ΕΥΗ ΚΙΑΓΙΑ: «ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΜΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ» ,ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ – “ΠΟΤΕ ΜΑΘΑΤΕ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΙΚΕΤΕΥΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΘ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ; ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ” (ΗΧΗΤΙΚΟ)

    Κοινοποίηση:
    555

    Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έκανε στον Focus Fm 103,6 η παθολόγος Εύη Κιαγιά αναφορικά με τις πιέσεις που δέχονται οι γιατροί στην Ελλάδα που έχουν ενστάσεις για τα μέτρα αντιμετώπισης του COVID. Όπως κατήγγειλε μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και στον Στέφανο Δαμιανίδη, η ίδια έχει δεχτεί απειλές από «παρατρεχάμενο» του ιατρικού συλλόγου και μάλιστα κατά το παρελθόν έχει χάσει και τη δουλεία της όταν εξέφρασε ενστάσεις για τη γνωστή υπόθεση των εμβολίων για την Η1Ν1. Τέλος, είναι τρομακτικά τα όσα λέει η ίδια για τις άδειες ΜΕΘ στα νοσοκομεία της Κρήτης και την παραπληροφόρηση από τα ΜΜΕ

    Ακούστε όλη την συνέντευξή της

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    38 Σχόλια

    1. Επιτέλους, κάποιος από μέσα βγήκε και μίλησε στα ίσια, χωρίς να υπολογίσει τίποτα.
      Βρισκόμαστε σε πόλεμο και μόνο ήρωες που δεν υπολογίζουν την ζωή τους, που την θυσιάζουν για να σωθούν όλοι οι άλλοι, αυτοί που δεν μπορούν και δεν γνωρίζουν, μπορούν να μας σώσουν.
      Υποκλίνομαι στην ηρωίδα γιατρό!!!

    2. Ο φόβος ως όπλο τρομοκρατίας.
      Πολλά συγχαρητήρια στήν Ευη Κιαγιά γιατί τό λέει η περδικούλα της.Δέν φοβάται τούς καραγκίοζηδες τού εξόφθαλμου.Αρνούνται επίμονα νά κάνουν νεκροτομίες γιατί θά ανακαλυφθεί η μεγάλη απάτη.Μέχρι καί τά θύματα οδικών ατυχημάτων τά βάζουν στόν κορωνοιό.
      Τρομερες δηλώσεις τού αρχιμανδρίτη τού ιερού ναού Αγίου Αθανασίου στήν Θεσσαλονίκη ιερέα πατέρα Αντωνίου.”Συγγενείς ατόμων πού έχασαν τήν ζωή τους δωροδοκήθηκαν γιά νά δεχτούν νά κατοχυρωθούν ώς αιτία θάνάτου ο κορωνοιός”.
      “Οταν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος καί ο Σωτήρης Τσιόδρας τό 2009 έπαιρναν τά εμβόλια τής Novartis.
      Ο καντηλανάφτης Τσιόδρας είναι ένας έκ τών επιστημόνων πού θεώρησε ότι 16 εκατομμύρια εμβόλια γιά 10 εκατομμύρια Ελληνες είναι απαραίτητα.Παρήγγειλαν εμβόλια γιά δυόμισι Ελλάδες κόστος 296 εκατομμύρια ευρώ,Δύο μεγάλοι πολιτικοί απατεώνες Ο Αβραμόπουλος καί ο Τσιόδρας ο σημερινός “σωσίας”τού γουρλομάτη.Τά 296 εκατομμύρια τού ελληνικόυ λαού τά καταχράσθηκαν αυτά τά δύο καθάρματα;.Ο Αβραμόπουλος ειναι επίτροπος τής ΕΕ καί Τσιόδρας λοιμωξιολόγος υπεύθυνος γιά τόν κορωνοιό ανακόίνωσε μαζί μέ τόν γουρλομάτη το Καθολικό λόκντάουν.Νέα δήλωση τού Σωτήρη.”Η επιδημία θά τελειώσει μέ τό εμβόλιο”Ο νοών νοείτω.
      Γιάννης Λάκων

    3. Αύριο θα είναι η κακόμοιρα απολυμένη. Αν δεν βγουν γιατροι να μιλήσουν σαν αυτοί να πειστούν οι δυσπιστοι κ να μη φοβούνται δεν υπάρχει σωτηρία. Αυτούς ίσως τους ακούσουν. Αλλά δε βγαίνουν αυτό είναι το πρόβλημα

    4. Δείτε πρόσφατο βίντεο από τον ίδιο δημοσιογράφο που μιλάει με τον ΓΙΑΤΡΌ ΔΗΜΉΤΡΗ ΓΑΚΗ και ακούστε τι λέει ο Επιστήμονας για τις Μ. Ε. Θ και όχι μόνον.

      ΈΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΆ….
      .

    5. Η μύτη σου πρέπει να έχει φτάσει ίσαμε δύο μέτρα, πητ ο πινόκιο χαχαχα

    6. Ο κορωνοϊός φτιάχτηκε από τους παγκοσμιοποιητές για ν αποδείξει ότι οι άνθρωποι είναι ένα ελεγχόμενο πλήθος που το κατευθύνουν όπου και όπως αυτοί θέλουν τρομοκρατώντας το και διχάζοντας το!!

    7. MΑΣ ΜΑΝΤΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

    8. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟΣ Ο ΙΟΣ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΠΥΡΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ. ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ . ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ. ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ 10 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΑΖΟΥΜΕ.

      1. τυχερούλη jack pot έπιασες. άντε καλά σαράντα. τρολλάρα.

        1. «Ο ιός μεταδίδεται μέσω αλληλεπιδρόντων βιομαγνητικών πεδίων»
          Αυτά περί ψεκασμού είναι δευτερογενή!!

      2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΡΟΛΑΚΙ ΜΟΥΛΕ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ. ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΟΠΡΕ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΛΑΡΕΙΣ;

      3. Κανείς δε λέει ότι δεν υπάρχει ιός και ότι δε χρειάζονται προφυλάξεις.Όχι όμως να βάζουμε ολόκληρη χώρα στον γύψο καταστρέφοντας την οικονομία!Άλλωστε,η θνητότητα επί του γενικού πληθυσμού είναι 0,15% και 0,03% για κάτω των 70 ετών.Νοσήσατε-και καλή ανάρρωση!-αλλά δε θα πεθάνετε…

      4. Κόψε τις πολλές πίτες στους λάθρο εραστές σου

      5. Την έβαψες. Το ίδιο έπαθε ένας γνωστός και τώρα βλέπει τα ραδίκια ανάποδα.
        Ρε φίλε από τα κεφαλαία που γράφεις φαίνεσαι πως είσαι ένα τρολ και τίποτε άλλο.Και ψεκασμένος φυσικά.

    9. Λοιπόν έγιναν 134 έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid Ag test) σε Ρομά και ήταν όλα αρνητικά. οαχαχαχα Ελλαδιστάν 2020

    10. Παιδιά σοβαρά επεισόδια στην Πάτρα, συλλήψεις και ξύλο. Και όχι μόνο. Ίσως ήρθε η ώρα να ξεσηκωθουν οι λαοί εναντίον των παγκόσμιων τυρρανων, σε όλη την ευρωπη ο κόσμος αντιδρά πλέον στην φίμωση και στον φασισμό των καθαρματων πολιτών του κόσμου. Το φροκαλο που παριστάνει την πρόεδρο της δημοκρατίας, μία άθεη με εμφανή σημάδια ψυχικής νόσου πανυγηριζει για τον μπαιντεν. Μέλος της παγκόσμιας εγκληματικής οργάνωσης που πολεμάει και μισεί τον άνθρωπο.

      1. Ενώ η αυτιστική κούλα, είναι ψυχικά υγιής, χα χα χα χα χα χα……

    11. Ο Πλάτων λέγει: “οία μορφή τοιάδε ψυχή“. Δηλαδή τέτοια μορφή τέτοια και η ψυχή. Αυτή η κοπέλα πρέπει να έχει πολύ καλή καρδιά. Αποδομεί την σπείρα της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Άντε ξυπνάτε……………ο κοροϊδοϊός είναι απάτη. Και μάλιστα καλοστημένη……………..

    12. Υπάρχει ο ιός και εμφανίζει τα συμπτώματα που λένε .Δεν είναι τίποτα από αυτά ψέματα, αρρώστησαν γνωστοί μου ,απλά δεν έπρεπε να πάρουν ίσως τόσα σκληρά μέτρα γιατί η θνησιμότητα δεν είναι τόσο μεγάλη!! Προσοχή και μην είστε κάποιοι τόσο ειρωνικοί ότι δεν υπάρχει γιατί θα το βρείτε μπροστά σας δυστυχώς!! Δεν έχω λόγο να πω ψέματα !!

      1. αρρωστήσαν μήπως απο άλλη ετια κι ειπαν γιατροί κορονοιος ???

      2. Συμφωνώ υπάρχει ένας ιός όπως η πνευμονία ίσως λίγο ποιο επιθετικός αλλά δεν δικαιολογείται τόση τρομοκρατία και τόσο σκληρά μέτρα και τόσο υπερβάλλον ζήλος από τους αστυνομικούς και από την τηλεόραση για να μας σώσουν .

      3. Η θνησιμότητα μπορεί να μην είναι μεγάλη, είναι όμως μεγαλύτερη από αυτή της γρίπης και ένα μεγάλο ποσοστό χρειάζεται να εισαχθεί για νοσηλεία. Επίσης όσοι εισαχθούν για νοσηλεία, συνήθως αποκτούν κάποιο κουσούρι, πχ χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια.

        1. Τράβα μαμησου ρε παλιό προπαγανδιστή.εγω άκουσα ότι η ξαδέλφη της θείας του αδελφού του ταξιτζή μου κόλλησε και πέθανε μέσα σε δευτερολεπτα

        2. ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ Π.Ο.Υ.
          ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΦΕΤΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΗΠΑ ΕΛΛΑΔΑ ΙΤΑΛΙΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΛΠ
          4000 ΘΑΝΑΤΟΙ ΤΟ 2015, 2500 ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝ ΚΛΠ (ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ)ΑΠΟ Η1Ν1 ΕΝΑΝΤΙ 600 ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΟΙ 580 ΗΤΑΝ 80+ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΧΑΠ ΚΑΡΔΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ

      4. Κι εγώ άκουσα κάτι εξωγήινους που ασθένησαν λόγω κοροϊδοϊού και έβηξαν δυνατά στο διάστημα και κόλλησε η Ανδρομέδα.

    13. Το ξέρουμε ότι μας δουλεύουν. Τώρα παίζει η εκπομπή του Παπαδόπουλου στην υγεία μας ρε παιδιά ούτε μάσκες ούτε αποστάσεις ούτε να χάσει και το μεροκάματο της πείνας ο κύριος Παπαδόπουλος γλεντάνε και πείνουν στην υγειά τον κοροιδων μου αρέσει που έχουν και τα αντισηπτικά στο τραπέζι. Στις εκκλησίες μας μόνο 9 άτομα και εκείνα με μάσκες.

      1. Είχε αντιστοιχη εκπομπή και στην ετ1 με Ναταλία Δραγούμη κλπ και είπε με συμπαρουσιαστη της ότι μην κοιτάτε που αγκαλιαζομαστε και φιλιομαστε έχουμε κάνει τα τεστ μας και εμείς και οι τεχνικοί. Για του καλεσμένους που ήταν φίσκα οι καναπέδες δεν είπαν τπτ.

    14. Με τη μόνη διαφορά ότι αναφέρεται στο 1ο lockdown που είναι και η συνέντευξη

    15. Στο ιντερνετ παντως δεν υπαρχει Εύη Κιαγιά σαν παθολογος.

    16. και τα προβατα παρολο που η αληθεια στα μουτρα τους εμφανιζετε αυτα μπεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    17. Υπέροχη γιατρός και φαίνεται και καλός άνθρωπος! Να είναι καλά και να μας διαφωτίζει πάντοτε. Την αλήθεια τη γνωρίζαμε ήδη, πληρωμένοι είναι και εντεταλμένοι όλοι οι λοιμωξιολόγοι! Ο δε Πρόεδρος ΙΣΑ για κλάματα, μόνο να τα τρώει ξέρει.

    18. Ζούμε μια παγκόσμια σατανιστική τελετή όλοι μασκοφορεμένοι .
      Ζούμε την εποχή της επίκλησης του Εωσφόρου . Είμαστε στη μέση του σχεδίου. Τα χειρότερα είναι μπροστά .
      Στο Τέλος όμως θα επικρατήσει το Καλό ….

    Comments are closed.