ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΡΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΙ – ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΡΙΤΟ ΚΥΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ! 334 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ 24 ΝΕΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ

    Κοινοποίηση:
    ελλαδα απειλη κορονοιος

    Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα Κυριακή 24/1 334 κρούσματα κορονοϊού, ενώ οι νέοι θάνατοι φτάνουν τους 24.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:

    Σήμερα ανακοινώνουμε 334 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

    Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 151980, εκ των οποίων 52.1% άνδρες.

    Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 5837 (3.8%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 46929 (63.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

    288 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 ετών. 204 (70.8%) εκ των διασωληνωμένων είναι άνδρες. To 85.8%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 1068 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ από την αρχή της πανδημίας.

    Τέλος, έχουμε 24 νέους θανάτους από τη νόσο COVID-19, φθάνοντας τους 5646 θανάτους συνολικά στη χώρα, εκ των οποίων 3330 (59.0%) άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 95.4% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΒΓΑΙΝΕΙ ΈΞΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 10ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ!!!
      ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΤΟΥΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ Κ@ΛΟΜΑΣΚΕΣ!!!
      ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ!!
      ΚΑΜΙΑ “ΠΑΝΔΗΜΙΑ” ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!

    2. ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΠΑΡΝΗΘΑ…ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ 4 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ…ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ…ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΤΗΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΠΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ “ΟΚ”!!! ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ…Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΝΕΤΑ ΣΤΗ ΠΑΡΝΗΘΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ…ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΦΑΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΓΑΡΕΙΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ Η ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ ΕΚΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ “ΦΩΤΟ” ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

    3. Πολιτικοί απατεώνες. Και ο κόσμος συνεχίζει να τους ανέχεται.

    Comments are closed.