ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ! ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ 15 ΜΑΪΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis_ allo exo

    Από χθες Κυριακή στο facebook κυκλοφορεί η ανακοίνωση ότι στις 15 Mαϊου θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για τον κορωνοϊό, την τρομοκρατία, το 5G και τα εμβόλια.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κατάφερε να αλιεύσει το MAKΕΛΕΙΟ, οι διοργανωτές, όπως υποστηρίζουν δεν έχουν καμία σχέση με κόμματα, είναι άγνωστοι μεταξύ τους και αποφάσισαν από κοινού να διαμαρτυρηθούν για όλα αυτά που ζούμε.

    Σήμερα μάλιστα αναμένεται να πάρουν και την σχετική άδεια για την πραγματοποίηση της διαμαρτυρίας που θα γίνει ταυτόχρονα στις μεγάλες πόλεις της χώρας μας.

    Oι διοργανωτές μιλούν για μια ειρηνική διαμαρτυρία όπου θα τηρηθούν οι αποστάσεις ασφαλείας και κάθε μέτρο για τον κορωνοϊό.

    Δείτε τις εικόνες:

    1 foto

    2 keimeno

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. Από τη μια οι διοργανωτές εκφράζουν την αντίθεση τους στην αναγκαστική χρήση μασκών,τον εκφοβισμό λόγω του κοροιδοιου και από την άλλη λενε ότι θα τηρηθούν όλες οι αποστάσεις και τα μέτρα του κοροιδοιου, υπακούοντας στην ουσία σε όλες τις επιταγές που τους επιβάλει το σύστημα.

    2. Αντίσταση στη δικτατορία του Κούλη και των λιμοξιολόγων του . Επι τέλους ας προβληματιστούμε και ας ανοίξουν μάτια και αυτιά .

    3. Ξεφτιλίζουν τον πατριωτικό χώρο και το αυτονόητο όπως απέλαση όλων των λαθρομεταναστών, ακομα και αυτών που πήραν αντισυνταγματικά υπηκοότητα, ταυτίζεται με ανοησίες.
      Το εμβόλιο δεν μπορεί να είναι υποχρεωτικό αλλά καλό είναι να το κάνουν όλοι οι ηλικιωμένοι και όλοι οι ασθενείς. Ναι στο εμβόλιο αρκεί να μην είναι του Gates. Η χρήση μάσκας βοηθά και το λάθος είναι πως δεν το είπαν απο την αρχή. Για το 5G που ξέρουν; Είναι επιστήμονες; Έχουν δεδομένα;
      Ποιοί είναι αυτοί οι τύποι; Και όχι δεν είμαι ενωμένος με κανέναν. Ούτε με λαθρολάγνους, ούτε με αεροψεκασμένους.

    4. Έτσι δεν έλεγε ο κισιγκερ. Ότι,, δηλ., οι Έλληνες είναι δύσκολος λαός και πρέπει αν θέλει κάποιος να τους κάνει κακό πρέπει να χτυπήσει ιστορία και θρησκεία; με τον κορονοιο φτάσαμε να γίνουμε το καλό παράδειγμα του πλανήτη για την πιστοτατη τήρηση όλων των μέτρων που μας σερβιραν. Πολύ δύσκολος λαός τι να σου πω. Αφού μας είχαν φέρει σε κατάσταση οικονομικής ανέχειας, μετά μας απειλούσαν με χρηματικά πρόστιμα 150Ε, 300Ε και 5000Ε.προστιμα που δεν είχαμε να δώσουμε άρα ο μονόδρομος ήταν η ΥΠΑΚΟΗ. Εχω περιέργεια για το συλλαλητήριο κατά πόσο εννοούμε αυτά που λέμε τουλάχιστον όσοι νοιαζομαστε

    5. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, 108 ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ, ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20-30 ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
      100% ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ 60%-70%-80% ΤΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.
      ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΑ! 34 ΚΟΜΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΞΙΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ?
      7% ΟΙ σΑΝΕΛ, 7% Η ΧΑ, 4% Ο ΦΕΛΟΣ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ? ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ? ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΝ ΟΙ “ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ”??
      ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ” ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΝΔ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ?
      ΑΠΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 2ΕΚ. ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΑΚΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΑΖΙ!
      ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟ “ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ”, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΝΔ.
      ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ” ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ? Ο ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ?? ΠΕΙΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ…

    6. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΕΝΟΣ ΑΙΩΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ

    7. Όποιος λείψει από τη συγκέντρωση,είναι μεγαλόπουστ@ς.ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

    8. (κυριε χιο) καντε οτι μπορειτε να μαζευτουμε χιλιαδες κοσμος να μην τους αφισουμε να περασει το δικο τους. βοηθιστε μας οτι καλο κανετε ο θεος θα σας το φερει πισο το ξερετε καλα. πρεπει να κουνηθουμε κινδινευουμε και πιστευω σε εσας. ολλοι μαζι μπορουμε φυγετε απο τον καναπε ολλοι εξω παμε να τους σταματισουμε. σκευτητε την ζωη σας τα παιδια μας. παμε ολοι μαζη να σταματισουμε αυτον τον σκοπο που εχουνε προτου ειναι αργα. επιτελους ξυπνηστε ειναι πολλοι σοβαρο

    9. Όποιος φοβάται και είναι προδότης να κάτσει σπίτι του,στο κλουβί του.

    10. Συλλαλητήρια κατά των εμβολίων στέρησης ελευθερίας κ.α στις 15 Μάη σε ολη τη Χώρα.

      Οι αντιδράσεις από όσους δεν τρώνε το σανό που ρίχνει η Κυβέρνηση προγραμματίζονται για τις 15 Μαΐου σε όλη την Ελλάδα..Κεντρικές συγκεντρώσεις θα γίνουν στη Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα ,Θεσσαλονίκη στο Λευκό Πύργο,Πάτρα στην Κεντρική πλατεία κ.α.

      .Τα αιτήματα είναι ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ , ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ & ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ..

      Όλη η Ελλάδα ξυπνά από το παραμύθι της μαϊμού Πανδημίας που γίνεται για τον πλήρη ελεγχο του Λαού και την σκλαβοποίηση μας με εμβόλια και τσιπάκια..

      Η διαμαρτυρία αυτή θέλει να μεταδώσει το μήνυμα ότι ο Ελληνας δεν θα ανεχθεί άλλο την Αντισυνταγματική στέρηση των ελευθεριών του λόγω του Κορωνοιού , ότι δεν δέχεται την υποχρεωτική χρήση μασκών διότι ενέχει κίνδυνο για την υγεία του, ότι δεν δέχεται τον καταναγκαστικό εμβολιασμό από αμφίβολα εμβόλια και τις επιπτώσεις από αυτά στην υγεία μας , ότι δεν δέχεται την τοποθέτηση κεραιών 5G και την μεγάλη ακτινοβολία από αυτές, ότι δεν δέχεται την στέρηση ελευθερίας του λόγου και αποσιώπηση πραγματικών γεγονότων σχετικά με τον Κορωνοιό και την καραντίνα ,ότι δεν δέχεται την Τρομοκράτηση και τον εκφοβισμό μέσω των πληρωμένων – στρατευμένων τηλεοπτικών σταθμών, ότι δεν δέχεται τις συνεχείς εισροές λαθρομεταναστών στα νησιά μας και τις μεταφορά αυτών στην ενδοχώρα και ότι δεν δέχεται την ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ ,την προπαγάνδα την παραπλάνηση και τον εμπαιγμό των Ελλήνων.

      Οι συγκεντρώσεις ανακοινώθηκαν μέσω του διαδικτύου..

    11. Έαν η συγκέντρωση γίνει όπως την έκανε το ΠΑΜΕ τότε δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να μην γίνει.

    12. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΑΠΑΤΗ & ΤΟΥΣΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ , ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΞΕΧΙΛΗΣΕ & ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ

    13. Ιανουάριος 2019 Σύνταγμα
      Συλλαλητήριο για Μακεδονία
      Χιλιάδες Έλληνες αγνοί. Πατριώτες,μάνες με μικρά παιδάκια ,,,Τίποτε δεν σεβάστηκαν οι φασίστες Συριζαιοι και έριχναν φωτιά εν είδη καπνογόνων και αυτά ληγμενων ανελεητα ,,,
      Το ίδιο θα συμβεί τώρα με το άλλο χρώμα το μπλε ,,τα ίδια θα έχουμε ,,τον ίδιο φασισμό ,,θα μας ρίξουν πάλι δηλητήρια,,
      Τι είχες Γιάννη,τι είχα πάντα
      Η ανθρώπινη αξία δεν πιάνει μια για τους αντίχριστους,γραμμενους μας εχουν οπως πάντα,είμαστε είδος προς κατανάλωση με ημερομηνία λήξης,,
      Αυτά παθαίνουν όσοι ακολουθούν το άρμα των κομμάτων και βολεύονται,,ήρθε η ώρα για το τίμημα ,,,αν πως που λέει και ο Χατζηχρηστος

    14. Ο Νεοέλληνας 10 χρόνια ,δεν αντέδρασε για τίποτα ,τώρα θα αντιδράσει?Ο νόμος για τον Υποχρεωτικό Εμβολιασμό είναι η παράγραφος του νόμου (Νόμος 4675/2020 – ΦΕΚ 54/Α/11-3-2020) που ψηφίστηκε αναφέρει πως η κυβέρνηση ψήφισε τον αναγκαστικό εμβολιασμό Ελλήνων πολιτών,και το ποιο σημαντικό όχι 1 εμβολιασμός ,αλλά κάθε φορά που κρίνει η Κυβέρνηση .Επίσης έχει συμφωνηθεί ότι με την παραγγελία που θα κάνει το κάθε Κράτος ,θα υπογράφει και συμφωνητικό με την Εταιρία του Εμβολίου αποκήρυξης τυχόν ευθυνών ,από πιθανές παρενέργειες προκύψουν.Αλλά στην Ελλάδα ,δώσε στο Λαό ,τούρκικες σειρές ,δώσε τι σουτιέν φοράει η επώνυμη παρουσιάστρια ,δώσε στα χιλιάδες κορίτσια των μέσων μαζικής δικτύωσης δώσε χορηγό/επιβήτορα,δώσε και στους κομματικούς στρατούς λίγα ψίχουλα ,και στους αθλητικούς στρατούς λίγο θέαμα ,και όχι θα πάνε ουρές να εμβολιαστούν ,θα κάνουν και Τάματα και λαδώματα να είναι από τους πρώτους.Εδώ πάνε από τις 06:00 το πρωί και στήνονται να τους ψηφίσουν ,τώρα δεν θα πάνε?Και σε τελική ανάλυση αν κάποιος δεν θα το κάνει ,τι ενοχλεί που ο διπλανός τους θα το έχει κάνει?Μόνο ο Ιδιος Κινδυνεύει και όσοι δεν θα το έχουν κάνει.Και ακόμα κάτι σημαντικό <<Τα εκατ που εδωσαν σε κανάλια ,ηθοποιούς ,διαφημιστικές εταιρίες,εφημερίδες ,εκκλησία ,διαφημίσεις ,αφίσες ,ποδοσφαιρικές ομάδες ,τράπεζες ,σκέφτηκαν οι μάχιμοι του εμβολιασμού πόσα κρεβάτια (ΜΕΘ) και πόσες προσλήψεις Ιατρών θα γινόντουσαν?Γιατί με τα παλαμάκια και τα συνεχόμενα (ευχαριστώ ) δεν θα ταίσουμε όσοι είμαστε στον Ιατρικό Χώρο ούτε τα παιδιά μας…Ήρωες(που δεν μας αρέσει ο όρος σε πάνω από το 90% ) είμασταν πάντα και στον Αγιο Σάββα ,και στον Ευαγγελισμό ,και στον Αττικόν ,και στο Κατ ,και στο Κρατικό Νίκαιας ..και γενικότερα εδώ και Χρόνια σε όλα τα Νοσοκομεία της Ελληνικής Επικράτειας.

    15. Μπορούν όλοι την συγκεκριμένη μέρα να στείλουν απο 2 email στους προσωπικους τους λογαριασμούς και στα μπουρδελ δημοσιες διευθυνσεις τους; να λαβουν μερικα εκατομμυτια email για να μπλοκαριστει το συμπαν και το πιασουνε το μυνημα

    16. Ειστε αχάριστοι, τα μέτρα για τον κορονοιό ήταν σωστά,αλλιώς θα είχατε χιλιάδες νεκρούς όπως η Ιταλία και η Νέα Υόρκη. κάντε διαδήλωση μόνο κατά της μετανάστευσης

      1. είδες εσύ κανέναν νεκρό;;;; εγώ είδα μόνο τα βίντεο στο Τικ-Τοκ που κάνανε οι νοσοκόμες.

    17. ΚΑΝΑΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΩΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΘ ΛΑΟΥ.
      ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΝΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.
      ΣΤΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
      Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
      ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΙΟ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    18. Καλά… 10 νοματαίοι θα είναι όπως πάντα. Ούτε η Λουκά δε θα πάει χαχαχα

    19. Οχι απλως διαδηλωση ,
      αλλα και κατασχεση των περιουσιων και καταδικη εδω και τορα
      ολων των πολιτικων και ολων των διαπλεκομενων προσωπων
      που θυσαυρισαν αδειαζοντας τα δημοσια ταμεια ,
      οδηγοντας τη χωρα σε χρεοκοπεια ,
      ξεπουλοντας τη χωρα σε ΜΚΟ και λαθροεισβολεις την Ελλαδα
      και μας το πεζουν νταιδες κειδαμπαρονοντας μας μεσα και μπαζοντας τα φιδια ΜΚΟ και λαθρο στην ενδοχωρα να μας κατακλεψουν βιασουν και σκοτωσουν
      αρκετα πεξανε με τη ζωη μας σαδιστικα οπως η γατα με το ποντικι
      διαφορετικα δεν επιτυγχανουμε τιποτα ,οπως και αποτυχαμε στην προδοσια της Μακεδονιας.
      Τορα η ταν η επι τας ,η αυτοι θα πεθανουν η εμεις,
      διοτι η προδοτικη πολιτικη ηγεσια και ολοι οι διαπλεκομενοι σκοπο εχουν να μας πεθανουν για να θυσαυρισουν αυτοι.
      Ραγια ξυπνα

    20. Οχι απλως διαδηλωση ,
      αλλα και κατασχεση των περιουσιων και καταδικη εδω και τορα
      ολων των πολιτικων και ολων των διαπλεκομενων προσωπων
      που θυσαυρισαν αδειαζοντας τα δημοσια ταμεια ,
      οδηγοντας τη χωρα σε χρεοκοπεια ,
      ξεπουλοντας τη χωρα σε ΜΚΟ και λαθροεισβολεις την Ελλαδα
      και μας υτο πεζουν νταιδες κειδαμπαρονοντας μας μεσα και μπαζοντας τα φιδια ΜΚΟ και λαθρο στην ενδοχωρα να μας κατακλεψουν βιασουν και σκοτωσουν
      αρκετα πεξανε με τη ζωη μας σαδιστικα οπων η γατα με το ποντικι
      διαφορετικα δεν επιτυγχανουμε τιποτα ,οπως και αποτυχαμε στην προδοσια της Μακεδονιας.
      Τορα η ταν η επι τας ,η αυτοι θα πεθανουν η εμεις,
      διοτι η προδοτικη πολιτικη ηγεσια και ολοι οι διαπλεκομενοι σκοπο εχουν να μας πεθανουν για να θυσαυρισουν αυτοι.
      Ραγια ξυπνα

    21. υπεύθυνη δήλωση απο οποιον δεν θελει να φοράει μασκα που να εχει κατατεθεί σε δημόσια υπηρεσία και αν αρρωστήσει απο κορωνοιο να μην χρησιμοποιηση δημόσιο νοσοκομείο και σε περίπτωση που κολλήσει καποιον να τον αποζημιώσει με την προσωπική του περιουσία .
      Οι μαγκιες πρεπει να ειναι μεχρι τελους και οχι οταν δούμε τα δύσκολα να βάζουμε τα κλάματα και τα συγνώμη

      1. Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο τεστ που να δείχνει αν έχεις κορωνιό;

      2. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Κανείς δεν μπορεί να επιβάλει σε κάποιον να κάνει κάτι ειδικά όταν η βλακεία του ξεχειλίζει. Η καλύτερη λύση πέρα από το πρόστιμο το οποίο θα πρέπει πλέον να εισπράττεται εντόκως από την εφορία είναι και η υπογραφή από τον παραβάτη και καταχώρησης στο σύστημα του ΕΣΥ ότι η οποιαδήποτε θεραπεία του σε περίπτωση κοροναιού και τα νοσήλια του θα καταβάλλονται από τον ίδιο και η είσπραξή τους θα γίνεται επίσης εντόκως από την εφορία. Τα ίδια θα πρέπει να ισχύουν και στα μέλη του λεγόμενου αντι-εμβολιαστικού κινήματος και δεν αναφέρομαι στο εμβόλιο του κοροναιού το οποίο και φυσικά δεν υπάρχει ακόμα και πιθανόν τελικά και να μην υπάρξει. Το κράτος θα πρέπει να παρέχει δωρεάν τα βασικά εμβόλια αλλά θα πρέπει να δώσει τη δυνατότητα επιλογής εάν για παράδειγμα μια οικογένεια δεν θέλει να κάνει τα γνωστά εμβόλια στο παιδί της , και να αποδεχθεί την άποψη της . Το κράτος όμως σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να καλύπτει τα έξοδα νοσηλείας ή τη φαρμακευτική αγωγή σε περίπτωση ασθένειας του παιδιού ή μέλους αυτής της οικογένειας . Κάθε ένας θα πρέπει κάποια στιγμή να αναλαμβάνει και τις συνέπειες των πράξεων του. Έτσι κι αλλιώς ο εμβολιασμένος για ιλαρά πχ δεν κινδυνεύει να αρρωστήσει από ιλαρά , αλλά δεν θα πρέπει να πληρώνει και τη θεραπεία αυτού που αρνήθηκε να εμβολιαστεί . Ήταν προσωπική του επιλογή και έτσι θα πρέπει να παραμείνει από την αρχή ως το τέλος με κάθε συνέπεια.

        1. Συμφωνώ με τον Χόρχε, να γίνει προαιρετικός ο εμβολιασμός με υπεύθυνη δήλωση πως σε περίπτωση που ασθενήσεις από την ασθένεια που αρνήθηκες εμβόλιο, τα έξοδα δικά σου. Αυτό είναι το σωστό. Εγώ σε αυτή τη περίπτωση δε θα έκανα ποτέ ξανά εμβόλιο.

          1. Υποχρεωτικός λοιπόν εμβολιασμός είναι αντισυνταγματικός. Τώρα εάν κάποιος δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο και κολλήσει, να πληρώσει αυτός τα έξοδα νοσηλείας ή φαρμακευτικής αγωγής.
            Άρα εκείνος που καπνίζει αβέρτα εάν πάθει έμφραγμα να πληρώσει αυτός τα έξοδα γιατί πάνω στο πακέτο γράφει τι μπορεί να πάθει. Επίσης εκείνος που παραβιάζει τον Κ.Ο.Κ. και τρακάρει τις εγχειρήσεις αποκατάστασης του ιδίου και των υπολοίπων να τις πληρώσει αυτός. Και εκείνος που πίνει συνέχεια τα τσίπουρά του και τα ουίσκι του παρά τις προειδοποιήσεις των γιατρών και πάθουν τα νεφρά του κι αυτός να τα πληρώσει από την τσέπη του. Αυτό εννοείς όταν λες προσωπικές επιλογές ? Στο φινάλε οι υπόλοιποι που γιατί να τους πληρώνουν ? Αυτό δεν λες?

    22. Βουτυρο στο ψωμι του κουλη. Θα τα κλεισει ολα και παλι απ την αρχη.

    Comments are closed.