ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ! ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ – ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ: «ΘΑ “ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ” ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΥΣΙΕΣ» – ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    maxresdefault

    Ο κορωνοϊός και τα lockdown που επιβλήθηκαν ήταν, κατά πολλούς, μια πρόβα για αυτά που θα φέρουν για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

    Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε από τους New York Times έρευνα που δείχνει ότι μέσα στα επόμενα χρόνια θα ξεσπάσουν νέες πανδημίες λόγω… της κλιματικής αλλαγής.

    Παρόμοιες δηλώσεις έκανε προσφάτως και ο Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος υποστήριξε ότι πρέπει να βρούμε τρόπους για να αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο ώστε να μην έχουν νέους, ακόμη πιο φονικούς, Covid-19.

    Πώς θα το κάνουν αυτό; Με το να «πουλήσουν» μια ψεύτικη ιστορία στους πολίτες, η οποία θα τους οδηγήσει στο να δεχθούν μέτρα όπως το lockdown. Ποιος άλλωστε θα δεχθεί τέτοια μέτρα για την προστασία του κλίματος; Κανείς! Αντιθέτως αρκετοί θα δεχθούν να περιοριστούν οι ελευθερίες τους ώστε να σωθούν από κάποια φονική πανδημία.

    Αυτά είπε επί της ουσίας ο Yuval Noah Harari, κορυφαίος σύμβουλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και του Κλάους Σβαμπ.

    «Πρέπει να κάνεις τους πάντες να πιστεύουν στην ίδια ιστορία και δεν χρειάζεται καν να είναι αλήθεια μερικές από τις πιο δυνατές ιστορίες ήταν φανταστικές.
    Αλλά πρέπει να πιστέψουν όλοι στην ίδια ιστορία, γιατί αλλιώς δεν λειτουργεί. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε αρκετούς ανθρώπους, ούτε καν κυβερνήσεις, που να έχουν πιστέψει ότι αντιμετωπίζουμε μια πραγματική απειλή, όχι μόνο με το κλίμα αλλά με την οικολογική καταστροφή γενικά.

    Αν θέλαμε θα μπορούσαμε να το είχαμε λύσει εύκολα», είπε ο Υ.Ν.Harari για να προσθέσεις:

    «Θα είναι δύσκολα, δεν θα είναι win-win κατάσταση. Πρέπει να κάνουμε κάποιες θυσίες τώρα για να μην κάνουμε μεγαλύτερες στο μέλλον και αυτό είναι κάτι που οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν αν υπάρχει η κατάλληλη ιστορία. Οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν τεράστιες θυσίες ακόμα και για κάτι φανταστικό».

    Παράλληλα αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά για το πώς θα μπορέσουν να ελέγχουν τους πολίτες και υποστήριξε ότι: «Αυτοί που ελέγχουν τα δεδομένα θα είναι αυτοί που θα ελέγχουν και την ιστορία. Το μόνο που χρειάζεσαι για να χακάρεις τους ανθρώπους είναι τα δεδομένα. Τα χακάρεις τους ανθρώπους σημαίνει ότι θα τους ξέρεις καλύτερα απ’ ότι αυτοί τον εαυτό σου.

    Είναι κάτι που ούτε η ΚGB μπορούσε να κάνει.

    Αν έχεις τα κατάλληλα δεδομένα με ελάχιστους στρατιώτες μπορείς να ελέγχεις τους ανθρώπους».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Αυτά τα φρούτα έρχονται με ειδική παραγγελία;

    2. Η αλήθεια είναι ότι έχουν μάθει και από άλλες παλαιότερες φανταστικές ιστορίες που έχουν πουλήσει στον κόσμο ότι πιάνει, γι’αυτό ο κόσμος καλά θα κάνει να ξυπνήσει

    3. Τις ανοησιες του να της λεει στον κεφαλα εαυτο του …αν θελει ακροατες για τις μπουρδες που λεει να πεταχτει να γινει εσωκλειστος στο δρομοκαιτειο .. εχει εκει και αλλους τρελλοεπιστημονες σαν και αυτο το βλημα .

    4. βουρ για την κολαση ειστε!!! λες υπαρχει επιστροφη για αυτα τα ανθρωπομορφα φιδια

    5. Κλιματικη αλλαγη και πρασινα αλογα! Η δικαιολογια της υποτακτικοτητας και της κονομας! Δεν ξερω τι θα κανει ο Πουτιν στο πολεμο ξερω ομως οτι τα Εθνη απανταχου θα κανουνε το καθε Σβαμπ ….παγωμενο μαμμουθ! Και κεινες τις εποχες θριαμβευε το….CO2? Ισα ΝΤΠ για….κουρεμα! Ακουνε οι….λεσχες κυρα Ντορα?

    6. Yuval Noah Harari.Κλασσική φυσιογνωμία τού πονηρού,του υποχθόνιου Εβραίου,τού σύχρονου Σάιλοκ, πού έχει μία αποστολή τήν τελική υποδούλωση όλων τών Γκόιμ.
      Γιάννης Λάκων

    7. Όλοι αυτοί οι αλήτες πρέπει να πάνε φυλακή…
      Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τους συλλαμβάνουν ταχυστα

    Comments are closed.