“ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ!” – ΕΤΣΙ “ΓΛΕΝΤΑΜΕ” ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟΤΟΥΡΚΟΥΣ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ: Ο ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΓΙΓΑΣ KAI OI ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΧΗ ΕΝΩ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    MAXI EVROS

    Κρατάτε γερά παιδιά, ας ασχολούνται όλοι μόνο με τον κορωνοϊό, όλη η Ελλάδα μαζί σας και το ΜΑΚΕΛΕΙΟ πάντα στο πλευρό σας!

    Δείτε το βίντεο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Αφήνουν τα παλληκάρια μας να νομίζουν ότι με αυτοθυσία προστατεύουν τα σύνορα μας από την εισβολή των πιθήκων και αλωνίζουν στην χώρα οσοι εισβαλουν απο τα νησια ,28 νέες δομές διάσπαρτες στην επικράτεια θα τους φιλοξενησουν ,στην πλειοψηφία τους παλιά στρατοπεδα,προς το παρόν εμείς το μόνο που κάνουμε πια είναι κλεισμένοι στα σπίτια μας να παρακολουθούμε έντρομοι την ενημέρωση των 6 για το πόσοι.ακομη ανθρωποι υπέκυψαν στον υιο,και για να μην ξεθαρευουμε, μας αναφέρουν και τους θανάτους στην ιταλια και Ισπανία και όσα τραγικά συμβαίνουν εκεί με περιγραφές που σοκάρουν έτσι για να διατηρείται ο φοβος στα υψη

    2. Πω πω γουστάρω. Ανελέητο ξύλο με εξυπνάδα στους Τούρκους και απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη την χώρα. Έτσι για να σκάσετε ρε Κουμουνια!Γουσταρω που πήραμε γεύση ορθής χούντας!
      Ζήτω το έθνος ! Ζήτω η 21η Απριλίου ρε μουνια!!

    3. Αυτό είναι τσίρκο…… Κατά ριπας θέλει…. Αλλα ποιος χεστης θα δώσει την εντολή;;

      1. ΝΑΡΚΕΣ ΘΕΛΕΙ…………..ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΟΙ ΚΥΦΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ Η ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ..ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΘΑ ΤΟΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΣΤΙΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ……ΕΝΩ ΣΥΝΓΧΡΩΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΡΟΝΗΣΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥΛΑΔΕΣ ΣΤΟ ΜΟΥΛΩΧΤΟ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΣ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

    4. Τούρκοι, που να δείτε τι σας έχουν για μετά. Συνεχίστε!!

    5. ΝΑΙ…ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΑΧΗ,
      ΜΕ ΤΟΝ !!!!!!!!!ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ !!!!!!!!!!!!!ΓΙΓΑΝΤΙΕΣ ΣΦΕΝΤΟΝΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!

      F-16 με ΝΑΠΑΛΜ, ΚΑΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΛΟΙ…..
      ΑΝΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕ…………….

    6. τι ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ με ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ …
      ουτε σφαίρες απο καουτσούκ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ να δώσουν ΕΝΤΟΛΕΣ για να ρίξουν οι ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ

    7. θυμάμαι πριν ακριβως 11 χρονιά να συζητάω μην τους πιστεύετε μην τους ακουτε πάμε σε πολύ άσχημα νερά
      και όλοι λέγανε “τι λέει ο τρελός άλλαξε μυάλα”
      Η παγκοσμιοποίηση αυτό που βλέπουμε σήμερα είναι οι επιλογές που κάναμε σαν ψηφοφόροι να βγαζουνε ανθελληνες γιατί εγώ ποτέ δεν τους ψήφισα.
      Εάν επουλωθεί ή κατασταση το οφείλουμε στο μητσοτακη που πήρε τα μέτρα αν δεν επουλωθεί έκανε καλά που πήρε τα μέτρα.μπρος γκρεμος και πίσω ρέμα δηλαδή σου λέει.
      1.Βάλανε όλους του διάσημους να λένε έχουνε κόρονοιο. η δύναμη της τηλεόρασης
      2.Βάλανε λειτουργία για να πείσουν τους γερους που ξέρουν ότι είν’ αγύριστα κεφάλια να κάτσουν σπίτι.
      3.Βγάλανε ένα γιατρό που τον φιλάνε δύο διμοιρίες των ΜΑΤ έξω από το σπίτι γιατί άραγε? άτονος σκύψιμο κεφάλι να δείξει συμπόνια πατριώτη δήθεν αυτές τις στιγμές για να σε κάνουν να νιώσεις σημαντικός μετά από 100 μνημόνια που περάσανε και δεν πήγε ούτε ένας φυλακή
      4.Για πρώτη φορά ολική απαγόρευση ούτε στη χούντα των απριλιανων δεν έγινε.
      5.οι λάθρο να βγαινουνε εξω και εσύ να στέλνεις μήνυμα για το μπακάλικο.
      6.βγαλανε πρόεδρο της Δημοκρατίας γυναίκα η οποία έχει συγκαλύψει σκανδαλα
      Θέλετε και αλλο δικοπο μαχαίρι πείτε ότι δεν τους ακούμε και βγαίνουμε όλοι έξω αμέσως οι θάνατοι θα πάνε στους 200 γιατί θα πάμε ενάντια σε αυτά π θέλουν να περάσουν.

      Κρίμα όμως γιατί η πλειοψηφία του λαού ψηφιζει μετά από όλα αυτά που πέρασε η Ελλάδα προδότες.
      Σας δουλεουν όλους εμάς όχι
      ιός υπάρχει,γρίπες υπάρχουν στη ΜΕΘ υπήρχαν άνθρωποι και πριν τον ιό
      Όλοι πέθαναν από κορονοιο σου έδειξαν εσένα Έλληνα τι ιστορικό είχε αυτός ο άνθρωπος και από τι έφυγε?
      ο σαλβινι και η ιταλια τιμωρείται βαναυσα γιατί βγήκε μπροστά και είπε έξω οι λαθρεποικοι…

      Το δίλημμα είναι πεθαίνουμε 300 για να διώξουμε τους δοσίλογους η 300 θα συνεχίζουν μέχρι να πεθάνουν 3 εκατομμύρια και έτσι όπως πάει φτάνουν στον αριθμό . πόσοι Έλληνες νομίζετε ότι έχουν μείνει ποια? Οι μισοί στην Ελλάδα είναι λαθρεποικοι ποιο πολύ από τον πληθυσμό της ελλαδας
      Τα βαθιά νερά είναι μπροστά μας θεός δεν υπάρχει ούτε σωσίας με αυτά π ψηφίσατε

    8. Για ποιο λόγο ο γιατρός έχει δύο διμοιρίες των ΜΑΤ έξω από το σπίτι του???είναι όλα ψέματα αυτά ψήφισατε

    9. Μπράβο στους μάγκες μας.. Σας βγάζω το καπέλο.. Εσείς και οι γιατροί μας είστε ήρωες.. Εμπρός για μια Ελλάδα δυνατή και ενωμένη.. Να έχουμε όλοι την υγεία μας..

    10. ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΣΧΗΡΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ ΝΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΜΥΣΘΟΥΣ.ΓΙ ΠΑΝΕΣ ΓΑΛΑΤΑ ΦΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣΟΥΜΕ.ΜΕ.ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ

      1. Ασε μας ρε φιλαρακι. Οι λαθραιοι μεγαλωνουν 5 παιδια με ενα επιδομα αλλα οταν το καθε σαλταρισμενο ελληνοτσουλακι σοπινγκ σταρ δηλωνει πως τα δυο τριτα του μισθου τα χαλαει σε γοβες τι παιδια να μεγαλωσει πλακα μας κανει; Το προβλημα ειναι κοινωνικο οχι αποκλειστικα οικονομικο. Αν θελεις ζωντανη νεολαια, τραβηξε την απο τα καφε-μπαρ του υποκοσμου και δωστης κινητρα να μορφωθει.

    11. ΣΕΒΑΣΜΟΣ
      Κυριακο πρεπει να δωσεις παρασημο ΑΝΔΡΕΙΑΣ σε ολους τους φανταρακους ,αξιωματικους και σωματα ασφαλειας που φυλανε την Πατριδα αυτες τις δυσκολες στιγμες.

    12. μπράβο παιδιά γ@μιστε τους συναδέλφος πεζοναύτης αξιωματικός

    Comments are closed.