“ΕΣΠΑΣΕ” ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ Ο ΣΤ. ΧΙΟΣ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ – “ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΙΚΑ” – ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ – “ΕΥΠ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ”

    Κοινοποίηση:
    Image2

    Πυρ κατά των κυβερνώντων απόψε στο ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ του ΑΡΤ από τον ρεπόρτερ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, Στ. Χίου. “Κανείς δεν θα πληρώσει για την τωρινή καταστροφή από τις φωτιές, όπως κανείς δεν τιμωρήθηκε το 2018 με τους 103 νεκρούς στο Μάτι ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΙΝΗΘΗΚΑΝ”, τόνισε ο δημοσιογράφος για να εκφράσει την βεβαιότητα ότι οι φωτιές δεν είναι τυχαίες, ούτε φταίει η κτηματική αλλαγή.

    Υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο εναντίον της χώρας μας και πρέπει να αναλογιστούμε ότι η πύρινη λαίλαπα στη χώρα μας άρχισε λίγο μετά τις σφαλιάρες που έφαγε ο Τσαβούσογλου λόγω των εκεί πυρκαγιών.

    “Σίγουρα έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο. Στη Λακωνία όλα έχουν καταστραφεί.

    Ο Στ. Χίος υπέδειξε δύο άτομα ως τους ενόχους αυτής της καταστροφής. Τον αρχηγό του ΠΣ Κολοκούρη και τον γ.γ Πολιτικής Προστασίας, Τσουβάλα. “Μας έκαψαν οι εμπρηστές, 600 καμένα σπίτια”, είπε ο δημοσιογράφος.

    Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι σύμφωνα με τις δικές του πληροφορίες, ΕΥΠ και Κρατική Ασφάλεια ήξεραν εδώ και 1,5 μήνα ότι η χώρα θα υποστεί δολιοφθορά. Κάλεσε την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών να φτάσει την έρευνα που έχει διαταχθεί μέχρι τέλους και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι αυτής της τραγωδίας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. Μπραβο Στεφνε ο μονος με καρυδια δημοσιογραφος

    2. Οι Έλληνες πολίτες τιμωρούνται σκληρά με τις φωτιές από άκρη σε άκρη της χώρας γιατί είναι από τους πρώτους στην Ευρώπη που είπαν όχι στο εμβόλιο. Καλά τα λες Στέφανε πως είναι ξεκάθαρα οργανωμένο σχέδιο.

    3. Μα ο καρατζαφερης την εχει προσωπικη δημοσιογραφο πολλα χρονια,συν το γεγονος οτι ειναι στο ΑΡΤ απο τα νεανικα της ετη ,
      οπως επισης και πιστη συνεργατις του στην βουλη τοτε που ειχε το κομμα….
      Τωρα εκπροσωπος τυπου ηταν,μετακλητη ηταν θα σας γελασω…

    4. Παρόλο που δεν τον ακούω τον τύπο, πιστεύω ότι έχει δίκιο.
      Κ εγώ πιστεύω για οργανωμένο σχέδιο (από τούρκους ή παρακράτος..)
      Κ για την πυροσβεστική δεν ξέρω αν ήταν καλά οργανωμένη.
      Πιο πολλούς δημοσιογράφους είδα στα καιγόμενα σπίτια παρά πυροσβέστες.
      Και οι πυροσβέστες, 10 άτομα με μία μάνικα;;; Θα μπορούσαν να συνδέσουν και 2η και 3η μάνικα.
      Πάντως η τύπισσα δεν πάει καλά.
      Πιστεύει ότι η δικαιοσύνη θα βάλει το οργανωμένο έγκλημα στην φυλακή, πως και δεν την στόλισε ο Χίος.

    5. κ Καρατζαφέρη πότε επιτέλους θα αλλάξεις δημοσιογράφο ??
      Δεν αντέχω λέμε να βλέπω την παραδείση !!
      Στέφανε βρες άλλο κανάλι σε παρακαλώ !!.!!

    6. Βρε Π@ραδείση βγάλε τον σκασμό επιτέλους και άσε το άνθρωπο να μιλήσει !!.!!
      μας έσπασες να νευρα έλεος….
      δεν είναι δυνατό να πετάγεσαι κάθε 5 δευτερόλεπτα
      Ε…Λ…Ε…Ο…Σ…!!.!!.!!

    7. Η ΑΣΧΕΤΗ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΕΡΕΥΝΑ,ΟΠΩΣ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ!!! ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ..ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΑ!!! ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ??? ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ???

    8. δεν μπορώ να ακουσω κ να δω λεπτό αυτη τη μουρλη αχλαδο..βαραω 22 πίεση θελω να την κατακεφαλισω τουλάχιστον 5 φορές στο λεπτό…αντε γαμησου παρα πέρα μουρλοκαμπερο…φέρε τον σταθακη πίσω ρε μπουχεσα Καρατζαφέρη κ παρτην σπίτι σου αυτή για καμια μπουγάδα…

    9. Αλήτης και ξεφτίλας. Έδωσε για την πυροσβεση μόλις 1.7εκ!!!! Και έδωσε 25εκ. στα μμε, 120εκ. στην aegean, 14εκ έδωσε στους εργολάβους στα διόδια γιατί έχασαν λέει λεφτά από τόν κορονοιο! Και ενώ ζηταγαν στην πυροσβεση με στοιχεία εξόδων συντήρηση αεροσκαφών σέρβις πυροσβεστικων κτλ 17εκ. το κάθαρμα τους έδωσε μόλις 1.7εκ…

    10. Επειγόντως να αλλάξει σταθμό ο κ. Χίος. Οι ανούσιες διακοπές ,οι οι άστοχες παρατηρήσεις και η παρακώλυση διατύπωσης των απόψεων και των αποκαλύψεών του στον κ. Χίο από την παρουσιάστρια , καθιστούν προβληματική την παρακολούθηση του συγκεκριμένου ημιώρου.

    11. Η παραδειση υποτιμα τη νοημοσυνη των ακροατων της ΑΡΤ
      και παρεμβαινει συνεχως με ηλιθιες παρεμβασεις για να κρατησει τη θεσουλα της
      ειναι η τακτικη της να βαζει τυφλοπανει στους ακροατες.
      Οι ανθρωποι χασαν οχι μονον τα σπιτια τους αλλα και τη σοδια απο τα χωραφια τους
      και θα μεινουν οχι μονον αστεγοι αλλα και θα πεσει πεινα στη χωρα.
      Θαστησει τοσο γρηγορα γι αυτους οσο για τους λαθρο η κατ εξοχην φιλοξενη κηβερνηση ,
      ( φιλοξενη με τα αμειδρα κονδυλια που τσεπωνει απ την ΕΕ )
      κοντεινερ και θα τους πληρωνει διατροφη ,σπιτι και χαρζηλικη εφ οριου ζωης;
      Θα αφησουν το λαο να πεθανει απο την πεινα, δεν εφτασε η χρεοκοπεια της χωρας
      απο τις κηβερνησεις των τελευταιων ετων ,που η καθε καινουρια κηβερνηση ειναι
      χειροτερη και ποιο καταστροφικη απ την προηγουμενη και επετυχαν γι αυτη τη χωρα
      αυτο μοιρολοη του ποιητη σε ποιο τραγικοτερη μορφη
      Στης Ελλαδος την ολομαυρη ραχη περπατουσε η ιστορια μοναχη
      Φρυκη , φωτια , νεκροι και σταχτυ τη Ελλαδα τη θαψαν μια φορα
      και μαλιστα εχθροι εσωθεν οι της πολιτικης ηγεσιας της χωρας και οχι εξωθεν

    12. Λυπάμαι για τον τροπο με τον οποίον επεμβαίνει αυτή η κυρια στις αιτιάσεις του Στέφανου… η οπαία κυρία προφανώς θέλει να κρατήσει παραπάνω από δυο καρπούζια στην μασχάλη της ….Κριμα !!!!

    13. Κύριε Στέφανε μη φωνάζετε πάρα πολύ γιατί μπουκώνει το μικρόφωνο κάτι στιγμές.

    14. ΟΤΑΝ ΤΙ ΜΙΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΜΕ , ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ , ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΙΕΙ & ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΟΠΟΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΧΑΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ , ΛΕΤΕ ΝΑ ΝΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ & ΜΑΛΙΣΤΑ
      ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΣΧΗΜΕΣ .

    15. Μόνο τα ανταλλακτικά σε αυτό το μηχάνημα ανάλογα στοιχίζουν με απόδειξη και45 Χιλ ευρώ σιν ότι καίει και πολύ πετρέλαιο κλπ για αυτό έχει μεγάλα μεροκάματο εάν δεν είναι δικό σου

    16. Ήμαρτον επιτέλουs μαντάμ.Άσε τον άνθρωπο να μιλήσει.Aλήθειεs λέει που δε θα τιs ακούσειs σε κανένα σκατοκάναλο και σε καμιά βρωμοφυλλάδα τουs.Η Ελλάδα καίγεται γιατί οι πολιτικοί που κυβερνούν με πρώτο το γουρλομάτι τα πήραν χοντρά να κάνουν το κορόιδο.To αν από πίσω κρύβονται εγχώριοι μεγαλοεπιχειρηματίεs που έχουν μεγάλα συμφέροντα από αυτό ή είναι κάτι μεγαλύτερο και έχει άμεση σχέση με το κυπριακό όπωs είπε ο Στέφανοs και τη πίεση που ασκούν στη χώρα οι Αμερικανοί και οι ισραηλινοί δε θα το μάθουμε ποτέ.H Eλλάδα ποτέ δε θα είναι ίδια.O Koύληs ήδη βλέπει την έξοδο,εκπλήρωσε την αποστολή του.

    17. Δε μίλησε για τους καταρρακωμενους πυροσβέστες που δίνουν την ψυχή τους Παραδείση λέει για τους επικεφαλής.Έλεος πια σταμάτα να ακούσουμε το Χίο.

    18. Σήμερα τα νέα παιδιά άντρες προτιμούν οι Έλληνες πανεπιστήμιο δεν ακούν μεγαλύτερους υπάρχουν επαγγέλματα μη πανεπιστημίου που πληρώνονται 15 λεπτά εργασίας μόνο με άδεια εξαδκησεως 600 ευρώ τα 15 λεπτά την ημέρα 3 φορες την εβδομάδας σήμερα δεν βρίσκεις νέο άτομο Έλληνα να εκπεδευσεις όλοι πυροσβεστική με μόρια στρατό σεκιουριτι αστυνομία στο επάγγελμα αυτό έχουν μπει βοηθοί πλέον Πακιστανοί όλοι με ένσημα και σε 5 χρόνια βγάζουν άδεια στην Αφρική τα οδηγούν και λευκες γυναίκες οι εργασίες οι καλές πλέον περνάνε σε ξένα χέρια

    19. Επειδή ο κόμπος έφτασε στο χτένι με την μαντάμ που τρέχουν τα σάλια της υπέρ του γόνου γνωστής οικογενείας, διακόπτοντας συνεχώς τον ειρμό σκέψεως του φιλοξενουμένου της -που βάζει χρήμα στο ταμείο του σταθμού αφού κάθε Τετάρτη και Παρασκευή ανεβάζει την ακροαματικότητα του δελτίου- την ώρα των αποκαλύψεων ότι ο γόνος τα παίρνει από μεγαλοπαράγοντες ! ! !
      Μήπως αυτή την εντολή έχει από τον Γιώργο, που κάπως ίσως έτσι ξεπληρώνει την βοήθεια της Μαρίκας στο σταθμό;
      Για αυτό 100 φορές η εφημερίδα να έχει δύο ευρώ, ώστε να μπορεί να αγοραστεί τηλεοπτικός χρόνος σε ένα άλλο κανάλι (η μέση τιμή είναι 400 ευρώ τα 30’) οπότε οι Πατριώτες θα μπορούν να δουν και να ακούσουν, χωρίς περιττές διακοπές τις αποκαλύψεις που περιμένουν !
      Και έφτασα να τα λέω, εγώ που στο ξεκίνημα του σταθμού έδωσα άπειρες ώρες.
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

    20. Σήμερα τα νέα παιδιά άντρες προτιμούν οι Έλληνες πανεπιστήμιο δεν ακούν μεγαλύτερους υπάρχουν επαγγέλματα μη πανεπιστημίου που πληρώνονται 15 λεπτά εργασίας μόνο με άδεια εξαδκησεως 600 ευρώ τα 15 λεπτά την ημέρα σήμερα δεν βρίσκεις νέο άτομο Έλληνα να εκπεδευσεις όλοι πυροσβεστική με μόρια στρατό σεκιουριτι αστυνομία στο επάγγελμα αυτό έχουν μπει βοηθοί πλέον Πακιστανοί όλοι με ένσημα και σε 5 χρόνια βγάζουν άδεια στην Αφρική τα οδηγούν και λευκες γυναίκες

    21. Πολύ σωστό σχόλιο.η κυρία παραδειση διακόπτει συνεχώς τον Στέφανο όταν ανοίγει το στόμα του να πει την αλήθεια.απαραδεκτη.

    22. Καθάρματα πουλημένος σε τιμάει η πολιτική σου ηγεσία άθλιε.. γιατί γαμω την φάρα σας δεν πήρατε μέτρα προστασίας. Γιατί δεν κάνατε περίφραξη της δασικής έκτασης. Γιατί δεν βάλατε ύδρευση να μένουν δροσερά τα δέντρα, γιατί δεν βάλατε δασοφύλακες, γιατί δεν βάζετε κάμερες σε σημεία ζωτικής σημασίας.Αχρηστα υποκείμενα, Νέρωνες καραμαλακες και λοιπά λαμόγια…

    23. Στέφανε ή “πράσινη πρόοδος” τού γουρλομάτη καίει τήν Ελλάδα.Στά δάση δέν μπορεί ή αδερφή τού γκαβού νά χτίσει ανεμογεννήτριες.Λοιπόν κάνουμε κάτι απλό καί εύκολο.ΚΑΙΜΕ ΤΑ ΔΑΣΗ.
      Γιάννης Λάκων

    24. κλεινεις την φωνη μαυτη η παραδειση

    25. Την προηγούμενη μας έκαψε ο Αλέξις , τώρα ο Κούλης .
      Να περάσει το επόμενο σκύβαλο.

      Αυτός ο Λαός είναι πάντα “δημοκρατικός” και αλληλέγγυος …..

      Λέγε με φασίστα να μη τους μοιάζω …

    26. Κριμα που δεν μπορουμε να παρακολουθησουμε τον Στεφανο, με τις συνεχης ασχετες παρεμβασεις της εν λογω δημοσιογραφου

    27. Τώρα για την φωτιά άνθρωποι έμπειροι λένε πρέπει να καθαρίσουν καλά την άκρη του δρόμου της απέναντι πλευράς η εκεί που κάνουν το ανάχωμα να βρεθούν πολύ καλά την απέναντι πλευρά να κοιτάξουν των αέρα να είναι όπως το θέλουν να ανάψουν φωτιά να συνάντηση την άλλη και αυτοί θα προσέχουν την απέναντι πλευρά όλοι μόνο έτσι θα σβήσουν

      1. Αυτά Αυστραλία μεριά.Και με όχι τρελό αέρα όπως σήμερα αλλά το βράδυ που πέφτει η ένταση και με στρατηγική.
        Εκτός εάν φέρουν Αυστραλούς πυροσβέστες να τους δείξουν πως γίνεται.Οχι ότι δεν ξέρουν οι δικοί μας αλλά αυτοί είναι πιο ειδικοί σε αυτά.

    28. Αυτά για τα παιδιά του πανεπιστημίου που φεύγουν το μηχάνημα με της ρόδες τανκ εάν είναι δικό του ο δήμος περνει 300 ευρώ την ώρα εάν εργαζετε σαν οδηγός περνει 100 την ώρα και τα υπόλοιπα στον ιδιοτη διότι έχει και έξοδα το μηχάνημα ,για να γίνεις οδηγός αυτού του μηχανήματος θέλεις 5 χρόνια προϋπηρεσία χειριστή παλιά ήταν 2 και άδεια εξασκησεως με εξετάσεις από το υπουργείο

    29. Στέφανε Χϊο

      Ψάξε τι σχέση έχει η ελληνική πυροσβεστική με τον καναδικό όμιλο που φτιάχνει “εμπρηστικούς μηχανισμους για ελικόπτερα” και γιατι ξυφύτρωναν οι φωτιές σαν μανιτάρια..

      https://www.fireservice.gr/el/-/choregia-30-epinotion-pyrosbesteron-apo-ton-kanadiko-oiko-sei-industries-meso-tes-mentor-e-p-e-sto-pyrosbestiko-soma

      https://www.sei-ind.com/accessories/red-dragon/

    30. Οταν μιλαγε πριν τον Στεφανο ο μπαμπας-Καρατζαφερ…η μανταμιτσα δεν τολμησε ουτε μια φορα να τον διακοψει. Δεστε ολη την εκπομπη και ακουστε το σουργελο με ποσο παθος ΣΥΝΕΧΩΣ διακοπτει τον Στεφανο….και μολις της λεει οτι ο ακατανομαστος μπουλης της γνωστης οικογενειας τα περνει απο μεγαλο-παραγοντες ..μονο που δεν πηγε να τον φαει. Βρε κυρατσα,,,βρε σουργελο …τελικα θα μαθεις τι ετσι δημοσιογραφια….και οχι σπεκουλα συνεχως υπερ του ανθρωπου που τον βριζει ολη η Ελλαδα???

    Comments are closed.