Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΥΝΝΕΦΟ – Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

    Κοινοποίηση:
    acasc

    Τελείως αντιφατικό είναι αυτό που θα συμβεί από αύριο Δευτέρα αφού την ώρα που πληθαίνουν οι φωνές που μιλάνε για τέλος της πανδημίας πριν το καλοκαίρι, η Κυβέρνηση συνεχίζει την εφαρμογή της υγειονομικής “χούντας” επιβάλλοντας πρόστιμα σε όλους τους ανεμβολίαστους άνω των 60 χρόνων. Αυτό θα ανέρχεται σε 100 ευρώ το μήνα (για τον Ιανουάριο θα είναι 50 ευρώ).

    Το πρόστιμο θα βεβαιώνεται μέσω της ΑΑΔΕ σε όλους τους πολίτες άνω των 60 ετών και για κάθε μήνα που παραμένουν μη ανεμβολίαστοι, ενώ τα έσοδα αυτά θα πηγαίνουν σε ειδικό ταμείο για την ενίσχυση του ΕΣΥ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες στις 17/1 ξεκινάει η διαδικασία τελικών διασταυρώσεων μεταξύ ΓΓΠΣ, ΗΔΙΚΑ και ΑΑΔΕ των ΑΜΚΑ και των ΑΦΜ των ανεμβολιάστων πολιτών άνω των 60 ετών, ώστε να συνταχθεί ο οριστικός κατάλογος, και ως το τέλος του μήνα να γίνουν οι βεβαιώσεις προστίμων (50 ευρώ για τον Ιανουάριο – μισός μήνας – και 100 ευρώ από τον Φεβρουάριο).

    «Το 90%, εννέα στους δέκα πολίτες άνω των 60 ετών, έχουν πλέον εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού. Τους λίγους συμπολίτες μας άνω των 60 οι οποίοι ακόμα παραμένουν ανεμβολίαστοι, τους ενθαρρύνω και σήμερα: κάντε το βήμα» ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την χθεσινή επίσκεψή του στο κέντρο υγείας Μεγάρων, το οποίο λειτουργεί παράλληλα ως εμβολιαστικό κέντρο για ενήλικες και παιδιά.

    «Δεν είναι το ζήτημα του προστίμου – ναι, το πρόστιμο θα επιβληθεί, αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Προστατεύστε τη ζωή σας, τη ζωή αυτών που αγαπάτε και καταλάβετε ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και σώζει ζωές», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

    Άραγε αφού όμως τελειώνει η πανδημία όπως λέει πχ η Γκάγκα που είναι στέλεχος της Κυβέρνησης, γιατί προχωράνε σε πρόστιμα στον κοσμάκη και ειδικότερα τους συνταξιούχους που παίρνουν συντάξεις πείνας;

    Τα στοιχεία

    Το πρόστιμο αφορά «όλα τα φυσικά πρόσωπα που έχουν την κατοικία ή τη συνήθη διαμονή τους εντός της ελληνικής επικράτειας και έχουν γεννηθεί έως και 31η Δεκεμβρίου 1961», όπως αναφέρεται στη σχετική τροπολογία.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία το ποσοστό των εμβολιασμένων άνω των 60 ετών αυξήθηκε κατά σχεδόν 10 μονάδες μετά την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για τη συγκεκριμένη κατηγορία φτάνοντας το 90%.

    Συγκεκριμένα 2.761.838 πολίτες άνω των 60 έχουν εμβολιαστεί ή έχουν κλείσει ραντεβού, και από τις 30 Νοεμβρίου, 217.000 άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί ή έχουν κλείσει ραντεβού.

    Όπως προκύπτει από τα στοιχεία στα τέλη Νοεμβρίου που αποφασίστηκε η υποχρεωτικότητα οι μη εμβολιασμένοι 60άρηδες ήταν 520.000 ενώ σήμερα μία μέρα πριν λήξει η προθεσμία φτάνουν τους 303.000.

    Οι εξαιρέσεις

    Οι όποιες εξαιρέσεις αφορούν κατοίκους εξωτερικού, αυτούς που έχουν απόφαση απαλλαγής από την υποχρεωτικότητα του εµβολιασµού από τις τριµελείς Υγειονομικές Επιτροπές κάθε Περιφέρειας για λόγους υγείας (πχ σοβαρή αλλεργική αντίδραση, διαγνωσµένη αλλεργία, ιστορικό θροµβοπενίας κλπ), όσους έχουν εμβολιαστεί στο εξωτερικό και όσους έχουν κάνει αίτηση εμβολιασμού κατ’ οίκον και δεν έχει γίνει ακόμη εμβολιασμός.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. Επιτελους ομως να βγουν καποιοι δικηγοροι γιατι εχουν εξαφανιστει οπως φαινεται.μαλλον δεν τους συμφερει.

    2. Όπου πήγαν τα χρήματα για τη στήριξη των πυροπλήκτων στην Ηλεία… Τελικά ξέρει κανείς;
      – Γκλλουπ.
      – Tα maalox, τα maalox!

    3. Πόσο αναλγητοι όλοι οι βουλευτές ούτε ένας δεν διαφωνεί ούτε ένας δεν παραιτείται ούτε ένας τόση βρωμιά

    4. Ο Κούλης είτε το θέλετε είτε όχι θα συγκυβερνήσει αναγκαστικά με τον Αλέξη για να σωθεί η πατρίδα.

    5. Το μοιραίο λάθος τους ήταν το κατοστάρικο στους συνταξιούχους οι οποίοι δεν μάσησαν. Τους ξεφτίλησαν και δεν υποχώρησαν στον εκβιασμό των ντίλερς των εμβολίων. Αυτό σε συνδυασμό με την γριπούλα Ο, για την οποία από όλο τον κόσμο ανησυχούν ο …παυλάκης, ο …βασιλακόπουλος και η …παγώνη, δείχνει ότι η ανθελληνική κυβέρνηση των εμβολίων καταρρέει. Η κυβέρνηση των ντίλερς των εμβολίων εκβίασε τον κόσμο αλλά τώρα ξεβρακώθηκαν τελείως που σήμερα στείλανε τα ματ για να κλείσουν το παίδων πεντέλης για να το κάνουν εμβολιαστικό κέντρο! Είναι θέμα χρόνου η πλήρης κατάρρευσή τους, οπότε στέφανε είναι ευκαιρία να γίνεις 2ο κόμμα αφού πασόκ και συριζα είναι εμβολιομάχοι και ανθέλληνες σαν τον κούλη. Έρχεται η ώρα της ελευθερίας. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους που είπε και ο Κολοκοτρώνης.

    6. Παραιτήσου λαμόγιου γιέ Μητσοτάκουλα

    7. αν δε φανε μπουκετα με πολυ αγαπη δε θα στανιαρουν αυτοι που κυβερνουν !! μπουκετα απο τον λαο !!

    8. Το 100άρικο υπέρ του ΕΣΥ. Μάλιστα. Γίνεται να μας ενημερώσουν τα 63.000.000 € που αφορούν τους μισθούς των ανεμβολίαστων υγειονομικών που απο τον Σεπτέμβριο μέχρι τώρα είναι σε αναστολή που έχουν πάει ?
      Ε, λοιπόν εκεί που πήγαν αυτά τα λεφτά θα πάει και το 100στάρικο. Και πάντως όχι στο ΕΣΥ.
      Επίσης η εισφορά αλληλεγγύης. Μπήκε κανείς στον κόπο να ενημερώσει τους αγρίως φορολογούμενους πολίτες, πόσα κάθε χρόνο μαζεύονται και ΠΟΥ πηγαίνουν ? Μάλλον στους αλληλέγγυους. Το λέει και το όνομα.
      Πάντως μια καλή ιδέα θα ήταν να συγκεντρωθούν αυτά τα χρήματα και να πάνε στο χρέος της Ν.Δ. Αφού έτσι κι αλλιώς εμείς θα το πληρώσουμε. Όπως θα πληρώσουμε και τα στεγαστικά δάνεια των βουλευτών.
      Πάντως εντύπωση προκαλεί πως όλες οι κυβερνήσεις από το 2010 και μετά ξεκαυλώνουν επάνω στους συνταξιούχους. Κόψιμο συντάξεων, κόψιμο δώρων, κόψιμο του ΕΚΑΣ, άρνηση πληρωμής αναδρομικών, 100άρικο (κάθε μήνα) πρόστιμο, πλύση εγκεφάλου να μην τους πλησιάζουν τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους κλπ.
      Τι το κουράζεις ρε Μητσοτάκη ? Το μόνο που σου έμεινε είναι όταν φτάσει κάποιος τα 75 χρόνια του να του κάνετε μια ένεση ευθανασίας. Τουλάχιστον θα πεθάνουν μια φορά κι όχι κάθε μέρα. Πέρασε το με έναν νόμο και ένα άρθρο. Εξάλλου και οι 300 φασιστόμουτρα του κερατά είστε….

      1. φίλε-φίλη τα είπες όλα σε δέκα αράδες γράμματα.Σου βγάζω το καπέλο

    9. Τσουναμι πλέον τα περιστατικα εμφράγματος και μυοκαρδιτιδας στους πλήρως εμβολιασμενους. Στην Αεκ στο τμήμα μπάσκετ μετά τον θάνατο του γελοβατς από ανακοπή, ο Αγκόλα στο νοσοκομείο με πρόβλημα στην καρδιά. Και είναι χιλιάδες τα περιστατικα ανθρώπων πλήρως εμβολιασμενων που είτε πεθαίνουν ξαφνικά είτε καταστρεφεται η ζωή τους και έχουν γίνει καρδιοπαθεις. Όπως είπε και ο Μοντανιε, θα δούμε όλοι πως οι εμβολιασμενοι θα γεμίζουν τα ιατρικά κέντρα με εγκεφαλικά και μυοκαρδιτιδες εντός ολίγου, που ήδη συμβαίνει, και οι ανεμβολιαστοι θα σώσουν την ανθρωπότητα. Το ευχάριστο είναι πως δεν πέτυχαν οι ναζιστες πολίτες του κόσμου τον στόχο τους για 70% εμβολιασμούς και σε παγκόσμιο επίπεδο το ποσοστο αυτό είναι περίπου στο 52%.

    10. Καλά λέει ο κύριος Κώστας. Να ξεκινήσουμε μαζικές μηνύσεις. Πρέπει επιτέλους να ξεσηκωθούμε

    11. Μαζικές αγωγές έκαναν κ οι υγειονομικοι κ θα σου έλεγα τώρα ακριβώς τι κατάφεραν.. Ότι θα καταφέρουν οι άνω των 60 όταν θα κινηθούν νομικά..
      Η δικαιοσύνη σε ότι αφορά υποχρεωτικοτητες κτλ έχει παγώσει.. Τι δεν καταλαβαίνετε;
      Οι Πακιστανοί κ λοιποί είναι όλοι μπολιασμενοι επίσης…

    12. Δηλώσεις τού προέδρου τού γερμανικού εθνικού οργανισμού παροχής υπηρεσιών υγείας Αντρέα Γκάσεν.
      O υποχρεωτικός εμβολιασμός από ιατρική καί επιδημιολογική άποψη δέν έχει κανένα νόημα.
      Η μετάλλαξη Ομικρον κάνει τόν υποχρεωτικό εμβολιασμό περιττό.Σχεδόν όλοι οί πολιτικοί δέν έχουν ιατρική αρμοδιότητα.
      Η εξέλιξη τής νόσου είναι ελαφρά καί δέν έχουμε νεκρούς.Είναι πλέον καιρός νά επιστρέψουμε στήν καθημερινή κανονικότηρα
      Απαιτούμε από τούς πολιτικούς νά δημιουργήσουν ένα νέο δρομολόγιο καί δώσουν πιό πολλές ελευθερίες στούς πολίτες.
      Γιάννης Λάκων

    13. ο αλητης επρεπε να βρισκεται στη ψυχιατρικη πτερυγα των φυλακων και να περιμενει την εκτελεση με τσεκουρι

    14. Δεν είναι τυχαίο που έχει στοχοποιήσει τους συνταξιούχους κ τα παιδια να εμβολιαστουν, τάχα για το καλό τους. Φυσικά ξέρουμε τους λόγους κ για τις δύο κατηγορίες. Αν τους περισσεύουν πολλά μπουκαλάκια να σκεφτούν που θα τα πετάξουν!

    15. το πειραματικό σου εμβόλιο εμείς δεν θα το κάνουμε. Θα σου το βάλουμε όμως στον κώλο όταν τολμήσεις να κάνεις εκλογές.

    16. αφού όλοι συμφωνούν ότι είναι αντινατιβιστές και θέλουν να αντικαταστήσουν τον πληθυσμό, τι δεν καταλαβαίνεται, ο Βελόπουλος απλά καλυπτει τον Κούλη στις συναντησεις του με τον Μπούρλα όπου δεν κρατώνται πρακτικά διότι λέει ότι είναι ιδιωτικές συναντήσεις…

    17. Το σύνθημα Εκτός το μιζοτακη γ@@@@@αι θα είναι κ το ΜΑΥΡΟ.

    18. Μην διανοηθειτε να πληρωσετε παρανομο προστιμο,οι ανω των 60.
      Ξεκινηστε μαζικες μυνησεις και αγωγες σε οποιον σας το επιβαλλει,εδω στον επικεφαλης της ΑΑΔΕ.
      Κανεις σας να μην πληρωσει τιποτε,οργανωθειτε και ξεκινηστε μαζικες μυνησεις,ειναι εντελως παρανομο και αντιθετο σε ενα σκασμο νομους.Σταματηστε να κλαιγεστε και ξεκινηστε μαζικες μυνησεις,δεν στεκεται πουθενα και βασιζονται στο οτι θα το αποδεχτειτε και δεν θα αντιδρασετε.

    19. Ακούστε τι θα συμβεί

      Τίποτε!!

      Ο Θεός αγαπά την δικαιοσύνη και μισεί την αδικία..

      Τίποτε απ’ αυτά δεν πρόκειται να συμβούν χωρίς κόστος για τους ιθύνοντες

      Μπορεί να χάσουν μερικά οι δίκαιοι συνταξιούχοι θα τα πάρουν όμως εκατονταπλασια πίσω αφού δεν έχει ευλογία αυτή η απάτη..

      Εφεξής περιμένετε..
      Θα δούμε όλοι μας το χάος της πολιτικής σκηνής γιατί έδωσαν πολλά δικαιώματα στους θεσμούς της Δημοκρατίας με το “αποφασιζομεν και διατασομεν” της σάπια πολιτικής σκηνής..

      Κρίμα.. Θα κλάψουμε, θα πονεσουμε όλοι μας γι αυτό που έρχεται και θα δούμε και στην χώρα μας

    20. Και ριχτου μπολι ριχτου μπολι ο Χριστιανος τρελλαθηκα απ το πολυ το μπολι μπολι χαθηκα! Μητσοτακαρε και τετραετια να εξαντλησεις κουραμπιε μετα καλο θα ειναι να ψαξεις να κρυφτεις και συ και τα “επιτελικα” σου λαμογια που καθονται στις καρεκλες των υπουργειων!
      Ενας Νεοδημοκρατης και το σοι του αλλα χεστηκες για το μελλον του κομματος ! Ο πουστης ο Καραμανλης φταιει που το εμπιστευτηκε στο “μπαμπακα” ” παππου” σου μονο εσυ ξερεις!

    21. Με λίγα λόγια το πρωί εγώ που βγήκα έξω για πρωινή βόλτα συνάντησα παλιά γερουσία
      τη γύρευε ο Μητσοτάκης Μέγαρα αν έμαθε, ρωτάω σηκώνει περίεργα το φρύδι Α ναι λέει πως μας θυμήθηκε ο βασιλέας,,τη ζήταγε από την περιοχή και κατά περίεργο τρόπο οσφρηστηκε των αέρα αυτός ήταν ο διάλογος

    22. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΟΥΝΤΑΣ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΝΟΥΔΟΥ ΑΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΑΔΗ, ΚΟΛΑΣΗ, ΤΑΡΤΑΡΑ!!!!

    23. Ολοι οι ανω των 60 να ξεκινησουν μαζικες αγωγες.
      Να αφησουν τα λογια και να κανουν μαζικες αγωγες,το προστιμο ειναι σαφεστατα παρανομο.
      Ξεκινηστε ολοι μαζικες αγωγες και μυνησεις σε οποιον σας επιβαλλει προστιμο.

    24. Ο ΚΑΡΙΟΛΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑΣ ΒΡΕΙΚΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΘΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ ………ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΑΙ ΟΠΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΟΔΗΓΙΣΕΙ……..ΚΑΛΟ ΘΑΝΕ ΟΙ ΜΠΑΡΜΠΑΔΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΞΟΥΝ ΕΣΤΩ ΣΤΙΝ ΚΑΛΠΗ ΝΟΘΕΙΑΣ…….ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    25. Να αφήσει την ενίσχυση ΕΣΥ ο Κουλης και να δώσει της μίζες που έχουν βγάλει όλοι από τα εμβόλια μάσκες κλπ στο ΕΣΥ δισεκατομμύρια μίζες πήγαν στην τσέπη όλων και εντός βουλής και εκτός στην Ελλάδα ,εκτός αυτού όλοι η άλλοι αρχηγοί τη κάνουν στην βουλή ψηφίστηκαν η είναι αποφασίζουμε και διαταζωμεν ,,,έχουμε σκαρτο σύστημα στο εκλογικό σώμα ο κάθε πρωθυπουργος καταργεί νομους και θέτει των ευατον του ανώτερο βασιλέα κλπ έχουν καταργήσει μέχρι πρόεδρο δημοκρατίας αυτά τα κάνει και μια απλή νοικοκυρά 18 και άνω αρκεί να είναι κούκλα ένα διακοσμητικό στοιχείο είναι

    26. Πείτε στον βλακα πως δεν είμαστε συμπολίτης κανενός. Οι Πακιστανοί τον γράφουν στα @@ τους και τον έβριζαν στο σύνταγμα. Τους χρειάζεται όμως γιατί πηδανε τους κυβερνητικούς είτε βουλευτές είτε θεσμικούς. Έχει κάνει μέχρι υπουργούς τύπους μόνο και μόνο επειδή τους πηδανε Πακιστανοί και προέδρους ανωτάτων δικαστηρίων με το ίδιο κριτήριο. Θα μας πει πως μαθαίνουν οι Πακιστανοί που μένουν σε δομές τις διευθύνσεις αυτών? Σαπίλα διαφθορά ανωμαλία, αυτή είναι η νέα Δημοκρατία…

    27. Η Κυβέρνηση της Αυστρίας επίσης δεν κάνει πίσω στον υποχρεωτικό εμβολιασμό αλλα και στο τσουχτερό πρόστιμο των 3.600€ για όποιον δεν εμβολιαστεί.

    28. Ευτυχώς αντιστεκόμαστε σθεναρά………..Χαχαχαχαχαχα, μπορδελλιστάν!!!!!!!!!!!!!

    29. Κούλη Αχρηστε Χρυσέ το πρόστιμο δεν είναι υποχρεωτικο, άρα είναι υποχρεωτικος ο εμβολιασμός. Μη βγαίνεις σε στημένες συνεντεύξεις γιατι θα πέσει το twitter από τα γέλια .
      9%. Αυτό είναι το ποσοστό σου
      Και ξέρεις από ποιους προέρχεται.
      Πρόσεξε μη τους ταΐζεις τζάμπα και τη κοπανησουν κι αυτοί.

    30. Τα προστιμα να τα βαλουν εκει που μπαινουν τα … καροτα

    Comments are closed.