ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙ ΔΕΚΑ ΩΡΕΣ;;; Η ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ Γ@ΦΤΩΝ!!!! ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ – ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΑΘΗΝΩΝ – ΚΟΡΙΝΘΟΥ [ΦΩΤΟ]

    Κοινοποίηση:
    5

    Συνεχίζεται το χάος σε όλη τη χώρα μετά το αιματηρό περιστατικό με τους γ@φτους κακοποιούς στο Πέραμα.

    Αυτή την ώρα (00:44) η εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου έχει κλείσει καθώς γ@φτοι συνεχίζουν τις διαμαρτυρίες τους για τον θάνατο του νεαρού Νίκου Σαμπάνη από αστυνομικά πυρά κατά την καταδίωξη.

    Ειδικότερα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα από το ύψος της οδού Μίνωας.

    Λίγο νωρίτερα, η κυκλοφορία των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος του Ζευγολατιού, στην Κορινθία αποκαταστάθηκε, μετά την αποχώρηση της ομάδας ατόμων, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τον θάνατο του 20χρονου, που σκοτώθηκε από σφαίρες αστυνομικών στην αιματηρή καταδίωξη σε δρόμο του Περάματος.

    Κατά την διάρκεια του αποκλεισμού, κάποιοι από τους συγκεντρωμένους έκαψαν λάστιχα, ενώ στο σημείο βρίσκονταν συνεχώς αστυνομικές δυνάμεις.

    Στο μεταξύ, άλλη ομάδα ατόμων που διαμαρτύρεται για τον θάνατο του 20χρονου, έκλεισε τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Καλαμάτας, στον κόμβο των Αρφαρών, στην Μεσσηνία.

    Η κίνηση των οχημάτων εκτρέπεται στην παλαιά εθνική οδό, ενώ στο σημείο του αποκλεισμού βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας.

    Όπως θα δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες, οι γ@φτοι δεν διστάζουν να πετάξουν πέτρες σε ΙΧ πολιτών βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές τους αλλά και των υπολοίπων οδηγών. Άραγε σε ποιο “σοβαρό” κράτος γίνονται αυτα;

    1 2 3 4 5

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Ενα πράγμα πρέπει νά διαπιστώσουμε:Επί δικτατορίας Παπαδόπουλου τέτοια αίσχοι θά ήταν τελείως αδιανόητα,διότι δέν θά τολμούσαν οί γyφτοαρουραίοι νά ξεμυτίσουν από τίς τρούπες τους.
      Τώρα στή ξευτιλισμένη δημοκρατία,τήν οποία χέζουν οί γyφτοι,είναι όλα δυνατά.Ο Σόρος έχει κάνει καλή δουλειά.Ο γουρλομάτης είναι ό καλύτερός μαθητής μετά τό κάθαρμα τόν Τσίπρα.
      Γιάννης Λάκων

    2. ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ

    3. ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΟΥ ΤΑ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΛΗΣΤΕΙΕΣ . ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΤΡΑ. ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΕΠΙΖΗΜΙΟΙ. ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΣΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΕΙΤΕ.

    4. Γιατί, είμαστε εμείς σοβαρό κράτος;πότε ήμασταν δλδ ;;κωλοχαν@ιο ημασταν ανέκαθεν ..

    5. ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΛΑ……………………

    6. Επιτελους ενας δημοσιογραφος που λεει τα πραγματα με τ ονομα τους.Να σαι καλα κυριε Χιο.Μαυρισε η ψυχη μας απο τοσα χρονια σκλαβιας σε ανθελληνικες κυβερνησεις και σε σαπιους πολιτικους.

    7. Ελληνική Βασιλική Χωροφυλακή και καθάρισες!!!

    8. Η κυβέρνηση βρίσκεται σε προεκλογική εκστρατεία, ενώ εμείς υποφέρουμε από τους Ρομά που έκαναν τις εθνικές οδούς σαλάμι ταλαιπωρώντας τους Έλληνες. Το κράτος σταμάτησε να λειτουργεί, αυτοί που μας ρημάζουν καθημερινά, μας απαγορεύουν και τα ταξίδια. Όσο για τα πολιτικά κόμματα, αυτά εντάχθηκαν στο πλευρό των λαθρέων και των ληστών. Με το φανάρι του Διογένους να ψάχνουμε, δεν πρόκειται να βρούμε ένα που να απευθύνεται στον Έλληνα.

    9. Για τα ψηφαλάκια γίνονται όλα. Λένε πως τώρα βρίσκονται στη νουδούλα οπότε μην περιμένετε αντιδράσεις. Και όπως όλοι γνωρίζουν οι γύφτοι ψηφίζουν ομαδικά σε κάποιο κόμμα που θα τους δώσει περισσότερες επιδοτήσεις.

      Δεν υπάρχει καμία σωτηρία στη χώρα που ζούμε.

    10. Στείλτε την Εκάμ να καθαρίσει σε 5 λεπτά ο τόπος α νε το ξέχασα μόνο για να πιάνουν τον Μπάμπη τους έχετε….

    11. Αυτες τις καταστροφες ποιος θα τις πληρωσει
      ο Ελληνας φορολογουμενος.
      ΚΟΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
      να δουμε αν θα ξανατολμησουν να κανουν τα ιδια.

    12. Ούτε ενα δακρυγόνο στους τσιγγάνους. Αυτά τα φυλάνε για τους αγρότες, τους εργάτες και όσους Έλληνες διαμαρτύρονται.

    13. Εμφυλιο θελουν οι γυφτοι
      Εκει θα καταλειξουμε,αυτο δεν μπορει να συνεχιστει και επ απειρον.
      Δεν θα πεθαινουν μονον τα θυματα των γυφτων,καιρος ειναι να καταλάβουν
      οτι και οι γυφτοι πεθαινουν,υπαρχει πανω απ ολους πνευματικος νομος
      απο τον οποιο δεν γλυτωνει κανεις.

    14. NAPALM ΣΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ!!!

    15. Ανυπαρκτο κρατος ακομη μια φορα!!!!! Με τις υγιες σας

    16. Στο ελληνικο ραδιοφωνο σε νυχτερινη εκπομπη λογου, βγηκε πριν περιπου 3/4 ενας ρομα μηχανολογος, εαν καταλαβα καλα, και ειπε οτι δεν ειναι ολοι ιδιοι….και αυτο που εγεινε με τους αστυνομους δεν επρεπε να ειχε γινει ετσι. Αυτο που γινεται στην εθνικη απο ποιους γινεται;;;; Αυτο που «ολοι δεν ειναι ιδιοι» ειναι τουλαχιστον χαρτι υγειας απο ολες τις μεριες….

    17. Τοσα χρονια,τοσα προβληματα που δημιουργουν ειναι ανενοχλητοι και ωραιοι .Γιατι αυτο ; Τι κρυβεται πισω απο αυτους ; Λεω εγω …. μηπως δινουν μιζες σε καποιους για καλυψη ;;;

    18. ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΑΝΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ…………………….

    19. ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ………..ΜΑΖΕΨΤΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΜΑΙΝΟΥΣ ΣΑΣ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΥΣ ΚΩΛΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΜΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΑΣ………………………………………………………………

    20. ΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑ!!!!!!! Αυτο ηταν.. Ανοιξε ο δρομος και ολα καλα..

    Comments are closed.