ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ; Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ! 1.428 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ 51 ΝΕΟΙ ΝΕΚΡΟΙ

    Κοινοποίηση:
    CoViD-Krousmata-Eurokinissi-Βασίλης-Παπαδόπουλος

    Τα τελευταία στοιχεία για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Κυριακής.

    Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ

    Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.428, εκ των οποίων 1 εντοπίστηκε κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 362.004 (ημερήσια μεταβολή +0.4%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. 1 Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 51 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.309 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
    Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 51, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 11.029 θάνατοι. Το 95.2% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. ποια η αρχή μέτρησης των κρουσμάτων;πόσος καιρός χρειάζεται για να αποχαρακτηριστούν;όσοι νόσησαν και πέθαναν έχουν διαγραφεί;ποια πληροφορία βγάζει κανείς αν κάπου,κάποτε καταγράφηκαν 362.004 κρούσματα;….ο κόσμος καίγεται κι ο ΕΟΔΥ χτενίζεται….

    2. 4 Ιουλίου πάει για εκλογές ο Κούλης.
      Γι’ αυτό και τα ΜΜΕ(εξαπάτησης) καλλιεργούν κλίμα ευφορίας, αισιοδοξίας και ανεμελιάς.
      Από την Κυριακή των Βαίων έως την Κυριακή του Θωμά είχαμε 11.029-10.007=1.022 νεκρούς από κορωνοϊό.
      Δηλαδή μέσα σε διάστημα 2 εβδομάδων είχαμε πάνω από 1.000 νεκρούς από κορωνοϊό!!!
      Και με αυτά τα δεδομένα ανοίγουν ταυτόχρονα σχολεία, εστίαση, τουρισμό, μπουρδέλα κλπ, όταν πέρυσι μας άνοιξε σταδιακά τις δραστηριότητες στις 4 Μαίου 2020 με μόλις 146 νεκρούς από την αρχή της πανδημίας.
      Απλά ο Κούλης βιάζεται να πάει σε εκλογές γιατί ξέρει ότι μέχρι τον Σεπτέμβρη δεν την βγάζει καθαρή για πολλούς λόγους, όπως: ελληνοτουρκικά, ενδεχόμενη άνοδος κρουσμάτων κορωνοϊού λόγω τουρισμού και αλλαγής καιρού από το φθινόπωρο, κατεστραμμένη (διαλυμένη) οικονομία, κλπ.
      Άρα πάει σε εκλογές και λόγω απλής αναλογικής ξέρει ότι δεν πρόκειται να σχηματίσει μόνος του κυβέρνηση ακόμα και αν πάρει 40% (120 έδρες). Συνεπώς θα βάλει μαζί με τον φραπεδοΤσεγκεΒάρα τον Τσίπρα και την Φωφώ κάποιο πρόσωπο κοινής αποδοχής για πρωθυπουργό (όπως έγινε το 2011 με τον Παπαδήμο) για να μας αλλάξει τα φώτα για 6 μήνες περίπου.
      Μετά θα κάνει αναγκαστικά εκλογές και δεν αποκλείεται να δούμε συγκυβέρνηση Κούλη-Τσίπρα την άνοιξη του 2022 (όπως το 2012 με την συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου).
      Άλλωστε Κούλης και Αλέξης δεν διαφέρουν σε τίποτα, αφού και οι δύο είναι εθνομηδενιστές, υποστηρικτές των ΛΟΑΤΚΙ, των λαθρομεταναστών, των γύφτων, των μνημονίων, των ΜΚΟ και της γενοκτονίας των αγρίως φορολογούμενων Ελλήνων πολιτών.
      Ο Θεός ας σώσει το έθνος των Ελλήνων!!!!

    3. απατεώνες ψευταράδες πλασιέδες δηλητηρίων
      Τελικά για τα εκατομμύρια των λαθρεποίκων που γκετοποιούν το κουλισταν
      υπάρχει μπόλιασμα ??? ΟΧΙ ?????????
      α μόνο για έλληνες το μπόλι , οι λάθροι να ζήσουνε ,οι ραγιάδες να ψοφήσουνε

    4. Το κανουν για τον τουρισμο και μονο!..ενταξει δεν ειμαστε κοροιδα να μην καταλαβαινουμε.
      Αν εχουμε ξασπασμα κρουσματων θα βγουνε να πουνε οτι δεν φταιει ο τουρισμος γιατι πριν απο αυτον ανοιξαμε της καφετεριες,μαγαζια,εστιατορια…. ειναι το μεγαλο κολπο.

    5. Πείτε μου πόσα κρούσματα θέλετε αύριο νά σάς τά βγάλω !

    6. Τρίτη θα έχουμε πάλι “έκρηξη”, δεν το μάθατε ακόμα το παραμύθι των μπλε ζαίων;

    7. Δυστυχως κοιμόμαστε και ειμαστε Κοτούλες … Οποτε και να γίνουν εκλογές , πάλι ο Κουλής θα βγει ….

    8. Κούλα παλουκι στο παλούκι ωσπου να ψωφήσεις

    9. Επομένως οσο το lockdown χαλαρώνει τόσο μειώνονται τα κρούσματα και οι θάνατοι. Επομένως επιβεβαιώνεται η θεωρία ότι το lockdown ήταν μια αιτία αύξησης κρουσμάτων . Το λέγαμε εμείς οι ψεκασμένοι. Βέβαια υπάρχει και η υποψία ότι τα κατεβάζουν λόγω του ότι ανήκει ο τουρισμός. Εγκληματίες μαφιόζοι στην κυβέρνηση. Και οι δικαστές η χέστρα που την χέζουν.

    Comments are closed.