ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ! «Ο COVID ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΕΡΔΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ». ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ “ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ” ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΑΡΩΝΟΥΝ

    Κοινοποίηση:
    Gabriela-Bucher-1024x768

    Η Gabriela Bucher είναι εκτελεστικός Διευθυντής της Oxfam International, ενός παγκόσμιου δικτύου που καταπολεμά δήθεν την ανισότητα για τον τερματισμό της φτώχειας και της αδικίας.

    Μιλώντας και αυτή με την σειρά της στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έβαλε το λιθαράκι της στις αποκαλύψεις, οι οποίες πλέον γίνονται κατάμουτρα, μπροστά σε όλους εμάς!!!

    Ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε τον COVID «ΕΠΙΚΕΡΔΕΣ ΠΡΟΪΟΝ»! Μάλιστα «ένα από τα πιο επικερδή προϊόντα στην ιστορία». Ένα προϊόν βέβαια που δεν απέφερε μονάχα κέρδη σε αυτούς που αισχροκέρδησαν, αλλά και εμβόλια αμφιβόλου μελέτης, μέτρα περιορισμού και διαχωρισμού των ανθρώπων, διάλυση των συστημάτων Υγείας και πολλά άλλα!

    «Είναι διάφοροι οι τομείς στους οποίους βλέπουμε νέους δισεκατομμυριούχους, ένας εκ των οποίων οι φαρμακοβιομηχανίες!

    Αυτό γιατί ο Covid υπήρξε ένα από τα πιο επικερδή προϊόντα στην ιστορία», δήλωσε χαρακτηριστικά η Bucher!

    Δεν φοβούνται τους πολίτες, οι οποίοι είναι κοιμισμένοι…

    Δείτε το βίντεο:

    el.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Οι Ευχές μας για όσους επί σκοπόν Εργάστηκαν δια την Εγκαθιδρυση της Χουντας και Δικτατορίας του Αρχιπηθηκου :Πολιτικους,Αστυνομικους, Στρατιωτικους, Γιατρούς Ιερείς, Επιστημονικές Επιτροπες, Δημοσιογράφους, Celebrities. και εκατομμυριουχους επιχείρηματιες.
      Μεταδωστε τις σε αυτους για να μας βρίσουν εμας και τον Κακό Ψαλμωδο Δαυιδ της Ορθοδοξιας

      Να γίνουν οπως το χνουδι στο ορμητικο φύσημα του ανεμου και αγγελος Κυριου να τους καταθλιψει. Να είναι σκοτεινος ο δρομος της ζωής τους και ολισθηρος και αγγελος Κυριου να τους καταδιωκει. Να πέσουν οι ιδιοι στις παγιδες που δόλια εστησαν. Τον καρπον αυτων απο γης απωλεις και το σπερμα αυτων απο υιων άνθρωπων. Απασας ορατούς και αόρατους τους επι σκοπο εργαζομενοις δια την εγκαθιδρυση Αντιχριστης Χουντας ειδικα εν Ελλαδι, Σερβία, Ρωσσια, Κύπρο.

    2. Κρέμασμα όλοι. Έχουν καταπατήσει ολοκληρωτικά την Δημοκρατία και το Σύνταγμα.

    Comments are closed.