ΠΕΤΥΧΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ Ο ΜΕΜΕΤΗΣ- ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΤΖΑΜΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ – ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ Η ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ !

    Κοινοποίηση:
    ERDOGAN-AGIA-SOFIA

    Το τουρκικό Συμβούλιο της Επικρατείας, το κορυφαίο διοικητικό δικαστήριο της Τουρκίας, ανακοίνωσε σήμερα ότι ακύρωσε το κυβερνητικό διάταγμα του 1934, με το οποίο μετατράπηκε σε μουσείο η Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης, αποφασίζοντας ότι είναι παράνομο και ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για τη μετατροπή του μνημείου σε τζαμί, παρά τις διεθνείς προειδοποιήσεις εναντίον μιας τέτοιας ενέργειας.

    Το Συμβούλιο της Επικρατείας αποδέχθηκε σχετικό αίτημα που είχαν καταθέσει ενώσεις και ακύρωσε την κυβερνητική απόφαση του 1934, μετέδωσε το κρατικό τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

    Πριν ανακοινωθεί η απόφαση ο γαμπρός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και υπουργός Οικονομικών έκανε ένα tweet χρησιμοποιώντας τον στίχο του ποιητή Necip Fazıl Kısakürek: «Υπομονή νέοι μου! Δεν ξέρω αν θα γίνει σήμερα ή αύριο αλλά η Αγιά Σοφιά θα ανοίξει».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    62 Σχόλια

    1. Τι εγινε μπατριωτες;;;να φατε δεν εχετε και τωρα την πολη θελετε να παρετε,κατουρατε ξυδι ολοι τωρα εεε;

    2. Συμφωνημενα είναι όλα μεταξύ τον προδοτον μας και της Τουρκίας. Στην πορεία θα μας τη δώσουνε πίσω για να μη σκούξουμε πολυ με αντάλλαγμα το Αιγαίο!! Αλήτες ε αλήτες!!!!

    3. ΚΛΕΙΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΡΙΟ, ΒΑΛΤΕ VISAs.
      ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΛΟΕΣ ΠΛΟΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ.
      ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΦΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΤΣΟΥΞΙΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ!!! Βέβαια όλοι οι Έλληνες χοντρέμποροι εισαγωγείς από Τουρκία είναι ΝΔ φυντάνια οπότε σιγά μη σκίσει κανένα καλτσόν ο Κούλης και ο “φωτεινός εγκεφαλικά” Νικολάκης.

    4. Αρχισανε τα οργανααααα με τα χριστιανοουγκανα που βγαινουν και απειλουν θεους και δαιμονες τωρα και με υποτηθεμενες τιμωριες,ε ρε γλεντιααα

      1. Σκάσε ρε μαλάκα
        Δρόμο απ’ την Ελλάδα ρε Δεν είσαι Έλληνας εσύ ρε

        1. Γιατι βριζεις ρε σαχλαμαρα; τοσα χρονια ρε γελοιε δεν εχεις σοβαρο κρατος , δεν εχεις σχολεια δεν εχεις νοσοκομεια δεν εχεις δρομους,σε τρωει η ανεργια ,στα λαμογια πληρωνεις κερατιάτικα και δεν μιλας παλιοξευτιλα ,σε πηδανε απ ολες της μπαντες σε εχουν με μισθο 300 ευρω ρε μπαγλαμα και εχεις σκυμενο κεφαλι ,και το παιζεις τωρα θιγμενος; βλακα γαυγισε οσο θες να δειξεις την μαλακια που σε δερνει κανενας δεν σε παιρνει στα σοβαρα καραγκιοζη. Θα πιω και ένα ουζο στην υγεια σου ρε ραγια!

        2. Της μανα σου ρε ταραμα ,δρομο παρε εσυ αναπηρε!!!

    5. Όλο τους καίνε όλο οργή από όλο τον κόσμο…..και τίποτα δε γίνεται…..ο τουρκάλας κάνει ότι θέλει…..εμείς το τζαμί έτοιμο το έχουμε….όπως πάμε θα τους χαρίσουμε και κάνα δυο νησάκια…

    6. Η Παλλάδια Αθηνά σκέφτεται να χτυπήσει με το δόρυ της..ανανένεται δυνατός..ΠΑΛΜΟΣ!

      1. Το μόνο σίγουρο αδερφέ. Ο Παλμός θα ισοπεδώσει και θα τιμωρήσει προς γνώση και συμμόρφωση.

        Η Αγία Σοφιά θα μείνει για πάντα κολώνα της Ορθοδοξίας και της Πίστης.

    7. Να μετατραπούν όλα τα τζαμιά σε εκκλησίες, γιατί τόσο κόμπλεξ Ερντογάν

    8. Δεν πιστεύω να ΤΟΛΜΉΣΟΥΝ τώρα οι δικοί μας να εγκαινιάσουν το τζάμι στον βοτανικό. Θα τους κράξει η οικουμένη μετά την ενέργεια του τουρκου

    9. Προβλεψη σεισμου στο ρηγμα ανατολιας.Θα κοψει τη φορα του Ερντογάν.Επισης ετοιμαστείτε και εδω ανατολικο κορινθιακο.Και ολα θα πανε καλα…!Ολα καποτε τελειωνουν θα τελειωσει ετσι και ο γαμοτουρκος.Ελπιζω και οι δικοι μας εδω δηλαδη ο λαος να βαλει μυαλο βολέματος τέλος.

    10. Καλώς η κακώς η μόνη γλώσσα που μιλιέται σήμερα είναι του χρήματος…. εκατομμύρια αφήνουν κάθε χρόνο οι Έλληνες τουρίστες στην Τουρκία,θα ήταν μια αρχή να μην ξαναπατήσει Έλληνας εκεί όπως και δεκαπλασιασμο στα διόδια για τα αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία που πηγαινοέρχονται σε αυτή την χώρα και γιατί όχι κλείσιμο των συνόρων …. μόνο έτσι θα καταλάβουν!!

      1. Εδώ, τόσες φορές που τά ‘χουμε πει, σαν καταναλωτές δεν ξεστραβωνόμαστε να μην αγοράζουμε τουρκικά, να μη συνεισφέρουμε στην οικονομία τους, να δυσκολέψουμε τις εξαγωγές τους, αλλά αντίθετα το παίζουμε και τουρίστες στα πατρογονικά μας χώματα. Χώρια που σαν πολιτεία τους ανοίξαμε ορθάνοιχτα τις πύλες της Θράκης, εκτός απ’ τα νησιά.
        Είναι τόσο απογοητευτικά τα πράγματα, κι εμείς δεν αρχίζουμε ούτε απ’ το πιό μικρό που μπορούμε να κάνουμε εμείς οι ίδιοι ως μονάδες.

        1. Αντιστασικε του πληκτρολόγιου ποτε θα
          τη βρούμε οι δυο μας?
          Από την ίδια ασθένεια πάσχουμε.

    11. Na klisoume ta sinora, ti presvia tous ke ta proxenia. Ke na diakopsoume oles tis diplomatikes shesis me tin tourkia amesos,

    12. Ένας που ξέρει από πολιτική καταλαβαίνει ότι ο Ερντογκαν πάει να εκβιάσει ΗΠΑ ΕΕ και φυσικά την Ελλάδα Η μόνη λύση παντού βέτο για τη Τουρκία Κανένας Έλληνας να μην πηγαίνει εκεί
      Διακοπή των συνομιλιών με Τουρκία

    13. Από όλο τον κόσμο βλέπω μια έστω αντίδραση, από τους δικούς μας τι; γιατί δεν κάνουμε το σπίτι του Κεμάλ μια ωραία ντίσκο; λέω εγώ. Αλλά ποιος έχασε τα κακαλα να τα βρει ο κουλης.

    14. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΟΥΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ? ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ? ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ, ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΗ Ο ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΛΟΝΗ , Ο ΛΑΚΗΣ, Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ , ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΕΔΩ ΤΟ 50 ΤΟΙς ΕΚΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟ και δεν κουνιεται φυλο . ΜΠΡΑΒΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      1. Η’ για παρέμβαση του Παπά εν μέσω Πανθρησκειας και παγκόσμιας κυβέρνησης ενός και μόνο ηγέτη….

    15. O Mεμετης δεν ειναι Τσιμπλας ουτε Κουλης Χρυσος.Και εχει και στρατο, και κaνει οτι γουσταρει.Εδω τι εχουμε????Στρατηγους και Κομαντα του utube???Mαγκας πρωτος και ας τον σιχαινομαι.Να βγει ενας στρατιωτικος να στειλει εκτελεστικο αποσπασμα Κουληδες Τσιμπλες και μετα βλεπουμε!

    16. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣ

    17. “Η Τουρκία έχει τα κόλυβα στο ζωνάρι της”

    18. ΜΠΡΑΒΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ , ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ , ΟΤΙ ΠΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝ .

    19. και η αγΕΛΛΑΔΑ βοσκει μεσα τους σταυλους του Αυγεα

    20. Άμεση απέλαση Τούρκου πρέσβη απο την Ελλάδα. Να μην ανοίξει το τέμενος στο Βοτανικό. Εκτός εάν είσαστε τόσο μαλάκες.

      1. Μη σε δω να σου ζητηθεί να πληρώσεις και τέλος για τη συντήρηση του στάβλου…

        1. Εσύ μήπως θα είσαι ένας απ’ αυτούς που
          θα πληρώσει πρώτος?Όπου ακούς πολλά
          κεράσια κράτα και μικρό καλάθι.

    21. Ανοίγει ο δρόμος με νόμο….. Να μετατραπούν τα τζαμια στην Ελλάς….. Σε δημόσια ουρητηρια….. Δικά μας είναι…. Ότι θέλουμε τα κάνουμε…

    22. Ο μεγαλύτερος εχθρός είναι αυτός που είναι μέσα.
      Στο εσωτερικό της χώρας είναι το πρόβλημα.

    23. Αναμένονται κινητοποιήσεις έξω απο τις Τουρκικές πρεσβείες σε παγκόσμιο επίπεδο..

    24. Θα του κλασουν μία μάντρα @ρχιδια. Κοροιδα που νομίζετε ότι η Ρωσία και η Αμερική θα κάτσει να ασχοληθεί με αυτά τα θέματα. Πότε δεν μας βοήθησαν και ούτε τώρα θα το κάνουν εκτός και αν έχουν κάποιο όφελος από όλο αυτό. Τα υπόλοιπα είναι μπούρδες.

    25. Εμάς τι μας ενδιαφέρει; Κατοικεί ο Θεός σε κτίσματα από τούβλα;

      1. Εφόσον κατοικεί μέσα σου η ερώτηση θεωρείται χαζή.

      2. Ρε μην είσαι τελείως βλάσφημος
        Η Αγ Σοφία δεν είναι απλώς κτίσμα δεν είναι απλά ένα ιερό μνημείο των ορθοδόξων
        Αλλά ένας ναός που αφιερώθηκε στον Θεό και την Παναγία κάποτε λειτουργούσαν και ακούγονταν ψαλμωδίες ιερές. Α αυτόν τον ιερό Ναό σφάχτηκαν ιερείς και το ισλάμ πρόσβαλε και βεβήλωσε το εσωτερικό του Ναού χωρίς όμως να καταφέρει να καταστρέψει τα ιερά μέσα
        Μην είσαι ποιον τόσο μούλος
        Το ξέρω ότι δεν είσαι Χριστιανός ορθόδοξος αλλά αυτό δεν σε κάνει ανώτερο η κατώτερο η ότι μπορείς να προσβάλεις τα ιερά και τα όσια της Ορθοδοξίας μέσα στην ίδια την Ελλάδα!!
        Η Αγ. Σοφία είναι Ιερός Ναός της Ορθοδοξίας και κάποτε ακουγόταν το Υπερμάχω μέσα στο εσωτερικό της και ανάβαμε τα κεριά και οι πιστοί προσήλθοντο μέσα να ακούσουνε τις ιερές ψαλμωδίες και τους ύμνους προς την Ορθοδοξία.

        1. ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΑΛΜΩΔΙΕΣ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΛΕΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ ΜΟΥΛΟ? ΡΕ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΟΤΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ. Ο,ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΛΕΓΑΤΕ ” Ε ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ”. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΟΥ ΛΕΤΕ ”ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ, ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ”. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ Κ ΑΥΤΟ.

          1. Οι ήρωες του 21 σκοτώσανε για να ναι εγώ ακόμα Έλληνα εκεί ορθόδοξος και εσένα σε πειράζει το μούλος ρε!
            Όχι ρε Θέλημα Θεού δεν είναι η Αγ. Σοφία να γίνει τζαμί ρε Άθεε! Όπως στρώνει ο καθένας κοιμάται και δεν ξέρεις πως δρούμε οι ορθόδοξοι στην καθημερινότητά άμα δούμε κάποιον Έλληνα πρώτα απ’ όλα ο Έλληνας πάντα ειδικά τώρα, να ναι άστεγος ή ανάπηρος και να ζητάει ελεημοσύνη ή να πεινάει. Δεν ξέρεις και δεν θα μάθεις ποτέ
            Μόνο να κρίνεις ξέρεις γιατί είσαι ΕΒΡΑΙΟΣ ΙΟΥΔΑΣ πως το λένε υποκριτής και μαύρος στη ψυχή!
            Έχει ο Θεό εννοείται αυτό λέμε κάθε μέρα όταν πεινάμε και ο Θεός πάντα σε βοηθάει. Εμένα τουλάχιστον με χει σώσει από βέβαιο θάνατο 2 φορές. Έχει προσφέρει πολλά σε όσους πίστεψαν και είχαν πραγματική ανάγκη. Εσείς τι ζόρι τραβάτε τώρα με τους ορθοδόξους ρε τελειομανείς. Αν δεν ήταν οι ορθόδοξοι θα δουν τουρκαρας ρε άτιμε ΙΟΥΔΑ
            Λοιπόν για Σοβαρευτείτε , εδώ δεν είναι ούτε Αλβανία ούτε Τουρκία ούτε ισλάμ και η Αγ Σοφία δεν είναι απλό κτίσμα
            Ο Θεός θα μας τιμωρήσει γιατί παρατραβάμε πολύ το σκοινί. Ό,τι κανεις εδώ το παίρνεις και στην άλλη ζωή και όλοι θα λογοδοτήσουμε για τις πράξεις μας αλλά εσύ και κάποιοι σαν εσένα δεν θα χουν άλλοθι όπως το πατε

    26. Μπρε Ταϊπ, πρόσεχε μπρε καμάριμ το … σκαλάκι . Ο Χριστός κι η Παναγιά μαζί σου μπρε.

    27. ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΣΕ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΨΟΦΗΣΕ ΑΠΟ ΣΥΦΙΛΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ. ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ. ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ?

    28. Το ματσάκι είναι ”πιασμάν”…Και πίσω έχει η αχλάδα την ουρά…

      Μέχρι την ολοκλήρωση του ”έργου”,ο λαός των γραικυλοπιθήκων παρακολουθεί με άκρατο ενδιαφέρον…Ξύνοντας τ’αρχίδια του και ρουφώντας φρεντοτσίνια…

    29. Αυτος ρε παιδιά στ αρχίδια του λουλούδια
      Δεν καταλαβαίνει τπτ
      Και ίσως εδώ να είναι η λύση οσο πάς με τα νερά των άλλων κάνεις οτι θέλουν αυτοί

      1. Οχι φιλε δεν εχεις καταλαβει οτι ο Ερντογαν ειναι μια μαριονετα που αν δεν ηθελαν δεν θα υπηρχε μια μερα.

    30. Κάντε το σπίτι του Κεμάλ οίκο ανοχής.Έτσι κι αλλιώς πτανα ήταν η μάνα του

      1. από καθαρό σεβασμό στην παράδοση 😁😁😁, πρέπει να το επαναφέρουμε στην προτεραία δόξα, μπουρδ@λλο λοιπόν…

    31. τριχες κατσαρες…. ο μεμετης ειναι πανεξυπνος, θυμηθειτε αυτο που σας λεω…….θα πει δωστε μου αυτα που θελω να παραμεινει μνημειο, και ξερετε τι θελει……τα νησια και το Αιγαιο ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ Μ@ΛΑΚΕΣ

    32. Ελληνας ειμαι, και μακαρι οι δικοι μας να ειχαν τον τσαμπουκα των Τούρκω, κανεις δεν τους φόβισε και κανεναν δεν υπολογιζουν, ετσι επρεπε να ειμαστε εμεις και να δίνουμε το παραδειγμα οχι οι Τούρκοι, ευγε Ερντογάν

      1. θα γινοταν αυτο που λες ΑΝ παραμεναμε αντρες και οχι το 70% των Ελληνων κουδουνιστρες

      2. Αν λες “ευγε Ερντογάν”, τότε μάλλον δεν είσαι και πολύ έλληνας.

        1. Εύγε Ερντογαν λεει το παληκαρι γιατί έχει τα αρχιδια και κάνει ότι κάνει!
          Δεν είπε ότι θέλει να γίνει τουρκαλας ή κάτι άλλο…
          Σαφεστατα και εύγε του γιατι τους πάει όλους κλαρίνο…
          Ας είχαμε πολιτικούς με κακαλα και πάνω απ όλα Έλληνες να λέγαμε σε αυτούς πρώτα μπράβο που τον σταμάτησαν….

          1. Δηλ. μου λες ότι έχεις αρχίδια όταν κάνεις ότι θέλεις χωρίς να σέβεσαι τίποτα, όπως ο Ερντογάν? Το Ευρωκοινοβούλιο στη πλειοψηφία του είναι εντελώς αντίθετο με τις μαγκιές του και εσύ θέλεις έναν πολιτικό στην Ελλάδα που να του μοιάζει? Τότε, ας κάνουμε και το μνημείο του Κεμάλ μπουρδέλο, έτσι γιατί είμαστε τσαμπουκάδες σαν τον βρωμότουρκο ηγέτη. Θέλουμε πολιτικούς με κότσια, όχι όμως για να καταστρέφουν τα πάντα. Και ναι, θίχτηκα με το “εύγε” που ήταν περιττό…

    33. να κλεισει σημερα το βραδυ το προξενειο τουρκιας στην κομοτηνη

    34. Τώρα να δούμε τι θα κάνει Πούτιν Τραμπ.
      Θα τον γσμησουνε τον Ερντι.

        1. Οψόμεθα!Θα του κάνουν κάτι που δε θα φαινεται ότι το έκαναν αυτοί.Παντως δε
          θα τον αφήσουν έτσι.Λογικο δεν είναι ?

      1. Ίσως ναι, ίσως όχι. Δυστυχώς όμως επειδή είναι μέγας πούστης, και με την αρχική περσική έννοια της λέξης, λέω θα του αρέσει.

    Comments are closed.