ΡΙΧΤΕΡ

    6. Ποιός ασχολείται με την γριά που ήθελε να αγιοποιήσει τον Χύσα;

    7. Μη τη κατηγορείται. Φροντίζει να έχουμε χαρτί υγείας.

    8. ΤΗΝ ΣΑΚΑΤΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ”ΠΑΡHΓΟΡΙΑ” ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ

    9. Καλά τα τσιμπαγε τα φράγκα Ή μαντάμ…..
      Άχρηστη Δεν δικαιολογεί τον μισθό της….
      ΜΑΥΡΙΣΤΕ την καλό θα τις κάνετε…μπας και ξεκουμπιστει…

    10. Το 1.000.000 θα ψηφίσει ΝΔ συριζακλπ κόμματα ασυδοτης δημοκρατίας….ας φροντίσουν στις εκλογες τα 6.000.000 των Ελλήνων να τους καταψηφίσουν …..

    11. Και να δεις ότι αυτό το πολιτικό κατακάθι θα το ξαναβάλουν η νέο ραγιάδες στην βουλή, μιλάμε για πολύ κατάντια….

    12. Κοπροσκυλα Ελληνες ψηφοφοροι…

      Ολα απο εσας ξεκινανε, Εσεις ψηφιζετε ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ για 10 ευρω.

    13. Πετάξανε πόσα εκατομμύρια ευρώ σε δικά τους παιδιά για την Απογραφή και το αποτέλεσμα είναι να μην ξέρουν τί τους γίνεται…!!!Και αυτός ο δήθεν επιτυχημένος υπουργός Πιερρακάκης ρε παιδάκι μου,μόνο τους Έλληνες ξέρει να φακελώνει…!!

    14. Μια κομμουνίστρια βρώμα άκρως επικίνδυνη για την ελευθερία του Έθνους.
      Ο πατέρας της Γιάννης Βούλτεψης ελασίτης τραυματίστηκε όταν οι κουκουεδες επετέθησαν κατά των εθνικών δυνάμεων του ΕΔΕΣ στην Ήπειρο.
      Διετέλεσε διευθυντής στην Αυγή, τότε ο νόμιμος Ριζοσπάστης.
      Το 1966 προσεχώρησε στην αυλή Μητσοτάκη.
      Επί Επταετίας φυγάς στην Ιταλία.
      Με την ανάληψη της προεδρίας της ΝΔ από τον Μητσοτάκη διορίστηκε εκπρόσωπος του κόμματος.

    15. Και μονο που αναφερουμε τι ειπε η Βουτεψη,πολυ της ειναι.Ποτε δεν φανταζομουν,ουτε σε εφιαλτη,οτι υπαρχουν τοσο ποταποι,μιζεροι απατεωνισκοι,χωρις αιδω,χωρις ιχνος αξιοπρεπειας,να επιδεικνυουν την νοητικη ανυπαρξια τους.

    16. Ναι αλλά στη Φιλοθέη, το παλαιό Ψυχικό και την Εκάλη δεν έχει ούτε έναν! Οπότε Κασιδιάρη αν ποτέ βγεις, κάντους ένα χοτ σποτ εκεί να γουστάρουν

    17. 2.000.000 ειναι μονο οι αλβανοι!!! απορω πως το επιτρεψατε;;

    18. Το θέμα δεν το απάντησε λεπτομερώς.Διοτι όταν λέμε,1.000.000 νόμιμοι τέως λάθρο ,που ζουν μόνιμα κ νόμιμα εδώ ,τι πάει να πει αυτό είναι άλλο ζήτημα ,το πώς νομιμοποιήθηκαν ;Δηλαδή ;Μην το ψάχνεται έχουμε λερωμενη τη Φωλθα,γιατί μέχρι να πάρουν ταυτότητα ,τους τα παίρνουμε μια χαρά ανά κεφάλι,με προσωρινές άδειες παραμονής και ανανεώσεις;Και το κυρίως ερώτημα το 1.000.000 που αναφέρεται είναι όλοι οι νόμιμοι ,δηλαδή από κάθε εθνικότητα,η αυτό το ένα εκατομμύριο είναι από κάτω ,μουσουλμάνοι και αραπαδες;Γιατί εάν είναι έτσι,εάν βάλεις κ Αλβανούς Βαλκάνιους,Πολωνούς ,και τέως ΕΣΣΔ,που αυτοί λογικά είναι νόμιμοι ,τότε μιλάμε ότι μαζί με τους αόρατους,θα είναι κοντά στα τρία εκατομμύρια…

    19. Αλλη μια α(χ)ριστη περα για περα θεος συγχωρες το πατερα της!

    20. Nαχατε μόνο ιδέα τι γίνεται στα νησιά και στα κέντρα. Της τρελής. Μπαίνουν στη χώρα και μετά εξαφανίζονται. Αστυνομία, λιμενικό, στρατός εντελώς ανήμπορος

    21. Μια κωλογρια που το μόνο που την ενδιαφέρει ειναι η καρέκλα της βολευτου. Από την εποχή του Σημιτη έλεγαν το παραμύθι για ένα εκατομμύριο, εδώ η πραγματικοτητα είναι ότι τέσσερα εκατομμύρια έχουν πάρει υπηκοότητα, αλλά τέσσερα περιμενουν και άλλα τέσσερα απλά κυκλοφορούν παρανομα γιατί έτσι τους αρέσει. Γύρω στο ’90 ο Βοτσης στην στήλη του στην ελευθεροτυπία έγραφε ότι το 2025, επτά εκατομμύρια θα είναι οι Έλληνες τέσσερα με πέντε από το πρώην Ανατολικό μπλοκ νόμιμοι και με υπηκοότητες και άλλα επτά από αφρικανικές και ασιατικές χώρες. Οι στοές τα ήξεραν από το ’90. Δείτε τα αποτελέσματα εισαχθέντων στις σχολές αστυνομίας, Πολωνοι, Αλβανοί για την επιτήρηση της δημόσιας τάξης. Καληνύχτα Ελλάδα.

    22. Αφου δεν ξερουνε να παραιτηθουνε τωρα χθες

    Comments are closed.