ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ – ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΛΟΙΩΔΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΟ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ – Η ΛΕΞΗ “ΤΟΥΡΚΙΑ” ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ, ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΟ… ΑΦΕΝΤΙΚΟ – ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑΣ – ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ;

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis-biden

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε χθες με τον Τζο Μπάιντεν και όπως πάντα είχε την ίδια εμετική στάση! Με το ύφος έτοιμος να πει “yes sir” σε ό,τι του ζητήσει το “αφεντικό”, σκεβρωμένος στην καρέκλα χωρίς καμία διάθεση να επιδείξει ανάστημα. Πού να το βρει άλλωστε όταν τόσα χρόνια έχει μάθει μόνο να “σκύβει” στα αφεντικά της Ευρώπης;

    Στην ομιλία με την οποία το επιτελεί του είχε προαναγγείλει πως θα εμφανιστεί ως εκπρόσωπος του Ελληνισμού, ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα αμερικανικών εξοπλισμών μαχητικών F-35, και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ταύτιση της Ελλάδας με τις ΗΠΑ στην Ουκρανία και αλλού, στην απόλυτη παράδοση της χώρας από τη Σούδα έως την Αλεξανδρούπολη στους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ, στις ενεργειακές business μεταξύ των δύο χωρών, στο Κυπριακό και στην ανάγκη επίλυσής του απορρίπτοντας τη «λύση» των δύο κρατών, στις αμερικανικές επενδύσεις στη χώρα και στον νέο πρέσβη, Τζορτζ Τσούνης.

    (Dimitris Papamitsos / Greek Prime Minister's Office)
    (Dimitris Papamitsos / Greek Prime Minister’s Office)

    Όλα τα παραπάνω, με τη λέξη «Τουρκία» να απουσιάζει από το λεξικό του, παρότι το Μέγαρο Μαξίμου είχε προαναγγείλει πως θα τεθεί το ζήτημα της τουρκικής προκλητικότητας. Δείχνοντας για μια ακόμα φορά το πόσο “δεδομένος” είναι για τους Αμερικάνους και όχι μόνο.

    Το κόσμημα της Μαρέβας

    Μαζί του στο ταξίδι ήταν και η συζυγός του Μαρέβα Γκραμπόβσκι, η οποία θεώρησε ότι με μια κουμούτσα στο λαιμό της, θα αποκτούσε και το ανάλογο στυλ για τον Λευκό Οίκο. Αλλά ποιός έχασε το στυλ για να το βρει η Μαρέβα, που πήγε στον επιτάφιο λες και πήγαινε σε συναυλία αναρχικών;

    Ωστόσο, το κόσμημα εκτός από τεράστιο όγκο μάλλον προσπάθησε να θυμίσει κάτι απο Αρχαία Ελλάδα, αλλά σίγουρα δεν το κατάφερε. Άραγε τα σύμβολα (κάτι μάτια και κάτι περίεργα) τι να αφορούν άραγε;

    (Dimitris Papamitsos / Greek Prime Minister's Office)
    (Dimitris Papamitsos / Greek Prime Minister's Office)
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. Τι φοράει η γίδα;;;;Τι σκατό είναι αυτό στον κακάσχημο λαιμό σου μωρή;ε: περνάς μηνύματα;;Το ξέρει όλη η οικουμένη τι στησικόλη ναιναίκο πρωθυπουργό της πούτσας έχομε οπότε μην αγχώνεσαι…Η Βούζα και ο Γουρλομάτης…. Καμαρώστε… Όσο για τον Εκτός τόπου και χρόνου μαϊντανομπάιντε τα λόγια περιττεύουν… Κούλη είσαι η ντροπή Όλων μας…. Είσαι μούλος γλοιώδης και γαλύφης.Εισαι η επιτομή της φλωριάς…Σε παρομοιάζει το 90% με το mister bean… Αποτύχατε Βλάκα μητσοτακη σε ΟΛΑ..Τα κάνατε Πουτάνα Όλα… Παιδεία, υγεία, εθνικά, εργασιακά, κοινωνικά…
      Πουτάνσ όλα….

    2. Για να φορέσει αυτή το χαϊμαλί με το μάτι και τα άλλα σύμβολα για να δείξει υποταγή στα παγκόσμια αφεντικά και αυτός χεσμένος, άσχετα αν το παίζει άνετος, κάτι φοβούνται οι δυο τους. Δεν ξέρω τι. Για την Ελλάδα δεν τους ενδιαφέρει, άρα κάτι προσωπικό. Το κακό θα πολεμήσει, θα φαγωθεί από το κακό.

    3. Προς τον Λευκό Οίκος Ανοχής που είσαι αντιγραφή άσχημη της Ακρόπολης…..
      Ψέματα σας λέει …..Αυτός είναι με την Ουκρανία μόνος του ….ο Ελληνικός λαός είναι με την Ρωσία.
      Και στο Μεσολόγγι οι Έλληνες δεν παραδωθηκαν με λευκές σημαίες έπεσαν όλοι και πολεμούσαν για την ανεξαρτησία τους και την Ελευθερία οι Ουκρανοί ήταν Ελεύθεροι αλλά ήθελαν ΝΑΤΟ .Φατο το ΝΑΤΟ τώρα.Στο τέλος θα σε πει και ότι πολέμησε στο Μεσολόγγι ο ψεύτης.
      Εμεις εδώ στην Ελλάδα όταν μιλάει όχι μόνο δεν σηκωνόμαστε αλλά πιάνουμε τα αρχιδια μας.Να ξέρετε την αλήθεια.

    4. Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις λέει ο κόσμος.
      Να τους χαίρεστε!
      Η Γυναίκα του Έλληνα πρωθυπουργου της φτωχειας Ελλάδας μέσα στα χρυσά και η γυναίκα του Αμερικανού προέδρου της 100 φορές ποιο μεγάλης χώρας με ένα απλό φόρεμα.
      Τι δεν καταλαβαίνετε τα λέει όλα η φωτογραφία!

    5. Πρέπει να καταλάβει ο κάθε Ελληνας ότι ο Κουλης
      Έχει υποσχεθεί στα αφεντικά του οι οποίοι δεν είναι Έλληνες, ότι θα καταστρέψει τους Έλληνες. Το βίντεο υπάρχει, είναι στα αγγλικά. Και απορώ γιατί ορισμένοι που έχουν αυτό το βίντεο και πάνε κόντρα στον Κουλη δεν το διαφημίζουν να ξεσηκωθούν όλοι οι Έλληνες να τον αναγκάσουν να ξεκουμπιστεί να εξαφανιστεί από την Ελλάδα.
      Ποιος φταίει;;;; Οι αμερικανοί! Οι Γερμανοί!
      ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    6. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΜΕ ΚΟΤΣΙΑ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΘΝΑΡΧΕΣ ΜΕΤΑ ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ!!!

    7. Ο Λευκός ο Οίκος θα γίνει μαύρος από τις βόμβες….Ξέρεις γιατί ;

    8. Δεν μοιάζει (τουλάχιστον επιτυχημένα) να είναι συμβολικό. Είναι απλώς κακάσχημο και κακοκαμωμένο, σαν ανίερο τάμα.
      Όσο για τον βρωμύλο, πρέπει να μάθουμε ακριβώς τι έδωσε. Γιατί είναι γνωστό ότι τις σκατιές τις κάνει εν κρυπτώ και παραβύστω.

    9. Τηνε φόρεσε πάλι στους Αμερικάνους, τους Συριζαίους, τα κομμούνια και τους Ανθέλληνες ο Μητσοτάκης. Τώρα, μίζα ξεμίζα εμένα προσωπικά δε με ενδιαφέρει. Πληρώνουμε και αγοράζουμε προστασία εναντίον των Τούρκων.

      1. Τη φόρεσε στους αμερικλάνους ο μιζοτάκης; Ο μιζοτάκης; 😅😅😂😂🤣🤣! Δε φαίνεσαι μόνο ηλίθιος και λαμόγιο…

    10. Εχει ακόμα μερικούς μήνες θητείας να κάνει τα δωρεάν ταξιδάκια του με τα χρήματα του Ελληνικού λαού να λέει τις π@π@ριές του και να κοροηδεύει τα μούτρα του και τον κοσμάκη μαζί συνηθές φαινόμενο απο τα ανθελληνικά σουργέλα που ψηφήζεται κάθε φορά

      1. Και μετά πάλι στο τσαμπέ θα την βγάζει αφού ότι έχουν και δεν έχουν από τον ελληνικό λαό τα έκαναν ακούραστα

    11. Άθλιοι …πάνε γλύψε σαλιγκάρι τους Εβραίους αυτούς που έχουν κάνει το μεγαλύτερο κακό στην Ελλαδα.Τους σιχαμενους υποχθονιους χαζαρους που βρωμάνε σαλιγκάρι.Μου φόρεσε και η άλλη όλο το χρυσό λες και είναι ο Τουταγχαμών της Αιγύπτου.Μουμια.Παγερη σαν φίδι.Κροταλια.Ουστ.

    12. Ψάξτε στο you tube το κανάλι του Κούλη “ο πρωθυπουργός”, ανεβάζει βιντεάκια για διάφορα θέματα της επικαιρότητας κάνοντας πλύση εγκεφάλου, δείτε τι λέει για τη σημερινή παγκόσμια μέρα…φυσικά τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα

    13. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ Π@ΥΣΤΗ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ Κ@ΛΟΠΟΥΤΑΝ@ ΒΡ@ΜΟΓΡΙΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ

    14. Τουρίστας κανονικός. Άντε να αντιληφθεί τα προβλήματα στην ελληνική κοινωνία.

    15. Είχε επιλέξει και μια σπαρτιάτικη περικεφαλαία αλλά της είπε η Κεραμίδω να την βγάλει γιατί η Σπάρτη ήταν απολυταρχική.

    16. ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΤΖΗΔΕΣ, ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΝΑ ΟΡΘΙΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΚΙ, ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΧΕΙΛΙΑ, ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΜΑΧΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΝΑ ΣΤΡΑΒΟΧΥΜΕΝΟ ΑΙΔΟΙΟ.
      ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΠΑΡΤΕ ΜΑΤΙ ΜΙΑ ΓΡΙΑ ΠΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΥΣ.

      1. Δεν έχεις και άδικο. Φοβερή ανάλυση πάντως!

    17. Η Ελλάς ως έθνος δεν είχε ποτέ διπλωματία και σοβαρή εξωτερική πολιτική!!! Ένα συνονθύλευμα από γελοίους ψηφοφόρους και άχρηστους δοσίλογους προσκυνημένους πολιτικούς.Ποτε δεν χάραξε σοβαρή πολιτική και υπεράσπιση των εθνικών δικαιωμάτων της.Ελεγχωμενη από ξένες δυνάμεις με τοποθέτηση Φυλαρχων που το έπαιζαν πρωθυπουργοί σε έναν λαό Ανεγγεφαλο και αμόρφωτο ραγιαδοπιθηκων ιθαγενών!!!!!!

    18. ΕΔΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΝΤΑΙ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΕΚΕΙ ΣΟΥΖΑ ΣΑΝ ΣΚΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΕΠΗΚΥΡΙΑΡΧΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΟΡΘΙΟΙ ΜΙΛΑΓΑΝΕ ΖΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ.ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    19. Τα F-35 στοιχίζουν τα μαλιά της κεφαλής ,κ 30000€ την ωρα πτήσεως ,πριν κρίσης ,ενω με τα ιδια χρήματα θα φτιαχναμε τα Mirage k τα υπόλοιπα F-16 κ θα ημασταν μια χαρά .

    20. Ο…παντεπόπτης οφθαλμός και τα…στόματα(δηλαδή που τρώνε με 10 μασέλες)!!!!!!!!!!!!!

    21. Μήπως είναι ή κουμούτσα τής Μαρέβας από τά κλεμένα κρητικά αρχαία τής αρχαιοκάπηλης αγίας οικογένειας Βοργία;
      Γιάννης Λάκων

    22. ούτε οι γύφτισσες δεν ντύνονται όπως η πολωνοεβραία !! ρεζίλι γίναμε πάλι

    23. Σύμβολα παγκοσμιοποίησης, μασονικές στοές και υψηλής μαλακίας

    24. Μπράβο Κούλη…..Εχει γίνει η γλώσσα σου σαν σπάτουλα……Γλύψε κι άλλο το κώλο του ξεμωραμένου….Για την Ελλάδα ρε γαμώτο…..

    25. Αν είχαμε αυτή τη στιγμή F-35 η Τουρκία δεν θα τολμούσε να κάνει παραβιάσεις και αμφισβήτηση κυριαρχίας; Τα υπόλοιπα είναι του κώλου τα εννιάμερα. Προφανώς και πάνω από την ακρόπολη να πετάξουν η αντίδραση θα είναι διάβημα αυστηρό βεβαίως βεβαίως για να είμαστε ακριβείς.

    26. Το θορυβώδες κόσμημα, σημαίνει το γνωστό:
      Άκου – Βλέπε – Σώπα! Με λίγα λόγια το σήμα της υποταγής.

    27. ….δυο φατσες που με θυμιζουν την παρακμη της ελλαδιτσας και σε λιγο την εισοδο σαυτην το λεηλατικο συνονθύλευμα του διποδου λεηλατη Αλαριχου [Αραλιχου]

    28. Αμαν η μαρέβα το τερματισε οντως.
      Δεν πας μωρη γαλότσα σε παρτυ και φορας τετεια μπλουζα;
      Αλλα που να μαθεις εσυ απο τροπους ξεφτιλισμενη

    29. Οτι και να σχολιασουμε δεν εχει καμμια σημασια!
      Ο Βλαδιμηρος γαρ εγγυς! Το ερωτημα ειναι ποσο θ αντεξει η Τουρκια να παιζει σε διπλο ταμπλο! Επισκεψεις δωθε κειθε σε αναλωσιμα σαψαλα της ΝΤΠ δεν αλλαζουνε το αναποφευκτο μελλον και ιδιως οταν μπηκε χερι νεοταξικο και στο Αθως!
      Ιησους Χριστος νικα!

    Comments are closed.