ΖΟΥΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ! ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ “ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ” ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΟΓΩ ΜΕΤΡΩΝ

    Κοινοποίηση:
    ΣΧΟΛΕΙΟ

    Με προσθήκη τροπολογίας στο Σχέδιο Νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης για τις μεταρρυθμίσεις στο νομοθετικό πλαίσιο της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών, δυο χρόνια φυλακή και πρόστιμο περιμένει όσους γονείς ή κηδεμόνες δεν στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο, επικαλούμενοι λόγους πανδημίας.

    Η τροπολογία είναι αποτέλεσμα περιστατικών σε σχολεία όλης της χώρας με γονείς που αρνούνται να κάνουν τεστ στα παιδιά τους ή να φορέσουν μάσκα, οπότε δεν τα στέλνουν για φοίτηση.

    Τη νομοθετική ρύθμιση κατέθεσαν από κοινού η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας. Και αναφέρει πως όποιος έχει την επιμέλεια ή την πραγματική φροντίδα του ανηλίκου και παραλείπει την εγγραφή ή την εποπτεία του ως προς την υποχρεωτική φοίτηση (μέχρι και το Γυμνάσιο), τιμωρείται με ποινή φυλάκισης μέχρι δύο έτη και χρηματική ποινή.
    Μάλιστα η συγκεκριμένη τροπολογία κατατέθηκε στη Βουλή στις 8.22, αργά το απόγευμα της Τρίτης.

    Αν και η φοίτηση είναι ούτως ή άλλως υποχρεωτική και ποινές προϋπήρχαν για τη μη φοίτηση των παιδιών, ωστόσο το γεγονός ότι κατατέθηκε σχετική τροπολογία εκ νέου σημαίνει πως η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε επιβολή ποινών και προστίμων σε όσους γονείς αρνούνται τη φοίτηση των παιδιών τους, επικαλούμενοι την πανδημία.

    tropologia1

    tropologia

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    42 Σχόλια

    1. Παραιτηθείτε επιτέλους ο λαός στενάζει

    2. Όταν το παιδί το πηγαίνεις στο σχολείο και δεν το δέχονται, δεν μπορεί ΚΆΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΆΝΕΙ ΤΊΠΟΤΑ.

    3. Το ζουμε εποχες μεσαιωνα.. το λεει μονο οποιος νομιζει οτι η ανθρωποτητα δε ζει σε μεσαιωνα.. , οποιος καταλαβαινει τι συμβαινει ..ισως μπορει να καταλαβει οτι εισαι σε μεσαιωνα (αλλου τυπου) . Ολα αυτα ειναι ενα στημενο show …για να πας στην Παγκοσμια Κυβερνηση και να σου πουν α..τελικα δεν πηγαμε σε Οργουελικο κρατος.. . Ο Πλατωνας στη σπηλια λεει οτι βλεπεις μαριονετες ..οποτε να πουμε (ξανα) ..3 πραγματα και οποιος καταλαβει καταλαβε ..οι αλλοι θα ξυπνησουν το 2022 θελουν δε θελουν (θα βγουν πολλα αν οχι ολα) με νεα ψεματα… . 1ον_Το 2020 βγηκε στις ειδησεις βιντεο με ufo απο το πενταγωνο της αμερικης, θα ερθουν fake aliens (2022) . 2oν_Δεν εχουν δει ποτε πλανητη σε αλλο ηλιακο συστημα αρα δε γυριζει η γη γυρω απο τον ηλιο . 3ον__Μετα την παγκοσμια κυβερνηση θα ερθει ο αντιχριστος μετα θα πεσει ολα γι αυτα γινονται οχι για εναν ιο

    4. αυτό το χαρτί που το θεωρούν νόμο είναι κάλυψη για τα μπολιασματα στα παιδιά μας,αυτό δεν σας ενδιαφέρει βλέπω πατριώτες,σας ενδιαφέρει μόνο το τι θα κάνουν με τους γύφτους Δόλια χώρα τι έχεις να τραβήξεις ακόμα! Τρίτη χώρα σε σκληρα μέτρα μέσα σε 200 χώρεςπαγκόσμιος. ούτε αυτό σας λέει κάτι; έχετε προφανώς πολλά λεφτά για να μην βλέπετε τι έρχεται! Η μάλλον έχετε μεγάλη πίστη στον Κούλη και σε αυτά που εφαρμόζονται!

    5. Και σε λίγο θα ψηφιστεί και η υποχρεωτικότητα του εμβολίου για να πάει ένα παιδί στο σχολείο.

    6. ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ
      Δε γίνονται άνθρωποι ρε. . .

    7. H εγγονή μου τελείωσε όλο το δημοτικό στο σπίτι (home schooling). Πρέπει να υπάρχει νόμος και στην Ελλάδα να το επιτρέπουν. Αλλά τι περιμένεις από τα τριακόσια αρχιδια.

      1. Αν το homeschooling επιτρεπόταν στην Ελλάδα, τα παιδιά θα γλίτωναν και από το bullying, και από πολλά. Αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα είμαστε τριτοκοσμικοί στον τομέα της παιδείας, κι έτσι δεν επιτρέπουμε κάτι που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο, ενώ την ίδια στιγμή τα περισσότερα παιδιά κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα έτσι κι αλλιώς.

    8. Ειναι λυπηρο να διαβαζω μετα απο αυτο … με την … αρπαγη παιδιων και οι περισσοτεροι να μιλατε για γυφτους.Αυτο σας πειραξε τον εγκεφαλο ; Αν δεν παρουν τους γυφτους ; Πραγματι ειμαστε για κλαματα.Αντε ευγε για την αντιδραση σας ! Ευγε στο μυαλο σας ! Εσας επρεπε να μαζεψουν και οχι τα παιδια.Λυπαμαι την καταντια του Ελληνα που σκυβει και τρωει τις σφαλιαρες.Με τετοιο μυαλο λογικο ειναι.

    9. Είναι φανερό ότι στόχος των,σωματικά και ψυχολογικά ανώμαλων κατευθυνόμενων κομμουνιστοσυμμοριτών. του ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΙΟΥ,είναι τα παιδιά των Ελλήνων.
      Το έχουν ξανακάνει και στο παρελθόν τα τσουτσέκια
      Ούτε οι αρκουδόγυφτοι ούτε οι ισλαμοπίθηκοι λαθροεισβολείς τους ενδιαφέρουν……..

    10. ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ !
      Δεν βλεπετε που καθημερηνα χανωντε νεοι ανθρωποι (ανεμβολιαστοι) και αφεινουν ορφανα ? ΜΗ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΤΕ ΚΟΣΜΑΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ . Ειναι πολυ κριμα για πολητικους σκοπους να τους περνετε στο λαιμο .ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!! Ειμαστε πολυ λιγοι .

    11. Στα παιδια των γυφτων τοσα χρονια που δεν πανε σχολείο αλλα τα δηλώνουν κ παιρνουν τα επιδοματα κ το μονο που ξερουν είναι να σκοτωνουν κ να κλεβουν το βιος του αλλου, ενω ο ελληνας φορολογουμενος γονεας δεν εχει δικαιωμα γιατι τον πετανε εξω για το ενα κ το αλλο, εκει δεν ηταν κ ειναι υποχρεωτικη εκπαιδευση??

      1. Και τι πρόστιμο να βάλει στο γ@φτο ,και αν δεν έχει να το πληρώσει τι να του κατασχέσει;;;;
        Ξέρεις που το πάνε το πράγμα;;;
        Στο…. δεν θα έχεις τίποτα και θα είσαι (ευτυχισμένος).
        Θες από πρόστιμα, θες από μη μπολιασμό ή και παρενέργειες, θες από ακρίβεια, θες από υψηλή φορολογία, θες από δασαρχεία και κτηματολόγια, από ότι μπορείς να φανταστείς…..κάποια στιγμή δε θα έχει κανείς περιουσία.
        Το βλέπεις τι κάνουν ,όλα στο Θεό τα φτασανε για την επίτευξη των στόχων της ατζέντας.
        Τίποτα δεν είναι τυχαίο ,όλα συνδέονται.

    12. Να υποθέσω ότι αυτός ο νόμος θα ισχύει και για τους ρομά που χρόνια τώρα δε στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο…
      τι, όχι; Α, ξέχασα, αυτά ισχύουν μόνο για τους @@@ ..
      ε, ρε, κατάντια!!!

    13. Μόνο να μη διανοηθούν να συνδέσουν την υποχρεωτικότητα της φοίτησης στο σχολείο με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των παιδιών, γιατί θα τους πάρει και θα τους σηκώσει το μαύρο αφεντικό τους. Θα τους κοπούν τα χέρια

    14. ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΑΝΙΣΗ ΜΑΣ ΑΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΜΑΣ

    15. Αν ειναι να σώσω το παιδί μου απο το βρωμοεμβολιο των μασώνων να παω σε καθίκια φυλακή. Τι θα μου κανετε με αυτό εκτός από το να μου κλά..τε τα μπεγλέρια. Θα κρύψω τα παιδια μου στο βουνό. Μπάστα..οι βλαχαρες που ψηφίσεται τετοια βρωμοκόμματα.

    16. ΝΔ και ΚΙΝΑΛ, παλι τα ιδια
      νεοταξιτες , ανθελληνες, γερμανοτσολιαδες, προδοτες

      1. ΝΔ, ΚΙΝΑΛ (πασοκ) και ΣΥΡΙΖΑ. επίσης και το ΚΚΕ ύποπτη συμπεριφορά έχει. Για συστημικό το κόβω και αυτό.

    17. Υπάρχουν και παιδιά ΑΜΕΑ!
      Να δω πως θα κλείσουν τους γονείς τους φυλακή!
      Καραγκιόζηδες ερχεται η ώρα σας!!!!

    18. Η αχρηστοτερη κυβέρνηση……….
      Χούντα με την κακή έννοια
      Κανένας δεν θα σας ψηφίσει…..
      ……………….Είναι το μόνο σίγουρο…..
      Μπούρδελα……

      1. Αμ.. έλα που θα ξαναβγούν με τα τσαρούχια… υπάρχουν πολλοί δεξιοί βόθροι στο χωριό.

        1. Η δεξιά αρρώστια τους είναι που μας οδήγησε στα τωρινά χάλια. Ας συνεχίσουν έτσι. Και ακόμα πιο δεξιά!

    19. ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ….
      ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ…Η ΕΛΛΑΣ…
      ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…!!!!

    20. Όταν πριν από μήνες κυκλοφορούσε η φήμη ότι θα απομακρύνουν τα παιδιά από τις οικογένειες τους δεν ήταν και τόσο φανταστικό σενάριο….. Με την λογική αυτή θα βουτάνε τα παιδιά σε περίπτωση υποχρέωσης σε εμβολιασμό ως προϋπόθεση για την παρακολούθηση των μαθημάτων στο σχολείο.

    21. Το έγγραφο δεν θα έπρεπε να έχει την υπογραφή του καθενός από τους υπουργούς που αναφέρονται?
      Αρκεί που κάποιος έχει γράψει τα ονόματά τους και με στυλό και από ότι φαίνεται έχουν γραφτεί από ένα άτομο γιατί δεν αλλάζει ο γραφικός χαρακτήρας. Μόνο ο διευθυντής έχει υπογράψει.
      Μας δουλεύουν? Για τους ρομά θα το βγάζουν άκυρο λόγω έλλειψης υπογραφών και για τους υπόλοιπους θα ισχύει γιατί θέλουν να εκφοβίσουν τους γονείς?

    22. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ???

    23. ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ ΝΟΜΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ. ΟΥΤΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΘΗΚΙΑ.

    24. Εδώ πλέον ξεπέρασαν την 21η Απριλιου 1967. Τι διαφορά έχει η ΝΔ απο μια κυβέρνηση Χρυσής Αυγής; Ίσως να ηταν πολύ καλύτερα με μια Χρυσή Αυγή

    25. Προς όλους , απο κάτω, που αναφέρουν τους ρομά.Τολμάνε να τους αγγίξουν;θα φάνε πιστολίδι.Θα ‘θαλα να δω να γίνεται ένα τέτοιο μακελειό.

    26. Ωχ.θα ρημάξουν τους Ρομα στα πρόστιμα θα τους πάρουν και τα 8-9 παιδιά που έχει ο κάθε ένας η δεν ισχυει για αυτούς ο (νόμος)???Ε ρωτάω

    27. Χα, χα, χα. Θα γεμίσουν άραγε οι φυλακές από γύφτους; Γιατί χρήματα από αυτούς αποκλείεται να πάρουν.

    28. για να δω, θα τρέχουν στα τσαντίρια να μαζέψουν τα γυφτάκια για σχολείο ?

    29. Οι μονοι που δεν στελνουν τα παιδια τους στα σχολεια ειναι ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ αλλα δεν νομιζω οτι τους αφορα αυτο το νομοσχεδιο …ειναι βλεπετε “ευαλωτη ομαδα” ….να κλαις η να γελας με τους αχρηστους και ξεπουλημενους βολευτες ολων των κομματων …..ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ , ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ , ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ , ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ,ΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ , ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ……

    30. Δηλαδή είναι εντάξει να πάνε τα παιδιά σχολείο να κολλήσουν τον κορονοϊό και να νοσηλευτούν στα νοσοκομεία;
      Οι λαθρό και οι Ρομά γιατί εξαιρούνται;

    31. Οι τύποι είναι σε πλήρη αντισυνταγματική κατρακύλα. Είδαν ότι δεν τρέχει τίποτα με την κυβερνητική παραβίαση του συντάγματος και έχουν ξεσαλώσει. Όλα για να ικανοποιηθεί το «μεγάλο αφεντικό» που θέλει να μας μπολιάσει όλους.

      1. Μακάρι τώρα, που ξεσάλωσαν, να ξυπνήσει και ο κόσμος, και να πάψει να είναι τόσο πειθήνιος.

    32. Να δω πως θα λειτουργισει αυτο στους γυφτους!!! εκτος αν εξερεθουν 😄 😁 😆😄 😁 😆

    Comments are closed.