Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ – ΠΟΥ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ – ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

    Κοινοποίηση:
    5486272

    Η κακοκαιρία Ελπίδα βρίσκεται στην χώρα μας και έκανε την εμφάνισή της ήδη. Το χιόνι και το χιονόνερο θα είναι τα σημερινά φαινόμενα.

    Τοπικές και ασθενείς χιονοπτώσεις ή χιονόνερο αναμένονται αρχικά σήμερα ακόμα και σε πεδινά τμήματα της Ανατολικής Στερεάς, του Βορείου Αιγαίου και της Βορειοανατολικής Πελοποννήσου, σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, για σήμερα. Τοπικές βροχές αναμένονται στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, ενώ είναι πιθανό στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα να εκδηλωθούν καταιγίδες που ενδεχομένως θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις μικρού μεγέθους.

    Τα φαινόμενα στα ηπειρωτικά μετά το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και αναμένονται διαστήματα ηλιοφάνειας, ωστόσο θα διατηρηθούν κυρίως στα νοτιότερα νησιωτικά τμήματα και στην Κρήτη, όπου με την παράλληλη πτώση της θερμοκρασίας μετά τις απογευματινές ώρες, οι τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά θα εκδηλώνονται πάνω από τα 600-800 μέτρα.

    Τις πρώτες νυχτερινές ώρες του Σαββάτου είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή χιονόνερο και ενδεχομένως καταιγίδες στα πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα του Ιονίου, τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά πάνω από τα 300-400 μέτρα, ενώ τοπικές χιονοπτώσεις είναι πιθανό να εκδηλωθούν ακόμα και σε παραθαλάσσια τμήματα της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς.

    Μέσα στη νύχτα προς το ξημέρωμα της Κυριακής είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά και παραθαλάσσια και τοπικές χιονοπτώσεις πάνω από τα 300-400 μέτρα στα δυτικότερα τμήματα της Πελοποννήσου, ενώ οι χιονοπτώσεις στην Εύβοια και το Βόρειο Αιγαίο αναμένονται να ενταθούν εκ νέου.

    Διαβάστε επίσης:

    Η “Ελπίδα” κατέφτασε! Χιόνια και κρύο σε όλη την Ελλάδα

    Διακοπή της κυκλοφορίας σε τμήματα του οδικού δικτύου της Αττικής λόγω χιονόπτωσης

    Δυτική Ελλάδα: Σε ποια σημεία καταγράφονται προβλήματα λόγω των χιονοπτώσεων

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. του χρόνου που θα ξανα ρίξει χιονόνερο μην ξεχάσετε να το ρωτήσετε αν το όνομα του ειναι ελπίδα , που βγάζετε και ονόματα στης κακοκαιρίες εχετε ξεφύγει τελείως εκεί πέρα μου φαίνεται

    2. Εκει στο Μακελειο γραψτε για τον Κροατη π/θ που ισοπεδωσε τον Μακρον (Μητσοτακη ++)
      αφου τους καλεσε σαν δολοφονους με την υποχρεωτικο εμβολιασμο

    3. Οι άντρες των σωματείων οδηγών λένε στην μελλοντική υπουργό γυναίκα ότι να έχει υπόψη της ότι οι οδηγοί φορτηγών νταλίκες μελοντικα χρειαζοντε προστασία αμάν αυτή η άνδρες θεωρούν της γυναίκες κατοτερες, μισογινηδες αυτός στην φωτογραφία μου θυμίζε Βιλιώτες έτσι μοιάζει σαν τους αρβανιτες τους παλαιούς https://lm.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.biobiochile.cl%2Fnoticias%2Fnacional%2Fregion-del-bio-bio%2F2022%2F01%2F21%2Fsergio-perez-emplaza-a-siches-a-mantener-estado-de-excepcion-no-vamos-a-aceptar-esta-indefension.shtml&h=AT3ci5-oQru4ZhvZqK51y84lKfbyDY2e5Hdeow6JjhEHsPlYJeHqdP-q3Q8HDwa-dfffSAPbDbLz5gw07aXPh42Y9lb-PQ0ZqmUJ0Z0ZerBqBVPks1bR73GKc7lBtW1xYnRu

    Comments are closed.