Ε ΟΧΙ, ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΪΔΙΑ! “ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ” – ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΣΕΛΦΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ 50ΕΥΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΑΤΜ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    mal exo

    “Κοίτα πόσα λεφτά μου έδωσαν οι μ@λακες” – Αλλοδαπός βγάζει λεφτά από ΑΤΜ και τραβάει σέλφι βίντεο !

    Το βίντεο μας έρχεται από την Χίο.

    Aλήθεια στα επιδόματα που παίρνουν όλοι αυτοί έχει γίνει καμία περικοπή λόγω κορωναϊού και αν όχι υπάρχει σκέψη για να γίνει;

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε στην Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Δευτέρας αναλυτικό ρεπορτάζ για τον κορωνοϊό:

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Κατσε εσυ λακαμα Ελληνα να γραφεις χαρτακι και ωρα για να πας να πεταξεις τα σκουπιδια η να πας στο μαρκετ η στην τραπεζα….
      Κατσε εσυ λακαμα Ελληνα και κανε διακανονισμους για να πληρωνεις τις υποχρεωσεις σου και οσες φυσικα μπορεις…που για να βγεις παλι θες χαρτακι!!!!
      Κατσε εσυ λακαμα Ελληνα …. Να πεινας.
      Κατσε συ λακαμα Ελληνα που μαλλον πρεπει να εχεις το συνδρομο της Στοκχολμης!!!!αγαπας λατρευεις και εχεις εθιστει με τον βιαστη τιμωρο σου!!!!
      Δεν παει αλλο αυτη η κατασταση!!!Η Εμεις οι αυτοι!!!διαλεξτε!!!!και για να μην παρεξηγηθω,ποτε μου δεν ψηφισα νεοταξιτικα κομματα,ουτε μαρξιστικα κομματα.
      Ομως παρολα αυτα,ΟΛΟΙ μας εχουμε μεριδιο ευθυνης!!!αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο!!!!
      Κρεμαλες τωρα ωρε!!!(ειδικα οι ανθελληνες αλλα και οσοι εκαναν τα στραβα ματια σε δαυτους θελουν γδαρσιμο και μπολικο αλατι-γιατι και οι δυο κατηγοριες ελληνοφωνων ειναι εξισου ενοχες)…
      Αραγε ποσοι Ελληνοψυχοι απεμειναν,στην Ελλαδα?!!!διοτι αυτοι ειναι η ελπις της μανας γης!

    2. Καλα σας κανουν μητσοτακη δεν θελατε όχι πως το άλλο το λαμόγιο ο τσίπρας ηταν καλυτερος όλοι τους τον ίδιο αρχηγό έχουν και όπως βλέπω ο μητσοτάκης είναι χειρότερος από τον τσίπρα και ακόμα δεν είδατε τίποτα σας έχουν μαντρώσει στα σπίτια σας και θα σας βάλει ο μητσοτάκης το χαραγμα προβατα που δεν ξυπνατε με τιποτα και οταν θα ξυπνήσετε θα ειναι πολυ αργα

    3. Ρε, της …….. ο γιός δεν είπε ότι θα τους τα κόψει;

    4. Κωρονοιος,κωρονοιος αλλα μην ξεχασουμε τις πληρωμες ενφια και εφοριας για να ενισχυσουμε τους κακομοιρους μουσαφιρηδες.Α ρε κεραταδες ,τριακοσιοι ,ξυλο και γα@@σι που θελετε.

    5. Νοιώθω σαν πούστης που γαμιέμαι και πληρώνει το κράτος μου τους γαμιάδες .
      Το έμαθαν σε όλη την αφρική και την ασία ότι γαμιόμαστε και ήρθαν να μας γαμήσουν από παντού.
      Βρε μαλάκες δεν πονάει ο κώλος κανενός .

    6. Έτσι γλύψτε τους, λίγο ακόμα, όλοι στο επίδομα, γύφτοι, αλβανοί, πακιστανοί, γλύψε Έλληνα, σου έρχεται πιο φθηνά και από παγωτό. Μην και δεν το κάνετε, θα βρεθείτε σφαγμένοι ή και κτυπημένοι. Γυφτοαλβανοπακιστανοκρατία, αφού έτσι μας αρέσει!!

    7. Μαλάκες είναι όλοι στην Ελλάδα γιατί ψηφίζουν την διοίκηση τους με τα λαμόγια που βλέπουμε κάθε φορά .
      Έναν μα ένα με @@ρια δεν μπορέσαμε να βρούμε και όταν τον βρήκαμε τον λιώσαμε .
      Μην γαυγίζετε γιατί όλοι σας είστε για κλάματα . Εγώ τι φταίω

    8. ΡΑΓΙΑΔΕΣ…ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΑΓΙΑΔΕΣ. ΣΤΕΦΑΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΊΟ ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΟΟΟΛΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΟΘΗΛΕΥΜΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΟΟΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΨΣΤΕ ΝΑ ΔΥΑΛΥΣΟΥΝ ΔΟΜΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΔΡΗΣΟΥΝ 28 ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΏΡΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ. ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ…????

      1. ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ……………………ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ………

    9. Ρε αρχιδιμαλακα εμμονικε” ΧΟΥΝΤΑ Χ.” μας τα έχεις κάνει τούμπανο Ψυχακια κ looser πια.
      Το καυκαλο σου μπορεί να χονεψει ότι για τα λεφτά που περνούν τα λάθρο ευθυνονται οι Συριζοαχρηστοι που ψηφιζες αμμορφωτε καφρε ;;!

    10. Βεντούζα μαλάκες νεοδημοκράτες. Φάτε Κούλη και οι υπόλοιποι πάρτε στην μάπα τον εξαφανισμένο Βελόπουλο με Βυζαντινόν, που δεν παρέστη ούτε στην 25η Μαρτίου. Βεντούζα το 97.03% του ελληνικού λαού, έτσι γιατί σας αξίζει. Να σας κουνάνε τα ευρώ τα πιθήκια στη μάπα.

    11. Αν εκπαιδεύσεις τον μπαμπουίνο, μπορεί να βγάλει χρήματα από το ΑΤΜ, γιατί απορείτε ?? Γεια σου Κούλη πολυπολιτισμικέ !!! Όταν θα τελειώσουν τα επιδόματα και βγουν τα πιθηκοειδή με μασέτες, εκεί να μας δω !! Αλήθεια τι κωδικό στέλνεις στο 13033 για να βγεις με το χασαπομάχαιρο παγανιά ?

    12. Και εμείς πληρώνομαι τα πάντα σαν μαλα@ες και εφορία και ΕΝΦΙΑ και δάνεια και το φάει μας με φόρο και αυτά τα λάθροπιθήκια παίρνουν τα λεφτά μας στην υγειά των κορόιδων μπράβο πολλά συγχαρητήρια!!! Αγαπητή βουλευτές αγαπητέ κύριε πρωθυπουργέ….και άμα πεις την άποψη σου σε λένε και φασίστα βρε όχι φασίστας μόνο κλωτσιά και στη θάλασσα μέσα… Που ζούνε στα νησιά μας εις βάρος μας με τσάμπα όλα τζάμπα φαΐ τσάμπα νερά τσάμπα ρεύματα. πληρώστε Έλληνες πληρώστε….

    13. Κουλη κοίτα να ενισχύσεις τα Ελληνοαλβανικα σύνορα με Στράτο και περιφράξεις. Καστοριά και Ιωάννινα. Στέφανε σε παρακαλώ να το κάνεις εξώφυλλο. Ο Ερντογαν ετοιμάζει μέσω Αλβανίας αναταραχή

    14. γιαυτους εχει ……………….. για εμάς γιοκ ……………… ξαναψηφίστε φιλολαθρο

    15. αν το κράτος φροντίζει για την ευδαιμονία του καλά κάνει και το γιορτάζει και καλά κάνει ο ραγιάς και πληρώνει φόρους, τόκους και μνημόνια για να μπορεί ο άνθρωπος αυτός να γιορτάζει.

    16. Παρ’ όλα αυτά παρέμεινε μαύρος, που το μισεί. Αλλά τα λεφτά δεν θα του αλλάξουν το χρώμα. άλλωστε πηδάει πάνω κάτω. με τον ίδιο τρόπο σαν και πρώτα..

    17. Δεν έχετε ιδέα τι αξία έχουν τα 300-400 ευρώ στις χώρες τους.Εντελώς ενημερωτικά,10-15 άτομα ζουν ανετα για ένα δίμηνο με ένα 200αρι.Αντε μετά να τους πείσεις να μην έρχονται.

    18. Οταν η ντπ τους τα κοψει δηλ τους κλειση την κανουλα τοτε να δειτε τι θα γινει τι πλιατσικο και φυσικα εμεις θα αντιδρασουμε με καυτο μολυβι..δηλ θα τους μαθουν με χρημα και οταν θα κρινιυν οτι ειναι πολοι τοτε κλεισημο την κανουλα και εξεγερση …γιαυτο καμια 500αρια φυσιγγια κατα οροτημιση ενιαβολα καλο κανουν κακο οχι….

      1. Το μαραφετι για να βαλουμε τα φυσιγγια δεν εχουμε.

    19. Τόσα έβγαζε τον χρόνο αλλά είναι και μαλακές που τα δείχνουν.Ειδατε πότε λαθροαλβανο να έκανε ,πότε έτσι;

    20. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΟΥΛΗ ΠΑΤΡΙΩΤΗ; ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΠΟΥ «ΕΣΚΙΣΕΣ» ΤΩΡΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΜΕ ΤΗΝ SIEMENS;

      1. Ρε αρχιδιμαλακα εμμονικε” ΧΟΥΝΤΑ Χ.” μας τα έχεις κάνει τούμπανο Ψυχακια κ looser πια.
        Το καυκαλο σου μπορεί να χονεψει ότι για τα λεφτά που περνούν τα λάθρο ευθυνονται οι Συριζοαχρηστοι που ψηφιζες αμμορφωτε καφρε ;;!

    21. Μιλάει με τα αδέλφια του στο πουστάν και τους λέει …κοίτα αλί έχει λεφτά…. ελάτε ελλάντα αυτοί μαλάκες δίνουν λεφτά να ξύνεις τ αρχίδιa soy..!!!!!

    22. Πως να μην κουβαληθεί όλη η Ασία και η Αφρική εδώ ρε ζώα; Που αλλού θα βρουν αδούλευτα χρήματα και ανοχή στην παραβατικότητα; Ποιος από αυτούς θα απελαθεί, ακόμη και κορώνα-γράμματα θα το παίξουν, προκειμένου να μη χάσουν τα φράγκα. Καλοχώνευτες οι κοινωνικά ευάλωτες πιθηκοομάδες. Για τέτοιο σύνθετο πρόβλημα μιλάμε.

    23. Και άν πάει κάποιος Έλληνας να βγάλεις λεφτά μέχρι 400ευρώ μπορεί…

    24. Και εγώ μαλάκας Έλληνας πληρώνω ΔΕΗ πληρώνω Εφορία πληρώνω ΕΝΦΙΑ πληρώνω τα πάντα και δεν έχω να φάω.

      1. Αυτο που λες πρεπει να το ποσταρουμε ολοι προφιλ μας στο facebook.Και εγω μαλακας νιωθω.

      2. Σιγά ρε ελληναρα εσύ που είσαι σε όλα συνεπής.Σε όλες τις ΔΕΚΟ και σε όλες τις τράπεζες οι περισσότεροι Έλληνες έχουν κάνει ρύθμιση.

    25. Ζεστο χρημα χωρις κοπο ουτε στα ποιο τρελα τους ονειρα

    Comments are closed.