ΕΤΣΙ “ΑΜΟΛΗΣΕ ΚΑΛΟΥΜΠΑ” Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ – ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ – ΟΛΗ Η ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    im_ekriktiko_23-10-2020 (1)

    Οι σημερινές αποκαλύψεις του Στέφανου Χίου στο εκρηκτικό δελτίο στο κανάλι ΑΡΤ και στους δημοσιογράφους Σοφία Παραδείση και Σπύρο Σταθάκη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Για μένα καλό είναι να παραδωθεί και να πάει φυλακή σαν Έλληνας με ψηλά το κεφάλι, που καταδικάστηκε για της ιδέες του. Και να προσφύγουν στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια όλοι μαζί σαν πολιτικοί κρατούμενοι. Τώρα θα είναι μια ζωή κυνηγημένος.

    2. Κύριοι του Μακελειο…
      Μας είπανε και μας είπατε ότι καταδικάστηκαν ως εγκληματική οργάνωση. Εκείνο που δεν μας είπανε, ούτε μας είπατε, είναι για ποιές συγκεκριμένες εγκληματικές πράξεις καταδικάστηκαν. Τα υπόλοιπα είναι απλό επακόλουθο. Τέτοιοι είστε και εσείς και οι άλλοι και τέτοιοι πολιτικοί αξίζετε να σας κυβερνούν….
      ΥΓ 1: Μην βιαστείτε να με ονομάσετε ξανά “άνθρωπο του ζεύγους Ζαρούλια”, διότι τους ανθρώπους ούτε τους γνωρίζω προσωπικά ούτε με γνωρίζουν.
      ΥΓ 2: Δεν γνωρίζετε καλά την ψυχολογία των Ελλήνων. Θα την καταλάβετε όμως όταν έλθουν οι επόμενες εκκλογές. Μην ξεχνάτε ότι και ο Ερντογκαν που τόσο θαυμάζετε έγινε πρωθυπουργός μέσα από την φυλακή. Όσο για τον κ. Χρήστο Παππά, απλώς τους κάνει πλάκα. Αν θέλει όμως μπορεί να κάνει “οτι έκανε και ο Μπόλαρης και θα τον συλλάβουν όσο συνέλαβαν και τον Μπόλαρη.
      ΥΓ 3: Δεν άκουσα κάποιον από τους “καταδικασθέντες” να λέγει ότι είναι Ναζί, (αυτοχαρακτηρίζονται ως εθνικιστές), αλλά ακούω όλους τους άλλους να τους αποκαλούν Ναζί. Για τον .κ Χ. Παππά σας ενημερώνω για όσους δεν το γνωρίζουν ότι είναι γιός του κ.Ηλία Παππά που δεν ήταν μόνο στέλεχος της 21ης Απριλίου, όπως είπατε, αλλά και αξιωματικός του Ζέρβα και στην Ήπειρο έλαβε μέρος σε πολλές μάχες εναντίον των Ναζί. Επίσης έλαβε μέρος και στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της Χρυσής Αυγής, όχι βέβαια από αγάπη προς τους Ναζί, αλλά από αίσθημα υποχρέωσης στήριξης των Εθνικιστών.

    3. Οι γνήσιοι εθνικιστές δεν θα πατήσουν στην κάλπη γιατί όλοι ειναιεχθροι της πατρίδας μας

    4. οι ναζιστές σκότωσαν τον αθώο εθνικισμό

    5. Good 🤠 morning 🌻 γλύκες!! Ήδη σήμερα ξύπνησα με άρνηση να βγω έξω!!!

    6. ΕΛ.ΑΣ πάρτ τ αρχιδια μου και μη μας αγαπάς!!

    7. ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΗΝ “ΚΡΥΦΗ” ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΧΑ-ΣΥΡΙΖΑ.
      ΤΟ “ΚΡΥΦΗ” ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΨΗΦΙΟ IQ ΗΞΕΡΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΩΝ!
      Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΡΙΛΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ “ΠΑΝΑΓΙΤΣΕΣ” ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΟ, ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.
      ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΧΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ, ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ, ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ (ΒΛΕΠΕ ΚΟΝΤΟΝΗ) ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ.
      ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΟΜΩΣ Ο ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΡΙΛΙΑΝΟΥΣ ΟΙ ΦΥΡΕΡΙΣΚΟΙ.

    8. Σκότωσε κανέναν ο Παππάς και ο καθε Παππάς; Οχι. Άρα προς τι η απασχόληση της αντιτρομοκρατικής με την Χρυσή Αυγή; Καταδικάστηκε η Χρυσή Αυγή σαν τρομοκρατική οργάνωση; ΟΧΙ. Άρα η αντιτρομοκρατική περιττεύει. Επίσης εγκληματική οργάνωση είναι μόνο στο μυαλό του παραδικαστικού και των υποκινητών της εμετικής απόφασης. Βρέθηκε καμία γιάφκα με πυρομαχικά; Κανένα οπλοστάσιο; Τίποτα μαύρο χρήμα; Άρα @@ εγκληματική οργάνωση είναι. Άδικα τους σέρνουν μέσα και αυτό θα το βρούν απο το Θεό, γιατί ο Θεός δεν είναι γάτος να γρατζουνίσει

    9. ΕΔΩ ΠΑΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΠΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ; Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΙΣ 300 ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΙΩΜΜΕΝΕΣ ΓΟΝΥΠΕΤΗΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΙΚΕΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ????

    10. Χρήστος Παππάς ο επόμενος πρωθυπουργός ! Τους έσκισε !

    11. χαχαχα η αντιτρομοκρατικη μονο της γιαγιαδες που δεν φορανε μασκα μπορουν και συλλαμβανουν,,, ΧΑΧΑΧΑ

    12. Η ΝΔ δεν πρόκειται να πάρει ψήφους απο τη Χ.Α. Παίζει μέχρι και ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσουν. Ούτε καν Βελόπουλο. Με Μητσοτάκη αρχηγό, η ΝΔ δεν ξανακερδίζει. Και αν απέναντι της δεν είχε το άχρηστο ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση θα είχε πέσει μήνες τώρα.

      1. Τι υποψιάζομαι, ένα χρόνο πριν τις εκλογές, ο Μητσοτάκης θα βλέπει να πέφτουν τα ποσοστά του, δεν είναι χαζός ξέρει πως έγινε κυβέρνηση με τους ψηφοφόρους της Χρυσής αυγής. Οπότε πριν τις εκλογές θα τελειώσει συθέμελα τον Ρουβικωνα θα απελασει πολλούς μετανάστες να ξανά κέρδισει τους ακροδεξιούς ψηφοφόρους.

      2. Οι γνήσιοι εθνικιστές δεν θα πατήσουν στην κάλπη γιατί όλοι ειναιεχθροι της πατρίδας μας

      3. Σαν υποστηρικτής του Η. Κασιδιάρη και εγώ αισθάνομαι τόσο πολύ εξοργισμένος που σε περίπτωση που του στερηθούν τα πολιτικά δικαιώματα – έτσι από γινάτι, όσο και αν σιχαίνομαι την αριστερά θα ψηφίσω το ΣΥΡΙΖΑ.

        Οι εκ του ασφαλούς μη μαχόμενοι του “πατριωτικού χώρου” και ιδίως της Ν.Δ που χάρηκαν νομίζοντας ότι θέτοντας τους άδικα εκτός πολιτικής θα ωφεληθούν σε κάτι πλανώνται πλάνην οικτρά.

        Το ΣΥΡΙΖΑ τουλάχιστον αν και το ίδιο αντεθνικό με την λαμογιο Ν.Δ δεν ευελπιστούσε στην ψήφο μας.

        Η λαμογιο Ν.Δ των καιρίδηδων των παιδεραστών κλπ… κατασκεύασε την σκευωρία και τους έστειλε αδίκως φυλακή.

        Εγκληματική οργάνωση είναι η Ν.Δ και το ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ με το οποίο και συγκυβέρνησαν.

        «Χάρις» στην λαμογιο Ν.Δ πήρε η αριστερά την ρεβάνς για την ήττα της το 1949.

    13. Είναι που η εισαγγελέας ήθελε αναστολές γιατί δεν ήταν ύποπτοι φυγής, και επέμενε κιόλας….

      1. Εσύ τράβα να κάνεις κανα μπάνιο και μετά ξαναμιλάς. Κομουνισταριό

      2. «Γίγαντα» τρελοκούνελε..
        Αν λάμβανε αναστολή για ποιο λόγο να έφευγε;

      3. Πες το ψέματα. Την έβγαλε κατευθείαν ανακόλουθη και άσχετη. Καλά να πάθει για να βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά χωρίς καμία υπευθυνότητα

      4. Εσένα σου το ξαναείπα να παίρνεις τα χάπια σου και να πηγαίνεις στη Θέκλα για ψυχανάληση,αλλά δεν ακούς.

    14. Ο Ερντογάν ήταν και είναι ένας πρώην αγράμματος ποδοσφαιριστής !!! Όλες οι κινήσεις του ανήκουν στην (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) της
      Τουρκίας!!!

    15. Εδώ παπάς εκεί παπάς… Που είναι ο παπάς…………..κορόϊδα σας γλεντάμε….

    16. Ρε συ Στεφ άμα είναι να γίνουν εκλογές και να ξαναβγει η ΝΔ με περισσότερους ψήφους (προφανώς εννοείς ότι θα πάρει ψήφους απ’ το ΣΥΡΙΖΑ και από την ΧΑ) να πάμε να φουνταρουμε. Γιατι υποστηρίζες τότε μέχρι πρότινος να γίνουν εκλογές?? Τελικά έχουμε κοινοβουλευτική δικτατορία????

      1. φιλε μου που αναρωτιεσαι το πολιτευμα ειναι κοινοβουλευτικη προεδρευομενη δημοκρατια τουτεστην εμεις ψηφιζουμε για το ποιοι 300 θα εχουν δημοκρατια χωρης καμια πλακα το λεει εξαλου και η προταση απο μονη της κοινοβουλευτικη δημοκρατια δηλ. δημοκρατια στο κοινοβουλιο απλα τα πραγματα οποιος θελει να δει πως ειναι η δημοκρατια οπως ηταν στην αρχαια αθηνα στο σημερα κοιταει τις ηνωμενες πολιτειες αμερικης και προσφατος εμαθα και ομοσπονδια γερμανιας ειναι οτι ποιο κοντα στην περιβοητη αθηναικη δημοκρατια συν οτι καλο θα ηταν να διαβασετε ξανα πελοπονησιακους πολεμους για να δειτε την δημοκρατια της αθηνας σε ολο το μεγαλειο της ειναι πολυ απλα τα πραγματα αρκει να μην αλλαζουμε τις υπαρχουσες προτασεις οπως μας λενε η οπως μας βολευουνε αναλογος η προταση ειναι κοινοβουλευτικη προεδρευομενη δημοκρατια τα λεει ολα απο μονη της η προταση που χαρακτηριζει το πολιτευμα μας

    17. Τελικά η αντιτρομοκρατική πήρε τα παπάρια του Παπά….

    Comments are closed.