ΗΧΗΤΙΚΟ ΦΡΙΚΗΣ!!!! ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!! “ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ…” – ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΑΙΑΔΑΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ

    Κοινοποίηση:
    meth-2

    Ιατρός και υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ μιλωντας στον Πορτοσαλτε προτείνει να αφήνουμε τους καρκινοπαθείς απο κάποιο σημείο και μετά που δεν εχουν σωτηρία στην μοιρα τους, για να μην επιβαρύνεται το σύστημα.

    Αυτο ειναι το μέλλον της υγείας με Μητσοτακη: Ένας νέος καιαδας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    38 Σχόλια

    1. Για τα εμβόλια τότε γιατί υποχρεώσεις και τους υπερήλικες να το κάνουν και μάλιστα επιβαλλοντας πρόστιμο;

    2. Άντε ρε τσαρλατάνε. Πήγαινε ζησε στην Αμερική και μην ξεχάσεις να πάρεις και την γυναίκα σου μαζί. Εδώ στην Ολλανδία που ζω 25 χρόνια δεν με ρωτήσανε αν είμαι 70. Διασωληνωμενος σε κόμμα 4 εβδομάδες. Δύο φορές με είχαν για τα ραδίκια. Δεν με άφησαν όμως να τα μαζέψω. Εκεί με πάλευαν μέχρι που μετά από δύο μήνες γύρισα στο σπίτι μου. Εδώ δηλαδή δεν υπάρχει κόστος;

    3. Δεν ειναι ακριβη η Αμερικη για το λογο που λες. Ειναι ακριβη γιατι οι γιατροι πληρωνουν τεραστιες ασφαλειες για να αποζημιωνουν τους ασθενεις απο τις μαλακιες που κανουν και που εσεις εδω σκοτωνετε κοσμο και πατε για τον επομενο σαν να μην τρεχει τιποτα. Ειναι καιρος και στην Ελλαδα οι γιατροι να αποκτησουν ευθυνη οταν λενε σε καποιον δεν εχεις τιποτα και αυτος πεθανει ενω θα μπορουσαν να διαγνωσουν το προβλημα με μια εξεταση παραπανω, Τοτε θα πληρωνουν την οικογενεια του για μια ζωη.

    4. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΆΣΧΕΤΟ, ΑΛΛΑ ΡΩΤΩ ΓΙΑ ΌΠΟΙΟΝ ΈΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΗ, ΓΝΩΣΤΟ ΚΤΛ!:

      ΟΙ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ Ή ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;;…
      ΑΝ ΈΧΕΙΣ ΠΧ ΚΑΠΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΕΛΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ, ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ-ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;;… ΣΩΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΙ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ;…

      ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ-ΜΟΝΟ ΌΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!…

    5. εχει δικιο, τον ετοιμοθανατο γερο θα επιλεξουν η το νεο?

    6. Βρε σεις , τι δεν εχετε καταλαβει.Απο τις εκλογες του ’19 εχει αρχισει να παιζει η ορχηστρα.Ηγετης ειναι ο διευθυντης της ορχηστρας και τα μελη της ορχηστρας ακολουθουν.ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ για να μη χασουν τη θεσουλα τους , οτι πη ο ΜΩΥΣΗΣ.Πανδημιες , εμβολια , κλεισουρες μαντρωμα, καμμια συγκεντρωση -μαζωξη ΤΥΧΑΙΑ?Προ πολου εχει αρχισει να παιζει η ορχηστρα.Ξεπαστρεμα αδυνατων, συνταξιουχων και οσοι εναντιωνονται με το συστημα του ΜΩΥΣΗ.Απο την αρχη γινεται αυτο.Ετσι μ ‘αυτο το τροπο θα γλυτωσουν ΔΙΣ/ΜΥΡΙΑ.Στον καιαδα οι επιδοματουχοι, οι συνταξιουχοι.Ειναι το κολπο τετοιο

    7. Κανένα site στην Εύβοια δεν αναφέρεται στον απάνθρωπο λόγο,ενός ανθρωπου-ιατρου,που οι κατάθεσης του ξεπερνάνε τα δύο εκατομμύρια ευρώ,συν τα ακίνητα που διαθέτει..(βάση του πόθεν έσχες που κατέθεσε)τι να περιμένουμε λοιπόν,η μάλλον τι μας περιμένει..να τον χαίρονται όσοι τον ψήφισαν..η υγεία ενός ανθρώπου,ακόμη και αν είναι σε τελικό στάδιο,είναι το υπέρτατο αγαθό,για εμάς τους απλούς ανθρώπους..για τον συγκεκριμένο,ίσως δεν έχει αξία,παρά μόνο το χρήμα .ντροπή!!συγχαρητήρια σε αυτούς που τον επέλεξαν,και που τον ψήφισαν.(απλά θα πω,πώς εγώ βίωσα τι εστί καρκίνος στην οικογένειά μου,με τον πατέρα μου,που έχει φύγει από την ζωή…)

    8. Οπως εχει πει και πολυ σωστα,ο George Orwell: λαος που ψηφιζει,προδοτες,κλεφτες και απατεωνες,δεν ειναι θυμα ! Ειναι συνεργος τους.”
      Αν οι ηλιθιοι τους ξαναβγαλουν στις 25 και μαλιστα με αυτοδυναμια,να τους παρουνε και τα σωβρακα στην κυριολεξια ! Δεν θα λυπηθω κανενα ζωαδι,οταν θα σκουζει μετα.
      Αμα ειστε τοσο ζωαδια και ηλιθιοι και πατε και ξαναψηφισετε τη Μαφια,να σας ξεσκισουν,οτι και να παθετε σας αξιζει.
      Kαμμια λυπηση για ηλιθιους.

    9. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΜΕΘ :Οποίος έμπαινε δεν εβγαινε ποτέ εκεί, αυτά τα καθάρματα αφηναν τον κόσμο να πεθάνει κ μετά διώξαν τον Διοικητή, εκεί συγχωρεθηκε κ ο πατέρας μου καρκίνο στο σε στομάχι τ δίναν 3 μήνες έζησε 25 χρόνια κ έπειτα καρκίνος στην κύστη έζησε αλλά 4 χρόνια κ εάν τον κοίταζαν θα ζούσε ακόμα τον πέταξαν σαν σκυλί με covid 19 στην πιο αφορισμενη ΜΕΘ. Παλιολαμογια, σίχαματα, να βρείτε τα λεφτά από τις πισίνες τις off shore, τα ακίνητα τα κότερα και τα ελικόπτερα, τόσο χρήμα κάθε μέρα αρπάζετε καθίκια έχετε κατακλεψει το δημόσιο μόνο βρίσιμο θέλετε κ τίποτα αλλο κ μιλάω για όλους τους 300. Οι γιατροί τα παιρνουν στεγνά φακελάκια (μαύρα) τα νοσοκομεία τσιφλίκια τους κ ασθενείς στα κορακια(γιατρών) με την ανοχή του κράτους πολιτικών κ όλων των φορέων,και στο τέλος κάνεις δεν ξέρει τίποτα βρωμιά κ δυσοδια στα νοσοκομεία.

    10. Αφού υπάρχουν ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ

    11. Πορτο-σαλτα και γ@μ#σου… γιατρέ !!! κι εσύ και ο ΜιζοΚουλης ο Μιζοτακης…

    12. Που να ψηφίσεις σαν το σκυλί στ’ αμπέλι π@λιολπουστ@… ελεεινοί γ@μω το σκατό κόμμα σας Αληταραδες ρουφιάνοι ! Ξύπνα μ@λ@κ@ του 41%… ηλιθιων ξύπνα…..

    13. Για τα εμβολια κοβιτ 19 ξοδεψανε δισεκατομυρια για να φονευσουν τον κοσμο
      τορα τι ποιο απλο και χωρις να στοιχιζει ουτε μια δεκαρα απο το να κοψουνε τα φαρμακα και τις θεραπειες σε καρκινοπαθεις πρωτα και μετα σιγα σιγα θα κοπουν και τα φαρμακα για καρδιοπαθεις για υψηλη πιεση
      και στο τελος θα τα καταργησουν ολα για να τα αντικαταστησουν με φαρμακα δολοφονους τυπου εμβιλιων κοβιτ 19 και ακομη χειροτερα.
      Τετοια ευθανασια θα ππροσφερουν πλεον και οχι θεραπεια.
      Πληρωστε κοροιδα συμετοχη για ιατρικη περιθαλψει και αυτοι δσαν τον διολο τριβουν τα χερια τους και ετοιμαζουν θανατο δια της ευθανασιας για να πλοτιζουν απο τα δισεκατομυρια απο τα ασφαλιστηκα ποσα ιατρικης περιθαλψης.
      Τελικα ιστρικη περιθαλψη και οχι ευθανασια υπαρχει και θα υπαρχει μονον για τους κρατουντας και το χρημα κατεχοντας.

    14. Τα ιδια εκαναν και στη “Δημοκρατια” της Βαιμαρης και ηρθε ο Χιτλερ ,δηλαδη ο λαος τον εφερε για να σωθει απο τα νυχια κατι τσογλανων σαν αυτους… Οποιος θελει να μαθει τι πραγματικα συνεβη τοτε, ελευθερα στο διαδικτυο , Νικου Βεργιδη, “Αδολφος Χιτλερ” ,το κατεβαζει και το διαβαζει.

    15. Ποιος είναι αυτός ο γιατρός κτήνος; Το όνομα του για να τον μαδησει ο κόσμος. Αυτή την στιγμή ίσως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν εμπιστευτεί σε αυτό το υποκείμενο την ζωή τους. Επίσης θα του ευχηθώ ποτέ να μην δει άνθρωπο δικό του σε αυτό το στάδιο. Και το λέω με ειλικρίνεια και όχι ειρωνικά.

    16. Η περικοπή πόρων στη παροχή υπηρεσιών υγείας, είναι απάνθρωπη πράξη.
      Ο θάνατος είναι η φυσική διαδικασία της εξέλιξης
      Για τις περιπτώσεις που δεν υπάρχει ποιοτικό προσδόκιμο ζωής, πρέπει να υπάρχει εθελοντική πρόσβαση σε ευθανασία.
      Ο άνθρωπος να έχει το δικαίωμα της επιλογής αξιοπρεπούς θανάτου.

    17. O λαός αποφάσισε. Τέλος. Στείλτε τώρα στον λαό τον…….. λογαριασμό.

      1. Ολοσωστος και μπράβο ακριβώς ετσι…ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ

    18. Τα ιδια ελεγαν και οι ΝΑΖΙ !!!! Και χρησιμοποιησαν υα στρατοπεδα γι αυτο …….
      ΒΡΙΘΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΑΡΒΙΝΙΣΤΩΝ Η ΝΔ.

    19. ρε σκατοψυχοι η ζωη θα σας τιμωρησει οπως σας αξιζει εγκληματιες που μιλατε για οικονομια χρηματων οταν εσεις σπαταλατε δις για την παρτη σας ξευτιλισμενοι ευχομαι τα χειροτερα ρε γιατι ειστε σκατανθρωποι πουλημενοι στο διαολο. και εκει πρεπει να πατε
      ο καθε αρρωστος δικαιουτε οτι καλυτερο υπαρχει για την θεραπεια του γιατι αυτο προσταζει η ανθρωπινη αξιοπρεπεια και ο πολιτισμος αλητες

    20. Δεν είναι κυνικό είναι ανθρώπινο,μαυρίστε τους

    21. Απο καποια στιγμη και περα εαν δουνε η γιατροι οτι δεν εχει γυρισμο τον αφηνουνε….σας το λεω απο προσωπικη εμπειρια που ειχα με τον πατερα μου..απλα δεν ενδιαφερονται.
      Μονο εαν εχεις μεσον και αυτο βεβαια μεχρι καπου λειτουργει….να πουμε οτι υπαρχουνε νοσοκομεια με μια νοσοκομα σε βαρδια το βραδυ για 30 ασθενεις τι να προλαβει!.

    22. Nα υποθέσω,εισαγγελέας εδω αφαντος ε??

      1. Όπως πάντα που το κατάλαβες;
        Τι ανάγκη να έχουν;
        Την θεσούλα τους
        Τον παχουλό μισθό
        και ο ωχαδερφισμός.

    23. Καθαρμα!
      Μαθαινω οτι το τελικο σταδιο, ειναι εκει που εχει γινει μετασταση και σε αλλα οργανα.
      Δηλαδη αυτο το καταπτυστο υποκειμενο λεει, να αφησουν τον ασθενη να πεθανει απο τους πονους, ωσπου να βγει η ψυχη του.
      Θελει να γινει και Βουλευτης?
      Ψηφοφοροι μην ξεχασετε να τον ψηφισετε, διοτι ο Κουλης θελει να τον κανει Υπουργο Υγειας! Η αναμορφωση του ΕΣΥ ειναι το πρωτο μελημα του!

    24. ……giatros ο γυφτουλας ο κουστουματος…!!!!!!!

    25. Το κοστος του μισθου που σας πληρωνουμε κηφηνες δεν το βλεπετε ? Ξεφτιλες

      1. η Ολλανδία με 17,5 εκατομμύρια έχει 150 βουλευτές εμείς θέλουμε 300 και μετά από δυο τετραετίες τους δίνουμε και σύνταξη.Το κέρατο σας άχρηστα κοπρόσκυλα που θα κάνετε και υποδείξεις.Αν θέλετε οικονομία φύγετε οι 150 και να μην βγαίνετε στην σύνταξη

    26. Είναι και καθηγητής ο κύριος υποψήφιος βολευτής! Αν του τύχαινε του ίδιου η στην οικογένεια του , θα έλεγε άραγε τα ίδια? θα του ευχόμαστε να μη του συνέβαινε…..

    27. Αλήτες γ@@@ το σπίτι τους. Το μόνο ποθ7θα ήταν δίκαιο να προσβληθούν οι ίδιοι από καρκίνου. Μόνο έτσι θα καταλάβουν. Συγχαρητήρια σε όσους ψηφίσατε ΝΔ και όσοι έχετε μάνες αδέρφια με καρκίνο να τους αφήνετε να πεθαίνουν… Αυτό σας λέει το κόμμα που ψηφίσατε.

    28. Ακόμα δεν είδατε το πραγματικό πρόσωπο του Μητσοτάκη αχ τι σε περιμένει δύστυχε λαέ που Νά’ξερες

    29. αν βρεθείτε άρρωστος βαριά βέβαια για εσάς, δεν θα έρθει κανένας να “ψηφίσει”: ρε αστον να ψοφήσει θα μας φάει και τα λεφτα, το ..κόστος πάνω απ ‘όλα !

      ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ! ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ !!
      ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝ 40% ΜΕ 99% ΑΠΟΧΗ!!!
      ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΤΟ…ΚΟΣΤΟΣ ! !

    30. O Πνευματικός είναι διευθυντής κλινικής στο ΚΑΤ. Η συμπεριφορά του απέναντι σε συναδέρφους και σε ασθενείς είναι απάνθρωπη, λες και είναι το μαγαζί του πατέρα του. Θεωρεί τον εαυτό του υπεράνω των υπολοίπων. Βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει ένας τέτοιος “άριστος” από την κυβέρνηση των “αρίστων”. Πολλά ακούγονται για τη “γούνα” του και για άλλες “ιστορίες”. Η Εύβοια να ξυπνήσει λίγο από τον λήθαργο πριν πάει να τον ψηφίσει.

    31. Τετοια λένε και oi arm;odioi αφήσανε την κοπελίτσα στη Νεα Μακρη να πεθάνει μαζί με το αγέννητο. Ντροπή τους

    Comments are closed.