ΖΩΝΤΑΝΟ ΜΑΚ 10 ΒΡΑΔΥ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 1′ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ, Ο ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

    Κοινοποίηση:
    xios-edito2

    Στο πεδίο αυτό μπορείτε να διατυπώσετε σχόλια, ερωτήματα, σκέψεις, προβληματισμούς, πληροφορίες και ότι ακριβώς επιθυμεί ο αναγνώστης να σχολιαστεί ή να προβληθεί. 

    makeleio-live

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Πως μπορώ να δω την εκπομπή σήμερα το βράδυ με τον Αντωνιαδη?

    2. Καλησπέρα σας! Επειδή δουλεύω σε νοσοκομείο (στη γραμματεία) με σύμβαση θέλω να ξέρω πως μπορώ να αρνηθώ νομικά και χωρίς επιπτώσεις για τη δουλειά μου τη μάσκα, το τεστ και κατ επέκταση και το εμβόλιο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    3. Στέφανε στις 24/02 ήμουν στην Κρήτη δεν θυμάμαι ποιό αγγλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ήταν που ανέφερε ότι το πρώτο κρούσμα κοροναιου στην Ελλάδα θα ανακοινωθεί στις 26/02 κι έτσι έγινε.Έπαθα πλάκα ψάξτε το .

    4. καλησπέρα σας και καλή εκπομπή

      ρωτήστε τον κύριο Αντωνιάδη έστειλα τη δήλωσή του στο μαιλ του διευθυντή, αρκεί ή χρειάζεται να την πρωτοκολλήσει?

    5. Καλησπέρα σας! Επειδή δουλεύω σε νοσοκομείο με σύμβαση θέλω να ξέρω πως μπορώ να αρνηθώ νομικά και χωρίς επιπτώσεις για τη δουλειά μου τη μάσκα, το τεστ και κατ επέκταση και το εμβόλιο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

    6. Eiσαι η Ελπιδα μας για να ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ
      Καλη Δυναμη και Ο Θεος μαζι σου

    7. Στεφανε,
      Εισαι ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ!
      Π Ρ Ο Χ Ω ΡΑ! για την ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΣ
      Μαζι σου

    8. Γλεντήστε τους προδότες-μαφιόζους του Μαξίμου,παλικάρια.

    9. Έυγε Στεφανε. perastika sou. Άκουσα ότι θα τους βγάλεις το παντελόνια , αλλά δεν είπες τι θα τους κάνεις μετά

    10. Είσαι παντελονατος φτου να μη σε βασκάνω Στεφαναραααααααααα

    11. Στέφανε, εμείς που παρακολουθούμε τον Νίκο Αντωνιάδη γνωρίζουμε, καταλαβαίνουμε, συμφωνούμε και υποστηρίζουμε τις νομικές του κινήσεις και τις προεκτάσεις αυτών.. Δεδομένου, όμως, ότι αντιμετωπίζουμε ένα εξωφρενικό και τερατώδες μόρφωμα τυρράνων και προδοτών που δυστυχώς, όμως, έχει την εξουσία, σίγουρα δεν θα περιμένει και ο ίδιος ότι απλά θα ακολουθήσουν τις νόμιμες δημοκρατικές οδούς, θα αποδεχτούν την προφανή ενοχή τους και θα αυτοκαταδικαστούν.. Οποιος το πιστεύει αυτό δεν έχει συνειδητοποιήσει τι αντιμετωπίζουμε..Αυτό που εσύ το ξέρεις καλύτερα από όλους..!! Αυτό που θέλουμε να μας απαντήσει είναι τι περιμένει ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ να αποκομίσουμε όλοι από αυτές τις κινήσεις και σε πόσο χρόνο θα πρέπει να αναμένουμε τις όποιες εξελίξεις..Καταλαβαίνω ότι πρόκειται για μια προοδευτικά εξελισσόμενη διαδικασία και ότι οι μεταβλητές μπορεί να είναι πολλές και ασταθείς αλλά πρέπει να γνωρίζουμε σε κάποιο γενικό πλαίσιο, τι να περιμένουμε και πότε..!! Μην ξεχνάς ότι είναι δεκάδες χιλιάδες οι άνθρωποι που έχουν εναποθέσει ένα μεγάλο κομμάτι της ελπίδας τους σε αυτές τις κινήσεις..Ένας, είμαι και εγώ.. Και θεωρώ ότι πρέπει να έχουμε μία, όσο το δυνατόν, πιο ξεκάθαρη απάντηση στο ζήτημα αυτό.. Ευχαριστώ!!

      1. ότι αυτές είναι χρονοβόρες διαδικασίες με αμφίβολο αποτέλεσμα ..

    12. Και επειδή ο Στεφ βγαινει και εκθειάζει τους γιατρούς που έσωσαν τις ΜΕΘ,είναι ένας από
      αυτούς που πιστεύουν άκριτα στους γιατρούς επειδή δεν έχει ιατρικές γνώσεις και έχω να του πω ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι χειρότεροι από τους μπράβους των εισπρακτικών σε επίπεδο εξυπνάδας ανάλογα με την μόρφωση που έχουν.
      Επίσης θέλω να του τονίσω ότι καλός γιατρός
      δεν είναι αυτός που δίνει το σωστό φάρμακο,
      γιατί όλα τα φάρμακα που δίνονται από το
      ιατρικό πρωτόκολλο ανά ασθένεια είναι συγκεκριμένης χημικής ουσίας και διαφέρουν
      μόνο κατά όνομα, κατά εταιρεία ,κατά μιζα.
      Σωστός γιατρός είναι αυτός που σε θεραπεύει. Κι όταν λέμε σε θεραπεύει εννοούμε ότι φεύγουν τα συμπτώματα ακόμα και αν δεν πάρεις το χάπι. Ο Στεφ (αν σταματήσει τα χάπια για την χοληστερίνη -αν
      φυσικά παίρνει-)που θα φτάσει η χοληστερίνη?? Θεραπεία σημαίνει ότι δεν εξαρτώμαι από πουθενά για να είμαι καλά παρά μόνον από το ανοσοποιητικό μου!!

    13. Διασωληνωνουν γερουσ με μεγαλη πιεση οξυγονου για να οξειδωθουν τα πνευμονια τους κ να οεθανου..τουσ σκοτωνουν με διαφορους τροπους . ειναι ευθανασια..ψαξτε Liverpool pathway care..το εκαναν στην ιταλια γαλλια βελγιο..παντου , με αφορμη το συναχι του κορωνοιου, σε ανθρωπους που η κατασταση τους θα επηρεαζονταν απο οποιοδηποτε μικροιο λογω υποκειμενων νοσηματων κ οχι μονο..

    14. Εγώ θέλω να ξέρω αν έχουμε κυβερνηση! Τα πάντα υπολειτουργουν. Ταλαιπωρία! Τηρούνται οι νόμοι κ θεσμοί;;; Λειτουργεί η Βουλή; Γιατί οι πολιτικοί συνδιαλεγονται, φοβούμενοι τη “πανδημία” μέσω skype ,ενώ τα παιδιά πρέπει να είναι σχολείο; Τι θα γίνει με εμάς του τουρισμού; Δεν δουλέψαμε από πέρυσι Νοέμβρη! Τι να πρωτορωτήσω;;;

    15. Καλησπέρα σας! Σήμερα στην εκπομπή σας με τον Νίκο Αντωνιάδη κάντε σας παρακαλώ πολύ κ μια αναφορά στο νόμο 4682/2020! Επίσης όσον αφορά τα rapid test στα σχολεια δώστε έμφαση αν μπορούν να γίνουν χωρίς ενηνερωση- συγκατάθεση των γονέων!!! Έχουμε μεν ενημερωθεί από τον ίδιο τον κ. Αντωνιάδη αλλά υπάρχουν πολλοί που δε γνωρίζουν!!!!

    16. δώσε πόνο Στέφανε ξέσκισε τους καλή εκπομπή.

    17. ΕΥΓΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΑΣ ΣΤΕΦΑΝΕ, ΠΑΝΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ ΛΕΡΑΣ, ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΟ ΣΟΦΟ ΡΗΤΟ: ΄΄ Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ΄΄!!!!!!

      1. ΚΑΙ??? ΝΑΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΤΛ ΚΤΛ…ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΙΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ

    18. Πολύ χαίρομαι αν και δεν θα Μ αφήσετε πάλι να κοιμηθώ μικροί γλύκες.
      Θέλουμε διαδυκτιακό ΜΑΚΕΛΕΙΟ όλο το χειμώνα. ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ!!!

        1. ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΌ ΣΥΝΈΔΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΊΝΕΙ 19 – 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ, ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΎΡΙΟ
          .
          ΜΑΘΑΊΝΩ.

          .
          ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    Comments are closed.