“Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟ ΚΑΙ Ο ΔΙΜΕΤΡΟΣ ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΪΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΜΕ ΠΑΤΑΓΟ”. ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΕΣ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    kougias_xios_radio

    Δεν τον έχουμε συνηθίσει να αναλύει την πολιτική σκηνή  και το εγχώριο πολιτικό σύστημα.

    Για πρώτη φορά , λέει πράγματα που θα συζητηθούν. 

    Για τον αστυνομικό που πυροβόλησε τον 16χρονο ρομά, για τον Μητσοτάκη, για τον Τσίπρα, για τον επόμενο πρωθυπουργό της Ελλάδος.

    Το μεσημέρι της Πέμπτης, τα είπε όλα στον Στέφανο Χίο, σε έκτακτη παρέμβαση που του ζητήθηκε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Τα παραπονα στον χρυσοχοιδη που εκανε μπατσο και την κουτση μαρια σε ενα 6 μηνο εκπεδευση και οπλο κανονικα ,, οι αλλοι που πηγαν 3 χρονια στην σχολη αστυνομιας μαλακες ηταν .

    2. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΑΣ ΠΑΕΙ……..Ε MADJACK?

    3. Ο/Η Καταραμένο 90+ βαθύ μπασόκ υποχθόνιο+ δικηγοράκια γιατρουδάκια λογιστάκια λέει:

      Πάνω από όλα αγαπητοί φίλοι να μην ξεχνάτε να πληρώνετε τους δικηγόρους σας και το μαγαζί της δικαιοσύνης για να μην σας στέλνουν αλλοδαπά για ελληνοποιήσεις. Και να μην είστε ρατσιστές γιατί θα σας μαλώσει ο εισαγγελέας εξάλου το μαγαζί της δικαιοσύνης εξαρτάτε από τους πρόσφυγες και το μεταναστευτικό.

    4. Ειναι πεντακαθαρος δικηγορος.Τιποτα δεν τον αγγιζει.και δεν υπολογιζει τιποτα

    5. To μονο που δεν κολλαει ειναι η αποψη του για τον Κουλη. Ο ανθρωπος εχει ρημαξει την οικουμενη , οχι οτι ειναι και αξιος για πρωθυπουργος, ελεος

      1. Ενω οι προηγουμενοι τι εκαναν δεν ρημαξαν τον τοπο και δεν ξεπουλησαν την Μακεδονια?

    6. Καλός στην δουλειά του (και αυτό δεν μπορεί να το κρίνει ένας απλός πολίτης χωρίς νομικές γνώσεις) και ποτέ μα ποτέ δεν υπήρξε εμπλοκή του σε παραδικαστικά κυκλώματα. Τώρα για τις απόψεις του ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει.

    7. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΚΟΥΓΙΑ ΛΕΤΕ;ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ;

      1. Κοντος ο 1.79μ;
        Ντροπη… Πες τον πινεζα τουλαχιστον!

    8. Μισό λεπτουλι,μου λέτε ρε μάγκες ότι έγινε φίρμα με τη μαγκιά του κ δεν τον έσπρωξαν οι ποδιτσες?
      Χαχαχαχαχαχαχα

    9. Από τους λίγους ανθρώπους πραγματικά ο Αλέξης,δεν μπορείς με τίποτα να τον κατηγορήσεις για σκάνδαλα κ διαφθορά.
      Απο τους λίγους που έκανε την περιουσία του με τον ιδρώτα του. Άνθρωπος της δουλειάς κ όχι της μαφίας, της κλεψιάς,της λαμογιας που δεν τον νοιάζει ο πλουτισμος, που ομιλεί μόνο την αλήθεια για την πολιτική κατάσταση της χώρας μας. Αυθεντικός μπράβο για την συνέντευξή.

    10. χαχααχχαα , απίστευτος ο Αλεξης , δεν του πιασαν λεει τον κωλο οι ολοιγαρχες.Καποτε εβριζε τον Μαρινακη και σε μια νυχτα εγινε δικηγορος ολων των εταιρειων του.Σε μια αλλη εκπομπη ελεγε η Γιαννα Αγγελοπουλου του εκανε δωρο μια Μερσεντες.Οχι , δεν του πιανουν τον κωλο οι ολιγαρχες

    11. Το μονο αληθινο απο ολα ειναι οτι ειναι ο πιο εργατικος δικηγορος και αυτο μου το ειπε δικαστης

    12. Βάλε και άνηθο στην εκπομπή, όχι μόνο μαϊντανό

    13. ΕΠΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ Σ.Χ. ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΗ… ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ… Κ ΤΗΝ ΛΑΝΘΑΝΩΝ……. ΓΛΩΣΣΑ.

      ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΙΝΙ-ΒΑΙΡΑΛ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ……….

    14. Παιδί λελούδι ο Κούγιας, δεν έχει καμία σχέση με την διαπλοκή και την διαφθορά και μάλιστα σαν καλός πατριώτης ψηφήζει νέα λουτσοκρατία για πιο πολλά βόλια, μετανάστες, μακεδονίες, παιδικά λωκαράκια και όλα τα σχετικά.

    15. Έξυπνες οι ερωτήσεις σου Στέφανε στον Κούγια. Του τα έβγαλες γλυκά, γλυκά. Όντως είναι αλεπού. Μπορεί να του σέρνουν τα εξ αμάξης κατά καιρούς αλλά είχε την εξυπνάδα να μην εμπλακεί με δωροδοκίες και σκάνδαλα. Πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι με την δουλειά του απέκτησε τα χρήματα και έχτισε την φήμη του.
      Ωραία συνέντευξη!

    16. Η διαφορα μας με την υπολοιπη Ευρωπη, οπως ηδη φαινεται, ειναι οτι εδω ο εχων την οποια εξουσια μπορει να κανει οτι γουσταρει, ο αστυνομικος μπορει να πυροβολησει βαση κανονων εμπλοκης, εδω ο τυπος το επαιξε σεριφης και κανενας τετοιος κανονας δεν ισχυσε, πρεπει να προφυλακιστει γιατι εδω προφυλακιζονται ανθρωποι για πολυ λιγοτερο σοβαρα αδικηματα απο οτι αυτος, αν ειναι να μην προφυλακιστει να αφησουμε τοτε και ολους τους αλλους ελευθερους. Οσο για τον Κουγια ας αποφασησει αν βασανιστηκε ή οχι η Πισπιριγκου, γιατι αλλαζει αποψεις για την αστυνομια οπως αλλαζει σωβρακα…

    17. Αν ειχαμε Κουγιες στη πολιτικη οχι πολλους κανα 2 θα πηγαιναμε πολυ μπροστα αλλα δυστοιχως μονο τα λαμογια εχουν μεινει .

    18. Εάν οι τακτικισμοί και οι απόψεις του είναι της ίδιας ποιότητας με το μανατζάρισμα των αθλητικών ομάδων που αναλαμβάνει, άστο καλύτερα….ας μη μάθουμε ποτέ την άποψή του. Ας μείνει στα νομικά του. Αρκετούς ζουρλούς έχει η πολιτική σκηνή.

    Comments are closed.