Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΑ… GAY ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ – ΤΩΡΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

    Κοινοποίηση:
    vaftisi

    Ρεπορτάζ: Εφημερίδα Μακελειό

    Πολλές πτυχές έχει τελικά η υπόθεση με την Κιβωτό του Κόσμου οι αποκαλύψεις για την οποία συνεχίζονται ασταμάτητα. Όμως από αυτές τις πτυχές οι πιο κρίσιμες είναι και οι πιο… αθέατες. Εμείς έχουμε ήδη αποκαλύψει ότι υπάρχουν πολλά ζητήματα και για τις σκοπιμότητες που κρύβονται πίσω από την «μεταβίβαση», ουσιαστικά, της χρυσοφόρας δομής στον έλεγχο της εφοπλιστικής οικογένειας Μαρτίνου που αποτελεί και έναν από τους χορηγούς της ηγεσίας της ΝΔ, του Σαμαρά παλιότερα και του Κούλη Μητσοτάκη τώρα…

    Ένα πολύ βασικό στοιχείο έχει να κάνει με τις υιοθεσίες και αναδοχές των μικτών παιδιών που βρίσκονται ή περνάνε από τις δομές αυτές. Και μάλιστα υπάρχει, όπως αποκαλύψαμε, και το σχέδιο πολύ σύντομα να ψηφιστεί από τη ΝΔ στο πλαίσιο αυτό και ο ανατριχιαστικός νόμος με τον οποίο θα επιτρέπεται και στην Ελλάδα η τεκνοθεσία από ζευγάρια ομοφυλοφίλων.

    Σήμερα μάλιστα στο παζλ θα προσθέσουμε ένα ακόμη ανατριχιαστικό κομμάτι. Και θα αποκαλύψουμε ότι η πρώτη βάφτιση παιδιού ζευγάρι ομοφυλοφίλων στην χώρα μας έγινε πριν από λίγο μόλις καιρό και μάλιστα στην Εκκλησία της οικογένειας των Μαρτίνων στην Βουλιαγμένη. Ναι, της οικογένειας από την οποία η Αλεξάνδρα Μαρτίνου –σύζυγος του Ανδρέα Μαρτίνου και θεία της βουλευτή της ΝΔ Γεωργίας Μαρτίνου- διορίστηκε από τον Μητσοτάκη και την Δόμνα Μιχαηλίδου νέα πρόεδρος στο ΔΣ της Κιβωτού. Και ο διευθυντής της Δομνας –η οποία υποστηρίζει αναικτά τον γάμο και την τεκνοθεσία από τις «αδελφές»- μπήκε κι αυτός ως …τοποτηρητής του Μαξίμου στο ΔΣ της Κιβωτού. Μάλιστα σε αυτή τη …gay βάφτιση, που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και εντός της Εκκλησίας, ήταν παρούσα η Αλεξάνδρα Μαρτίνου μαζί με τον σύζυγό της νομιμοποιώντας αυτές τις ανωμαλίες. Και τις οποίες τώρα ως νέα πρόεδρος της Κιβωτού αναλαμβάνει να «προωθήσει» και θεσμικά!

    Τέτοια βαφτίσια δεν όντως ξανάγιναν. Το μυστήριο της βάφτισης των δύο νεοφώτιστων μωρών που έχει αποκτήσει (μέσω παρένθετης μητέρας) gay ζευγάρι τέλεσε μάλιστα ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος ο οποίος μάλιστα αποκαλύφθηκε στη συνέχεια ότι δεν είχε πάρει την σχετική άδεια του οικείου μητροπολίτη ο οποίος και τον κατήγγειλε!

    Ολα αυτά και άλλα πολλά είχαν συμβεί το απόγευμα του Σαββάτου 9 Ιουλίου, στον Ναό της Παναγίας Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη. Αυτός είναι ο ναός που ανήκε στην οικογένεια Μαρτίνου και τον δώρησαν στη μνήμη της μιας τους κόρης όταν αυτοκρόνησε. Εκεί λοιπόν βαφτίστηκαν τα δυο παιδιά του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία Ευάγγελου Μπούση και του Σκανδιναβού συντρόφου του, διάσημου δημιουργού μόδας Peter Dundas!

    Τα γεννητούρια μέσω παρένθετης μητέρας στην ….open mind Καλιφόρνια. Ηταν 14 Ιουνίου 2021, όταν, εν μέσω πανδημίας, ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής Peter Dundas και ο σύντροφος και συνεργάτης του Ευάγγελος Μπούσης (γόνος της ισχυρής επιχειρηματικής οικογένειας του Δημήτρη Μπούση, με αλυσίδα σούπερ μάρκετ σε όλο τον κόσμο και έδρα το Σικάγο των ΗΠΑ) έγιναν γονείς….

    Μάλιστα, για τα βαφτίσια ο Αρχιεπίσκοπος ταξίδεψε από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα, ο οποίος ήθελε να περάσει διάφορα μηνύματα και προς τις ΛΟΑΤΚΙ κοινότητες ενώ και η η φιλία του με τη γιαγιά των δύο νεοφώτιστων ήταν το κίνητρο για να τελέσει το μυστήριο…

    Το μυστήριο, λοιπόν, της βάπτισης των νεοφώτιστων Αλεξίου και Ελένης τελέστηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, παρουσία σύσσωμης της οικογένειας Μπούση, με νονές την jet-setter σχεδιάστρια κοσμημάτων Ευγενία Νιάρχου και την ιέρεια του στιλ Bianca Bartolini, απόγονο της Μαρίας Θηρεσίας. Μετά τη βάπτιση, και αφού ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής ευλόγησε τα δυο παιδάκια, τη σκυτάλη πήραν το κέφι και ο χορός, μια και στο ξενοδοχείο «Four Seasons» του πρώην «Αστέρα» της Βουλιαγμένης δόθηκε πάρτι «υπερπαραραγωγή» προς τιμήν των δύο νεοφώτιστων για τους 150 καλεσμένους των οικογενειών από όλο τον κόσμο…

    Ελάχιστοι μάλιστα ήταν οι Ελληνες, όπως η Βίκυ Καγιά (που ανέβασε και όλο το πάρτι στα social media), ο Ανδρέας και η Αλεξάνδρα Μαρτίνου -που τώρα έγινε και πρόεδρος στο ΔΣ τηςε Κιβωτού- , η Λένα Economides-Lamotte, ο Ηλίας Τσουρεκάς, ο Χρύσανθος Πανάς, o Απόλλωνας Παπαθεοχάρης, ενώ από τη Νέα Υόρκη ταξίδεψε ειδικά για τη βάπτιση η κόρη της Αννας Βίσση, Σοφία Καρβέλα, με τον Θανάση Πανουργιά.

    Το συγκρότημα «Ναυσικά» του πρώην «Αστέρα» μεταμορφώθηκε σε ένα απίστευτο σκηνικό ζωολογικού κήπου με λουλούδια, κεριά, φωτορυθμικά, ελέφαντες, αλόγα και σκυλάκια. Η βραδιά ξεκίνησε με καθιστό δείπνο, ενώ η μπομπονιέρα με τα αρχικά των νεοφώτιστων φιγουράριζε στα πιάτα των καλεσμένων. Στη σκηνή που είχε στηθεί τραγούδησε η Αννα Βίσση, ενώ στο φινάλε του πάρτι την παράσταση έκλεψε ο γαμπρός της Βίσση, Θανάσης Πανουργιάς, ο οποίος στο τσακίρ κέφι έβγαλε την μπλούζα του και την έδεσε «τσεμπέρι» στο κεφάλι, παρασύροντας στον τρελό χορό την Ευγενία Νιάρχου και τη Βίκυ Καγιά, κάνοντας τη Βίσση να του φωνάζει διά μικροφώνου «σήμερα σε παντρεύω πάλι».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. Θέλω gay γάμους στη κιβωτό κι εγώ με πουστρομανόλα και κωλοπιατέλα, κουμπάρες.
      Θα αλλάξουμε και την φίρμα σε gay καφενείο.

    2. Ω ρε φίλε. Η βρώμα και η δυσφορία δεν έχουν πάτο πια. Τους σιχαθηκα. Ρωσία Ιταλία. Αυτό….

    3. Αν ήταν καμιά σωστή ,θα την βάζανε εκεί;Όχι βέβαια.Πάντως πάλι καλά να λέμε που δεν βάλανε τον Λιγνάδη ή τον Γεωργιάδη,φθηνά την γλυτώσαμε

    4. Όταν μια κοινωνία με τον ωχαδερφισμό που διαθέτει
      αρχίσει και βλέπει το ανώμαλο ως κανονικό τότε η σωτηρία της μπορεί να έρθει μόνο με μια ακραία και δυναμική εξουσία που θα κάνει κάθαρση και επανεκκίνηση. Αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση αλλαγής. Απ’το κακό στο χειρότερο, νομοτελειακά.
      Σε μια συζήτηση που είχα μου λένε δύο σιγά μην ασχολούμαστε τώρα με τους παιδεραστές ή με τις παρακολουθήσεις, ας κάνουν ότι θέλουν αυτοί. Για αυτό δεν υπάρχει σωτηρία.

    5. Και σεις όμως χτυπουσατε χωρίς στοιχεία τον πάτερ Αντώνιο και κάνατε πλάτες στην Μαρτίνου που είναι υποδικη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος απαγορεύει την πίστη στα παιδιά και τα προωθεί στην ομοφιλοφιλια και κατ επεκτασιν στην πορνεία. Μέλος φυσικά του παγκόσμιου οικονομικοί φορουμ νεοταξιτισσα άθεη απατρης αλλά της κάνατε εμμέσως πλην σαφώς πλάτες. Άξιος ο μισθός σας……

    6. Η νέα Δημοκρατία έχει καταντήσει μια παρέα νταβατζιδων βιαστων παιδιών, ομοφυλόφιλων και απατεώνων.
      ΡΕ σεις ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΊΖΕΤΕ …πόσο πρέπει να ντρέπεστε?

    7. θα ηθελα η κ. Μαρτινου να ρωτησει την κ. ταμια που εχει στο ΔΣ, αν τα παιδια ειναι τα ιδια… ανεξαρτητα ποιο ιδρυμα τα βοηθαει? γιατι αν ειναι τα ιδια? τοτε γιατι? και πως εκλεισε ενα ιδρυμα που ειχε φτιαξει ο θειος της?

    8. Και μετά τους ακούς να λένε οτι ανυσηχούν με τα υψηλά ποσοστά του Ηλία Κασιδιάρη στο ΕΛΛΗΝΕΣ

      1. ΝΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ 69% ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ.

    9. Ξεχασατε πως ο Μαρτινος ειχε καταδικασθει σε 10 χρονια φυλακη για την υποθεση Ερικος Ντυναν που ηταν προεδρος.Στα καραβια του δεν υπαρχει Ελληνας ναυτικος μόνο ξένοι.Οσο για τι τσοκαρο την βουλευτινα ο Θεος να σε φυλαει

      1. ΕΚΕΙΝΟΣ ΗΤΑΝ ΜΑΡΤΙΝ-Η-Σ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ

    10. στοχος τα μικρα παιδια εχουν λυσσαξει να τα κανουν μαριονετες των ανωμαλων κ σατανιστων ΝΤΠ Η ΑΝΩΜΑΛΗ ΠΟΡΝΗ

    11. ΕΝΑ ΓΑΜΗΣΙ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΔΟΜΟΓΟΜΟΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

    12. Όλα αυτά οφείλονται στην ανυπαρξία τού Άχρηστου! Βέβαια, τί να κάνει κι αυτός?? Χωρίς Βιομηχανία ή Χώρα, αναγκάζει τον εκάστοτε Πρωθυπουργό νά πέφτει στα 4 μπροστά στους Βάρβαρους Ευρω- πέους για νά πάρει μερικά φράγκα!!!
      Εν τώ μεταξύ, όλοι οι σκατόβλαχοι μιλάνε γαλλικά κι αποφεύγουν το τζατζίκι ενώ θεωρούν εαυτόν Ευρωπέον!!! Άντε γαμώ το σπίτι σας…😠 ΑΧΡΗΣΤΗ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ. Μας κυλησατε στα σκατά..
      Θυμάμαι τόν Σαράντο Καργάκο πού κάλεσε τόν Αρχηγό τών Ενόπλων Δυνάμεων νά επέμβει. Ήταν ό Πενθερουδακης.
      Αλλά ό Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, αυτή ή κλασομπανιέρα γιγαντιαίων διαστάσεων, – δέν ξέρω πια πώς νά μιλήσω με ολα αυτά πού συμβαίνουν..- κάνει μαγκιές καί ηρωϊκες δηλώσεις καί δέν βλέπει ό Αρχιμ….ΤΗΝ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗ ΚΙ ΕΚΠΟΥΤΑΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ! Κ τολμάει κ μάς δουλεύει στα μούτρα!!! Αντί νά κάνει αυτός τίς δηλώσεις αυτές, τίς κάνουμε εμείς!!! Υποδεικνυουμε ΕΜΕΙΣ τό ΚΑΘΗΚΟΝ ΑΥΤΟΝΩΝ!
      Ό περήφανος πολύς Ελληναράς Αντιπρόεδρας πού είναι ρέ? Μαζί με τόν πανέξυπνο αδερφό του…

    13. Εγκλημα σέ εξέλιξη ή υιοθεσία τέκνων από ζευγάρια ομοφυλόφιλων. Σκεφθείτε Τί bullynig θα υποστούν τά αθώα παιδάκια από τά τέρατα τούς συμμαθητές καί Συλλόγους Γονέων .

      1. Το bulling σκέφτεσαι εσύ? Το περιβάλλον στο οποίο θα μεγαλώσουν δεν το σκέφτεσαι.

    14. Όλοι αυτοί είναι Ανώμαλοι.. ΌΛΟΙ όσοι πηγαίνουν και στηρίζουν τον κάθε τρελόπ@υστα που έχει χρήμα είναι και οι ίδιοι Π@υσταράδες…..Και το τραΐ που τους βάφτισε ανώμαλο είναι.

    15. Η Μητσοτάκης περιμένει να ψηφιστεί από όλες τις ταξιαρχίες των σατανάδων, άρα δεν χρειάζεται τους νεοδημοκράτες.

    16. Ζητω η Νεα Σκατοσπρωχτια με τους ολιγαρχες της! Η Κουλαρα εδρασε με χιτλερικη μποτα και μαστιγιο! Δυστυχως γι αυτον ο Ελληνας δεν χαμπαριαζει και τοχει αποδειξει διαχρονικα!
      Δικαιοσυνη σε ολιγαρχικα καθεστωτα δεν υφισταται!
      Ο καιρος εγγυς για τη ψειρου σας α(χ)ριστα λαμογια! Θα μονολογατε το “ο σωζων εαυτον σωθειτω”!

    17. Η οικογένεια Ανδρέα Μαρτίνου έχει συμπεθεριάσει με τον κομμουνιστη επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη.
      Πάντρεψαν την κόρη τους Αταλάντη με γιό του Κωνσταντίνο.
      Ο γαμπρός της Βίσση , Πανουργιάς, ήταν εγγονός του ταξιάρχου Πανουργιά Πανουργιά, διευθυντή του Α2 του ΓΕΣ τον Απρίλιο του 1967, οφθαλμός του Κωνσταντίνου στον Στρατό. Οι επαναστάτες τον πέταξαν έξω.
      Με την Μεταπολίτευση ο Καραμανλής τον διόρισε διοικητή στον ΟΣΕ.
      Καταλαβαίνετε…
      Από την δεκαετία του ’80 ο γιος του εμφανίζεται ως επιχειρηματίας και τώρα ο εγγονός του.

    18. Να τους χαίρεστε.! Εγώ πάντως είτε αθώος είτε “ένοχος” προτιμώ πατερ Αντωνιο από αυτά τα αποβρασματα που έχουν σκοπό να φυτέψουν εκεί.

    19. Εντάξει, αργήσατε λίγο αλλά ξυπνήσατε στο τέλος πατριώτες του Μακελειού. 4 ώρες έχει ο Αντωνιάδης του πρώην Γλυφάδας που του τα σκαγε ο Θανασάκης και τον εκβίαζαν ο Ιερώνυμος και ο Νέας Ιωνίας να παραιτηθεί για να βάλουν στο χέρι την οικογένεια και το ζεστό μαύρο χρήμα. Τώρα πέσατε απ τα σύννεφα ε;

    20. Και τον Λιγνάδη να τον βγάζανε από τη φυλακή και να τον βάζανε επικεφαλή στη “Κιβωτό”πάλι δεν θα λέγαμε τίποτα γιατί χρόνια τώρα μας έχουν μαστουριασει με τον σανό της διαστροδιαφορετικότητας ως φυσιολογικο.

    21. Κρίμα ειλικρινά λυπάμαι για την κατάντια της Ελλάδας μας.. Εύχομαι να γένει κάτι τόσο μεγάλο που να ξεβρωμισει όλη η χώρα και να μείνουν μόνο οι Έλληνες που αγάπησαν την χώρα μας και να αναλάβει ο Θεός την ηγεσία γιατί εμείς είμαστε τελικά ο χειρότερος εχθρός της Ελλάδας μας με τις επιλογές μας… Καληνύχτα Ελλάδα..
      Ακόμα σαγαπω δυστυχώς για σένα.. Ευτυχώς για μένα

      1. Έτσι ακριβώς αγαπητέ μας Συμπατριώτη. Δυστυχώς αποδεδειγμένα, ο Νεοέλληνας Ελληνοφωνος,ρουσφετολογος ραγιας, είναι ο χειρότερος ανθέλληνας και από τους χειρότερους εχθρούς μας. Κι εμείς μία από τα ίδια.Από την μία στεναχωριομαστε κατάφορα, από την άλλη μας πιάνουν κάτι νεύρα για την κατάντια του Λαού μας. Μακάρι η ευχή σου και πολλών από εμάς να πραγματοποιηθεί. Την αγάπη μας στους Έλληνες και Ελληνίδες σε όλα τα μήκη και πλάτη της Υδρογείου.
        💙🇬🇷🇬🇷🇬🇷💙

    22. Μας εφαγε η εξελιξη και οι νέες ιδέες

    23. Ή η ελληνόφωνη διεφθαρμένη ελίτ θα καταρρεύσει, ή το ελληνικό Έθνος θα καταρρεύσει. Τρίτη οδός δεν υφίσταται.

    Comments are closed.