Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΤΣΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ. ΔΕΡΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΚΑΤΑΣΤΡΩΝΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ “ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ”. Ο ΛΑΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙ. ΠΑΝ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    Κοινοποίηση:
    korleone

    –Οι ώρες είναι κρίσιμες για την Δημοκρατία την οποία πιστεύουμε εμείς και όχι αυτοί. Γιατί η Δημοκρατία καταπατάται από την ολιγαρχία και την μονοκρατορική απολυταρχία του “κυβερνητικού συνδικάτου εγκλήματος”.

    —Η φασιστική χολέρα του κυβερνητικού ιερατείου, απεργάζεται επικίνδυνα σχέδια αποσταθεροποίησης, υπονομεύει το διαδίκτυο, μπλοκάρει σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταστρώνει σχέδια εξόντωσης αντικαθεστωτικών δημοσιογράφων αλλά και δικηγόρων που επικαλούνται τους Νόμους και το Σύνταγμα του Κράτους και όχι του Παρακράτους που αντιπροσωπεύουν οι μονοκράτορες του Μαξίμου.

    -Η σφηκοφωλιά του οργανωμένου εγκλήματος και των μαύρων ταμείων, διέλυσε τους οικογενειακούς ιστούς, καταπόντισε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, έθαψε πάνω από 6.500 συμπολίτες μας, σκότωσε τον πυρήνα του Δικαίου, δολοφονεί την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και ποδηγετεί τους ανεξάρτητους δικαστές, όσους ακόμα αντέχουν στις πιέσεις.

    -Το ορατό πια μαφιόζικο παρεάκι, φυλάκισε τα παιδιά μας, τους δημιούργησε ψυχικά προβλήματα και νευρώσεις, κατέστρεψε την Εθνική Οικονομία και είναι έτοιμο για το επόμενο βήμα: Την οριστική αφυδάτωσή τους και την βιολογική τους εξόντωση. Σε μια τέτοια κατάσταση, εμείς όλοι, σαν ΜΑΚΕΛΕΙΟ και σαν κοινωνία δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς. Από απόψε σηκώνουμε τα ήδη εδώ και 10 χρόνια ανεμίζοντα λάβαρα της αντίστασης απέναντι σε αυτούς που στρέφουν την κάννη των όλων στα κεφάλια μας και στα κεφάλια των παιδιών μας.

    Περισσότερα θα πούμε, απόψε στις 23:30 στην έκτακτη διαδικτυακή μας εκπομπή.

    Μέχρι εδώ…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    40 Σχόλια

    1. Έχεις δίκιο φίλε, στο ελλαδισταν είναι αριστεροί με δεξιές τσέπες, όσο είναι 3εκατομυρια συνταξιούχοι και 2 εκατομμύρια δημόσιοι τεμπέληδες που τους έχουν στο χέρι με την απειλή ( και 1 ο μήνας) δηλαδή του μηνιαίου ΑΤΜ δεν γίνεται τίποτα, απλά σε βάθος χρόνου θα χαθούμε και θα γίνουμε μειονότητα μέσα στην χώρα μας

    2. ΞΕΘΑΦΤΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΠΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και ενα δεν σηκωθει να το κανει ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ να βρουμε εναν εστω και στο 1/10 της ΑΞΙΑΣ του Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ. Ειχε πη το 1999 ο αειμνηστος Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ οτι σε 10 χρονια θα παρακαλεται να υπαρχει μια χουντα για να μπορειται να ζησεται, μεγας προφητης!!!!

    3. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΡΑΓΚΑ ΡΑΧΗΛ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΧΙΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΛΑΓΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Η ΧΟΥΝΤΑ

    4. Κάτω η χούντα του παιδεραστή ομοφυλόφιλου μιζοτάκη

    5. Δυστηχως για να σωθει η Ελλας χρειαζομαστε μια πατριωτικη χουντα.Ολα τα αλλα ειναι τριχες.Να αποδωσει δικαιωσηνη κ να τελειωνει το θεματακι.

    6. Πω πω τους ξεσηκωσατε όλους. Θα σπάσει τα κλικ το διαδικτυακό μακελειό. Λυπάμαι που εσείς ζείτε τόσο δύσκολα κι εμείς καθόμαστε στους καναπέδες. Όμως πιστέψτε με δεν θα θέλατε ποτέ να ήσασταν στη θέση μας. Ίσως ούτε κι εμείς στη δική σας. Η φυλακή δεν έχει σύνορα όπου κι αν τη βιώνει κανείς.
      Η πραγματική φυλακή είναι μέσα στο μυαλό μας. Αν καταφέρουμε και το πείσουμε ότι είμαστε ελεύθεροι τότε ίσως μπορέσουμε και τους νικήσουμε. Ποιο πολύ για να φυλακίσουν πρώτα το μυαλό μας και τη ψυχή μας το κάνουν και ύστερα το σώμα μας.Γι’ αυτό άλλωστε μας επιβάλλουν και τις μασκες.
      Μου αρέσει που γράφω. Νιώθω καλλίτερα. Δε περνάει η μέρα εδώ μέσα.
      Ελπίζω να μη το μετάνιωσες που μου ανέβασες το σχόλιο.

      1. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

      2. Καλά εσύ τώρα το κατάλαβες… Δεν χτυπάνε στα πόδια στο κεφάλι (μυαλό) βαρανε

    7. Ρε πάτε καλά; Ξέρετε τι σημαίνει το πανό Έξω από της γειτονιές; Ανοιχτή συνέλευση κατοίκων- Ο Ανταρσυα είναι. Άντε ψεκασμένοι έχετε ξεφύγει. Μια τους παπάδες και μια τους σταλίνες. Κράζετε τον Κούλη για τον Ερντογάν και είστε με τον Τραμπ που είναι κολλητός του, Έρχεται το πιστοποιητικό ούτε μέχρι την γωνία δεν θα μπορείτε να πάτε. Έχουμε τα προβλήματα μας, έχουμε και σας…

    8. Ο/Η Κρατικοδίαιτοι και ανεγκέφαλοι. Τα καμάρια του καθεστώτος λέει:

      Οι πρώτοι που θα έπρεπε να πουν όχι στην κατευθυνόμενη καταστολή της κατοχικής κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι οι ίδιοι οι αστυνομικοί οι οποίοι γίνονται κινούμενοι στόχοι και πάνω τους θα ξεσπάσει σε πρώτο χρόνο η οργή του κόσμου. Αλλά που να τα κόψει το μυαλό τα παραδόπιστα ταγάρια. Αυτοί δέρνουν και σκέφτονται το πιν του ATM.

    9. Αφού ο λαός είναι μ@λακας. Όταν βλέπεις πως έχεις να κάνεις με καθάρματα αθεα που σκοτώνουν τον λαό και οικονομικά και ψυχολογικά, στηρίζεις κάθε κίνηση εναντίον σου. Είτε για κουφοντινα, είτε για εργασιακά είτε για εκπαιδευτικό κατεβαίνεις στον δρόμο και δημιουργείς κλίμα. Τα καθηκια της ΝΔ και του σύριζα παίζουν καλά το παιχνιδάκι του διχασμου, τού καλού και του κακού μπάτσου. Ειδικά όσοι είσαστε γονείς και βλέπετε τα παιδιά σας να υποφέρουν και δεν αντιδράτε, δεν υπάρχουν λόγια για εσάς. Τέλος όσων αφορά τους ρουφιάνους που παίρνουν τηλέφωνο και δίνουν κόσμο γιατί αυτό γεμίζει την γ@μημενη μίζερη ζωή τους, είναι τα μεγαλύτερα μ@υνοπανα της κοινωνίας.

    10. Χαχαχα μην φάτε έχουμε γλαροσουπα η ΝΔ όλων των Ελλήνων πατριωτών δεν εκδικείται δεν εκτελεί κανέναν ,πιστεύουμε στην ατομική ελευθερία και στην δημοκρατία ,άκου εκεί ο Κυριάκος μαφιόζος , Τσίπρα Κοτζιά και Πολακης σας αξίζει ρε φασισταρια

    11. ΗΓΕΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ,ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΥΣΤΟΕΙΔΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    12. Να μας λυπηθεί ο Θεός και να μας στείλει έναν ηγέτη που θα βάλει μια κάποια τάξη σε αυτό το διαβολικό χάος γιατί εμείς έχουμε γίνει νωθροί δειλοί ανήμποροι παρτακηδες καναπεδατοι εγωιστές ξαπλωθεραπευτες ανίκανοι άβουλοι και άχρηστοι.

      1. Δεν γιναμε αυτα που λες φιλε απλα στην πλειοψηφια ημασταν ανεκαθεν.

    13. Ελλαδιστάν μια απέραντη πινακοθήκη ηλιθίων προβάτων που αν κάποιος έχει χρήματα περνάει υπέροχα και ρίχνει κάθε μέρα το γέλιο της αρκούδας..αν όχι και δεν είναι συναξιούχος του δημοσίου παίρνει το διαβατήριο του και εξαφανίζεται

      1. Έτσι ακριβώς…Ξενιτεμένος και εγώ. Πολύ εύστοχο σχόλιο.

    14. Βασικά την ευθύνη έχουν οι συμπολίτες μας που παίζουν το παιχνίδι των τυράννων. Υπάρχουν πολλοί που είναι μπλοκαρισμένοι και δεν μπορούν να σκεφτούν με λογική. Και δεν μιλώ για τα κομματόσκυλα και τους βολεμένους αλλά γι αυτούς που έχουν φάει το παραμύθι και φοβούνται την ψευτοπανδημία. Είναι κλειδωμένοι από τον φόβο. Με όσα ορθά επιχειρήματα να μιλήσεις δεν θα σε ακούσουν γιατί τα βοθροκάναλα εξακολουθούν να τρομοκρατούν στο μέγιστο.

    15. Ετοιμάστε τα δικαστήρια του λαού. Ήρθε η ώρα. Φωτιά και τσεκούρι σε προδότες και κλέφτες

    16. δεν θα αφήσουμε το σχέδιο των μασόνων της ΝΤΠ να καταστραφεί οριστικά η πατρίδα μας!!! πρέπει να φύγει η να βγούμε από την ΕΕ

      1. Έξω απο την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.Φονιάδες των λαών Αμερικααααανοι!!!Σίγουρα μας περιμένει ο Βλαδίμηρος με το φιλαράκι του τον Σουλτάνο. Για να μας χαρίσει ρούβλια και χρυσαφια.Και να πάνε μισθοί και συντάξεις κατά μέσο όρο 350€ όπως στην μαμά Ρωσία δηλαδή.Ριχτο στο ΚΚΕ μην κάθεσαι καθόλου.Μεσα σε ένα 6μηνο θα μας έχουν κάνει Αλβανία οι συμμοριτες!!!

      2. GUESS WHAT!!! ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ…ΑΠΟ ΜΕΣΑ…ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΕΠΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ…ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΩΡΑ

        1. Έγραψα και εγώ.Δεν υπάρχει πραγματική δεξιά στο Ελλαδισταν.50 χρόνια τώρα κυβερνούν οι ψυτο-κουλτουριαριδες αριστεροι.Μέχρι και ο Κουλης έχει δηλώσει άλλωστε ότι τιμά τους “αγώνες” της αριστεράς!!!Οπότε φαντάσου να μην είμασταν και σε ΕΕ και ΝΑΤΟ πόσο (πιο πολύ) Αλβανία θα είμασταν.

          1. Είσαι βαλτος… Βρίζεις τους αριστερους για να σπειρεις την διχονοια ανάμεσα στους Ελληνες… Ένας γνήσιος Ελληνας δεν θα τους εβριζε…

            1. Οι αριστεροί Κατσαπλιαδες και αυτοί έχουν φέρει την διχόνοια απο 1945 και μετά.Το ακριβώς αντίθετο ένας γνήσιος Έλληνας πατριώτης ΔΕΝ γίνεται να είναι αριστερός!!! Εσύ βέβαια δεν καταλαβαίνω τι δουλειά έχεις σε ένα πατριωτικό site σαν το Μακελειό.Εσύ θα έπρεπε να γράφεις σχόλια στον κομμουνιστικο 902.gr.

    17. Ηλίθιοι βρωμόμπατσοι που τους έχουν για δούλες οι γυναίκες των μεγαλοδημοσιογράφων και τους φτύνουν στα μούτρα αν ξεχάσουν να πάρουν παρμεζάνα στο σουπερ μάρκετ που τους στέλνουν. Κάνουν τους μάγκες στον κοσμάκη που βγήκε σε ανοιχτό χώρο να πάρει λίγο αέρα.

      ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΜΠΑΤΣΩΝ ΤΩΡΑ να βγουν στην ελεύθερη αγορά να τους γίνει η κωλ@τρυπίδα κουλούρι Θεσσαλονίκης.

    18. Εχετε πεσει και δεν το ξερετε! Αερααααααααααααααα

    19. ΚΑΤΩ Ο ΜΟΥΛΟΣ Ο ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ,ΨΩΦΩΣ ΣΤΟ ΚΩΛΟΣΩΓΟ ΤΩΝ ΔΟΣΊΛΟΓΩΝ, ΚΟΥΛΑ ΕΡΧΤΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΧΛΑΠΑΤΣΕΣ,ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΠΟΥΤΣΤΑΡΑ

    20. Το ποιο πολύ όμως δεν φταίνε οι ολιγαρχες οι εφοπλιστές που τους στηρίζουν;

    21. Σε όσους δεν πιστεύουν τη χούντα τι να τους κάνουμε; έχουμε γίνει εχθροί μαζί τους. Μαζί με όλα τα κακά που μας έφεραν μας έβαλαν σε διχόνοια. Αυτοί δύσκολα μέχρι ακατόρθωτα θα πιστέψουν. Είμαστε για κλάματα.

    22. Κούλη θυμάσαι τους αγανακτισμένους τότε που κάτι μπουμπούκοι τρέχαν σαν τα κοτόπουλα γιαουρτωμένοι και κάτι χατζηδάκηδες τρέχαν με σταπατσαρισμένες φάτσες κι εσύ την είχες κοπανίσει στη βίλα σου σε κάτι υπόγεια με τον τομ χανκς; Αυτή τη φορά μετά από ένα χρόνο λοκντάουν θα γνωρίσεις όχι τους αγανακτισμένους αλλά τους αποτρελαμένους.

    23. Καταντησε την χώρα Σικελία… Θα μου πεις η Ελλάδα πάντα οικογένειοκρατια δεν είχε; Η Familia Κοζα Νοστρα

    24. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ!!!! ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ!!!! ΣΤΕΦΑΝΕ ΒΓΑΛΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ!!!! ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ!!! ΕΔΩ ΠΛΑΚΩΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΈΣ ΒΛΕΠΕΤΕ!!! ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ…..ΕΔΩ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ….ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ;;;;; ΞΥΠΝΣΤΕ ΜΩΡΕ!!!! ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ 1.5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!!!! ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ!!!!

    Comments are closed.