ΗΧΗΤΙΚΟ! ΤΟΛΜΗΡΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΚΡΟΥΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ: «ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ»!

    Κοινοποίηση:
    latrometanastes-696x306

    Η συνέντευξη του ιερέα στον Μάκη Βραχιολίδη και στην εκπομπή του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είναι από το 13.00” ως το 36.00”

    –Πάμε για διαμελισμό, δεν θα είμαστε απλά ελεγχόμενος χώρος από (τουρκία και ευρύτερα τους παγκοσμιοποιητές), αλλά θα διαμελίσουν τη χώρα μας. Η Τουρκία θέλει τη μισή Ελλάδα και το μισό Αιγαίο και αυτά έρχεται να πάρει.
    –Η μυστική διπλωματία τόσων ετών, δυστυχώς και από ελληνικές κυβερνήσεις σε συνεργασία με την Τουρκία, έχει οδηγήσει σε συμφωνίες για να της παραχωρήσουν τα πάντα. Απλά δεν γνωρίζουμε το πώς και με ποιο τρόπο. Το έχουν σχεδιάσει ήδη και προσπαθούν σιγά-σιγά να το παρουσιάσουν στον ελληνικό λαό μέσα από μια τρομοκρατία που ασκεί η Τουρκία ώστε να τρομάξει ο ελληνικός λαός, ο ραγιά με λίγα λόγια, που φοβάται μη τυχόν και γίνει κάποιος πόλεμος, οπότε να τα δώσουμε όλα αμαχητί. Ενώ τα έχουν δώσει ήδη οι πολιτικοί. Τα ζεϊμπέκικα –δυστυχώς- και οι κουμπαριές, πιστεύω πως ήταν συμφωνίες.
    –Θα μπουκάρουν σε όλη την Ελλάδα, όχι μόνο σα νησιά. Θέλουν να κατακτήσουν και την Αθήνα. Ήδη το κέντρο των Αθηνών έχει μετατραπεί σε κέντρο των μουσουλμάνων. Είναι ο ένας πάνω στον άλλο.
    –Ο Ερντογάν είναι μια μαριονέτα στα χέρια της Μπίλετμπεργκ. Το σχέδιό της είναι μέσω της τρομοκρατίας, να πετύχουν τα πάντα χωρίς την ανάγκη πολέμου. Να διαμελίσουν την Ελλάδα, να παραχωρηθεί η Μακεδονία, η Θράκη, το μισό Αιγαίο, να δημιουργηθεί η «Μακεδονία του Αιγαίου» όπως θέλουν οι Γερμανοί. Την Ελλάδα, ό,τι απομείνει από αυτή τη χρειάζονται για εκμετάλλευση. Όμως εγώ πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα γίνει ο πόλεμος. Όσο ζει ο Ερντογάν, αμφιβάλλω αν θα γίνει πόλεμος. Για να γίνει πρέπει να δολοφονηθεί από τους ίδιους τους στρατηγούς του. Στην Τουρκία υπάρχουν οι φανατισμένοι μουσουλμάνοι οι οποίοι δεν θέλουν να κατακτήσουν την Ελλάδα, πολιτικά ή ενεργειακά, θέλουν να επιβάλουν το Ισλάμ. Θέλουν να σφάξουν ορθοδόξους, να κάψουν εκκλησίες, θέλουν να πάρουν κεφάλια. Γκρίζοι λύκοι. Ας το πάρουν είδηση όχι μόνον οι δικοί μας αλλά και οι Ευρωπαίοι, διότι και η Ευρώπη κινδυνεύει να ισλαμοποιηθεί. Αν πέσει η Ελλάδα θα πέσει και η Ευρώπη.
    –Ο Έλληνας για να ξαναγίνει πατριώτης πρέπει να υιοθετήσει τη συμπεριφορά του Κολοκοτρώνη, του Νικηταρά οι οποίοι διάβαζαν τους Χαιρετισμούς, αλλά έπαιρναν το τουφέκι και αμύνονταν. Θα χρειαστεί να πολεμήσουμε για την Πατρίδα, διότι τα σχέδια για τη «Μακεδονία του Αιγαίου» πάνε για υλοποίηση. Θα είναι η «Μακεδονία του Αιγαίου» μια ισλαμική χώρα με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη και δυστυχώς σε αυτό το σχέδιο συμμετέχει και ο Πούτιν.
    –Η αποστρατικοποίηση των νησιών είναι ένας εκβιασμός προς τη χώρα μας για να δεχτεί τη Χάγη, ένα δικαστήριο μέσω του οποίου η χώρα μας θα παραχωρήσει νόμιμα πλέον το μισό Αιγαίο στους Τούρκους. Στη Χάγη ο Μητσοτάκης θα εμφανιστεί ότι πηγαίνει ως πατριώτης που αποτρέπει τον πόλεμο.
    Πρέπει ο λαός να ομονοήσει και να πάρει τις τύχες του τόπου στα χέρια του;
    –Δεν νομίζω να το κάνει, μέχρι τώρα δεν έκανε τίποτε ο λαός. Άλλωστε ο λαός ψηφίζει τον Μητσοτάκη, ο λαός ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ, ο λαός κοιτάζει πώς θα βολευτεί και πάνω απ’όλα μη γίνει πόλεμος.
    Κάποιοι θα σας πουν πολεμοχαρή πάτερ.
    Ποιος θέλει τον πόλεμο; Οι Τούρκοι, οι ισλαμιστές τον θέλουν εγώ απλά προειδοποιεί ότι θα έρχεται ο πόλεμος. Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός έδινε 1% ποσοστό επιτυχίας στους πολιτικούς και 99% στους στρατιωτικούς. Επομένως το πρόβλημα δεν θα το λύσουν οι πολιτικοί αλλά οι στρατιωτικοί θα λυθεί με τα όπλα. Δεν είμαι πολεμοχαρής εγώ, λέω «ετοιμαστείτε, δεν θα γλιτώσετε τον πόλεμο παρ’όλο που θέλετε να βολεύεστε σήμερα». Πουλιέται η Ελλάδα και δεν έχει ακόμη ματώσει μύτη κανενός πολιτικού.
    Οι κληρικοί γιατί δεν μιλούν; Μόνο μερικοί ελάχιστοι τους οποίους όμως τους έχουν περιθωριοποιήσει ή τους χαρακτηρίζουν φασίστες ή γραφικούς (βλέπε Αμβρόσιο). Ακόμη και ο Πειραιώς Σεραφείμ δεν ακούγεται. Κάποτε υπήρχε ένας Παπαφλέσσας που συνέγειρε τον κόσμο, σήμερα γιατί έτσι φέρονται οι κληρικοί;
    –Ο Παπαφλέσσας δεν ήταν διορισμένος σε κάποια Μητρόπολη, δεν ήταν πρωτοσύγκελος σε Μητρόπολη, ούτε είχε κάποιο μοναστήρι με 100 μοναχούς, δεν είχε δηλαδή εξουσία. Δεν ήταν βολεμένος, ήταν μόνος του. Η προπαγάνδα σήμερα κάνει πολύ καλά τη δουλειά της σήμερα, μια και απομονώνονται αυτοί οι κληρικοί που μιλάνε στον κόσμο. Κάποιοι κληρικοί προσπαθούν να μη χάσουν το ποίμνιό τους-μα αυτό δεν είναι ποίμνιο, είναι πελατεία. Αν λοιπόν οι κληρικοί προσπαθούν να μη χάσουν την πελατεία τους, σε λίγο δεν θα ακούγεται καμία φωνή, δυστυχώς! Κάποιους κληρικούς τους έχουν σύρει και στα δικαστήρια, τους έχουν κάνει δικογραφίες. Όταν φώναζα οι Έλληνες να υπογράψουν το άρθρο 120 του Συντάγματος, όχι για το αν θα γίνει κίνημα ή όχι, δέχτηκα μεγάλο χλευασμό. Η Ελλάδα δεν θα αντιδράσει γιατί δεν υπάρχει ο ηγέτης που θα εμπνεύσει τον κόσμο.

    indobserver.gr

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. ΌΧΙ!!!Μάλλον κάποιο λάθος κάνετε.
      Ο Ερτογαν μάχεται για τα ΔΙΚΑΙΑ και την ΕΙΡΗΝΗ των λαών….
      Βρε ανοίξτε τα βιβλία να δείτε τί εστί Οθωμανικό δίκαιο και το μίσος που τρέφουν κατά των ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ…
      Βρέθηκα προ ημερών σε ένα βιβλιοπωλείο και έπεσε στα χέρια μου το ΚΟΡΑΝΙ το οποίο με έβαλε στον πειρασμό και το ξεφύλλισα.
      ΦΡΙΚΗ!!!ΑΝ ΞΕΡΑΜΕ ΣΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΄΄ΑΝΘΡΩΠΟΙ΄΄ θα τους είχαμε πάρει με τις κλωτσιές πετώντας τους στην Θάλασσα….
      Ένα βιβλίο που προτείνω να διαβαστεί είναι αυτό του Δ.ΨΑΘΑ ΄΄η γη του Πόντου” βιβλίο στο οποίο αφηγείται ο ίδιος ο συγγραφέας τα εγκλήματα και τις κτηνωδίες των ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ….

    2. Τα κάστρα πέφτουν από μέσα. Όπως ο δούρειος ίππος στην Τροία, έτσι κ στην πατρίδα μας. Μάζευε λαθρομετανάστες κ εγώ σου στέλνω χρήματα λέει η ΕΕ. Ενα μήνυμα περιμένουν κ θα βγουν στους δρόμους με οπλα….

    3. Και ποιος ακούει,τζαμπα καίει η λάμπα.Όταν έρθει η ωρα πάει παπαλα.

    4. Όπως τα λες ειναι τα λαθροπιθήκια έχουν να σφάξουν πολλούς έλληνες όταν θα τους δώσει εντολή η τουρκία δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια

    5. ο Έλληνας για να ξαναγίνει πατριώτης πρέπει να φύγει από την ΕΕ και ύστερα να πτωχεύσει και να πεινάσει

    6. τα πηθηκομουρια μέχρι πριν ενα χρόνο τα ταϊζαμε. Τώρα δεν τους θέλουμε? Γιατί????

    7. και κατι ακόμη
      Από τη στιγμή που οι Ο.βριοί υποστηρίζουν Αζέρους …

      άλλη μια γεννοκτονία από τα μόγγολα είναι κοντά

    Comments are closed.