Η ΑΥΤΟΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ – 10.000.000 ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ!(ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    leme-oxi-stis-ektroseis_

    ΑΠΟ ΤΟ 1986 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 10.000.000 ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!
    (Συνολικός αριθμός εκτρώσεων από το έτος 1986, οπότε και αποποινικοποιήθηκε η διακοπή της κυήσεως, έως και το έτος 2019.)

    ΝΕΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ – Μέχρι και τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης μπορεί να γίνει έκτρωση.

    Στο βίντεο εμπεριέχεται και ολόκληρο το νομικό άρθρο του ‘‘ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΖΗΣΩ’’, με τίτλο: «Μέχρι και τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης μπορεί να γίνει έκτρωση με τον νέο Ποινικό Κώδικα!»(σε οπτικοακουστική μορφή), το οποίο δημοσιεύτηκε στις 27/12/2019.

    Πηγή πληροφοριών: ΄΄ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΖΗΣΩ!΄΄ (ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Είμαι κατά των εκτρώσεων, γενικά!!
      Για σκεφτείτε , είναι εγκληματική πράξη μια έκτρωση και δεν είναι εγκληματική πράξη η σφαγή και η κατανάλωση κρεάτων θηλαστικών ζώων!! Ποιος έδωσε στον άνθρωπο την εξουσία να βάζει τον εαυτό του πάνω από αυτά?? Γιατί τότε κακοφαινεται στους ανθρώπους η αντίστοιχη αντιμετώπιση που χρήζουν την παρούσα στιγμή από τους αφέντες τους??

    2. Γι’αυτο ο Μεγαλοδυναμος θα μας στειλει στον Αγυριστο !!!!!!!

    3. Ο Μεγαλυτερος αίτιος είναι το Κράτος.
      Η κυβέρνηση με τους νόμους της ,και με την έληψη
      υποστήριξης..Σε 30-40 χρόνια , Ελλάδα δεν θα υπάρχει

    4. αν απαγορευόταν οι εκτρώσεις θα έπρεπε να υπάρχουν δομές να απορροφούν τα μωρά Δηλαδή με το ζόρι μητέρα;

      1. Να μην πηδηχτεις .Το σεξ το εδωσε ο Δημιουργος μας για αναπαραγωγη

        1. Σώπα. Πότε μίλησες του δημιουργού και στο είπε αυτό;

          1. Μην περιμένεις απάντηση λογική από καραγκιόζηδες σκοταδιστές.

      2. Υπάρχουν και τα προφυλακτικά ξέρεις…έκτρωση = δολοφονία. Έχεις ιδέα πως γίνετε μια εκτρωση;ξέρεις τι κάνουν στα εμβρυα;

    5. Είναι δυνατόν να επιτρέπεται η έκτρωση στον 9ο μήνα;Που είναι πλέον ενα ολοκληρωμένο μωρό;Είναι φρικτό.Η έκτρωση είναι έγκλημα οποτε κ να γίνει ,από την στιγμή της σύλληψης είναι ζωντανός οργανισμός!Γι’αυτό την Ελλάδα την περιμένουν πολλές συμφορές ,όταν πλέον ψηφίζονται τέτοιοι αντιχριστιανικοι , εγκληματικοι νόμοι!

      1. Αν σου βίασε την κόρη κανένας λαθρομετανάστης και έμενε έγκυος, θα ήσουν ο πρώτος θα ζητούσες έκτρωση. Υποκριτή.

        1. Καλά ρε φίλε 10.000.000 βιασμοι συμβαίνουν? Έλεος και συ.

    6. Γιά αυτή την “αυτογενοκτονία”δέν φταίνε οί γυναίκες αλλά οί πολιτικοί απατεώνες πού εφεραν φτώχεια κάι αθλιότητα στήν Ελλάδα.Ολοί ανεξαιρέτως οί αγύρτες Καραμανλής.Παπανδρέου,Μητσοτάκης,ο εβραίος Ααρόν Αβουρί (Ψευδώνυμο Σημίτης).καί οί ολετήρες Γεώργιος Παπανδρέου,Αντώνης Σαμαράς,Τσίπρας καί ο Κούλης ο εξόφθαλμος.Είνα όλοι ένοχοι γιά μαζικό έγκλημα κατά τού ελληνικού λαού.Οί τρείς πρώτοι είναι σκατόψυχοι.Οί άλλοι πέντε ζούν ατιμώριτοι γιατί η Ελλάδα είναι ένα υποτελές κράτος διοικούμενο από μαριονέτες ξένων παραγόντων.Γιά αυτό η προδοσία καί η διαφθορά αμείβονται αφειδώς.Μπήκαν στή Βουλή μέ ένα σώβρακο όπως είπε ο μεγάλος ιστορικός Σαράντος Καργάκος καί βγήξαν πάμπλουτοι καί εκατομμυριούχοι όπως οί Μητσοτάκηδες πού κατακλεψει τό ελληνικό κράτος.
      Γιάννης Λάκων

      1. Γιαννάκη τελικά σε είδε ο ψυχίατρος; Τι σου ειπε, μπορείς να το μοιραστείς μαζί μας;

    7. Πιστεύω ότι αυτοί που αποφασίζουν να σκοτώσουν ένα αγέννητο μωρό θα το βρουν μπροστά τους. Η ζωή με κάποιον τρόπο θα τους τιμωρήσει.

    8. Αφου ρε Κτηνη θελετε την Ελευθερια να δολοφονειται Σταμτειστε να λετε στο σωμα μου ποιον βρωμιαρη εισβολεα θα καθαρισει Να δοθει η Ελευθερια στους Ελληνες να δολοφονουναι ολους τους Βρωμιαρηδες εισβολεις

    9. η χειραφετημένη γυναίκα δεν ήθελε αυτά τα παιδιά οπότε αριθμητικά είτε κάνει έκτρωση είτε δεν μείνει έγκυος είναι το ίδιο. Αν υπήρχε πατριαρχία η μόνη επιλογή της γυναίκας θα ήταν ο νόμιμος γάμος χωρίς δυνατότητα διαζυγίου οπότε και ο άντρας δεν θα μπορούσε να ξεφύγει αν αποφάσιζε να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια. Αντίθετα η χειραφέτηση της γυναίκας είχε την συνέπεια του δημογραφικού τέλους των Ελλήνων και ταυτόχρονη στροφή της κοινωνίας σε “σοσιαλιστικά” ιδεώδη στα πλαίσια των οποίων απαγορεύεται η αρρενωπότητα και ο ανδρισμός και επιτρέπεται η μαζική εισαγωγή αλλόθρησκων, αλλόφυλων, αλλόγλωσσων και αλλότροπων επειδή ο δυτικός έχει ενοχές που τόλμησε να υπερασπιστεί τον εαυτόν του εναντίον της επέκτασης του Ισλάμ και των Αράβων με τις σταυροφορίες ή λόγω των παραμυθιών περί γενοκτονίας των Ινδιάνων ενώ ταυτόχρονα όπου πάτησε το πόδι του λευκός τώρα ο πληθυσμός έχει πάει πάνω από 1δις, βλέπε Αφρική, Ινδία, Κίνα, αφού τους έφτιαξε υποδομές και τους δίδαξε καλλιέργειες και τεχνολογία.

    Comments are closed.