Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΑΣ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ;; ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ – ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΕΣΤ… ΠΡΩΚΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΗΔΗ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ… ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ

    Κοινοποίηση:
    koronoios-test

    Η Κίνα πραγματοποιεί υποχρεωτικά πρωκτικά τεστ κορωνοϊού στους πολίτες της, καθώς και σε όσους φθάνουν στη χώρα από το εξωτερικό, δημιουργώντας ανησυχία για το πότε θα δούμε αυτό το μέτρο και στην Ευρώπη, η οποία έχει αντιγράψει όλες τις «κινεζικές μεθόδους».

    Οι αντιδράσεις στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης είανι έντονες από το νέο μέτρο που λαμβάνει η κυβέρνησης της Κίνας να χρησιμοποιεί υποχρεωτικά πρωκτικά διαγνωστικά τεστ Covid σε άτομα με αυξημένο κίνδυνο μόλυνσης ή από το εξωτερικό.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η αμφιλεγόμενη αυτή μέθοδος κρίνεται πιο ακριβής και αποτελεσματική από τους επιστήμονες της χώρας συγκριτικά με τον μοριακό έλεγχο ή το rapid-test, όπως μεταδίδουν τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης.

    Σύμφωνα με το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο CCTV, το 2021 έχει μετατραπεί ήδη σε μια φρικτή χρονιά για τους κατοίκους συνοικιών του Πεκίνου, στις οποίες ανακαλύφθηκαν πρόσφατα νοσούντες: όλοι τους υποβλήθηκαν σε υποχρεωτικό πρωκτικό διαγνωστικό τεστ με ειδική μπατονέτα.

    Όπως μεταδίδει ο Guardian , το μέτρο αυτό επιβάλλεται επίσης σε όσους βρίσκονται σε υποχρεωτική καραντίνα στα ξενοδοχεία, ιδιαίτερα στους ταξιδιώτες που φθάνουν από το εξωτερικό.

    Το πρωκτικό διαγνωστικό τεστ «επιτρέπει να αυξηθεί το ποσοστό εντοπισμού των προσώπων που έχουν μολυνθεί» επειδή ο κορωνοϊός παραμένει παρών για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στον πρωκτό απ’ ό,τι στις αναπνευστικές οδούς, δήλωσε στο CCTV ο γιατρός Λι Τονγκζένγκ του νοσοκομείου Γιου’αν του Πεκίνου.

    Στο διαδίκτυο οι αντιδράσεις χρηστών είναι ποικίλες: άλλοι διακωμωδούν το μέτρο, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που εκφράζουν φόβο και ανησυχία.

    Μερικοί που έχουν ήδη υποστεί το πρωκτικό τεστ, συνέρχονται χρησιμοποιώντας το χιούμορ.

    «Έκανα δύο πρωκτικά διαγνωστικά τεστ. Μέσα στη φούρια, μου πήραν επίσης δείγμα από τον φάρυγγα. Κάθε φορά, φοβόμουν πως η νοσηλεύτρια θα ξεχάσει να αλλάξει την ειδική μπατονέτα από το ένα στο άλλο», αστειεύεται ένας χρήστης του Weibo.

    Το CCTV διευκρίνισε την Κυριακή πως δεν υπάρχει τάση γενίκευσης των πρωκτικών τεστ, επειδή «δεν είναι αρκετά πρακτικά».

    Ετοιμαστείτε να ξεβρακωθείτε σε λίγους μήνες λοιπόν και να σας χώνουν μπατονέτες στον πισινό. Η απόλυτη ξεφτίλα της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. «Έκανα δύο πρωκτικά διαγνωστικά τεστ. Μέσα στη φούρια, μου πήραν επίσης δείγμα από τον φάρυγγα. Κάθε φορά, φοβόμουν πως η νοσηλεύτρια θα ξεχάσει να αλλάξει την ειδική μπατονέτα από το ένα στο άλλο», πίπα – κώλο δηλαδή.

    2. Δεν βλέπω όμως ούτε ένα σχόλιο κατά της κομμουνιστικης Κίνας 🇨🇳. Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που έχουν καταφέρει οι Κινέζοι. Καταστρεψαν όλο τον πλανήτη με τον Κινεζοιο τους. Και από πάνω πουλάνε Κινεζικές μάσκες τεστ αναπνευστηρες κτλ. Όλα made in China δηλαδή δικός τους ο ιός δική τους και η κονόμα. Αλλά όλοι βρίζουν τις κυβερνήσεις τους εκτός από την Κίνα!!! Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν το όνομα του προέδρου της Κίνας. Διαβάστε όσοι δεν το ξέρετε Xi Jinping.

    3. Μα τι χρειάζεται το “κωλο” τεστ αφού έχουμε στην Ψυτάλλεια εκείνο τον ειδικό σκατολόγο επιστήμονα που πέρνει δείγματα από το βόρβορο και ξέρει μέχρι αν φάγαμε χοιρινό ντόπιο ή εισαγώμενο ή αν πίνουμε εσπρέσσο σε κάψουλα ή ταμπλέτες.

    4. Παρακαλώ επειδή είστε άξεστοι να χρησιμοποιείτε επιστημονικούς όρους.
      Το συγκεκριμένο τεστ ονομάζεται κολοτριπιδοτέστ ή κολοβυθομέτρηση.

    5. προφανως θελουν να αποδειξουν στο δημιουργο μας οτι ο ανθρωπος ειναι τοσο ηλιθιος ωστε δεν αξιζει τη σωτηρια του. Τους κανουμε τα πανδεινα λενε και δεν αντιδρουν, τους βαλαμε το τεστ βαθια στο λαιμο και μεσα στο κεφαλι, τους αποκαλυπτουμε οτι με το εμβολιο πιθανα θα πεθανουν, τους εχουμε βαλει φιμωτρο σαν βρωμοσκυλα, τους κλεισαμε σπιτι, ολα τα δεχονται τι αλλο να τους κανουμε;
      Θα τους το βαλουμε βαθια στο κωλο να δεις οτι και παλι θα το δεχτουν…κυριε δες το δημιουργημα σου που εισαι περηφανος γι αυτο, η ξεφτιλα του δεν παει αλλο…

    6. προφανως θελουν να αποδειξουν στο δημιουργο μας οτι ο ανθρωπος ειναι τοσο ηλιθιος ωστε δεν αξιζει τη σωτηρια του. Τους κανουμε τα πανδεινα λενε και δεν αντιδρουν, τους βαλαμε το τεστ βαθια στο λαιμο και μεσα στο κεφαλι, τους αποκαλυπτουμε οτι με το εμβολιο πιθανα θα πεθανουν, τους εχουμε βαλει φιμωτρο σαν βρωμοσκυλα, τους κλεισαμε σπιτι, ολα τα δεχονται τι αλλο να τους κανουμε;
      Θα τους το βαλουμε βαθια στο κωλο να δεις οτι και παλι θα το δεχτουν…κυριε δες το δημιουργημα σου που εισαι περηφανος γι αυτο η ξεφτιλα του δεν παει αλλο…

    7. Ασφαλώς, όταν θα έρθουν και στην Ελλάδα ΤΑ ΠΡΩΚΥΙΚΑ ΤΕΣΤ ΚΩΡΩΝΟΪΟΥ….όλα ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ θα ξημεροβραδιάζονται όχι στα ΤΣΟΝΤΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, αλλά ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΤΕΣΤ ! ! !
      β. τεζάρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    8. Θα το εφαρμοσει σιγουρα κι εδω..ο πισωκοκκαλος που παριστανει τον πρωθυπουργο-πρωκτυπουργο!

    9. Προφανώς και θα είναι επιλογή του Υπουργείου Υγείας για το προσωπικό του!!!!!!!!!

    10. Θα πιω 3 γάλατα μαγνησιας και ελάτε μετά να μου κάνετε τεστ

    11. αναπνευστικός δεν είναι ο ιός;;;στα πνευμόνια δεν προσκολλάται;;;στον κώλο τι προκαλεί;;; φαγούρα ή κλάσιμο;;;γελοίοι…

    12. Τι γίνεται άμα σου αρέσει και θέλεις να το ξανακάνεις το τεστ;

    13. Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ .

    14. ….αρε μεντροχ της ερημου του σινα…..παρατησες την αυστραλεζα , εχεσες την αγγλιδα , εβρισες την αμερικανηδα γυναικα σου και πλεον ασχολεισε με την γυναικα σου την κινεζα…..τι φτιαχνεις ρε διποδο ? θελεις να κυριαρχησουν οι γιοι σου οι κινεζοι ? ….προ πολλου ο πλανητης καταστραφηκε απο μικροβια διποδα.

    15. ΟΜΟΡΦΗ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑ ΑΝΟΙΞΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΡΟΔΕΛΑ!!!!…..Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΤΙΓΚΙΝΤΑΓΚΙΔΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΣΤ!!! ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ….ΒΟΥΡ ΣΤΟΝ ΠΑΤΣΑ!!!!

    Comments are closed.