Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΜΑΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ – ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΖΟΦ! Η ΠΟΛΗ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ – ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!(BINTEO)

    Κοινοποίηση:
    ce9aceb1cf84ceb1ceb3cf81gggg

    Οι ρωσικές δυνάμεις εισήλθαν στην πόλη-λιμάνι της Μαριούπολης στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες η πόλη είναι έτοιμη να πέσει ολοκληρωτικά. Πηγή στην κυβέρνηση Ζελένσκι είπε ότι το Mi-6 ( μυστικές υπηρεσίες Αγγλίας) είχε διαβιβάσει πληροφορίες στο Γραφείο του Προέδρου ότι η Ρωσία αλλάζει στρατηγική και κινείται σε παρατεταμένο πόλεμο.

    Τώρα δεν υπάρχει καμία αποστολή να καταλάβει το Κίεβο, ο ρωσικός στρατός θα δημιουργήσει μια επιχειρησιακή περικύκλωση, θα διαλύσει τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας σε έναν τομέα του μετώπου και θα προχωρήσει στον επόμενο, ενώ θα καταστρέψει στρατιωτικές υποδομές και αποθήκες στη Δυτική Ουκρανία με πυραύλους.

    Μετά την πτώση της Μαριούπολης, ο ρωσικός στρατός θα περικυκλώσει το ανατολικό μέτωπο και το Χάρκοβο, ενώ παράλληλα θα προετοιμαστεί επιχείρηση κατάληψης της Οδησσού και του Νικολάεφ.

    Έλληνας εθελοντής μαχητής στην πρώτη γραμμή στη Μαριούπολη πολεμάει με ρώσικο στρατό κατά ΝΑΤΟ-ΑΖΟV!

    Έλληνας εθελοντής στην πρώτη γραμμή στη Μαριούπολη. Εντάχθηκε ως εθελοντής στο τάγμα της Τσετσενίας. Ήρθε πρώτα στο Σαρτανά.

    Ο ίδιος λέει οτι ο στόχος του είναι να προστατέψει τους ομοεθνείς του στα ελληνικά χωριά από το τρομοκρατικό εθνικιστικό τάγμα Αζόφ.

    Γεννήθηκε στην περιοχή Τσάλκα της Γεωργίας. Δούλευε σε πετρελαϊκή εταιρία στη Ρωσία.

    Το κωδικό όνομα Βάχα το πήρε στη μνήμη του πατέρα του, ο οποίος μεγάλωσε στην Τσετσενία και εκεί τον έλεγαν έτσι. Ο πατέρας πέθανε πριν από 3 μήνες.

    Μαριούπολη η κάθαρση της πόλης συνεχίζεται. H μάχη δεν είναι εύκολη.

    Μαρτυρία στρατιώτη από τη ρώσικη πλευρά: “κάθε απόσπασμά μας έχει τον δικό του τομέα δουλειάς. Χθες, όπως φαινόταν, επεξεργαστήκαμε πλήρως τον τομέα μας, τοποθετήσαμε φρουρούς, όλα ήταν όπως έπρεπε. Όταν σκοτείνιασε οι Ναζί σύρθηκαν από κάπου και άνοιξαν πυρ.Δεν είχαμε καθόλου ανάπαυση, μόνο εχθροπραξίες και επιδρομές, αρχίσαμε να επιχειρούμε στον τομέα στον επόμενο κύκλο, να καθαρίσουμε τα πάντα ξανά. Στον τομέα μας δεν υπήρχε κανένας των Ναζί. Όταν φύγαμε από την πόλη στο Mangush, από κάποιο παγωμένο βάλτο και καλάμια, χειροβομβίδες και αντίπαλοι ελεύθεροι σκοπευτές από ενέδρες άνοιξαν πυρ εναντίον μας. Τα παιδιά μας από το BMP απάντησαν από το κανόνι…

    Οι δικοί μας επιθεώρησαν ένα ΙΧ. ήταν ένα ζευγάρι και δύο παιδιά. Τα παιδιά έτρεμαν έκλαιγαν σιωπηλά. Ρωτάμε τα παιδιά – ποια είναι τα ονόματα των γονιών σας; Το μεγαλύτερο παιδί απάντησε – “Αυτοί δεν είναι οι γονείς μας. Πυροβόλησαν τη μαμά και τον μπαμπά και τους πέταξαν έξω από το αυτοκίνητό μας. Μας διέταξαν να σιωπήσουμε, διαφορετικά θα μας πυροβολούσαν κι εμάς”.

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Ο θεος μαζι του να γυρισει συντομα στην πατριδα γιατι η Ελλαδα τον χρειαζεται περισσοτερο

    2. Υποστηρίζω θέλοντας κ μη το Ισραήλ γιατί αυτή είναι η κύρια πλανητική δύναμη που κινείται παρασκηνιακά σε όλο τον κοσμο.
      Δεν έχω εμπιστοσύνη στους Αμερικανούς γιατί χωρίς τη καθοδήγηση των Ισραηλινών είναι ασυνεπείς στον λόγο τους.
      Ούτε στους Ρώσους γιατί αν κ ομοδοξοι είναι αποδεδειγμένα ιστορικά Τουρκοφιλοι.

    3. Τι νεοναζι τι παλιοναζι! Ναζι λεγονται και θα εξαυλωθουνε απο προσωπου γης αυτες οι τριλυρες κοτες! Κουλα στελνε οπλα λες κι ο Πουτιν ειναι μαλακας! Ειπαμε η Ελλαδα ανηκει στη δυση αλλα εσυ αδερφε το χεσες τελειως το θεμα σε βαρος της πατριδας! Και παλι να χαιρεσαι τους….επικοινωνιολογους σου!
      Εχεις κανει τη χωρα american bar καλως ηρθε το δολαριο που λεγε κι ο αειμνηστος Παπαγιανοπουλος!

    Comments are closed.