Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Η ΜΑΦΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΕ ΓΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΑΚΗ – ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ Ο ΥΠΕΡΚΟΡΙΟΣ: ΝΟΝΟΣ: «ΜΕΓΑΛΕ, ΦΤΙΑΞΕ ΜΕ» –ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ: «ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ, ΑΜΕΣΑ». ΚΑΙ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΧΑΣΙΩΤΗ: «Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ»

    Κοινοποίηση:
    im_teaser_30-01-2023

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

    ΝΟΝΟΣ: «ΜΕΓΑΛΕ, ΦΤΙΑΞΕ ΜΕ» –ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ: «ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ , ΑΜΕΣΑ». ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ Ο ΥΠΕΡΚΟΡΙΟΣ – Η ΜΑΦΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΕ ΓΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΑΚΗ –Και η συγκλονιστική μαρτυρία του υποδιευθυντή της Γ’ Διεύθυνσης της ΕΥΠ , Κ. Χασιώτη: «Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ». ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ, σύμβουλοί τους, συναλλάσσονται με βαρόνους λαθρεμπορίας καυσίμων, σωματέμπορους και ντίλερ ναρκωτικών.

    exofyllo30-1

     

    Διαβάστε ακόμα: Διοικητής της Άμεσης Δράσης καταγγέλλει – «Κουκούλωσαν σύλληψη μέλους της οικογένειας Θεοδωρικάκου για λεφτά» – «Κόψε το λαιμό σου, κάψτα και άστους ελεύθερους»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Διαφθορα στην αστυνομια??Ας το καλο επεσα απο τα συννεφα!

    2. Aν δεν είναι διεφθαρμένοι πως αναρριχήθηκαν στην ιεραρχία? Κανείς τους δεν είναι άγιος.Γιαυτό με την αποστρατεία,τους κάνουν υπουργούς….

    Comments are closed.