ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ! “ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ” ΤΟΝΙΣΕ – ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΡΑΤΗ

    Κοινοποίηση:
    erdogan_ploia

    Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, άκρως προκλητικός και… απειλητικός δήλωσε σήμερα ότι ο μόνος τρόπος για να επιλυθεί η διένεξη για την Κύπρο είναι να εγκαθιδρυθούν στο νησί δύο κράτη και πως η δημιουργία μιας ομοσπονδίας, η οποία υποστηρίζεται από την Αθήνα, δεν θα περιλαμβάνεται στην ατζέντα επικείμενων συνομιλιών.

    Ο Ερντογάν δήλωσε επίσης, απευθυνόμενος σε βουλευτές του κόμματός του, του AKP, πως δεν μπορεί να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη παρά την επανάληψη των συνομιλιών μεταξύ των δύο χωρών σχετικά με τη διένεξη για τα θαλάσσια σύνορά τους. Και αυτό γιατί με τις δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού από την Λευκωσία για το Κυπριακό, όπου επανέλαβε πως γνώμονας για την επίλυσή του είναι τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, θεωρεί ότι τον «προκάλεσε» και κάλεσε τον Έλληνα πρωθυπουργό να «γνωρίζει τα όριά του».

    «Εγώ έκανα μια δήλωση πώς μπορούμε να συναντηθούμε με τον Μητσοτάκη. Έκανα αυτή τη δήλωση κι εγώ ειδα πως ο Μητσοτακης με προκαλεί. Είπαμε να ξεκινήσουν οι συναντήσεις των διαβουλεύσεων, με την παλιά τους ονομασία οι διερευνητικές επαφές, και την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα στο Ντολμάμπαχτσε. Η δεύτερη συνάντηση  θα γινόταν την Αθήνα. Ο Μητσοτάκης με προκάλεσε. Όταν εσύ με προκαλείς πως να συναντηθούμε εμείς οι δυο; Eσύ πρώτα πρέπει να ξέρεις τα όρια σου” είπε και πρόσθεσε:

    “Αν πράγματι έχει μια αναζήτηση για ειρήνη μη με προκαλείς! Να ξέρεις τα όρια σου. Αν δεν ξέρεις τα όρια σου, σημαινει πως εσυ έριξες κλωτσιά στο τραπέζι, δραπέτευσες απο το τραπέζι. Εμείς δεν φύγαμε απο το τραπέζι. Κι αν συνεχιστεί έτσι εμείς μαζί σου δεν μπορούμε να κάτσουμε μαζί σου στο τραπέζι. Είναι ξεκάθαρα αυτά που έχετε κάνει στα νησιά. Σε τι βασίζεστε; Πάλι πιστεύετε πως θα σας έρθει βοήθεια απο κάπου;  Σε αυτό βασίζεστε; Aν έχετε τέτοια εντύπωση κάνετε λάθος. Οποιαδήποτε βοήθει κι αν έρθει να ξέρετε πως η Τουρκία είναι όρθια, είναι στη θέση της και ξέρει το που και το τι μπορεί να κάνει, αυτό που πρέπει”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    45 Σχόλια

    1. Eνας Έλληνας πρωθυπουργός να του πει ασε μας ρε παππουλη δεν υπάρχει ρε γαμώτο; Έτσι θέλει αυτός ξεφτιλισμα

    2. Αν πάμε απέναντι θα λύσουμε και το πρόβλημα με την λαθρομετανάστευση.
      Ερχόμαστε!

    3. Αν γίνει πόλεμος θα βγούμε κερδισμένοι

    4. Αυτό το βδέλυγμα που βγαίνει συνέχεια και απειλεί τους πάντες έπρεπε να τελειώσει πολύ καιρό πριν. Αλλά απο το ίδιο χαρμάνι είναι και οι ευρωπαίοι που δικαιολογούνε τις μαλακίες του, τις απειλές του και τα εγκλήματα του. Έχει αποδειχτεί πως βοηθάει τους τζιχαντιστές και δεν κουνιέται φύλλο τόσο καιρό, απειλεί την Γαλλία, την Ελλάδα, την Κύπρο και κανείς δεν του βούλωσε το βρωμόστομα του.

    5. Μόνη λύση για την Κύπρο….. Είναι να σας πετάξουμε στην θάλασσα… Αλλα μας έφαγαν τα γαλλικά.,το πιάνο, το τένις, τα κολλέγια, τα Χάρβαρντ, τα λοντον εκονομιστ.. Και φυσικά τα ντολμαδάκια της μαμάς…

    6. Η Κύπρος ήταν Ελληνική και έκανες εισβολή και την τούρκεψες την μισή. Θέλουμε πίσω τα κλεμμένα Ελληνικά εδάφη μας. (όπως ήταν για αιώνες πριν σε καλέσει ο αριστερός Μακάριος να κάνεις επέμβαση για να μην του πάρει την εξουσία η Δεξιά).

    7. Αυτοί που φωνάζουν τον Ερτογάν να σώσει τους Έλληνες, ας έχουν υπόψη τους ότι ο παράφρων αυτός όχι μόνο δεν θα κερδίσει έστω ένα νησί Ελληνικό, αλλά θα μικρύνει την Τουρκία- στο σκαρί είναι δημιουργία ανεξάρτητων κρατών σε βάρος σημερινήςΤουρκικής επικράτειας. Ούτε στην Κύπρο πρόκειται να γίνουν 2 κράτη σε καμμιά περίπτωση. Τέλος, η οικονομία της Τουρκίας πηγαίνει στα τάρταρα. Τι βοήθεια λοιπόν να μας προσφέρει αυτός ο τραμπούκος, ο οποίος μάλιστα παραλογίζεται γιατί έχει απομονωθεί διεθνώς. Οι μόνοι που τον υποστηρίζουν είναι οι δήθεν εταίροι μας : Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Μάλτα , οι οποίοι χαρακτηρίζονται από ιδέες που όλοι γνωρίζουμε.

      1. Έτσι, οι δήθεν σύμμαχοί μας. Η αναβίωση του άξονα του τρόμου που εμείς απέναντί τους σφυρίζουμε ανέμελα…

    8. Μ’ αυτους ανοιξαν διαλογο οι βαθια νυχτομενοι της ΝΔ!!!!!!! Δεν εχουν καταλαβει οτι οι Τουρκοι δεν προκειται να κανουν πισω σε τιποτα!!!!!! Εχουν αποθρασυνθει απο την υποχωρητηκοτητα των ξενοδουλων πολιτικων της χωρας και δεν προκειται να παραιτηθουν απο τις παλαβες διεκδηκησεις τους!!!!!!! Εφτασαν στο σημειο, ο Ακαρ, να διαμαρτυρεται γιατι ο Πρωθυπουργος της χωρας επισκεφθηκε το Ελληνικο νησι της Ικαριας!!!!!!! Δηλαδη τρελα πραγματα!!!!!! Και οι Κοι της ΝΔ πηγαν να συζητησουν μαζι τους!!!!!!! Τι να συζητησετε ρε ξεμωραμενοι μ’ αυτους;;;;;;; Αυτοι εχουν τελειως ξεφυγει!!!!!!!!! Το μονο που πρεπει να κανετε, ειναι να τους στειλετε στον διαολο και να εξοπλισετε την χωρα και σταματηστε την πιπιλα περι Διεθνους Δικαιου, διοτι οι Τουρκοι το εχουν …..γραμμενο!!!!!!! Συνελθετε πριν ειναι αργα!!!!!!! Διαλογος θα καταληξει σε φιασκο στα σιγουρα!!!!!!!!!

    9. μέχρι και τον Τούρκο, Τούρκο τον έκανε ο Κούλης!!

    10. Ούτε μια ανακοίνωση ,ουτε από Μαξίμου, μήτε απο ΥΠΕΞ, μα τόσο τους αρεσκει να ειναι στα 4,ελεως ποιά

    11. Φράχτης Έβρου: Σοβαρά λάθη στην κατασκευή του επισημαίνουν κάτοικοι & κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου

      1. Μόνο το κυτ θα φροντίσουν να είναι άμεμπτο. Για οτιδήποτε όμως μάς αφορά ως Έλληνες ας μην περιμένουμε απολύτως τίποτα. Τα πάντα είναι διάτρητα…

    12. Καλά έλεγαν οι ποιό παλαιοί την παροιμία”ΓΑΤΟΣ ΓΑΜΕΙ ΓΑΤΟΣ ΣΚΟΥΖΕΙ”.Αυτό το ανθρωποειδές, θέλει ζουρλομανδεία,η ένα καλό μάθημα.

    13. Η καλύτερη δουλειά που έχει να κάνει η Ελλάδα ειναι να πέσει σε χειμερία νάρκη. Οταν θα πέσουν απο τον Λευκό Οίκο οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ κατά του Σουλάνου να δούμε που θα κρυφτεί που θα τον τρέχουν οι Τούρκοι να τον κρεμάσουν.

    14. Ο Ερντογάν είναι εθνικιστής . Η νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ τον μισεί για αυτό.. Και επειδή κοιτάζει και προς την Ρωσία. Θα έχει την τύχη του Καντάφι. Αν και μας συμφέρει οι ΗΠΑ να τσακώνονται με τον κακό γείτονά μας δεν σημαίνει ότι μόλις φύγει θα σωθούμε. Η συννεκμετάλλευση είναι δεδομένη, όποιος και να είναι πάνω στην Τουρκία. Επιπλέον , τα πάρε δώσε μεταξύ Ερντογάν-Βαθύ κράτος ΗΠΑ (αγωγοί κτλ) συνεχίζουν ακάθεκτα ας προσποιούνται ότι τσακώνονται μεταξύ τους.

    15. Οσο βρισκει αρχηγους κρατων σαν τον Μητσοτακη αυτα θα λεει ο κοπανος

    16. Πότε θα εγκαταλείψει αυτός το μάταιο τούτο κόσμο να συναντήσει τον Παιδεραστή Μουχαμετη προφήτη του;

    17. Σωσε μας ρε ταγιπ κανε ενα ντου να δω ποσες μασκες θα πεσουνε.

    18. ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΝΑ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΑΥΜΟΣ . ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΚΟΜΙΣΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΡΗΞΗ , ΘΑ ΣΕ ΦΑΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ .

    19. Εχω μπερδευτεί: Τούρκος πρόεδρος με ελληνική καταγωγή και Έλληνας πρωθυπουργός με εβραϊκή καταγωγή …

      1. Σε 1 πρόταση 2 ψέματα. Φιλαράκο ποιος σε πληρώνει να λες αυτές τις ανοησίες;

      2. Αυτά που γράφεις είναι αληθινά αλλά τώρα μου έβαλες ένα δίλλημα ποιόν να υποστηρίξω.

      3. Ενδιαφέρον αυτό.
        Μένει να βρούμε και έναν Εβραίο πρωθυπουργό με Τουρκική καταγωγή για να κλείσει το ερωτικό τρίγωνο.

    20. Μαλακα ερντογαν εχεις ξεφυγει επικυνδινα οσα οπλα και να εχεις θα μπουνε εκει που ξερεις γιαυτο χαλαρωσε με τους ΕΛΛΗΝΕΣ μη ψαχνεσαι ΖΗΤΩ ΤΟ 1821

    21. Ο ερντογαν μιλάει απευθείας με τους Γερμανούς, Γερμανοί ενημερώνουν και κατευθύνουν την κατασκοπεία τους του ελιαμεπ στην Ελλάδα, ελιαμεπ δίνει κατευθηντηρια στον Μητσοτάκη φτιάχνοντας ταυτόχρονα το προφίλ του μέσω σκαι και προετοιμάζει το έδαφος για συμφωνία. Οι πράκτορες του ελιαμεπ δίνουν γραμμή να θεωρούνται ακραίοι όσοι διαδηλώνουν υπέρ των ελληνικών θέσεων, γελοιοποιουν και υποβαθμιζουν κάθε συγκέντρωση για εθνικά θέματα. Η ευπ λογικά ξέρει άρα σιωπά λόγω πιέσεων που δέχεται από την εκάστοτε κυβέρνηση??

    22. Έχει ξεφύγει εντελώς είναι για το ψυχιατρείο. Το να επικαλείσαι το διεθνές δίκαιο και τα ψηφίσματα του ΟΗΕ είναι πρόκληση. Να τα ακούνε τα Γερμανά με ποιον έχουν να κάνουν. Αλλά και αυτοί ίδιοι είναι. Βάζουν το ψώνιο να κάνει την βρωμοδουλειά τους. Ας τολμήσει πάντως. Θα ξυπνίσουμε τουλάχιστον.

    23. Ερντογάν σώσε μας!!
      Αργείς. Μην φωνάζεις ξεκίνα, εδώ είμαστε οι Έλληνες και εμάς προκαλεί ο Κούλης, μαζί σου να τον φάμε,

    24. εγώ στη θέση του Κούλη θα άτεκνα τους τελευταίους Έλληνες που έχουν απομείνει και μπορούν να σηκώσουν όπλα σε έναν στημένο πόλεμο να αφήσουν τα κοκκαλά τους ώστε να μπορέσω να δώσω και ό,τι χρειαστεί στους Τούρκους και να συνεχιστεί ανεμπόδιστα ο λαθροεποικισμός

    25. Ερντογαν πάρε φόρα και αν σου βαστάει έλα εσύ και όλο το σκυλολοι σου. Αλλά να ξέρεις εμείς που ζούμε στα σύνορα δεν είμαστε σαν τους πολιτικούς που σου κάνουν τα χατίρια, εμείς θα σας ρίξουμε τέτοιο π@#τσο που θα τρέχετε και δε θα φτάνετε. Βρωμοφαρα που αντί για ιστορία έρχεται ποινικό μητρώο. Εσσετε ήμαρ.

    26. Εναι ετοιμος για πολεμο, και ζηταει τα νησια του Αιγαιου και μετα θα μπει και στην Κυπρο. Ο κουλης ο βλακαμας νομιζει οτι μπλοφαρει. Αγορασε χτες μπελχαρα αλλιως δεν θα μπορεις να μεινεις στην Ελλαδα για τις επομενες 3 γενιες τουλαχιστον.

    27. Είσαι ένας Νάνο Χίτλερ, ένας παράφρονας,δεν κατάλαβες ότι οδεύεις προς διαμελισμό τη χώρα σου,νομιζεις θα σε σώσει η λυκοφιλία με τον Πούτιν;είσαι βαθιά νυχτωμένος.Θα έχεις άσχημο τέλος φασίστα έκλεισες την μιση Τουρκία φυλακή.

    28. Αυτός ο Ερντογκαν δεν αστειεύεται έχει το διάολο μέσα του Πιστεύω αναγκαστικά θα επιχειρήσει θαλάσσιες έρευνες και παραβιάσεις καθημερινά αφού η Ελλάδα τρέμει και επικαλείται το διεθνές δίκαιο
      Θα έχετε σύντομα εξελίξεις δεν παρατούν οι Τούρκοι τους υδρογοναθρακες και κανένας δεν τους σταματάει Υπεύθυνος είναι ο ανεύθυνος ελληνικός λαός που τα δέχεται

      1. Κάποιοι που την κοπάνησαν να βγάλουν το σκασμούλη, που θα μάς εγκαλέσουν κιόλας…

    29. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ “ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ” ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ @ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥΝ

    30. αντε ρε χεστη κανε ενα ντου μπας και ξυπνησουμε και σωθουμε

    31. Όπου σας βολεύει γράφετε γατάκια .Εδώ γιατί δεν σχολιάζετε , πολεμιστές του καναπέ

    32. έχει ενδιαφέρον απο ψυχιατρικής άποψης ο τρόπος που μιλάει αυτή η κατσαρίδα. Κάνει διάλογο με τον εαυτο του, απαντάει σε φωνές που δεν ακούει άλλος
      Τεσπα, ολα αυτά είναι σε συνεργασία με τους ναζι. Γι αυτο και οι Ελληνες εθνικιστές ποτέ δε θα δεχτούν τους ναζι σαν Ελληνες.

      1. Ποιος μαλακας είσαι εσύ? Δηλαδή αν είμαι πασοκος, είμαι Έλληνας κι αν είμαι Εθνικοσοσιαλιστής…δεν είμαι???
        Είσαι μεθυσμένος ρε τρόμπα?
        Τώρα που θα στον χώσει ο Ερντογάν,..

    33. Κόλπα είν αυτά, φτιαγμένα με τον σκύλο για να σκεπάζεται η προδοσία του

    34. Άϊντε ρε βλάκα Ερτογάν, πήγαινε να δείς την φάτσα σου στον καθρέφτη. Ούτε ο ίδιος δεν πιστεύεις αυτά που λες. Έχεις γίνει διεθνώς ρεντίκολο και σε λίγο θα αρχίσεις να πληρώνεις και τον λογαριασμό.

    Comments are closed.