ΚΛΕΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΠΙΤΙ! ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ CLICK AWAY, ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ, ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ- ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ – ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΙΣ 11 ΓΕΝΑΡΗ

    Κοινοποίηση:
    petsas-

    Ο Στέλιος Πέτσας έκανε σήμερα έκτακτες ανακοινώσεις για τα μέτρα που θα ισχύσουν από αύριο το πρωί ως και τις 11 Ιανουαρίου, οπότε αναμένεται να ανοίξουν και τα σχολεία.

    Η δήλωση του κ. Πέτσα:

    “Χάρη στην υπευθυνότητα όλων μας, η επιδημιολογική κατάσταση στην Ελλάδα έχει βελτιωθεί και σήμερα είναι εμφανώς καλύτερη από πολλές άλλες χώρες της Ευρώπης.

    Ωστόσο, τα νέα κρούσματα παραμένουν ακόμα σε υψηλά επίπεδα και η πίεση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας συνεχίζεται. Τα νοσοκομεία μας εξακολουθούν να νοσηλεύουν μεγάλο αριθμό ασθενών. Δυστυχώς, περίπου 2.500 συνάνθρωποί μας πέρασαν τα Χριστούγεννα σε κλίνες Covid, ενώ περισσότεροι από 400 εξακολουθούν να βρίσκονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

    Τα δεδομένα αυτά επιβάλλουν να παραμείνουμε σε επαγρύπνηση, κάνοντας ό,τι μπορούμε για να περιορίσουμε ακόμη περισσότερο τη διασπορά του κορονοϊού στην Πατρίδα μας.

    Ιδίως τώρα, που η ελπίδα του εμβολίου δεν είναι ευχή ή προσδοκία. Αλλά πραγματικότητα, σε εξέλιξη.

    Για αυτό «παίζουμε άμυνα» με όσα μέτρα απαιτούνται για την ανάσχεση της πανδημίας. Και περνάμε στην αντεπίθεση, με την επιχείρηση «Ελευθερία» για τον εμβολιασμό.

    Σε ό,τι αφορά την άμυνα, ξέρουμε όλοι τη σημασία της για την προστασία της ζωής μας και της ζωής αυτών που αγαπάμε. Ξέρουμε επίσης πόσο δύσκολα και αργά επέρχεται η βελτίωση, σε αντίθεση με την επιδείνωση που συντελείται γρήγορα όταν χαλαρώνουμε. Και είναι ανάγκη ό,τι χτίσαμε όλοι μαζί, με κόπο και θυσίες, σε διάστημα πολλών μηνών, να μην γκρεμιστεί από την χαλάρωση λίγων ημερών.

    Επιβάλλεται, συνεπώς, να κάνουμε ό,τι παραπάνω μπορούμε για να βελτιώσουμε την επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα. Ώστε να ξαναγυρίσουμε, σταδιακά, σε μια μορφή κανονικότητας. Και, πρώτα από όλα, να μπορέσουν τα παιδιά μας να επιστρέψουν στα σχολεία.

    Για τον σκοπό αυτό, εντείνουμε τις προσπάθειές μας την κρίσιμη πρώτη εβδομάδα του 2021.

    Από αύριο, Κυριακή 3 Ιανουαρίου και 6:00 το πρωί, μέχρι τις 6:00 το πρωί της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου, μένουμε και πάλι σπίτι, καθώς αναστέλλεται η λειτουργία όλων των δραστηριοτήτων και υπηρεσιών που είχαν σταδιακά επιτραπεί πριν από τα Χριστούγεννα. Συγκεκριμένα, σταματά η «παράδοση εκτός» (click away) στα εμπορικά καταστήματα, η λειτουργία βιβλιοπωλείων, κομμωτηρίων, υπηρεσιών περιποίησης νυχιών, ΚΤΕΟ και οι δραστηριότητες κυνηγιού και ψαρέματος.

    Επανέρχεται η απαγόρευση μετακινήσεων στο αυστηρότερο ωράριο, από τις 21:00 το βράδυ μέχρι και 5:00 το πρωί, με μόνη εξαίρεση τους εργαζόμενους και όσους έχουν ανάγκη ιατρικής βοήθειας.

    Οι εκκλησίες μας θα παραμείνουν κλειστές για τους πιστούς και δεν θα γίνει την ημέρα των Θεοφανείων Αγιασμός των υδάτων σε εξωτερικούς χώρους.

    Από αύριο, λοιπόν, και για μια εβδομάδα, κάνουμε ακόμη μία προσπάθεια. Αξίζει να το κάνουμε, προληπτικά, καθώς όλοι μας μπορεί να χαλαρώσαμε τις γιορτινές ημέρες. Μένουμε, λοιπόν, ξανά σπίτι.

    Για να δώσουμε μια μεγάλη ανάσα στους ήρωες της πρώτης γραμμής που δίνουν τη μάχη με τον κορονοϊό.

    Για να προστατεύσουμε τη ζωή μας, τη ζωή του διπλανού μας και των δικών μας ανθρώπων, όλων μας.

    Στόχος είναι να φτάσουμε, με ασφάλεια, στις 11 Ιανουαρίου, στη βέλτιστη δυνατή επιδημιολογική κατάσταση.

    Και έτσι, από 11 Ιανουαρίου, να ξαναχτυπήσει το κουδούνι σε όλα τα σχολεία της χώρας.

    Να αποκατασταθεί η δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία. Τα παιδιά να απαλλαγούν από την ψυχολογική φόρτιση όλης αυτής της περιόδου. Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές μας να συναντηθούν ξανά με το λειτούργημά τους.

    Και οι μαθητές όλων των βαθμίδων να επιστρέψουν με ασφάλεια στα θρανία τους. Στον φυσικό τους χώρο. Στο δεύτερο σπίτι τους. Μαζί με τους εκπαιδευτικούς και τους συμμαθητές τους.

    Μένουμε τις λίγες αυτές ημέρες σπίτι και στις 11 Ιανουαρίου επιστρέφουμε στην σημερινή κατάσταση και με τα σχολεία μας ανοιχτά. Η περαιτέρω, σταδιακή επανεκκίνηση της οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας θα γίνεται με γνώμονα την εξέλιξη των επιδημιολογικών δεδομένων. Και πάντοτε, βέβαια, με τήρηση των μέτρων προστασίας που απαιτούν οι περιστάσεις.

    Είναι στο χέρι μας να πετύχουμε. Και θα το κάνουμε με ενότητα, υπευθυνότητα και πειθαρχία. Όλοι μαζί!

    Καλή Χρονιά”!.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    130 Σχόλια

    1. Καλα μας κανουν αφου δεν αντιδρουμε και ολα τα δεχομαστε βλεποντας απο τον καναπε μας τις πονηροηλιθιες φατσες τους να μας κουνουν το δακτυλο και εμεις σαν μα…… να μην κανουμε κατι και να ανεχομαστε να ζουμε μεσα στην δυστυχια και αυτοι να καλοπερνανε εις βαρος μας

    2. Κλειστειτε στο σπιτι εκτος εαν πρεπει να πληρωσετε ΕφοριαΕνφια Δεη πηγαινετε να στριμοχτειτε στις τραπεζες Εκει δεν εχει κορονοιο Που θα βρουμε τα λεφτα αφου συνταξεις δεν μας δινετε διοτι στο Γενικο Λογιστηριο του Κρατους μου λενε οτι μετα απο δυο χρονια που περιμενω δεν εχουν μπει ακομα στο συστημα Ο Βρουτσης στην τηλεοραση λεει ψεμματαΝα αναθεμα που γεννηθηκα Ελληνιδα και οχι Πακιστανη

    3. Εσύ έχεις όρεξη. Πρέπει όμως πρώτα να το γυμνασεις περισσότερο για να μπορεί να ανταποκρίνεται σε πολυπολιτισμικες καταστάσεις. Όταν δέχεται πολλές βολές σε ώρες αιχμής.

    4. Πρέπει όμως για να είμαι δίκαιη να σε συγχαρώ. Γιατί θέλει μεγάλο ψυχικό σθένος να μπορείς να διαβάζεις και να ελέγχεις όλ αυτά. Είναι σα να παίρνεις πάνω σου όλα αυτά που έχει ως απωθημένο ο καθένας
      Ίσως κάνω λάθος. Ο καθένας το αντιμετωπιζει με διαφορετικό Εύχομαι εσένα να μη σ’ επηρεάζει.
      Πιστεύω ότι είναι μια δυσκολη και ψυχοφθόρα εργασία που για πολλούς μπορεί να φαίνεται εύκολη και απλή.

    5. Πως το βλέπετε ; Θα οργανώσει κανεις καμία πορεία Όσο είμαστε σε άδειες ; Τώρα είναι η ευκαιρία . Μετά όλοι υποχρεώσεις πάλι . Αν είχε οργανωθεί τώρα μια πορεία θα είχε 1000 άτομα, αν γινόταν μετά τις άδειες θα είχε 100 μετά βίας. Μεγάλες διαμαρτυρίες σε κάθε πόλη θα μας επέτρεπαν να περάσουμε τουλάχιστον αξιοπρεπείς γιορτές όπως σε Γαλλία , Αγγλία , Γερμανία

    6. Εμένα μου έκανε εντύπωση κάτι Θεσσαλονικείς που απαντούσαν σε μια ρεπόρτερ της ΕΡΤ μες την καλή χαρά για τον κορόνα το 2021!!!!
      Έλεγαν λοιπόν με γέλια και χαρά ότι ούτε Απόκριες ούτε παρέλαση ούτε Πάσχα σε χωριά θα γίνουν το νέο έτος και το διασκέδαζαν!!!
      Αναρωτιέμαι οι σκεπτικιστές για τον κορόνα ,οι αρνητές ή οι κάθε λογής βριζοντες που είναι????
      Μόνο στα site εκτονωνουν την πάσης φύσεως αγανάκτηση τους????
      Αυτό με το γκάλοπ της ΕΡΤ στους δρόμους της Θεσ/νίκης μου μοιάζει σαν αυτούς που χαίρονται όταν βγαίνει μια νέα κυβέρνηση και το λιγότερο σε κάνα δίμηνο αρχίζουν το βρισιμο!!!!
      Μαζοχιτσες μου!!!!

    7. ΈΧΕΙ ΝΑ ΠΈΣΕΙ ΨΩΛΙ@…
      ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ ΌΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΈΧΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΊ.
      Γ@ΜΗΣΙ ΚΑΙ ΠΡΌΣΤΙΜΟ ΠΟΥ ΛΈΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΊΑ ΟΛΥΜΠΊΑ.

    8. Πως θελεται να διωξεται αυτούς τους δολοφόνους οταν μεχρι και σημερα οι παραγγελίες για καφεδες στα ντελιβερι εχουν ανεβει 30%.Καλοπεραση και εξω βρεχει.Ειμαστε για λυπηση και για τίποτε αλλο.

      1. Υπαρχουν ομως και αυτοι που ενω σε κανονικες συνθηκες θα ειχαν παραγγειλει διαφορα και τωρα δεν το κανουν ΕΠΙΤΗΔΕΣ .Υπαρχει και κοσμος που θα παραγγειλει μονο οταν χρειαστει κατι και δεν κανει τις αγορες που θα εκανε.Ειδικα απο το ιντερνετ. Τα νουμερα αυτα πως βγαινουν ομως; Εδω οι δημοσκοπησεις βγαζουν κατι ποσοστα υπερ του Μητσοτακη και του εμβολιου που κανεις δεν τα πιστευει. Ειδικα παραγγελια για καφε ειναι οτι πιο αχρηστο και ασκοπο.Ολοι ξερουμε να φτιαξουμε καφε μονοι μας

    9. Αυτά περί ρυθμίσεων απορρήτου είναι λίγο μαλακία αφού η εφαρμογή θέλει άδειες .

    10. Στις 11 ιανουαριου θα πουν οτι εχουμε αυξηση κρουσματων απο τα ρεβεγιον και δεν θα ανοιξει τιποτα! Θελουν να μας γονατισουν για να μας τρελανουν στα εμβολια! Πιστευω οτι ριχνουν τρελο γελιο μεταξυ τους που τους υπακουμε σε ολα, μας κοιτουν και λενε “κοιταξτε τους μαλ@κες…”

    11. Αυτός ο βλάχος… Το φερεφωνο του κερατά…. Θα το φάει το κεφάλι του…. Όπως όλοι τους… Έχουν τελειώσει.

    12. πρεπει πλεον σιγουρα να ειμαστε πολυ μαλακας λαος.αποτην στιγμη που δεν ξεσηκωνωμαστε να τους πηδηξουμε τους αληταραδες τι να πω ?δενεχω λογια τοσο καθυστεριμενη ειμαστε και αφηνουμε τους αλητες ατιμοριτους?

      1. α μην το λες αγωνιζόμαστε κι τους μαμαμε απο το πληκτρολόγιο

      2. μπροστά γράφει Ελληνική Δημοκρατία…ΧΑΧΑΧΑΧΑ….ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    13. οι τύποι ειναι αχρηστοι και επικύνδινοι. δε ξέρουν τι τους γίνεται. 10 μήνες και ακόμα αλαλλούμ. και ακόμα υπαρχουν μαλάκες που τουσ σφίγγουν το χέρι όπου τους δουν έξω. καταλαβαίνεται και να βγεί το εμβόλιο τι έχει να γίνει. ανοργάνωτο κράτος. Σε κάθε τομέα.
      είναι δυνατόν κάθε μέρα να σου λένε άλλα? απίστευτοι καραγκιόζηδες. Δεξιοί τάχα μου τάχα μου και αυτό τελικά καταλήξαν να καταστρέψουν την οικονομία σε 10 μήνες όσο έκανε το πασοκ που έ΄φερε τα μνημόνια πριν 10 χρόνια.

    14. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ , ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΜΕΣΑ , ΕΧΕΙ
      ΞΕΚΙΝΗΣΗ Ο ΧΕΙΜΑΡΟΣ , ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΠΑΛΙΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ – ΓΕΛΑΔΟΜΟΥΣΧΑΡΑ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΡΑΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ , ΦΛΩΡΟΙ Ε ΦΛΩΡΟΙ !!

    15. ρε αντιχριστοι την ορθοδοξια θελετε να εξαφανισετε …στο ταβανι να χτυπιεστε δεν θα πετυχετε .κ το εμβολιο ΠΟΤΕ οτι κ α κανετε δεν θα το κανουμε ..μονο οπως το κανατε εσεις με νερακι ναι..ειστε η πιο ΣΙΧΑΜΕΡΗ-ΜΙΣΗΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ κ ας τεινω προς νδ..κουλη μου φερνεις ΑΝΑΓΟΥΛΑ ποτε δεν σε συμπαθησα λες κ τοξερα τι σατανας εισαι..δεν επεσα εξω ..ρε ΛΑΜΟΓΙΑ στη ΓΙΟΥΧΑΝ που απο εκει ξεκινησε το χτικιο χιλιαδες στους δρομους διασκεδαζαν κ στη β.κορεα ..μονο εμεις ειμαστε επιφυλακη γιατι το θελει ο ΕΒΡΑΙΟΚΟΥΛΗΣ της ΝΤΠ Κ Η ΚΩΛΟΓΡΙΑ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ Η ΤΡΕΜΟΥΛΙΑΡΑ ΚΑΠΟΤΕ ,,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΜΕΙ ΤΩΡΑ..ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΤΩΡΑ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΞΕΡΗ..ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΑΛΗΘΩΡΕ

    16. Κουληηηηη…..θα πάρεις χοντρά τον πούλο γιατί είσαι μεγάλη κουφάλα. Μια ηλίθια κουφάλα που περνιέται για έξυπνη.
      Το ηλιθιοτερο είδος κουφαλας.

    17. Εγω λεω πως ήρθε η ωρα για Συνταγμα γιατί δεν παιζει να ανοιξει τιποτα ! Κοροϊδεύουν τα σκουπίδια @ Ποιος είναι έτοιμος για Συνταγμα ? Πολύ μπλα μπλα που δεν ωφελεί καθόλου ,,,κουρασε πλέον

      1. Ας ανοίξει επιτέλους κάποιος μια σχετική ομάδα στο fb και θα ακολουθήσουν όλοι

    18. Δεν κατάλαβα?
      Ξεσκιζόσασταν να φύγει ο αλήτης, το παλιόπαιδο, ο προδότης ο Τσίπρας.
      Τον διώξατε και φέρατε τον Μητσοτάκη, για το καλό σας, για την ελπίδα!
      Ό,τι κάνει, για σας το κάνει, για να σας προσέχει.
      Και τώρα, θέλετε να φύγει?
      Αν είναι δυνατόν!
      Ντροπή!
      Καλή χρονιά, δίποδα!
      Θα νοσταλγείτε το 2020 και θα κλαίτε!

    19. Zωγραφίστε του ένα μουστάκι κι ένα καπελάκι και είναι ίδιος ο πατάτας απο το toy story

    20. Ως πότε θα τους υπομένουμε,ωρέ ραγιάδες;Ψυχή ελληνική δεν έχει απομείνει;Τρίζουν τα κόκκαλα των αγωνιστών του 1821…

    21. Βρισκόμαστε ήδη στο 2021, υποτίθεται σε μια προοδευμένη, μοντέρνα και τεχνολογικά προηγμένη κοινωνία και εποχή, και εκεί που θα περίμενε κανείς, αφού μάλιστα η επιστήμη και βέβαια η ιατρική έχει κάνει αλματώδη ανάπτυξη, να αντιμετωπίζεται μια πανδημία με πιό αποτελεσματικό και προηγμένο τρόπο, για το καλό της ανθρωπότητας. Ομως δυστυχώς τα πράγματα είναι απογοητευτικά και η αντιμετώπιση της πανδημίας(άν βέβαια πρόκειται για τέτοια, και αυτό σηκώνει συζήτηση) γίνεται με τον πιό πρωτόγονο, αναποτελεσματικό, απολυταρχικό, αντιδημοκρατικό, απάνθρωπο τρόπο, λές και βρισκόμαστε σε άλλες παλιές, σκοτεινές, πχ μεσαιωνικές εποχές. Και μάλιστα ακόμα χειρότερα, αφού ούτε στην ουσία θεραπευτικά έχουμε ιδιαίτερα μέσα αντιμετώπισης, αλλά το κυριώτερο έχει χαθεί κάθε έννοια ανθρωπιάς, λογικής, κοινωνικού κράτους, ελευθερίας. Αλλά το σημαντικότερο από όλα είναι το παράλογο μίσος και ο διωγμός της θρησκείας, της εκκλησίας, της παιδείας, της οικογένειας,
      των παραδόσεών μας, των εορτών μας, των ιδανικών μας!!! Γιά πρώτη φορά στην Ελληνική και παγκόσμια ιστορία καταργούνται το Πάσχα και τα Χριστούγεννα, οι εθνικές εορτές, και χλευάζονται και διώκονται ιερείς και πολίτες για τις πεποιθήσεις τους και για τα πιστεύω τους!!! Και μαζί με όλα αυτά τα τραγικά γεγονότα μπαίνει στο στόχαστρο και βυθίζεται η οικονομία μέ όλες τις καταστροφικές
      συνέπειες για τους πολίτες, με την ανεργία, την φτώχεια, την ανέχεια, την επίπτωση στην σωματική και ψυχική κατάσταση και υγεία αυτών!!!!!!!

      1. Oλα αυτα εγιναν με την πληρη ανοχη της εκκλησιας, ειδικα στα ψηλα κλιμακια.

    22. Πάνε αυτά που ξέρατε θα σας γαμήσουμε σε λίγο βρωμοπροδότες

    23. Χρησιμοποιήστε εναλλακτικές πλατφόρμες! Μην χρησιμοποιείτε την google! Χρησιμοποιήστε την duckduckgo! Μην χρησιμοποιείτε το Facebook, Messenger! Χρησιμοποιήστε το signal! Μην χρησιμοποιείτε gmail, google drive κλπ! Χρησιμοποιήστε protonmail! Ρυθμιστε το κινητό σας ώστε να υπάρχει έμφαση στην ιδιωτικότητα! Σβήστε τις εφαρμογές της google! Μετατρέψτε το κινητό σας σε e/os (linux-open source) Σταματήστε να χρησιμοποιείτε windows! Κατεβάστε λογισμικό ανοικτού κώδικα! Μειώστε την ώρα χρήσης της τεχνολογίας στην απολύτως απαραίτητη! Κυριολεκτικά ΠΕΤΑΞΤΕ την τηλεόραση από το σπίτι σας! Καλύψτε κάμερες από τις ηλεκτρονικές σας συσκευές! Προτιμάτε κινητά από τα οποία έχεις την δυνατότητα να βγάλεις την μπαταρία! Όχι στο Netflix! Όχι στο Hollywood! Απόλυτο και σκληρό μποϊκοτάζ ! Ζήτω η ελευθερία! Δράσε! Ψάξε!

    24. Το ανθελληνικό ρατσιστικό σκυβαλο που έχουν βάλει στην προεδρία της δημοκρατίας υπογείως πιέζει για κατάργηση θρησκευτικών και εθνικών εορτών. Μόνο η σάκελαροπουλου και οι ναζι κατέβασαν θρησκευτικά και εθνικά σύμβολα από το προεδρικό Μέγαρο. Σάκελαροπουλου ναζι, εδώ είναι Ελλάδα. Μια ναζιστρια στο προεδρικό Μέγαρο.

    25. Λοιπόν διασώστε το. Κάντε το αντιγραφή και επικόλληση σε ολόκληρο το ελληνικό ίντερνετ. Εφαρμόζουμε από σήμερα “λοκνταουν” σε Τηλεόραση, Facebook, Instagram, Twitter, Google κλπ. Μαύρο σε όλες τις “μεγάλες” πλατφόρμες μαζικής αποχαύνωσης. Κάθε δευτερόλεπτο που δεν πιάνεις στα χέρια σου το κινητό, που δεν ανοίγεις την τηλεόραση μετράει. ΔΩΣΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ! ΒΓΕΣ ΕΞΩ! ΠΑΡΕ ΑΝΑΣΑ! ΖΗΣΕ!

    26. ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΑ ΘΑ ΠΆΕΙ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΊΣΕΙ ΤΟΝ ΑΘΕΟ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛ6

    27. 2021 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ??? ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !! ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑ ΜΑς ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΕΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΦΟΥΡΝΙΕς ΞΕΝΑΡΑΔΩΝ ΠΟΥ ΜΑς ΜΙΣΟΥΝ ΕΜΕΙς ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΟΥς ΛΑΘΡΟ ΤΟΥς ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΩΠΑ ΩΠΑ ΕΞΩ ΧΟΡΙς ΕΛΕΝΧΟΥς ΕΜΕΙς ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΥΤΕς ΟΙ ΕΝΤΟΛΕς ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ !! ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ????????????

    28. Εμβόλιο δεν κάνουμε και ας μην ανοίξετε ποτέ.

    29. Λισαξατε ρε πουσταρια μέχρι να μας κανετε νσ βάλουμε το εμβόλιο. Αλλα δεν θα το βαλουμε ρε κοπρόσκυλο έτσι για να σε σπασουμε τ @ρχιδι@ που δεν εχεις

    30. Δεν έχουν άλλο χαρτί στο χέρι τους παρα μόνο τον άσσο με τα δήθεν κρούσματα, βαράνε ένα αριθμό που δεν έχει αποδείξεις. Τι κάνουμε? Πρέπει να βγείς απ το σύστημα. Δεν πας τα παιδιά στο σχολείο. Βγαίνεις έξω, και οταν σε πιάνουν δηλώνεις αρνητής και αντιρησίας κανονισμών κορονοιού, αποδεχόμενος τις συνέποιες και τα συνταγματικά σου δικαιώματα … και τους λες, δεν πληρώνω κανενα φόρο, δεν πληρώνω πρόστιμα δεν φοράω μάσκες δεν υπακούω, βάλτε με φυλακη, βαλτε μου πρόστιμα στην εφορία, δεν θα πληρώσω τίποτα, δε θέλω τίποτα απ τη δημοκρατία σας , και μη μου δίνετε κι εσεις τίποτα από επιδόματα… μπορώ να πεθάνω κι απ την πείνα. Αν το κάνουν όλοι, θα λυγίσουν, που θα βάλουν τους κρατούμενους? φυλακή? πόσους θα βάλουν? χωρίς φασαρία χωρίς τσαμπουκάδες δηλωνουμε αντιρησίες κ τελος.

    31. Ξεσηκωθειτε ρε πουστη μου….Καντε επιτελους κατι σ αυτην την αθλια ζωη σας…Ας κανουμε κατι επιτελους…ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ….Ενα βημα,….και το βημα ποταμι….και το ποταμι ποταμια……
      Ενα ςδημαρχος κατι…ενας μη ταγμενος αρχοντας….Ας ξεκινησει.
      Τυπωνει φειγ βολαν,ενημερωνει τον κοσμο της ενοριας του…ξεσηκωνει τον λαο,κι ακολουθουμε ολοι μαζι……ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΚΑΛΑ….

    32. λες και ειναι τσιφλυκι του επιτασει !! τι λες ρε μεγαλε ?? τα χρεοι των ανθρωπων αυτων ουτε σε νοιαζουν ??? σκασίλα σου μα δε φταις εσυ μα τα προβατα που σε υπακουνε !!! και μην ξεχναμε τα προβατα μεσα οι λαθρο εξω στήνουν παρτι

    33. ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΟΛΟΙ.
      ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΡΙΞΤΕ ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΑΜΟ-ΧΟΥΝΤΑ Μητσοτακη.
      Πανε να καταστρεψουν ολους μας και την πατριδα μαζι.

      Πρεπει να ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ο κοσμος. Δεν γινεται διαφορετικα.
      Ειναι πληρως παρανοϊκο αυτο που κανουν. Σκληροτερο lockdown για να ανοιξουν λεει τα σχολεια. Αφου βρε ΜΑΛΑΚΕΣ αμα ανοιξετε τα σχολεια θα γινει της πουτ@νας απο κρουσματα τι μ@λακιες κανετε. Ποσο ΗΛΙΘΙΟΙ ειστε ρε χαμενοι.

    34. πίσω στην επαρχία να αδειάσουν οι πόλεις αυτό πρέπει να είναι το στοίχημα μας, η καραντίνα θα πάει σύννεφο μέχρι και εάν εμβολιαστεί το 70%

    35. Πρέπει αυτή η καυτή πατάτα χούντα ΝΔ ΑΕ να διωχθεί, να ξηλωθεί και να πεταχτεί στα καζάνια της Κολάσεως να λιώσει, να εξαφανιστεί.
      ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ ΑΕ!!!
      ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕ ΕΘΜΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΥΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΥΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

    36. Καμαρώστε μπουγελοφατσα που μας κυβερνά. Όλοι ίδιοι. Ο ηλιθιος και ο πανηλιθιος ένας προς έναν.
      Όλα τα κάνουν για τον αγιασμό των υδάτων.
      Τι θα κερδίσουν σε μια εβδομάδα;;;;
      Η τιμωρία είναι κοντά και θα είναι βαριά σαν του τσολιά.

    37. πετάξτε την γαμημενη ΤV απ το σπίτι

    38. Προμηθευτείτε ψυχοφάρμακα / ναρκωτικά & αλκοόλ για τις μαύρες μέρες που έρχονται …

    39. Άδωνις (9 το πρωί): Πιθανό ένα άνοιγμα του λιανικού εμπορίου.
      Πέτσας (11 το πρωί): Παράταση του lockdown, τέλος το clickaway, κλείνουν τα πάντα.

    40. Εγώ τους έχω γραμμένους στα α****** μου και μα το Θεό έχω κανονικά ανοιχτό το μαγαζί.
      Κι αν έρθει κανένας μπάτσος και μου κάνει μαλακια θα φύγει οριζόντιος.
      Είχαμε το κατάστημα κλειστό τον Οκτώβριο το Νοέμβριο το Δεκέμβριο και τώρα μπήκαμε ήδη στον Ιανουάριο και δεν έδωσε η πολιτεία ένα ευρώ για δείγμα ώστε να βοηθήσει τους ελεύθερους επαγγελματίες.
      Έτσι και εγώ το άνοιξα και να πάνε να γαμηθούνε.

        1. Της μαμάς σου το κάτω βρωμερό πουλάκι βλάκα.Ας βρούνε την ip μου και ας μου κλάσουν τον πουτσο.Εγώ δεν είμαι σαν εσένα τον τραχανά εγώ το κατάστημα το άνοιξα και τους έχω γραμμένους στα α****** μου…..

      1. καλου κακου ναχεις κι αλλους εκει να βοηθήσουν ειναι και ζορικα τα στρουμφσ

    41. ..ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΟΛΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟ & ΣΑΠΙΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥΣ.
      ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΤΕΣ & ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ.
      ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.

    42. Μια χριστιανοφοβικη ρατσίστρια με οτιδήποτε Ελληνικό, προεδρίας της ελληνικής δημοκρατίας. Επιλογή της ανθελληνιδας φασιστριας να χτυπηθεί Ελληνισμός και ορθοδοξία. Αυτή επέλεξε ο Μητσοτάκης.

    43. ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ. ΙΕΡΕΙΣ ΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ. ΑΓΙΑΣΤΕ ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ.
      ΕΜΠΟΡΟΙ ΑΝΟΙΧΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΣ. ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΗΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ. ΕΓΩ , ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΔΕΝ ΦΟΡΑΩ ΜΑΣΚΑ ΠΟΤΕ

      1. Βρε άνθρωπε τι ν’ αποδείξουν οι ιερείς, αφού τους ιεράρχες τους κάνει ότι θέλει ο καίσαρας. Το Μάρτιο κλείνει τις εκκλησίες με τουιτ, τώρα από τηλεοράσεως κι έπεται και συνέχεια, κάτσε και θα δεις.Οταν κάνεις απ’ την αρχή μούγκα αυτά παθαίνεις.

    44. Ψυχαναγκασμός για να δεχτεί όλος ο κόσμος να εμβολιαστεί.

      1. Αυτό ακριβώς .
        Το πράγμα είναι ηλίου φαεινότερον πλέον .
        Η κατάσταση είναι πλέον σε οριακά επίπεδα έκρηξης .

    45. Όλοι έξω τώρα διότι όσο αφήνουμε τα πράγματα να ξεφεύγουν άλλο τόσο χειρότερα θα γίνει η κατάσταση. Αυτά τα μο@νια πάνε να μας εξαφανίσουν.

      1. αυτο ερχεται με οργανωση που ερχεται απο μορφωση που εσεις σαν Νοτιοβαλκανιοι που ειστε στερηστε,Βαγγλ᾽ακ᾽

    46. Χα!χα!χα!ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΆ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!Μ@@@@@!!!!

    47. Great Reset,παγκόσμια οικονομική καταστροφή,παγκόσμιοι εκβιαστικοί εμβολιασμοί,παγκόσμιος εγκλεισμός,παγκόσμια δικτατορία. Αυτά θέλουν,αυτά προωθούν.

    48. ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ , ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΥΦΗ . 504.000 ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ . ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑ .

    49. Γιατί καθόμαστε κ δε κάνουμε τίποτα; δεν έχουν Θεό αυτοί, ούτε φιλότιμο ούτε τίποτα. Αντίχριστοι σαδιστές είναι, βρυκόλακες που ζουν με το αίμα μας και γουστάρουν. Πρέπει να ξυπνήσουμε.

    50. ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΌΥ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΔΟΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ , ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΘΗΣΤΕ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΕΣΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

    51. Ερχεται τριτο κυμα ιου μεταλλαγμενου απο αγγλια…μην τολμησεις μητσοτακη να τα ριξεις στον ελληνικο λαο αυτα που κανεις η ευθυνες ειναι δικες σου.
      Βρεθηκαν στην τουρκια 15 κρουσματα με τον νεο μεταλλαγμενο στελεχος του ιου εκλεισαν αμεσα τα συνορα.. πριν ειχαν βαλει 15 ημερη καραντινα υποχρεωτικη και 250τ.λιρες πληρωμη για τεστ PCR σε καθε ταξιδιωτη.
      Εμεις εδω τη κανουμε 10 ημερη καραντινα σε οσους ερχονται απο αγγλια και δεν ειναι υποχρεωτικο το τεστ ειναι δειγματοληπτικα και rapid τεστ.

    52. “Η εξις δευτερα φυσις”.Η κατοικιδιοποιηση θα συνεχιστει επ αοριστον απ οτι φαινεται… Αυτη ειναι η νεα κανονικοτητα!

    53. ρε ξυπνατε τα κανουν ολα για να σας αναγκασουν να κανετε το εμβολιο θα σας φτασουν σε ενα σημειο που θα παρακαλατε να το κανετε.δεν τους ενδιαφερει οι οικονομια αυτοι ζουν πλουσιοπαροχα.βγειτε στους δρομους καντε φασαρια πλακωστε τους στο ξυλο στειλτε τους στης κρεμαλες μονο τοτε θα ησυχασουμε απο αυτο τον αλητη τον ψυχοπαθη τον σχιζοφρενη μουλο και την οικογενεια του την σαπια.ολοι στους δρομους απο αυριο ολοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοι.

      1. ρε ξυπνητζη…ελα…κανε την αρχη με εργα…οχι με μπλιμπλικια και κλικ κλικ….
        Κι εγω σου υποσχομαι απο παρτη μου να κατεβασω προσωπικα100 ατομα …οπου θες…με οτι αυτο συνεπαγεται…
        Και για να μην παρεξηγηθω…εννοω οτι αααανετα οι 100…θα γινουν 500 το λιγοτερο

    54. Τρελαααααα!!!! Θα μας τρελάνουν αυτοί τελείως.. 😜🤪.. Ηωθγζθφτοχο..

    55. Ο Αφελής πρωθυπουργός τώρα είναι και προληπτικος! Τι άλλο θέλετε? Επειδή κάποιοι που δεν είναι “βολεμένοι” μιλάνε για ατομική ελευθερία, για ατομική ευθύνη, για χούντα που ξαναεπιβαλλει η Σάπια Ευρώπη? Αφού είμαστε ΒΟΔΙΑ ας τρώμε αν έχουμε και λίγο σανο…

    56. όσο θα φοβάσαι τόσο θα σε γαμάνε
      πάρε την Ελλάδα στα χέρια σου.

    57. Η κοροϊδία τους δεν έχει όριο μιλάμε. Αυτοαναιρούν κάθε τους απόφαση οι γελοίοι τύποι της ΝΔ. Χειροκροτούν μια κίνησή τους και την άλλη εβδομάδα την παίρνουν πίσω και αυτή. Μας κυβερνάνε άτομα με κατεστραμμένες προσωπικές ζωές που παίρνουν ψυχοφάρμακα, βλέπε Σύψα

    58. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ .ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ .ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.ΦΤΩΧΕΙΑ

    59. ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΗΛΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΒΡΩΜΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ!!!
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΗΛΩΣΟΥΜΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!
      ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΤΕΛΟΣ!!!!

    60. Δεν μπορώ να βλέπω τη σιχαμένη σκατόφατσά του με το νυσταλέο, πονηρό και σκληρό βλέμμα!

    61. Ρε γράψτε τους στα παπάρια σας ολους τους παλιοπουστες.Ολοι αυτοί οι κοπριτες, τα κοματοσκυλα τους και οι παρατρεχαμενοι τους, κυκλοφορούν ανά πάσα στιγμη και ώρα ελευθερα.Κάνουν ότι γουστάρουν πάνε όπου γουστάρουν δεν υπολογίζουν τίποτε και δεν δίνουν αναφορά σε κανέναν.Αυτοι είναι μάγκες και πονηροί?? Πρέπει να είναι τελείως άρρωστοι στα μυαλά τους.Νομιζουν ότι η χώρα είναι ιδιοκτησία τους από τους πατεράδες τους. Αλλά δεν υπάρχει σοβαρός λαός να βγει στους δρόμους και να τους λιανισει στο ξύλο!!!!

        1. Αφεντικά έχουν μόνο τα σκυλιά. Κι αυτοί όλοι τους σκυλιά είναι. Αλλά σκυλιά λυσσασμένα.

    62. Και κλασικά η εβδομάδα ,θα παραταθεί κάναν μήνα,λόγω μη καλυτέρευσης των επιδημιολογικών δεδομένων..Σας μάθαμε αλήτες,σε λίγο ο κοσμάκης θα φάει τις σάρκες του από τη πείνα κ οι αυτοκτονίες θα πάνε σύννεφο..Ου να χαθείτε ξεφτίλες,εντολές από ξένα κέντρα εξουσίας παίρνετε να γονατίσετε τους πάντες..Και στ’αρχ@@ια μου αν με πουν ψεκασμένο..Αρκετά με τη μαλακία τον κοροιδοιο.Αρκετά αλήτες.

    63. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους Έλληνες πολίτες και καλή πραγματική λευτεριά χωρίς υποχρεωτικά εμβόλια και μέτρα!

      Ελληνικό Σύνταγμα
      Οι παρακάτω είναι βασικές διατάξεις Άρθρων του Ελληνικού Συντάγματος, δηλαδή το θεμελιώνουν, υπερτερούν έναντι των άλλων διατάξεων και δεν μπορούν να αλλαχτούν.

      Άρθρο 4
      1. Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.

      Όχι δεν είμαστε ίσοι, διότι παίρνονται νομοθετικά μέτρα για χάρη των ευάλωτων, στερώντας την ελευθερία των υγιών ανθρώπων. Ομολογία Μητσοτάκη, “Πάνω απ’ όλα, θα συνεχίζουμε να προστατεύουμε για καιρό τους ηλικιωμένους και όσους πάσχουν από βαριά, χρόνια νοσήματα.”
      https://primeminister.gr/2020/04/13/23747

      Η κυβέρνηση έχει υποχρέωση από το Σύνταγμα να προστατεύει τους ευάλωτους χωρίς να στερεί την ελευθερία στους υγιείς πολίτες.

      Άρθρο 2
      1. Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας.

      1. Δεν σέβεται η κυβέρνηση την αξία του ανθρώπου όταν του στερεί την σωστή αναπνοή με την χρήση μάσκας, το κυριότερο φυσικό και βασικό αγαθό στον άνθρωπο για την υγεία του.
      2. Η κυβέρνηση ούτε σέβεται, ούτε προστατεύει την αξία του ανθρώπου, όταν ξεφτιλίζει τον άνθρωπο επιβάλλοντάς του να φοράει μάσκα που τον κάνουν να μοιάζει με κλέφτη και εγκληματία.
      3. Δεν τον σέβεται γιατί του στερεί την κοινωνικότητα και την επαφή με άλλους ανθρώπους, γιατί ή είναι ανίκανη ή δεν θέλει πραγματικά να προστατεύσει τους ευάλωτους.
      4. Θεωρεί κακοποιούς τους Έλληνες πολίτες, τους κυνηγάει με πρόστιμα και τους υποχρεώνει να πάρουν άδεια από το κράτος για να ζήσουν την ζωή τους.
      5. Δεν σέβεται την αξία του ανθρώπου όταν ψηφίζει νόμους που υποχρεώνει τους ελεύθερους δημοκρατικούς πολίτες σε υποχρεωτικό εμβολιασμό.
      6. Δεν προστατεύει την αξία του ανθρώπου η κυβέρνηση όταν δίνει χρήματα στα ΜΜΕ για να τρομοκρατούν καθημερινά τον κόσμο και όχι να τον ενημερώνουν, έτσι ώστε να προστατευτεί αποτελεσματικά από τον κορώνα. Τα ΜΜΕ θα πρέπει να ενημερώνουν να ζούνε υγιεινά οι άνθρωποι, δηλαδή να δίνουν συμβουλές για το τι θα είναι ωφέλιμο να τρώνε και να κάνουν καθημερινά οι άνθρωποι (π.χ ελαφριά γυμναστική), ώστε να διατηρούν καλά την υγεία τους.
      7. Δεν προστατεύει την αξία του ανθρώπου η κυβέρνηση όταν στερεί με διατάξεις την εργασία, που είναι απαραίτητη για τη σωστή και φυσιολογική διαβίωση των πολιτών. Και πάλι είναι Συνταγματική υποχρέωση της κυβέρνησης να προστατεύει τους ευάλωτους χωρίς να στερεί την ελευθερία εργασίας στους υγιείς πολίτες.

      Το μεγαλύτερο αγαθό της ζωής είναι η υγεία, αλλά στον ανθρώπινο πολιτισμό που έχει εξασφαλίσει την υγεία, το μεγαλύτερο αγαθό είναι η ελευθερία!
      Ο σκλάβος έχει την υγεία του για να υπηρετεί το αφεντικό του, αλλά όχι την ελευθερία του.
      Το Ελληνικό Σύνταγμα δημιουργήθηκε μετά από μια ανελεύθερη δικτατορική περίοδο και ο νομοθέτης γνώριζε πόσο σημαντική είναι η αξία του ανθρώπου, γράφοντας αυτήν την βασική και θεμελιώδη διάταξη!

    64. Άντε πάλι με τα λαμόγια. Αν δεν μας μπηξουν τη σύριγγα δεν θα ησυχάσουν. Μεγάλη μπίζνα ο κορωνοιος

    65. Σας έχει φάει η μ@..ι@ εκεί στην κυβέρνηση, δεν εξηγείται αλλιώς. Αλλά τους έχει φάει περισσότερο αυτούς που σας ψήφισαν για να φύγουν οι άλλοι άχρηστοι…

    66. οσο βλεπω τον πετσα μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι γιατι δεν μπορω να χωνεψω πως ενας τοσο ηλιθιος εφτασε να μας κανει κουμαντο……βλεποντας τον βλεπει κανεις κανενα εξυπνο? αυτο που με απογοητευει περισσοτερο ειναι ποσο περισσοτεροι ειναι οι ηλιθιοι που τον ψηφισαν…..πιστευω δεν υπαρχει σωτηρια γιατι πολαπλασιαστηκαν επικυνδινα οι βλακες …..ενας πεθαινει δεκα γεννιουνται

    67. Για να ανοιξετε τα κωλοσχολεια παραλυετε μια ολοκληρη χωρα, νεοφιλελευθερα φασισταρια.
      Ου να μου χαθειτε αλητες!Αρχίδια του κερατα!

      1. Και καλα για τα σχολεια. Και οι πέτρες τους πήρανε χαμπαρι.

    68. Μιλάμε για πολιτική Καμόρα. Διαλύουν τα πάντα με ξένες εντολές. Είναι απατεώνες και λαμόγια.

    69. Οι εντομοειδεις ή οι ερπετοειδεις του γράφουν τις ανακοινώσεις;;

    70. ΣΤΟΧΟΣ……… ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΙΣ 11 ΓΕΝΑΡΗ
      ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,……ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ

    71. Μας δουλεύουν για τα καλά…Ουτε θρησκευτικές γιορτές θέλουν, τα μαγαζιά θέλουν να τα εξαφανίσουν και να επιβιώσουν μόνο οι πλούσιοι.. Όσο δεν αντιδράμε και άλλα θα μας κάνουν!!!!!! Κάτσαμε μέσα πρωτοχρονιά και στην τηλεόραση όλο αυτό το διάστημα χορεύει ο ένας πάνω στον άλλοβ και φιλιούνται με την δικαιολογία των τεστ που δεν είναι καν αξιόπιστα. Τι κάνουμε σαν λαός απλά τους κοιτάμε;;;; Και με το εμβόλιο πείραμα πάλι αυτό θα κάνουμε;;; Μας κλεισαν τα στόματα, πήραν τις ζωές μας, κυκλοφορούμε σαν τους κλέφτες. Ντροπή να μας κυβερνανε τέτοιοι!!!!

    72. Σκωτσέζικο ντους μας εφαρμόζουν για να σπάσουν τις αντοχές μας!!

    73. πετάξτε την χαζοκουτα και βγείτε έξω.
      ποιος τα γ@μ@ει τα πρόστιμα, μαζι θα τα πάρουμε!

      να καούν οι προδότες!

    74. Ντροπη ρε λιγο ντροπη!
      Ποποο μαυρο που θα πεσειι!!

      1. Δεν τους νοιάζει φίλε μου το μαύρο. Σε διατεταγμένη υπηρεσία είναι όλοι τους… Ούτε ντροπή είναι ικανοι να νιώσουν, ουτε οποιοδήποτε άλλο συναισθημα εκτός από το μίσος για τους πολίτες.

    75. Να θυμόμαστε τους αντίχριστους όταν έλθει η ώρα της κάλπης. Όχι να λέμε ψηφίστε ΝΔ για να μην βγει ο άθεος Τσίπρας, αυτοί είναι χειρότεροι γιατί μας το παίζουν και Χριστιανοί

          1. γιατι συντομα θα ζορισουν τα πραγματα και θα αναγκαστουν να πανε σε κυβερνηση εθνικης ενοτητας η οπως αλλιως θα την ονομασουν..μονοι τους μετα απο 4-5 μηνες δεν θα μπορουν να κυβερνησουν

    76. Θα φάτε ένα ξύλο που δε θα έχει προηγούμενο

      1. ΟΠΩΣ ΦΑΓΑΝ ΤΌΣΟ ΚΑΙΡΌ ΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΌ ΕΊΝΑΙ ΕΣΎ ΝΑ ΦΑΣ ΞΎΛΟ ΑΠΌ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣΜΠΑΤΣΟΥΣ

    77. Στις 11/1 ανοιγουν τα σχολεία , όχι όμως και τα καταστήματα, το καταλάβατε;

    78. Από τις 10/10/2020 είχα ενημέρωση από αστυνομικό ότι αρχές Νοεμβρίου ξεκινάει νέο lockdown , 13/11 κλείνουν τα νηπιαγωγεία (που ενδιαφέρει), 16/12 θα ανοίξουν την λιανική έως 2/1 και θα κλείσουν κάναν έως αρχές Μαρτίου 2021. Τότε θα ανοίξει και η εκπαίδευση. Τελικά σε όλα έχει πέσει μέσα. Και τελικά μου είπε ότι το τους είχε ενημερώσει το υπουργείο

    79. Ο/Η Χτυπά κι άλλο πέτσα το εμβόλιο δεν το κάνω τον κωλο σου να βαρας λέει:

      Τι κάνουν οι άλλες Ευρωπαϊκές χώρες και δεν έχουν λοκνταουν; Θα μας εξηγήσει κάποιο σαΐνι της κυβέρνησης;

    80. Οι δαίμονες ανέκαθεν φοβόντουσαν και τρέμανε τα Άγια Θεοφάνεια !!!
      Με τις βλακείες τους φέτος νομίζουν ότι θα μειώσουν το κάψιμο.
      Τους έχω πληροφορία: Φέτος θα καείτε περισσότερο !

      1. Και καλα για τα σχολεια. Και οι πέτρες τους πήρανε χαμπαρι.

    81. Γ@μ@ το μ@ν! της μ@ν@ς σας, Αντίχριστοι

    82. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣ ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ:
      ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΣΤΟΝ ΑΔΗ, ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ!!!

      1. 40 %ΝΔ ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ

        1. να ναι καλα η Singular Logic και η εκτεταμενη εκλογικη νοθεια αντιχριστοι ουσταραδες

    83. Ε ΝΑΙ …ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ…..ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ;;;;;
      ANTE ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ….

    84. ΑΠΛΑ ΓΕΛΟΙΟΙ ΣΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΣΤΟΙΣ ΓΙΩΡΤΕΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΣΤΙΣΜΟ ΑΛΑ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΟΛΗΤΟΙ ….ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΓΕΛΙΟΣ ΘΕΛΗ ΝΑ ΠΕΞΕΙ ΛΕΕΙ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ( ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ ) ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΕΝΩ ΑΦΗΣΑΝ Π.Χ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΛ ΚΤΛ.

    85. Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει τελικά με τίποτα…οι άνθρωποι αυτοί είναι πλήρως επικίνδυνοι….

    86. Για τα Θεοφανεια γίνεται όλο αυτό. Και να μην θες να το πιστέψεις με αυτές τις κινήσεις το κάνουν. Ντροπη

    87. Ο/Η κυβέρνηση ανθελλήνων σατανιστών-εκκλησία ιερόδουλης λέει:

      Επανάσταση τώρα. Αν και τα μέσα μαζικής εξαπάτησης έχουν καταστείλει κάθε ιδέα ενημέρωσης και πρέπει να βρούμε τρόπους επικοινωνίας.
      Τελικά το είπαν και το κάνουν, να απαγορεύσουν να αγιαστούν τα ιερά νερά του Αιγαίου ώστε να μοιραστούν με τα τουρκικά σκυλιά, συνεταίρους της Ντοράκλας.

    88. Κάνει ακομα μια προσπάθεια λεει. Τι προσπάθεια; Να κλεισει τις εκκλησιες; Να μη γίνει Αγιασμός; Και τι θα καταλάβει; Θα μειωθούν τα κρούσματα; Και πως ξερουμε εμεις αν ο αριθμος κρουσματων ισχυει; Αν ρωτησουμε λεπτομερειες θα λενε “ιδιωτικο απορρητο”. Λοιπον, ειμαστε χαζοι που παμε και κανουμe rapid-test, ειμαστε χαζοι που στελνουμε SMS.

    89. Πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι κάνουν τα πάντα για να καταργήσουν τα θρησκευτικά μας έθιμα

    90. Άχρηστοι τόσο διάστημα κλειστές επιχειρήσεις δεν θα μείνει τίποτα όρθιο!
      Καλύτερα να κλείνανε τα πάντα για 2 βδομάδες παρά αυτό το χάλι, αλλά βλέπεις τους βολεύει έχουν περάσει απ’την βουλή τα πάντα!
      Ο λύκος 🐺 στην αντάρα χαίρεται!

    91. Πιστεύει κανείς ότι όλη αυτή η κοροϊδία θα τελειώσει σύντομα ? Αυτοί έχουν βαλθεί να τρελάνουν τον κόσμο , να φτωχοποιήσουν την κοινωνία και να διαλύσουν τα πάντα.

    92. Γίναμε χειρότερα από την Βόρεια Κορέα, μετέτρεψαν το κάθε σπίτι Έλληνα σε Σπιναλόγκα. Δεν μπορεί να παινεύονται για τα λιγότερα κρούσματα, ενώ να επιβάλουν το χειρότερο μάντρωμα του πλανήτη.

    93. Πήγατε όλοι Πρωτοχρονιά Ντουμπάι για να αλλάξει το έτος και πουλάτε εδώ μαγκιές σε μια γερασμένη Ελλάδα, αντί να αντιστρέψετε την ΡΟΗ του Δημογραφικόυ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΕΤΣΑ

    Comments are closed.