LIVE Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ! ΑΔΕΙΑ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ – ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ;

    Κοινοποίηση:
    ΒΟΥΛΗ

    Έχει ξεκινήσει η συζήτηση στη Βουλή μεταξύ των κομμάτων σχετικά με την περίφημη τροπολογία για τους ΕΛΛΗΝΕΣ του Κασιδιάρη! Θα ακολουθήσει η ψηφοφορία. Δείτε ζωντανά:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    53 Σχόλια

    1. Κούκου κούκου κούκου τσα.
      Μεγάλος ηγέτης ο Μητσοτάκης.

    2. ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΠΟ 1981 ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΜΑΝΙΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΕ ΝΔ

      1. Αν δεν αφήσουν τον Κασιδιάρη να πάει σε εκλογές τότε η ψήφος στο σύριζα είναι μονόδρομος.
        Όποιο μικρό κόμμα και να ψηφίσουμε θα κάψουμε την ψήφο μας.
        Αδερφέ αυτό σκέφτομαι και εγώ.
        Μόνο το σύριζα φοβάται και τρέμει το βρωμόσογο του Μητσοτάκη.
        Ο Τσίπρας το δήλωσε θα στείλει τη ΝΔ ειδικό δικαστήριο.

    3. Μα τι λέτε εκεί στο μακελειο; ο σύριζα δεν ψήφισε υπέρ.. Και χωρίς σύριζα, δεν μπορεί να κάνει τίποτα η ΝΔ μαζί με το πασοκ τα δύο τους.. Ούτε καν στον Άρειο πάγο δεν θα τολμήσουν να πάνε την τροπολογία.. Ο Ηλίας θα κατέβει κανονικά!

    4. Μου φαίνεται οτι μάλλον δεν καταλαβαίνετε τι συμβαίνει. Ολη η τροπολογια ειναι αντισυνταγματικη. Γιατι επιδιωκουν διευρημενη πλειοψηφια απο τη βουλη???? και απο οτι φαινεται δεν θα την παρουν. Γιατι ξερουν οτι αυτα που θα ψηφισουν δεν μπορουν να εφαρμοστουν λογω αντισυνταγματικοτητας. Με μεγαλη πλειοψηφια τουλαχιστον τα 2/3 θα μπορουσαν να πανε στον αρειο παγο και να ισχυριστουν τα παντα. Τωρα δεν μπορουν.
      ΝΔ ΝΑΙ
      ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΝΑΙ
      ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΩΝ
      ΚΚΕ ΟΧΙ
      ΜΕΡΑ25 ΟΧΙ
      ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΟΧΙ
      ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΟΧΙ

      1. Έτσι πες τα, γιατί αυτοί εδώ μέσα δεν ξέρουν τι τους γίνεται!

    5. KAMMIA AΠΟΧΗ……
      ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΔ…

      ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ…..
      ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ

    6. Σε πίσμα όλων των υποτακτικών Κούλη και λοιποί φάρα τους , λέμε Α Π Ο Χ Η στίς εκλογές και καμμία ψήφος στα πολιτικά σκουπίδια αν βγάλουν εκτός εκλογών το κόμμα του Κασιδιάρη τελεία και παύλα

      1. Μα η αποχή είναι ότι καλύτερο για την κυβέρνηση. Το μόνο οργανωμένο κόμμα που μπορεί να μεταφέρει κόσμο τσάμπα σ’όλη τη χώρα είναι η ΝΔ και μάλιστα πολλοί έχουν και χρήμα να πάνε και μόνοι τους στην ιδιαίτερη πατρίδα τους να ψηφίσουν. Οι ετεροδημοτες είναι ένα μεγάλο κομμάτι του εκλογικού σώματος και όταν τους μεταφέρεις τσάμπα σε ψηφίζουν. Αν έχει μεγάλη αποχή τότε ο Κούλης θα πανηγυρίσει το βράδυ των εκλογών.

    7. ΡΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΥΖΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ;ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΔΙ Κ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΘΑΝΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΡΕ ΔΟΣΙΛΟΓΕ…ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ…
      ΤΙΘΑΣΣΕΥΩ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ
      ΠΟΥ ΣΕ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ
      ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝΕ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ
      ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΧΘΗΡΑ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
      (ΛΑΚΕΔΑΙΜΩΝ ΥΟΥ TUBE)

    8. Οι Άγγλοι έχουσι δύο βουλάς, την άνω και την κάτω,
      ημείς έχομεν μίαν και την κάνουμε ανωκάτω.
      ―Εμμανουήλ Ροΐδης 1836 – 1904 “ΔΙΑΒΟΛΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ”

    9. Μα αρέσει που σκούζετε έτσι σας θέλω να με διασκεδάζετε.
      Μεγάλος ηγέτης τελικά ο Μητσοτάκης.
      Λίγο πριν τις εκλογές σας την έφερε για τα καλά.

      1. Τράβα στον ζάεφ να ψηφίσεις τα μνημόνια των πρεσπών. Τίποτα δεν μας έφερε, απλά δες ότι ο κούλης σου προτιμάει κεερφα και μετανάστες από ελληνικό κόμμα. Όλοι Ηλία, δεν γίνεται να τον απαγορεύσετε λαμόγια, ότι και να κάνετε θα κατέβει γιουσουφάκια του ερντογάν και τώρα και της Σαουδικής Αραβίας!

    10. Σας γλεντάει καλά ο Μητσοτάκης.
      Πριν τη ΧΑ και τον Κασιδιάρη όλοι εσείς ψηφίζατε ΝΔ οπότε μπορείτε να επιστρέψετε στο σπίτι σας τη ΝΔ.
      Ακόμα και να μην ψηφίσουν τα άλλα κόμματα πάλι περνάει μόνο με τη ΝΔ που είναι η πλειοψηφία.
      Αν τα άλλα κόμματα δεν ψηφίσουν μπορούμε να τους κατηγορούμε μετά ότι έβαλαν πλάτη στον Κασιδιάρη.
      Το Βελόπουλο τον βολεύει γιατί μπορεί να πάρει και ψηφαλάκια.
      Ότι και να γίνει η ΝΔ κερδίζει.

      1. Έτσι δείχνει παλικάρι μου. Περίμενε όμως λιγάκι να δούμε, γιατί όποιοι γλεντάνε και τρώνε πολύ, παθαίνουν τροφική δηλητηρίαση και το κακό είναι ότι την επομένη . . των εκλογών το φαρμακείο του Άρειου Πάγου θα έχει άλλο αφεντικό.

    11. Κοκοκο οι κοτουλες της βουλης απεναντι στο πατριωτη Κασιδιαρη! Θα σας ριξουμε και περισσοτερο καλαμποκι για τις δηθεν αντιπαραθεσεις σας ακρως αντισυνταγματικες και δικτατορικες! Γεια σου Ελλαδαρα της ολιγαρχιας! Το ποιο κομμα θα κατεβει στις εκλογες το κρινει ο Ελληνικος λαος και μονο λαμογια βολευτες ρουσφετολογοι!

    12. Εμείς σας περιμένουμε όλους εσάς στη μεγάλη πατριωτική παράταξη τη ΝΔ.
      Τη Δεξιά τι ακροδεξιά το ίδιο είμαστε.
      Οι περισσότεροι από εσάς ΝΔ όταν δεν υπήρχε ο Κασιδιάρης και η ΧΑ ελάτε πίσω στο μαντρί.
      Θα σας περιμένουμε με πολύ αγάπη και με μια μεγάλη αγκαλιά.
      Ελάτε αδέρφια για μια νέα Ελλάδα για το καλό του τόπου.
      Με πολύ αγάπη σας τα λέω.
      Όλοι θα χαρούμε με την επιστροφή σας και θα σας σφίξουμε το χέρι.
      Με πολύ αγάπη σας τα λέω.

    13. Μεγάλος μάγκας ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
      Βγάζει εκτός τον Κασιδιάρη οπότε οι ψήφοι αυτοί σίγουρα δεν θα πάνε σε σύριζα, μέρα25, κκε.
      Αν ψηφίσουν Βελόπουλο και πάρει ένα καλό ποσοστό μπορεί να γίνει συγκυβέρνηση με τη ΝΔ και πρωθυπουργό το Μητσοτάκη, το ίδιο μπορεί να συμβεί και με το πασοκ.
      Είτε έτσι είτε αλλιώς μαντέψτε ποιος κερδίζει.
      Θα σας γλεντάει για πολλές τετραετίες ακόμα ο Κυριάκος.

    14. ΕΝΑΙ ΕΙΔΗ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΔΩ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΔΩ ΒΑΛΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΟΜΜΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ…………

    15. Να πούμε μόνο οτι και στήν Ε.Ε. υπάρχουν εθνικιστικά κόμματα και κυβερνήσεις κανένα ευρωπαϊκό κράτος δεν εκδίωξε δεν φυλάκισε δεν εβγαλε εκτός νόμου άλλη παράταξη για τις ιδέες τους , μόο το ELLADISTAN / ISLAMAD Ικατάντησαν την χώρα μας σε τριτοκοσμικό κράτος ντροπή τους τίποτα άλλο

    16. Το προβλημα ειναι πως μονο εδω μεσα τα λεμε και μονο εμεις τα ακουμε και απο τον καναπε δεν σηκωνομαστε. Αυτοι που πρεπει να τα ακουνε δεν τα ακουνε. Κουβεντες στο μεταξυ μας κανουμε. Τι θα κανουμε? Προτασεις δεν βλεπω. Αυτοι κανουν την δουλεια τους. Δεν λυνεται κατι με το να αναμασαμε τα ιδια ξανα και ξανα. Προτασεις χρειαζονται και καθοδηγηση. Χωρις κεφαλι και χωρις καθοδηγηση βραστα Χαραλαμπε.

    17. oι κακοποιοι δε πρεπει να συμμετεχουν στις εκλογες, ειναι αυτονητο

      1. Εισαι βλακας. Τον μαιανδρο εχει στο μπρατσο του ασχετε και αδιαβαστε. Αν ειχες τελειωσει το λυκειο θα ειχες παρατηρησει πως το απολυτηριο σου εχει περιγραμμα τον μαιανδρο. Καθως και σε ολα τα αρχαια μνημεια, το γραφειο του πρωθυπουργου και σε απειρα πραγματα εντος και εκτος Ελλαδας. Ακομα και εξω απο το κεντρικο ισραηλιτικο συμβουλιο της Νεας Υορκης. Απο εκει δηλαδη που δοθηκε η εντολη για φυλακιση την Χρυσης Αυγης απο τον γαμημενο αλβανόφιλο προδοτη Σαμαρα.Τον μαινδρο τον συναντας παντου στην αρχαιοτητα αλλα και στην σημερινη εποχη. Μην ανοιγεις το στομα σου γιατι πετας χοντρομαλακιες. Και φυσικα ελπιζω να μην ψηφισεις γιατι η ασχετοσυνη εκανε την Ελλαδα μπουρδελο. Πανιβλακα, ασχετε, μπιντέ.

      2. οι ελαφροδεξιουληδεs με δονητη στον πατο τουs μπορουν να συμμετεχουν σταs εκλογαs ειναι αυτονοητο

    18. Δεν είναι τυχαίο πού χρησιμοποιούν τον όρο “δημοκρατικό τόξο” γιατί ξέρουν ότι χρησιμοποιούν αντισυνταγματικές και χουντικές πρακτικές κατ’ επανάληψη, καί η ταμπέλα πού κρέμασαν στο λαιμό τους μόνο γερόντια με άνοια μπορεί να παραπλανεί.
      Ζούμε την κατάλυση της δημοκρατίας μέσα από τά έδρανα τής Βουλής, ποτέ σε κανένα δημοκρατικό κράτος δεν συνέβη ιστορικά κάτι παρόμοιο παρά μόνο σε στυγνά δικτατορικά καθεστώτα.
      Το τέλος τους θά είναι στη φυλακή η στο απόσπασμα, πλησιάζει η ώρα.

    19. Ο Μητσοτάκης μας πάει φουλ για εμφύλιο…. Εύχομαι ο Θεός να μου δώσει την ευκαιρία να γαζωσω το ελικόπτερο πού θα πάρει για να φύγει…!!! Αν κάνουν το λάθος καί αποκλείσουν τον Ηλία Κασιδιάρη από τις εκλογές θα γίνει της πουτανας…!!! Η εκδίκηση θα είναι ανελέητη για όλα τα καθίκια που ψήφισαν αυτό το αίσχος!!!

      1. μεταξυ ποων εμφυλιος? μια χουφτα ειστε οι πορωμενοι ακροδεξιοι ανθελληνες

      2. Εσένα ειδικά θα σε γλεντάει για πολλά χρόνια ακόμα ο Μητσοτάκης επειδή βγάζεις μεγάλη γλώσσα.

        1. Εσένα ρε ορκισμένε πίθηκε,
          με μια μπανάνα πόσα πόσα χρόνια σε γλεντάει ;

    20. Τελικά.
      Δυστιχως θα αποκλείσουν τον Ηλία μας.
      Το μόνο Ελληνικό κόμμα που θα μάς μείνει, θα είναι αυτό του κ. Κρανίδιωτη. Η ΕΘΝΙΚΉ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ…

      1. Φίλε μην το παίζεις ότι συμπονιαρης. Εσύ φωνάζεις ότι είσαι στο χώρο πού μνημονεύεις και προσπαθείς τυχωδιωκτικά να αρπάξεις ότι μπορείς. Μην φάς απόψε, ο Κασιδιάρης φτιάχνει γλαρόσουπα με πολλούς καλεσμένους.

      2. Κόμμα εἶναι ὁμὰς ἀνθρώπων εἰδότων ν᾿ ἀναγιγνώσκωσι καὶ νὰ ὀρθογραφῶσιν, ἐχόντων χεῖρας καὶ πόδας ὑγιεῖς ἀλλὰ μισούντων πᾶσαν ἐργασίαν, οἵτινες ἑνούμενοι ὑπὸ ἕνα ἀρχηγὸν οἱονδήποτε ζητοῦσι ν᾿ ἀναβιβάσωσιν αὐτὸν διὰ παντὸς μέσου εἰς τὴν ἕδραν τοῦ πρωθυπουργοῦ ἵνα παράσχῃ αὐτοῖς τὰ μέσα νὰ ζῶσιν χωρὶς νὰ σκάπτωσιν.
        ―Εμμανουήλ Ροΐδης — – > 1836 – 1904 (πολύ πριν γεννηθούμε εσύ κι εγώ)

      3. αντε γαμησου ρε χλεχλε προβοκατορα….

    21. ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΟΣ ΝΕΑΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!
      ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΟ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΓΚΩΤΟ!!
      ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!
      ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.

    22. το λένε στα ίσια ότι φοβούνται μην ψηφίσιυν κάτι και αποκλειστούν και άλλα κόμματα, δηλαδή δεν πιστεύουν γενικά σε αυτό που φέρνουν προς ψήφιση αλλά θέλουν να είναι φωτογραφικό για τον Λια, ενώ λέμε ότι κανονικά απαγορεύονται οι φωτογραφικές διατάξεις, για να σου λέει η μαφία της Ελληνικής Δημοκρατίας ότι κάτι είναι κακό τότε σίγουρα αυτό το πράγμα το φοβούνται διότι τους κάνει κακό και σίγουρα τότε θα είναι καλό για εμάς σε κάποιο βαθμό αν όχι απόλυτα καλό….

    23. Τάδε έφη ο John F Kennedy στις 13 Μαρτίου 1962 όταν ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ :

      Όσοι κάνουν αδύνατη την ειρηνική επανάσταση, θα κάνουν τη βίαιη επανάσταση αναπόφευκτη.

    24. Όσοι κάνουν αδύνατη την ειρηνική επανάσταση, θα κάνουν τη βίαιη επανάσταση αναπόφευκτη.
      John F Kennedy, 13 Μαρτίου 1962, 35oς πρόεδρος τον ΗΠΑ (1961-1963).

    25. Ολα τα μουν@πανα δηλαδη αποφασιζουν και ψηφιζουν. Στην Τουρκια το τελος του Σουλτανου θα ξεκινησει απο τον σεισμο, εδω ο θεος μεγαλος ειναι, ποιος ξερει το τελος ολων αυτων.

    26. ολη η πολιτικο οικονομικη μαφια ψηφιζει τι άλλο? Ελα ντέ!!!!!

    27. Θα βάλουνε σε τεράστια οθόνη και τον ΝΑΖΙ όπως κάποτε να συμμετέxει στην τροπολογία αυτή μέσω της Βουλής των προδοτών ώστε να μην κατέβει το πολιτικό κίνημα Έλληνες;;

    28. Το γέλιο ήταν το ΚΚΕ. Εξήγησαν μόνοι τους ΕΠΙ ΛΕΞΗ
      αλλα και με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ το γιατί φοβούνται. Κατα τα
      άλλα ειναι “ανιστόρητη” η θεωρία των 2 άκρων, ομως
      πάλι κάτι θα βρούν να ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ (δημοκρατικά)!

    29. το μονο που κατάφερε ο κουλης ειναι να διαλύσει την ΝΔ τωρα ολοι οι πατριώτες εχουν πισμοσει περισσότερο και αυτοι που δεν καναν αγώνα τωρα τρέχουν να βοηθήσουν

    30. Τι τους νοιάζει; Ξέρουν οτι με τη ΝΔ περνάει, οπότε σκασίλα τους. Αφήνουν την ΝΔ να ψηφίσει, οταν ξαναανεβούν ( που ΔΕ ), θα κάνουν μια τροποποίηση όπως τους βολεύει και αυτά. Στο τέλος και ο Κασιδιάρης θα κατέβει και το κόμμα φυσικά. Το μόνο που προσπαθούν είναι να δημιουργήσουν φόβο και σύγχυση στον λαό

    31. Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο σε κανένα κράτος του κόσμου δεν συνέβη αυτο είναι η δημοκρατία ξέρεις.

    32. ΑΠΟΦΑΣΗΖΟΥΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕΝ ΚΟΥΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΑΙ CIA ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΒΟΥΛΗ , ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΕΜΑΛΙΑ ΚΕΣΤΑΜΠΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΕΙΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    33. μιλημενα ειναι…..τα εχουνε μετρησει τα κουκια….

      ειδικα ο Βελοπουλος με ολη την υποκρισια που τον διακατεχει μια ζωη,
      θα ψηφισει παρων η καμμια θεατρικη αποχωρηση ….
      αλλα αμα δεν βγαινουν τα κουκια , θα ψηφισει σιγουρα ΝΑΙ…….

      ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ…..
      ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ….
      ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ……
      ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
      ΣΕ ΕΝΑ ΑΔΕΡΦΟ ΚΟΜΜΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΗΛΙΑ….
      ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ……ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΘΑΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ…….
      ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ….

      ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ Εθνικο κομμα Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ θαναι ΠΑΡΩΝ

    34. Έχουν μαζευτεί όλοι….οι δημοκράτες. Προσβάλουν τον κόσμο με αυτή την διάταξη που θέλουν να ψηφίσουν. Ο κόσμος έχει κρίση και κριτήριο για το ποιόν θα επιλέξουν. Αλλά μάλλον… κάτι φοβούνται. Ξύλο που χρειάζεται. Αλλά ο κόσμος κοιμάται.

    35. Θυμίζουν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του Ποταμιού στην ψήφιση του ξεπουλήματος της Μακεδονίας, όμως, μετά το ξεπούλημα επήλθε η Νέμεσις, το Ποτάμι στέρεψε εντελώς και ο ΣΥΡΙΖΑ συρρικνώθηκε. Θυμηθείτε και το στραπάτσο του ΠΑΣΟΚ με το Γιωργάκη και τα μνημόνια του, ποτέ δεν ανάκαμψε. Τα αυτά θα συμβούν και στη ΝΔ, κλείνει πλέον ο κύκλος αυτού του κόμματος, ο δε Μητσοτάκης μετατρέπεται σε επίτιμο. Η διαχείρηση του Covid και της κλιματικής αλλαγής φέρνει χειρότερα δεινά στον Έλληνα από το μνημόνιο του Γιωργάκη. ΥΓ. Θα κάψουν και άλλον αρχηγό, έτσι για να παίζουν δηλωτή οι επίτιμοι.

      1. Όχι φίλε μου, χωρίς να έχω σχέση με τη ΝΔ, αλλά γνωρίζοντας πολιτική 38 χρόνια σου λέω ότι το συγκεκριμένο κόμμα έχει βαθιές ρίζες και είναι ένα μαντρί που οι κομματάρχες ανά την Ελλάδα φέρνουν κάθε φορά τα πρόβατα τους μέσα. Επίσης εκεί έχουν βρει στέγη χρόνια τώρα οι μαυραγορίτες, οι μιζαδοροι, οι επώνυμοι τεμπέληδες, οι βολεμενοι,οι οποίοι όσο και να φωνάζουν ή να βρίζουν πάνω απ’την κάλπη τους ίδιους ψηφίζουν. Και κάποτε συρρικνώθηκε ως κόμμα σε χαμηλά ποσοστά αλλά πάλι ανέκαμψε γρήγορα.

    36. Μου αρέσει που αναρωτιέστε βρε μακελειό όλοι θα ψηφίσουν υπερ να μην αφήσουν τον λιακο, ολοι οι ανώμαλοι λαθρολαγνοι και λοατκι.

    37. Γιατι δεν φερνουν τον αλλον απο βορια με τους δυο ακολουθους για να μας πισουν;

    Comments are closed.