ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ «ΤΣΕΣΜΕ» ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΥΠΙΔΑΣ – ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΘΑΨΕΙ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ – ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ – Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ 1987!(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΤΣΕΣΜΕ

    Μέχρι τις 21 Μαρτίου θα πραγματοποιεί τελικά έρευνες το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «Τσεσμέ», εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στο κεντρικό Αιγαίο σε αντίθεση με τις αρχικές πληροφορίες που έφεραν το τουρκικό σκάφος να κάνει έρευνες μέχρι τις 2 Μαρτίου.

    Η τουρκική “έρευνα” πρόκειται να ξεκινήσει στις 18 Φεβρουαρίου.

    Ενώ κάποιοι ανέμεναν την έναρξη του 62ου  γύρου των διερευνητικών επαφών, η Τουρκία επέλεξε να βγάλει στο Αιγαίο το ερευνητικό σκάφος «Τσεσμέ» για έρευνες, κάτι που το Μάρτιο του 1987 είχε αποτελέσει αιτία οι δύο να έρθουν σε ένοπλη σύρραξη.

    Αυτά βέβαια τότε. Τώρα είναι αμφίβολο πως και εάν θα απαντήσει η Ελλάδα.

    Η Τουρκία προβαίνει στην κίνησή της, εν μέσω διερευνητικών συνομιλιών, δεσμεύοντας περιοχή στα δυτικά της Λήμνου και στα βορειοανατολικά της Χίου και της Αλοννήσου.

    Η τουρκική Navtex  έχει διάρκεια από τις 18 Φεβρουαρίου έως και τις 21 Μαρτίου.

    Συγκεκριμένα, οι συντεταγμένες των ερευνών είναι οι εξής:

    40 00.94 N – 024 52.91 E

    39 40.83 N – 024 34.95 E

    39 13.90 N – 024 39.91 E

    38 53.91 N – 024 51.90 E

    38 59.99 N – 025 09.98 E

    39 19.94 N – 024 58.02 E

    Επίσης:

    39 24.69 N – 024 51.38 E

    39 30.20 N – 024 49.59 E

    39 35.25 N – 024 51.26 E

    39 37.71 N – 024 53.38 E

    39 46.54 N – 024 54.53 E

    Υποτίθεται ότι εντός του πρώτου 5ημέρου του Μαρτίου θα έχουμε τη δεύτερη συνάντηση «διερευνητικών» στην Αθήνα και η Άγκυρα προχωρά σε αυτή την πρόκληση που έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά απαξιωτικών συμπεριφορών προς την Ελλάδα. Περιττό να προστεθεί πως οι διερευνητικές απλώς έλαβαν τέλος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Ποιος θα τους κάνει την πίπα της ειρήνης;

    2. Αν τολμήσουμε να αμφισβητήσουμε ενόπλως τους Τούρκους, τα σύνορά μας θα φτάσουν στη Λάρισα στην ενδοχώρα και στη Νάξο στα νησιά. Γι’ υατό, τουμπεκί ψιολοκομέ. Μεγάλη εφεύρεση αδέρφια…

    3. Τα έχουν ιδη ξεπουλησει και το Αιγαίο κ την Θράκη αλλιώς αυτός δεν μπαίνει μέχρι μέσα εκεί χωρίς να έχει πάρει το 👌 οκ!
      Πλακακια τα μασωνακια!
      Ο Ερντογαν πρεπει να ήταν πρώην μασονος στην ίδια στοά με τους δικούς μας (μεγάλη στοά της Ανατολης) και αφου πηρε την εξουσία για τα καλά την έκανε και το έπαιξε θρησκευτικος σουλτανος.

      1. Πρέπει να τους σιχαθηκε και να εφυγε από την στοα όταν είδε τα εγκλήματα που έκαναν οι μασονοι στους μουσουλμανους της Ανατολής και πήρε το μέρος των θρησκευτικων μουσουλμανων μη αντεχοντας να βλέπει τα εγκλήματα ή να πέρασε στην αντιπαλη μεγάλη στοά της Αγγλίας την Αγγλοσαξωνικη.

        1. Σενάρια αποπροσανατολισμού . Ιστοριούλες. Μυθιστορήματα. Κανένας δεν τολμάει να κάνει αυτές τις συμφωνίες γιατί ξέρει τι τον περιμένει.

    4. ο Αη Στράτης κείται μακράν. Άσε να εκχιονιστεί η πλατεία Συντάγματος και βλέπουμε

    5. Ριχνετε δακρυγονα σε ελληνες που διαμαρτυρονται για τον κοροδοιο και δεν λετε τιποτα για τον ερντογαν που σας ξεφτιλιζει τσιπρο-μητσοτακηδες-μπαρουφακηδες. Τρεμετε και μια ανακοινωση να βγαλετε και πατε να διαπραγματευρειτε με τον ερντογαν που δηλωνε οτι τα συνορα της καρδιας του ειναι στη θεσσαλονικη! Αυτοι ειστε αλλα ξυπναει σιγα σιγα ο λαος και καταλαβαινει τι ειστε κατα βαθος. Η πλακα ειναι οτι η προπαγανδα σας εμφανιζει τον ερντογαν να αλλαζει γραμμη αλλα σας βγαζει το τσεσμε και σας ξεφτιλιζει διπλα!

    6. Ο καθένας δηλώνει αυτό που τον βολεύει.Τίποτα δεν έχει συμφωνηθεί και με ένα παράφρονα Ερτογάν είναι όλα πιθανά. Το θέμα είναι εμείς τι κάναμε να είμαστε έτοιμοι.Γιατί εάν ήμασταν έτοιμοι δεν θα τολμούσε να κάνει τίποτα ο Τούρκος.Φωνάζαμε γρήγορα τα Rafale έστω και μεταχειρισμένα, έστω και δανεικά. Φωνάζαμε τις φρεγάτες έστω και ενοικιασμένες, οτιδήποτε βοήθεια από το Ισραήλ για τα drones και ένα σωρό άλλα.Κάποιοι ειρωνεύοντο, κάποιοι το έρριχναν στο “ραχάτι” – δεν θα γίνει τίποτα μωρέ.Αν δεν θέλεις πόλεμο πρέπει να προετοιμάζεσαι για πόλεμο, ειδικά όταν έχεις απέναντι σου ένα ψυχοπαθή όπως είναι ο Ερτογάν.Εάν γίνει το μπαμ να δούμε που θα κρυφτούν οι δύο τουλάχιστον τελευταίες κυβερνήσεις – ειδικά η προηγούμενη κυβέρνηση που μας άφησε ξεβράκωτους εντελώς και όλοι αυτοί οι σχολιαστές -εμπειρογνώμονες πολέμου που ισχυρίζονται ότι δεν θα γίνει τίποτα.

    7. Μπορεί να ήταν ότι ήταν αλλά ο Ανδρέας είχε πολλά κιλά μπαλάκια ….

    8. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΙΩΜΕΝΟΥΣ,Η ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΣΑ ΜΑΝΑ ΛΕΕΙ, ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ? ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ? Η ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΤΡΙΩΜΕΝΩΝ?

    9. Τσεσμέ που μάλλον σημαίνει πηγή νερού η τοποθεσία όπου πηγαίνουν τα ζώα και πίνουν νερό

    10. αυτά να τα βλέπει ο μητσοτάκης… να καταλάβει τι πάει να πεί ΈΛΛΗΝΑΣ προθυπουργός, και Όχι προσκηνιμένος!!!

    11. Απλά ανακοινώσεις βυθίστε το τσετσμε και οι μογγόλος κάνουν μεντες.
      Σιγά μη κάτσουν να υπερασπίζονται έναν παράφρονα.

    12. Τώρα ξεκινάει το παιγνίδι της Τουρκίας ήταν αναμενόμενο Αυτό γίνεται γιατί δεν αυξήθηκαν στα 12 ναυτικά μίλια οι θαλάσσιες περιοχές της Ελλάδας Και κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί έστω και τυπικά από την απάτη του ΟΗΕ γιατί η Τουρκία τονίζει ότι δεν ανήκει στην Ελλάδα η θαλάσσια περιοχή Ότι αποφασίσει η Μερκελ τώρα και δώσει εντολές στον υποτακτικό της Καλά ξεμπερδεματα με την Τουρκία

    13. σανό για τα πρόβατα από τα τσοντοκάναλα!!! τα πάντα είναι συμφωνημένα!!!!

    14. Η καιριδη η παιδοφιλη τι θα πει τώρα;
      Κουλα, σε στραπονιαζει η μαρεβα;
      Φλωρε αν δεν δώσεις διαταγή για βυθίσεις, πήγαινε να δουλέψεις σε κωλομπαρο με τραβελια

    15. Καιρος να δειξουμε τα δοντια μας στον κοινο εχθρο. Ξυπνηστε μπεεεεδες ερχεται η ωρα!!!

    16. οσο οι προδοτες ολοι κυβερνουν τοσο περισσοτερο καταστρεφομαστε θα γινουμε τσιρακι της τουρκιας αν δεν αλλαξει κατι δραματικο

    17. Να αναλαβουν οι στρατιωτικοι την διακυβερνηση της χωρας. Ο φιτνεςς μποι Κουλης δειχνει ανικανος να κουμανταρει την χωρα σε κρισιμες στιγμες. Αν παραιτηθει ομως τωρα τι θα κανουμε εμεις οι Ελληνες??

    18. όσοι πιστεύουν στην πανδημία και τον κοροϊδοϊό ας πάνε να προστατέψουν τις περιουσίες των πολιτικών αφού κάνουν το εμβόλιο πρώτα για να είναι ασφαλείς

    Comments are closed.