Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ – ΣΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΠΤΑ ΕΤΩΝ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

    Κοινοποίηση:
    πετρελαιο-θερμανσης

    Οι τιμές αμερικανικού αργού διαμορφώθηκαν σήμερα στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων επτά και πλέον ετών, εν μέσω διαταραχών στην προσφορά, γεωπολιτικών εντάσεων και αύξησης της ζήτησης, παρά την παραλλαγή Όμικρον.

    Στις 10:50 ώρα Ελλάδας, το βαρέλι μπρεντ κινούνταν στα 87,60 δολάρια, έχοντας ανέλθει νωρίτερα έως τα 88,13 δολάρια. Ξεπέρασε, έτσι, το επίπεδο του Οκτωβρίου του 2014 (86,74 δολάρια) το πρωί στην Ασία, μία ημέρα αφού έφθασε στο επίπεδο του Οκτωβρίου 2018.

    Το βαρέλι του αμερικανικού αργού κινούνταν στα 85,25 δολάρια, έχοντας φθάσει νωρίτερα τα 85,74 δολάρια, ξεπερνώντας το ρεκόρ του προηγούμενου Οκτωβρίου (85,41 δολάρια), το οποίο ήταν το υψηλότερο από το 2014.

    Πολλοί παράγοντες συντελούν σε αυτή τη νέα άνοδο της τιμής του πετρελαίου, συμπεριλαμβανομένων διαταραχών στην παραγωγή «στη Λιβύη, στη Νιγηρία, στην Αγκόλα, στον Ισημερινό και πιο πρόσφατα στον Καναδά λόγω του ακραίου ψύχους», σύμφωνα με τον Χουσεΐν Σαγιέντ, αναλυτή στην Exinity.

    «Οι αγορές παραμένουν επικεντρωμένες στην ευαίσθητη ισορροπία μεταξύ προσφοράς και ζήτησης, που φαίνεται να έχει αρκετά σημαντικό αντίκτυπο στις διακυμάνσεις των τιμών καθ’ όλη τη διάρκεια της οικονομικής ανάκαμψης μετά την πανδημία», σημείωσε ο Γουαλίντ Κουντμάνι, αναλυτής στην XTB.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. εντωμεταξυ για να σου δωσουν το κεα (τα 200) πρεπει να εχεις απαραιτητως λογαριασμο ηλεκτρικου ο οποιος πιανει κατοσταρα για πλακα

      1. Σας παρακολουθουν ηλεκρονικα καθε οικογενεια… ¨” Μολις δουν τα οικογενειακα σας εισοδηματα οτι ξεπερνουν ενα οριο σας κανουν ελεγχους προφιλ των οικογενειων σας ” αμα δεν ειστε δικοι τους ..στους ψηφοφορους τους κλπ εχουν ατομα σε δημοσιες υπηρεσιες εφοριες δεκο αστυνομιες κλπ βρισκουν κατι και σας στελνουν “αδιαβαστους” με το γαντι να ψαχνετε στα σκουπιδια.
        ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ….ΞΥΠΝΑΤΕ….ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟ 1821

    2. Κατα τα άλλα η απολιγνιτοποίηση και πράσινη ενέργεια όταν όλες οι χώρες καινε λιγνίτη δεν εχουμε σωτηρία.ο κόσμος έχει ξεπαγιάσει γιατί δεν έχει λεφτά να πληρώνει τα κοράκια που μας πίνουν το αίμα.

    3. Σας παρακολουθούν τις οικογένειες σας οι πολιτικοί και οποίους δεν σας γουστάρουν
      ή βλέπουν ότι είναι καλύτερος από αυτούς έχουν άτομα σε υπηρεσίες Εφορίες ΔΕΚΟ κλπ και τον καθαρίζουν με το γάντι χωρίς αυτοί καν να φένονται.
      Σας φτωχοποιουν και σας εκμεταλλεύονται.

    4. Ναι αλλά έρχεται η ανάπτυξη και τον Μάη θα πάρετε και ένα ολόκληρο 2% (χωρίς τις κρατήσεις εννοείται) αύξηση κατώτατου μισθού.

    5. Την ειδαμε την καταραμενη πεινα,να ξεδιπλωνεται,ολες τις γιορτες και σαββατοκυριακα,στα σαλε των χιονοδρομικων κεντρων,ντουμπαι και αλλου.Εγω ξερω οτι αυτοι που τα εχουν,παντα θα τα εχουν,εκμεταλευομενοι τους υπολοιπους κακομοιρηδες και ξεγλιστρωντας απο τις φορολογικες τσιμπιδες του δηθεν κρατους.

    6. Χρηματα εχουν μονο λιγοι επιχειρηματιες ο κοσμος δεν εχει στις 18 Ιανουαριου ουτε για ψωμι 70 λεπτα με αδειες τσεπες τωρα αν δεν το καταλαβαινουν αλλο θεμα

    7. 500 ευρω μου ηρθε το ρεύμα σήμερα, που το μετράω και το πληρώνω κάθε μήνα, η ληστεια δεν έχει σταματημό.

    8. Παιγνιδι υπερδυναμεων απλα! Αλλος ακριβαινει το ανοιγμα της στροφιγγας κι αλλος εκμεταλλευεται τα πετρελαια της Σαουδικης Αραβιας και του περσικου κολπου κατα το δοκουν! Η πεινα ακουμπαει δυστυχως πολλους οικογενειαρχες και κανουνε παρτυ οι ολιγαρχες αυλικοι των κομματων!

    9. και που το πρόβλημα που αυξηθήκανε;
      το πρόβλημα είναι πως από τότε αυξήθηκε εσωτερικά η φορολογία, για κάνε σύγκριση και της λιανικής του τότε με το τώρα…..

    10. Μην γραφετε ανοησιες. Αν υπηρχε πεινα θα υπηρχαν διαμαρτυριες και εντασεις. Ο Μητσοτακης καταφερε να ταϊσει τον περισσοτερο κοσμο. Καινουργια αυτοκινητα, νεοδμητα παντου, τα Σαββατοκυριακα ολα γεματα, τα εσπα πανε και ‘ρχονται για επενδυσεις, εθελουσιες με 150Κ, μισθοι στα 2Κ σε μερικους τομεις οπως μηχανικοι, πληροφωρικαριοι κ. α Πατε στις μαρινες τις αττικης και άλλων πολεων να δειτε τι τραβαει ο κοσμος για να δεσει το 15μετρο. Η πεινα αγγιζει το 5-10% των τεμπελιδων και χωρις γνωριμιες κοσμου. Θα το δειτε στις εκλογες. Νδ, κιναλ και συριζα στο 70%.

      1. ΣΩΣΤΟΣ…ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΗ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ???ΓΙΑΤΙ ΧΡΩΣΤΑΝΑΙ ΔΑΝΕΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΟ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΥΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΛΕΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ……..ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΟΠΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ….

      2. Προφανως ειστε οπαδος με παρωπιδες,καποιος απο ολους που σκοτωσαν την ελλαδα εν ψυχρω και συνεχιζουν,ισως εσεις δεν πεινατε αλλα το θεμα ειναι τι κανει ο μεγαλος αριθμος ανεργων,κυριε η κυρια προφανως δεν εχετε ζησει με 500 ευρω και στην αβεβαιοτητα,τυχερος ειστε και δεν ζηλευω ,πρεπει να δουμε και λιγο παραπερα τι περνανε οι συνανθρωποι μας ,δυστυχως χαθηκε η ανθρωπια και αμα ειμαστε καλα ,ολα καλα αλλα δεν ειναι ετσι

        1. Όχι και κύριος/κυρία το αγράμματο τσουτσέκι/κομματόσκυλο…

      3. ποιον τεμπέληδων σ αυτών που υποχρεώνουν το εμβόλιο και τους πετάνε έξω χωρίς λεφτά ? για ποιούς μιλάς ? Μην νομίζεις πως εκεί στην γειτονιά σου ειναι οπως και στον υπόλοιπο κόσμο. η πείνα εχει αρχίσει και πίστεψε πως ειναι πολύ ελάχιστοι οι τεμπέληδες , και εσύ που είσαι δουλευταράς μην κρίνεις τους άλλους , υπάρχουν παρά πολλά που δεν γνωρίζεις , και τι σταυρό κουβαλάει ο καθένας …..

      4. Ναι γι’ αυτό έχει φτάσει το χρέος ιδιωτικό και δημόσιο το 220% του ΑΕΠ, απο την πολύ ανάπτυξη. Ασε μας ρε καραγκιόζη.

    11. ΜΠΟΡΙ ΝΑΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΥΨΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ……ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΘΗΡΙΩΔΗΣ ΠΟΛΥΕΞΟΔΑ ΝΤΖΙΠ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΗΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

    Comments are closed.