ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ “ΚΑΡΚΙΝΟΙ” ΣΤΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΣΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ. ΤΟΤΕ, Ο “ΜΗΤΣΟΣ Ο ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ” ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΟΜΕΝΑΚΗΔΕΣ ΤΑΜΙΕΣ. ΤΩΡΑ, ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΣΕ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΔΕΣ, ΤΣΙΟΔΡΕΣ, ΧΑΡΔΑΛΙΑΔΕΣ. ΚΥΡΙΕ ΥΦΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ, ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΘΑΨΕ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΥΣ ΤΟΥ ΛΙΓΝΙΤΗ;

    Κοινοποίηση:
    Τσιόδρας-Χαρδαλιάς

    Μια πολύ σημαντική έρευνα που δείχνει τους σημερινούς πρωταγωνιστές τους οποίους βάζει “μπροστινούς” το σύστημα του πολιτικού καρκίνου στην πολύπαθη δημόσια υγεία, την οποία έχει χρυσοπληρώσει ο στερημένος πολίτης, στήνοντας πάλι το βρώμικο κόλπο της κονόμας, φέρνει στη δημοσιότητα του ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου. Η μοναδική εφημερίδα που εκπληρώνει το δημοσιογραφικό της χρέος σε μια κοινωνία εγκλωβισμένη στο σπίτι της, υπακούοντας και πειθαρχώντας, εν εντιθέσει με τις σκοτεινές εβραιο-λαθρο- μειονότητες που καταπατούν νόμους, Σύνταγμα και περιορισμούς, κόντρα στα εθνικά συμφέροντα των δημοσίων αγαθών.

    Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ αποκαλύπτει το μεγάλο παιχνίδι που παίζεται αυτές τις ώρες γύρω από μίζες μεγαλογιατρών, μίζες μεγαλο-παραγόντων που χαράσσουν με βουκέντρες σημάδια πάνω σε γεμάτες τσάντες με άνομα συμφέροντα τα οποία μοιράζονται με πολιτικά πρόσωπα γνωστής διαμονής και φαινομενικής δύναμης. Το δίλημμα από τους πολιτικούς και τα τζάκια προς τους πολίτες: Θα πεθάνεις εάν δεν μας ακούσεις. Φόβος, ο θάνατος. Ένας φόβος που δύσκολα νικιέται και πιο δύσκολα ξεπερνιέται.

    Τότε, το 2007, καλοφαγωμένες κοιλιές, έγιναν μεγαλύτερες με τα εμβόλια, τα αναλώσιμα, μάσκες, γάντια, αναπνευστήρες και βέβαια τη μεγάλη αγορά με τον μοριακό έλεγχο του αίματος. Σούμα:  Πάνω από 250.000.000 ευρώ και εάν βάλεις και τα εμβόλια του ατσαλάκωτου Μήτσου, ο λογαριασμός ξεπέρασε τα 300. Ξεχείλισαν  τα σαγόνια τους από τις μίζες.

    –Διαβάστε για να αντιληφθείτε, τι καθίκια κυβέρνησαν και εξακολουθούν να κυβερνούν τη χώρα.

    –Στις 28 Μαρτίου 2006, το «Βήμα» κυκλοφορεί με τίτλο «Μετάγγιση θανάτου σε 16άχρονο κορίτσι».

    Το ρεπορτάζ αποκαλύπτει ένα έγκλημα –όπως το χαρακτηρίζει– πως δύο ασθενείς, ένας 76άχρονος καρδιοπαθής και ένα 16άχρονο κορίτσι, έγιναν φορείς του AIDS έπειτα από μετάγγιση μολυσμένου αίματος, το οποίο δεν είχε ελεγχθεί αποτελεσματικά γιατί η μέθοδος ελέγχου που χρησιμοποιούνταν σε νοσοκομεία της χώρας (ELISA) ήταν ελλιπής συγκριτικά με τη μέθοδο του μοριακού ελέγχου του αίματος.

    Avramopoulos-Mitsotakis

    Την ίδια ημέρα κιόλας, ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος ανακοίνωσε ότι θα δώσει εντολή εφαρμογής του μοριακού ελέγχου, αφού η Ελλάδα προμηθευτεί εξοπλισμό και αντιδραστήρια «κόστους 20-30 εκατομμυρίων». Το ίδιο εσπευσμένα κάνουν δηλώσεις για ανάγκη άμεσης καθιέρωσης του μοριακού ελέγχου ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ καθηγητής Αγγελος Χατζάκης και η υπεύθυνη του Κέντρου Αιμοεπαγρύπνησης Ντίνα Πολίτη. Οι δυο τους αποτελούν τους πρωταγωνιστές όσων ακολούθησαν.
    Τέσσερις μέρες πριν, στις 24 Μαρτίου, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος έχει στείλει εγκύκλιο στα νοσοκομεία, στα οποία δίνει εντολή να εφαρμόσουν τη μέθοδο ΝΑΤ (ανίχνευση νουκλεϊνικών οξέων), δηλαδή τον μοριακό έλεγχο. Στις 5 Απριλίου στέλνει και δεύτερη εγκύκλιο με το ίδιο θέμα, ενώ έχει ήδη δημιουργηθεί κλίμα κινδύνου, με τα κανάλια να μεταδίδουν ρεπορτάζ για «τη μετάγγιση θανάτου σε 16άχρονη».
    Η πραγματικότητα είναι πως η μετάγγιση του μολυσμένου αίματος στο 16άχρονο κορίτσι είχε γίνει τον Αύγουστο του 2005, δηλαδή έξι μήνες πριν, αλλά κάποιοι επέλεξαν να κάνουν διαρροή ακριβώς την εποχή που ο υπουργός έχει εκφράσει την υπηρεσιακή του «ευαισθησία» διά των εγκυκλίων.
    Στις 17 Απριλίου του 2006, και πάλι πολύ γρήγορα, και ενώ ο τηλεοπτικός θόρυβος δεν έχει υποχωρήσει, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας Αριστείδης Καλογερόπουλος υπογράφει δύο μνημόνια συνεργασίας με δύο εταιρείες, τη Chiron (είχε εξαγοραστεί από τη Novartis) και τη Roche.
    Πρόκειται για ανάθεση χωρίς διαγωνισμό στις πολυεθνικές φαρμάκου. Οι δύο εταιρείες αναλαμβάνουν την προμήθεια αντιδραστηρίων και συμβουλευτικές υπηρεσίες για τον μοριακό έλεγχο του αίματος. Η τιμή είναι 50 ευρώ ανά ασκό αίματος και η διάρκεια της σύμβασης πέντε χρόνια.
    ntora-karamanlis

    Η συνολική δαπάνη, όπως εγγράφεται στον προϋπολογισμό του ελληνικού κράτους, είναι 208.250.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, τρεις υφυπουργοί της τότε κυβέρνησης της ΝΔ, οι Πέτρος Δούκας, Γιάννης Παπαθανασίου και Δημήτρης Σιούφας, υπογράφουν ώστε να δαπανηθούν 200 εκατ. ευρώ χωρίς διαγωνισμό για μια διαδικασία που αποδείχθηκε έωλη.

    ΣΗΜΕΡΑ, ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΛΛΑΞΑΝ. Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΤΑ ΤΕΣΤ , ΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΚΛΠ ΚΛΠ.

    Τα φράγκα είναι πολλά. Οι γύφτοι φωνάζουν, οι μπάτσοι της Πολιτικής Προστασίας εκφοβίζουν, τα γιατρουδάκια υπακούν με το στόμα στο μικρόφωνο για να πάρουν στο τέλος το χαρτζιλίκι τους, οι υπουργοί κάνουν τη βρώμικη δουλειά. Και στο βάθος προβάλλουν, πίσω απ΄την κουρτίνα, οι πολυεθνικές για να πουλήσουν. Τεστ, εμβόλια, μάσκες, γάντια, ακριβά αναλώσιμα. Εκείνα που λείπουν, 500 φορές πάνω απ’ την κανονική τιμή.

    Εμείς κάνουμε το χρέος μας, γιατί ξέρουμε και γράφουμε.

    Οι άλλοι, ξέρουν αλλά δεν γράφουν. Είναι επίορκοι και δεν μπορούν να μας κουνούν το χέρι γιατί θα τους το κόψουμε.

    Στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ του ΣΚ, μόνον εμείς τολμάμε. Διαβάστε το ρεπορτάζ σε μια εφημερίδα που σας ανοίγει κάθε μέρα τα μάτια. Δυστυχώς, μείναμε μόνοι μας, αλλά ευτυχώς ακόμα αντέχουν τα ποδάρια μας.

    1sk.indd

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Τα εμβόλια του Αβραμόπουλου με τα εκατομμύρια που στοιχίσανε και τα πέταξαν στη χωματερή.

    2. Ο ψεύτης και ο κλέφτης στην Ελλάδα δεν ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ τον πρώτο χρόνο (όπως έλεγαν οι παλιοί) ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ με αυτά που έβαλαν στην τσέπη και τα αξιώματα που παίρνουν.
      Εμπρός ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΡΟΖ ΠΑΙΔΙΑ στο δρόμο που χάραξαν ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ “ΚΑΡΚΙΝΟΙ” ΣΤΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΣΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ! ! !
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

    3. Τι ψάχνεται σε ένα κράτος διεφθαρμένο στο 99% .
      Από τον υψηλότερο έως τον χαμηλότερο υπάλληλο η διαφθορά στο μεγαλείο της .
      Υπάρχει ατιμωρησία σε όλους γιατί πιάνει και τους νομοθέτες .
      Η φήμη μας ως χώρα στο εξωτερικό είναι χείριστη .Έτυχα εκτός γκρουπ μέσα σε μεγάλο κατάστημα στο Λονδίνο που μπήκε Ελληνικό γκρουπ και μόλις είπαν ότι είναι από την Ελλάδα τους πέταξαν έξω .
      Λοιπόν το κόρδωμα εκ τους ασφαλούς μεταξύ μας ας λείπει .
      Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε από μέσα και για να γίνει αυτό είναι αδύνατο γιατί έχει μολυνθεί όλη η χώρα θα μας τελειώσουν με το εμβόλιο των λαθροκανίβαλων και θα μας πετάξουν μετά και έξω από την Ευρωπαϊκή ένωση .
      Να το θυμάστε αυτό που σας γράφω αν και είναι γραπτό που θα το διαβάσουν πολλοί λίγοι και το ξέρω . Ίσως και να το κόψει ο Χίος .

    4. Οι Ελληνες ειναι ευκολος στοχος ! Για μισο ευρω πουλανε 3 στην τιμη του ενος. Μανα γυναικα και κορη . Οι επηρεαστες μας σας δηλητηριάζουν με φοβο και ψευδαίσθησις οτι αντιστεκεστε στο οραμα μας για την ανθρωποτητα .
      Η αντισταση ειναι ματαιη ,τσιπαριστητε

    5. Για κοιτα και τι γινεται στις γεννες στο Αττικο με τις ταριφες, που κρυβονται πισω απο τον ορκο του Ιπποκρατη.
      Ποσο παει αραγε σε δημοσιο νοσοκομειο και καλα…..

      Για να δουμε

    Comments are closed.