ΕΤΣΙ ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ – ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΒΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ

    Κοινοποίηση:
    αρχείο λήψης

    Έτσι σπάσανε τα μπλόκα των ματ στον Έβρο
    Ξεσηκωμός για το καλύβι των λαθραίων

    Μια διμοιρία των ΜΑΤ είχε παραταχθεί κάθετα στον δρόμο, πίσω από μια κλούβα που επίσης είχε τοποθετηθεί μπροστά στα ΚΥΤ και ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Φυλακίου, προκειμένου να σταματήσουν τους διαμαρτυρόμενους κατοίκους.


     

    Ο κόσμος όμως που ήταν περίπου 1.000 άτομα, άνθρωποι κάθε ηλικίας, παιδιά, ηλικιωμένοι, παππούδες και γιαγιάδες ανάμεσα τους, ήταν αποφασισμένος να φτάσει ως το σημείο που ξεκίνησαν τα έργα κατασκευής νέας δομής λαθρομεταναστών και στην είσοδο της υπάρχουσας δομής φιλοξενίας. Γι’ αυτό και πήρε… παραμάζωμα τους αστυνομικούς, που με τις ασπίδες προσπάθησαν να τον σταματήσουν. Επικράτησε μάλιστα ένταση, ακολούθησαν αψιμαχίες και κάποιοι αστυνομικοί βρέθηκαν στα χωράφια. Όμως επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και τα πνεύματα ηρέμησαν, αφού στο μεταξύ οι άνδρες των ΜΑΤ υποχώρησαν και άφησαν τον κόσμο να περάσει ιαι να εκδηλώσει την δίκαιη αγανάκτηση του.

    Ρεπορτάζ από evrosnews

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

      1. Ξέρεις τι λέει ο λαός …Από μικρό και από … μαθαίνεις την αλήθεια.

    1. Υπηρέτησα 3 χρόνια στον Ν. ‘Εβρου (Μ. Δέρειο – Λυκόφη), εξαίρετοι άνθρωποι, με τον καλό λόγο στο στόμα…αυτό το προδοτικό κόμμα – Κυβέρνηση, τους έχει αφήσει στην *μοίρα* τους, & τώρα τους *αλλοιώνει* τον ωραίο & ιστορικό τόπο τους!
      Καλόν αγώνα, καλή επιτυχία στον αγώνα, που αφορά το μέλλον του τόπου σας & των παιδιών σας!
      Οι υπηρετούντες στην ΕΛ.ΑΣ, & ιδιαίτερα οι ανώτεροι – ανώτατοι, να σεβαστούν τους νοικοκυραίους πολίτες, δεν ειναι αναρχικοί, αντιεξουσιαστές, κ.λ.π., δεν ειναι το θέμα τους, ΜΌΝΟ η ΠΡΟΑΓΩΓΉ!

    2. αυτός πρέπει να είναι κάποιο αριστερό κάθαρμα που έστειλαν να ηγηθεί της αντίδρασης και νε προτείνει ολο προδοτικές μαλακιες, ψαχτε τον κάποιο κουμμουνι θα είναι….

    3. “θελουμε δουλειες θελουμε επενδυσεις”. μεσα στην ε.ε. με την τουρκια διπλα και με τελωνειακη ενωση να περνα τα σκουπιδοπροιοντα της ελευθερα προς ευρωπη αδικα φωναζετε. η φτωχεια και η περαιτερω εξαθλιωση ειναι εξασφαλισμενη

    4. Συγγνωμη τους Μογγολους θα πολεμησουμε η τα ΜΑΤ σε εμφυλιο θα παμε για να προστατεψουμε τη πατριδα μας? Μπραβο μιζαδορε α(χ)ριστε πρωθυπουργε οτι πει ο καθε Ψωρος το κεφαλιατικο να πεφτει! Ρε βρες κανα καινουργιο σεναριο να δουλευεις το κοσμο που εχει παει το χρεος στα ουρανια! Στο τελος θα μας πηδηξουνε τα λαθροπιθηκια “υψηλης” ποιοτητας μεςτο σπιτι μας! Τσιπα φιλοτιμο δεν εχεις βουτυρομπεμπε μονο να παιρνεις το κατοσταρικο απο τους γεροντες? ΝΤΡΟΠΗ σου αν ξερεις ελληνικα καραμασωνε αθεε!

    5. Μόνο αν είσαι ανθέλληνας ή συνεργάτης του συστήματος παραδίδεις τα όπλα τα ιερά !!! Πόσο χαζός είσαι ρε φίλε εσύ που λες ότι θα παραδώσετε τα όπλα ? Μα ακριβώς αυτό θέλουν, άοπλους πολίτες. Περιμένεις να σου πει το κράτος να τα χρησιμοποιήσεις ? Που ? Ενάντια στους λαθρέποικους που τους φέρνουν οι ΜΚΟ των πολιτικών για να κονομάνε ? Για κόφτε τις μαλακίες εκεί απάνω στον Έβρο. Εκτός και εάν ο επικεφαλής της πορείας, είναι της ασφάλειας και κάνει την δουλειά του..

    6. Καλά αυτο με τους λαθρομετανάστες εχει παραγινει το κακό να σηκωθούν να φύγουν απο την χώρα τι θα το κάνουμε εδώ ρε τομάρια Ισλαμαμπάντ?

    7. Αυτά τα ματ όντως θέλουν πολύ μα πολύ ξύλο ετσι ώστε να μην ξαναβρεθούν πουθενά.
      Γιατί βλέπουμε οτι όπου υπάρχει αδικία ποιός θα βγάλει τα κάστανα; μα βέβαια οι ματατζήδες…
      Ού να μου χαθείτε κοπρόσκυλα που για ένα ξεροκόμματο χτυπατε ακομη και τους παπούδες σας …
      Τι έγινε; γινατε πλουσιότεροι;
      Οχι βέβαια με τις πλάτες όμως τις δικες σας πλουτιζουν καποια καθίκια

    8. Στέφανε όλα τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο Ροζακης είναι πράκτορας των Τούρκων όπως και το ελιαμεπ. Τους καλύπτει το σύστημα Σημίτη και οι υπηρεσίες που ειναι αρμόδιες για αυτές τις καταστάσεις έχουν τα χέρια τους δεμένα. Ο Ροζακης σε δηλώσεις του χθες έδωσε αφορμη για εισβολή των Τούρκων στην Ελλάδα λέγοντας πως η Ελλάδα δεν δικαιούται 12νμ αλλά…. 10!! Αυτό σημαίνει πως οι Τούρκοι στα 2 νμ που τους έδωσε ο Ροζακης το πάτημα, μπορούν πλέον να εισβάλουν σε πολλά νησιά μας και βραχονησίδες. Κανονικά θα έπρεπε ήδη να είχε συλληφθεί για κατασκοπεία αλλά το σύστημα Σημίτη Μητσοτάκη Βενιζέλου τον καλύπτουν.

    9. Ξυπνάτε όλους γιατί πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όσα ετοιμάζουν. Πλέον παλεύουμε για την πατρίδα μας. Ελευθερία ή θάνατος.

    10. Μα τους συμφέρει να κάνουν με προσφυγες μια νέα πόλη δίπλα τους.

    11. Τι ψηφίζει ρε παιδιά ο Έβρος;
      Όταν βλέπω 40% των κατοίκων να ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, Κιναλ, ΚΚΕ, μερα25 ντρεπομαι!
      Δεν έπρεπε ούτε ένα ψηφακι να πάρουν από τους ακρίτες!

    12. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ. ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    13. Για μια ακόμα φορά οι ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ απέναντι στους Έλληνες

    14. Έτσι σιγά σιγά να ξυπνάνε όλοι γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει .Να ξεκουμπιστούν όλοι οι λαθραίοι. Να μην αφήσουν να γίνει κανένας νέος καταυλισμός. Και στις εκλογές να ξυπνήσουν και να ψηφίσουν πατριωτικά κόμματα που είναι κατά των λαθραίων.

    15. ΜΠΡΑΒΟ σας ΗΡΩΙΚΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ μας. Οι μονοι που φυλατε ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ!!!!!!!!!! Ολοι οι υπολοιποι ειμαστε γιαλαντζι Ελληνες!!!!!!!!!!!!!!!

    16. ωραιοι ανθρωποι γνησιοι Ελληνες μπραβο πατριωτες η Ελλαδα ποτε δεν πεθαινει .ολοι μαζι

    17. Την επόμενη φορά θα έρθουν τα γρουπούσκουλα πιο ετοιμασμενοί. Με περισσότερα χημικά όπως γίνεται πάντοτε.

    18. Αντίσταση Αδέρφια!!!!!
      Αέρα Αέρα να φύγει η χολέρα!!!
      Όξω ρεεεεε

    19. Μπράβο ρε Έλληνες έτσι πρέπει…βάλτε αντίσκηνα όλοι μαζί και ΚΑΘΗΣΤΕ μέσα ….μέχρι να φύγουν!
      Φυλάτε την γη σας με το σπαθί!

    20. παραδίδουν τα όπλα;;;; στην Ευρώπη έχουν απαγορεύσει τα όπλα για να μην μπορεί να αμυνθεί ο πληθυσμός στους εποίκους και στις κυβερνήσεις και αυτοί που τα έχουν θα τα παραδώσουν αντί να τα χρησιμοποιήσουν;;;; ποιος τους έχει βάλει τέτοιες ιδέες ότι όταν έχεις όπλα τα παραδίδεις στον εχθρό για να τον απειλήσεις;;;;

    Comments are closed.