ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ! ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΚΟΚΑΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΔΥΣΗ Ο ΨΙΤΤΑΚΟΣ! “ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ” ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ – “ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ” ΟΜΩΣ ΣΤΗ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΗ ΣΥΡΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis-erdogan

    Ο Κ.Μητσοτάκης μιλώντας στο αμερικανικό CNN  ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε ότι για την σεισμόπληκτη Συρία η όποια βοήθεια θα είναι «υπό όρους γιατί δεν αναγνωρίζουμε τον Άσαντ» αλλά «άνευ όρων» όμως στην Τουρκία! Τι σημαίνει αυτό; Ότι χιλιάδες ορθόδοξοι του Πατριαρχείου Αντιοχείας ουσιαστικά μένουν αβοήθητοι από την Ελλάδα την ίδια στιγμή που στην Τουρκία η βοήθεια είναι συνεχής.

    Και αυτό γιατί, γιατί απλά η κυβέρνηση δεν θέλει να κυβερνά ο Άσαντ, καθώς ήδη από το 2012 έχουν ουσιαστικά διακοπεί οι διπλωματικές σχέσεις!

    Έτσι ενώ παραδέχεται ότι οι πρώτες ώρες είναι κρίσιμες για βοήθεια, πρακτικά αδιαφορεί περιμένοντας την Δύση να ενεργοποιηθεί για να στείλει έστω ακόμα και μια συμβολική βοήθεια.

    «Η Ελλάδα ήταν από τις πρώτες χώρες που απάντησε στο αίτημα της Τουρκίας για ευρωπαϊκή συνδρομή. Έχουμε πλήρωμα της ΕΜΑΚ στο Χαταϊ και υποθέτω ότι η φωτογραφία του 7χρονου κοριτσιού είναι αυτό που σώθηκε από την ομάδα της ΕΜΑΚ», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην εκπομπή του CNN «Connect the World» αλλά για την Συρία ο πρωθυπουργός μάλλον έχει διαφορετική ευαισθησία καθώς δήλωσε ότι για βοήθεια εκεί θα πρέπει να αποφασίσουν… άλλοι.

    Όπως επεσήμανε ο πρωθυπουργός «η Ελλάδα έχει εμπειρία και ξέρει ότι ο χρόνος είναι κρίσιμος, άρα πρέπει να βγουν οι ομάδες γρήγορα για να σωθούν άνθρωποι που είναι παγιδευμένοι κάτω από τα κτίρια. Είναι εξαιρετικά δύσκολες οι συνθήκες. Πρακτικά μιλάμε για δύο χωριστούς, τεράστιους σεισμούς. Συνεργαζόμαστε εξαιρετικά με τις τουρκικές αρχές, υπάρχει σημαντική κινητοποίηση από την Τουρκία.

    Πρώτη προτεραιότητα να σωθούν άνθρωποι που έχουν παγιδευτεί σε κτίρια και μετά οι αρχές θα εστιάσουν σε θέματα στέγασης, πώς θα τραφούν οι άνθρωποι που δεν θα επιστρέψουν στα σπίτια τους και μετά η ανοικοδόμηση».

    Αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη Συρία ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι «δεν υπάρχει επίσημος συνομιλητής, άρα πρέπει να δουλέψουμε μέσω διεθνών μεσολαβητών.

    Θα έχουμε δύσκολες μέρες μπροστά μας διαχειριζόμενοι τις βραχυπρόθεσμες ανάγκες, θα βοηθήσουμε την Τουρκία και για τις μακροπρόθεσμες συνέπειες.

    Η πρόταση μου θα είναι και στο επίπεδο του ευρωπαϊκού συμβουλίου ότι κάθε βοήθεια προς τη Σύρια πρέπει να συντονιστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

    Δεν έχει να κάνει με τη γεωπολιτική, ούτε με την αναγνώριση κανενός καθεστώτος, αλλά να σώσουμε ανθρώπους σε εξαιρετικά δυσχερείς συνθήκες. Είναι σημαντικό οι διαπραγματεύσεις για τη βοήθεια στη Σύρια να γίνουν μέσω ΟΗΕ ή Ε.Ε. Δεν είμαστε έτοιμοι να έχουμε αυτές τις συνεννοήσεις σε διμερές επίπεδο με τη Σύρια. Είναι λεπτή η κατάσταση.

    Δεν μπορώ να σχολιάσω λεπτομερώς. Χρειαζόμαστε μια διεθνή απόφαση και να συμφωνήσουμε πώς θα βοηθήσουμε τη Σύρια, λαμβάνοντας υπόψιν τις τεράστιες περιπλοκές, το καθεστώς της ηγεσίας και τις επιβληθείσες κυρώσεις».
    «Σε αυτές τις ώρες, αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι είμαστε γείτονες και βοηθάμε ο ένας τον άλλον σε δύσκολες ώρες. Είχαμε έναν μεγάλο σεισμό στην Τουρκία το 1999, εμείς βοηθήσαμε, μετά είχαμε εμείς έναν μεγάλο σεισμό και η Τουρκία προσέφερε βοήθεια.

    Στο τέλος της ημέρας, είναι ώρα να βάλουμε προσωρινά στην άκρη τις διαφορές μας και να αντιμετωπίσουμε μια επείγουσα κατάσταση. Είμαστε σε ένα γεωλογικά ενεργό μέρος της γης και πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες.

    Οι λαοί της Ελλάδας και της Τουρκίας είναι φίλοι. Έχουμε πολιτικές διαφορές, αλλά δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους Τούρκους.  Δεν μπορώ να φανταστώ πιο ισχυρή εικόνα από αυτή ενός Έλληνα και ενός Τούρκου διασώστη να σώζουν ένα 7χρονο κοριτσάκι», κατέληξε ο πρωθυπουργός.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Απλα αναδεικνυει αλλη μια φορα τον……”ανθρωπισμο” του σε βαρος των ομοθρησκων μας Συριων! Εχει ο καιρος γυρισματα κυρα Κουλα κι ο καθενας μας θα λογοδιτησει ενωπιον Θεου και οχι Ντογιακου για τις πραξεις του!

    2. Ψοφα ρε ρατσιστή κουλη. Εγκελαδε, εναν τοπικο σεισμό στο σπίτι του κερατά

    3. Τραγικη κα τασταση και για τους Τουρκους αλλα και για εμας γιατι εδω υπαρχει μεγαλος σεισμος στα μυαλα οσων μας κυβερνουν

    4. οταν τα κτηνη της βουλης της ελλαδος βαζανε μεσαζωντες τις παραοργανωσεις πχ ΜΚΟ οπου εφαγαν εκατομμυρια για τους λαθρο και στερουσαν απο τις ελληνικες οικογενειες τα παντα ενας διασυρμος οπου δεν σβηνει…..

    5. ΕΝΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ – ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ

    6. Μητσοτάκης στα τουρκικά: Έλληνες και Τούρκοι δίπλα-δίπλα – Στην Συρία βοήθεια ΜΟΝΟ υπό όρους
      Τι ανήρτησε…
      Με ένα στιγμιότυπο από την στιγμή που Έλληνες και Τούρκοι διασώστες ανασύρουν επιζώντες από τα χαλάσματα στην Τουρκία, το οποίο συνοδεύει μία ανάρτηση στα τουρκικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στέλνει το δικό του μήνυμα προς την Τουρκία λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Έλληνες και Τούρκοι δίπλα-δίπλα, παλεύουν μαζί για να σώσουν ζωές».

      «Εικόνες που μας γεμίζουν πόνο, τις ακολουθούν εικόνες που μας γεμίζουν ελπίδα. Μόνο σεβασμός για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ομάδων διάσωσης. Έλληνες και Τούρκοι δίπλα-δίπλα, παλεύουν μαζί για να σώσουν ζωές. Τους ευχαριστούμε για όσα κάνουν», γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

      Αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Συρία ο κ. Μητσοτάκης είπε νωρίτερα ότι «δεν υπάρχει επίσημος συνομιλητής, άρα πρέπει να δουλέψουμε μέσω διεθνών μεσολαβητών. Θα έχουμε δύσκολες μέρες μπροστά μας διαχειριζόμενοι τις βραχυπρόθεσμες ανάγκες, θα βοηθήσουμε την Τουρκία και για τις μακροπρόθεσμες συνέπειες. Η πρόταση μου θα είναι και στο επίπεδο του ευρωπαϊκού συμβουλίου ότι κάθε βοήθεια προς τη Σύρια πρέπει να συντονιστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Δεν έχει να κάνει με τη γεωπολιτική, ούτε με την αναγνώριση κανενός καθεστώτος, αλλά να σώσουμε ανθρώπους σε εξαιρετικά δυσχερείς συνθήκες. Είναι σημαντικό οι διαπραγματεύσεις για τη βοήθεια στη Σύρια να γίνουν μέσω ΟΗΕ ή Ε.Ε. Δεν είμαστε έτοιμοι να έχουμε αυτές τις συνεννοήσεις σε διμερές επίπεδο με τη Σύρια. Είναι λεπτή η κατάσταση. Δεν μπορώ να σχολιάσω λεπτομερώς. Χρειαζόμαστε μια διεθνή απόφαση και να συμφωνήσουμε πώς θα βοηθήσουμε τη Σύρια, λαμβάνοντας υπόψιν τις τεράστιες περιπλοκές, το καθεστώς της ηγεσίας και τις επιβληθείσες κυρώσεις».

    7. Σου ευχομαι μωρη που@ταρα να εχεις την τυχη του κανταφι.. Σου αξίζει.

    8. Συνέπεια σταθερότητα συνεχεια λέει ομολογεί και μέσα στη Βουλή τα 3 6αρια 666 καθώς το σ σε κάθετη μορφή είναι. Εβραίος ο οποίος απλά είπε ένα σωστό ότι δε του αρέσουν τα φασόλια και οποίος αμφισβητεί το ολοκαύτωμα τον βγάζει αντισυνταγματικά εκτός βουλής.

    9. Τι δεν καταλαβαινετε με τον εβραιο πανηλιθιο??? Νομιζετε πως καταλαβαινει τι λεει και τι κανει ????Το μεγαλο προβλημα ειναι πως μας εχουν λοβοτομησει και υπαρχουν αρχιμα@@κες που τον ψηφιζουν

    10. Την ίδια ώρα που η Τουρκία βομβαρδίζει τις περιοχές της Συρίας που επλήγησαν από το σεισμό σήμερα!

    11. Εν τω μεταξύ οι τούρκοι, αμέσως μετά τους σεισμούς βρήκαν χρόνο, δυνάμεις και διάθεση για να βομβαρδίσουν τους αμάχους σεισμοπαθείς στο Χαλέπι της Συρίας.

    12. το σιχαμα το ερπετο . ευχομαι τα χειροτερα σκατοψυχε παρασιτα της ζωης. η μοιρα σας ειωαι τραγικη.

    13. Πιο σίχαμα πεθαίνεις! Να τρέξει αμέσως να γλυψει τον ερντογαν, ο τελειωμένος ξεφτίλας. Αλλά ότι του λέει η Αμερική κάνει η μαριονέτα. Μπας κι έχει γνώμη και άποψη το φυτό;;;

    14. ΜΕΓΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑΖΟΝΑΣ ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ ΤΥΡΡΑΝΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΑΛΛΟΣΤΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ……..ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΕΞΩ ΚΑΝΕΙ…………ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

    15. Πουτ@ν@ς γιέ….Τουρκοσπορε κι Ανθελληνικό τομάρι αναθεμα τη κεφαλή σου….μα’ι’μουνι. Όπου και να σέ πιάσει κανείς…Βρωμιά και Δυσοσμία
      κάργα…!!! Θες κάτι κλωτσομπουνιδια εσύ.. από εδώ μέχρι τα βάθη της Ανατολίας και βάλε…!!!! Αλητηριο ΛΟΑΤΚΙ σιχαμενο..

    16. Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΤΟΝΗ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΡΙΝ ΣΦΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ. ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟ.

    17. Στην Συρια τι εστειλες; Τα μυλα σου και μια λυρα και του μπογιατζη ο κοπανος.

    18. πιο αντιχριστοσ απο αυτον τον μουλο δεν υπαρχει αλλα η νεμεσισ ερχεται για ολους

    19. Θα μας μιλήσει το ζαβό για τον ανθρώπινο πόνο λες και τον έχει νοιώσει ποτέ.

    20. Τι διαφορες, ρε ψευτοδημοκρατες, εχει η Ελλαδα με την Συρια;;;; Παντα η Ελλαδα ειχε φιλικες σχεσεις με τους Αραβες, αλλα οταν εχεις ξενοδουλους κυβερνητες κανουν αυτο που θελουν τα αφεντικα τους!!!! Και επειδη τα γνωστα αφεντικα δεν θελουν τον Ασαντ πρεπει και η Ελλαδα, με τα ανδρεικελα που την κυβερνουν, να γυριζει την πλατη στον Συριακο λαο!!!! Αβερτα βοηθεια στους Τουρκους, που μολις περασει η μπορα θα αρχισουν παλι τα ιδια και τιποτα στην Συρια!!!! Ρε τι πατε και ψηφιζετε;;;;;

    21. ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗ ΛΕΕΙ Ο Τούρκος επιστήμονας ότι ο σεισμός έγινε επάνω σε 4 μεγάλα ρήγματα όμοιο του δεν είχαν ξαναζήσει κλπ μετά τη λένε η Αργεντινή ότι η πλάκα της ανατολιας συγκλίνει με την αφρικανική αυτή με το βόρειο πόλο και νότιο και την Ατλαντικό ράχη οπότε κλαψτα Χαράλαμπε

    22. Λέει ο τουρκόφιλος για “το καθεστώς της ηγεσίας” στη Συρία. Δηλαδή ο άσαντ είναι δικτάτορας ενώ ο ερντογάν είναι δημοκράτης; Ο ερντογάν που αμφισβητεί τα νησιά! Ο ερντογάν που απαγορεύει κόμματα όπως θέλει ο ίδιος αλλά δεν θα το πετύχει! Ρε πείτε ξεκάθαρα ότι είστε τουρκόφιλοι και αφήστε τα παραμύθια. Γιαυτό δεν λέτε τίποτα και για την κατοχή της Κύπρου και σας έπιασε ο πόνος για την Ουκρανία, τουρκόφιλοι και σκοπιανόφιλοι.

    23. Ποιοι λαοι ρε Μαλακα οι τουρκοι πιλοτοι και τα πληρωματα των πλοιων του τουρκικου λιμενικου ατομα απο τον λαο της Τουρκιας δεν τα χειριζονται; ο Ερντογαν πεταει τα αεροπλανα η κυβερναει τα σκαφη, γελοιε. Αν δεν ηταν ο Τσιπρας ο αντιπαλος σου ,κλητητας θα ησουν στην Βουλη.

    24. Πούστης πρωθυπουργός από σόι βουτηγμένο στα σκάτα…
      Ποτε αυτή η οικογένεια μπούρδες νοιαστηκε για τον ανθρωπο;;;;

    25. Oloi αυτοι οι πολιτικοι λεγόμενοι της μεταπολίτευσης ειναι Παρ τον εναν και κλωτσα των άλλων τι ψηφίζεται ωρε πρόβατα

    26. ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΡΕ ΜΟΥΛΕ ΟΤΑΝ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ? ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΙ? ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΝΑΙ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΑΛΛΟ Η ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΚΩΣ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΕΜΑΚ ΛΑΙΚΗΣΤΗ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΕΡΑ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΝΤΑΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΑ ΕΚΛΗΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ

    27. Μητσοτάκης με το βλέμμα στο… μέλλον: Πανίσχυρη εικόνα, Έλληνας και Τούρκος να σώζουν 7χρονο κοριτσάκι
      Ο σεισμός απαρχή «επίλυσης» προβλημάτων στο Αιγαίο;;;
      «Η Ελλάδα ήταν από τις πρώτες χώρες που απάντησε στο αίτημα της Τουρκίας για ευρωπαϊκή συνδρομή. Έχουμε πλήρωμα της ΕΜΑΚ στο Χαταϊ και υποθέτω ότι η φωτογραφία του 7χρονου κοριτσιού είναι αυτό που σώθηκε από την ομάδα της ΕΜΑΚ», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην εκπομπή του CNN «Connect the World».

      Όπως σημείωσε ο πρωθυπουργός «η Ελλάδα έχει εμπειρία και ξέρει ότι ο χρόνος είναι κρίσιμος, άρα πρέπει να βγουν οι ομάδες γρήγορα για να σωθούν άνθρωποι που είναι παγιδευμένοι κάτω από τα κτίρια. Είναι εξαιρετικά δύσκολες οι συνθήκες. Πρακτικά μιλάμε για δύο χωριστούς, τεράστιους σεισμούς. Συνεργαζόμαστε εξαιρετικά με τις τουρκικές αρχές, υπάρχει σημαντική κινητοποίηση από την Τουρκία. Πρώτη προτεραιότητα να σωθούν άνθρωποι που έχουν παγιδευτεί σε κτίρια και μετά οι αρχές θα εστιάσουν σε θέματα στέγασης, πώς θα τραφούν οι άνθρωποι που δεν θα επιστρέψουν στα σπίτια τους και μετά η ανοικοδόμηση».

      Σε αυτές τις ώρες, αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι είμαστε γείτονες και βοηθάμε ο ένας τον άλλον σε δύσκολες ώρες. Είχαμε έναν μεγάλο σεισμό στην Τουρκία το 1999, εμείς βοηθήσαμε, μετά είχαμε εμείς έναν μεγάλο σεισμό και η Τουρκία προσέφερε βοήθεια. Στο τέλος της ημέρας, είναι ώρα να βάουοεμ προσωρινά στην άκρη τις διαφορές μας και να αντιμετωπίσουμε μια επείγουσα κατάσταση. Είμαστε σε ένα γεωλογικά ενεργό μέρος της γης και πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες. Οι λαοί της Ελλάδας και της Τουρκίας είναι φίλοι. Έχουμε πολιτικές διαφορές, αλλά δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους Τούρκους. Δεν μπορώ να φανταστώ πιο ισχυρή εικόνα από αυτή ενός Έλληνα και ενός Τούρκου διασώστη να σώζουν ένα 7χρονο κοριτσάκι», κατέληξε ο πρωθυπουργός.

      Θυμηθείτε: Ευκαιρία «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ» ο «σεισμός» στην Τουρκία – Ποιοί και γιατί θα πιέσουν τον Ερντογάν

    28. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΕΔΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΣΕΙΣΜΟΙ 10 ΡΙΧΤΕΡ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΔΕΛΛΕΣ ΞΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΙΝΤΑΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΟΥΝΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥΣ

    29. το σΚουληκις της αρκουδοκαπουλης εχιδνας, το ανθρωποειδές.το ΑΠΛΗΣΤΟ, ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΣ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ Κ. ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    30. Η Ξεφτιλα αυτων των ανθρωπων δεν εχει ορια.

      Στην Συρια βρισκονται ζωα για αυτους

    Comments are closed.