ΕΡΙΞΕ ΤΗ “ΒΟΜΒΑ” Ο ΠΕΤΣΑΣ! ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ; ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΠΕ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ

    Κοινοποίηση:
    emvolio

    Στη σημερινή ενημέρωση από τον Στέλιο Πέτσα, έπεσε και το “τυράκι” για το εμβόλιο! “Το σύνολο του πληθυσμού θα έχει εμβολιαστεί ως τον Ιούλιο” είπε και έριξε τη “βόμβα” που προφανώς δείχνει τα σχέδια της κυβέρνησης.

    Όπως τόνισε «σήμερα έχουμε την ευτυχή συγκυρία να έχουμε από Ευρώπη και Αμερική ανακοινώσεις για τα εμβόλια. Πολλές εταιρείες προχωρούν σε αποτελεσματικά και ασφαλή εμβόλια, με πλάνο το τέλος Δεκεμβρίου, αρχές Ιανουαρίου».

    Ο κ. Πέτσας επισήμανε ότι θα υπάρχει «δυνατότητα να εμβολιάζονται περίπου 2.100.000 Έλληνες τον μήνα» και «το σύνολο του πληθυσμού θα έχει εμβολιαστεί μέχρι το τέλος Ιουνίου», ενώ τόνισε ότι το σχέδιο της Κυβέρνησης  «περιλαμβάνει πάρα πολλά εμβολιαστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    59 Σχόλια

    1. Να βάλουν τα εμβόλια στους πρόθυμους και φιλόξενους πισινούς τους οι νεοδημοκράτισσες πατσαβούρες του Ερντογάν Πασά ΤΟΥΣ.

    2. Eλευθερία η Θάνατος. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. αν εμείς είμαστε ψεκασμένοι εσείς είστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΤΕΡΑΤΑ, ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ και ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ για την ΚΟΛΑΣΗ.

    3. Όποιος κάνει το εμβόλιο μετά θα πάει να πάρει αγιασμό και θα βραχυκυκλωση το τσιπ το είπε και ο Αμβρόσιος

    4. ΝΟΜΙΖΗΣ ΡΕ ΚΑΚΟΜΗΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ , ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ ΘΑ ΦΑΕΙ Η ΜΥΓΑ ΣΙΔΕΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΑΤΣΑΛΙ , ( Συνεργάτες τον Γερμανών Ταγματασφαλίτες )

    5. 666 να ναι οι μέρες αυτών που ψηφίζουν ανθελληνικους αντισυνταγματικους νόμους

    6. Για κοπιαστε ανθελληνες που γινατε και φιλοι των λαθρομεταναστων σαν τους εθνομηδενιστες συριζαιους. Δεν θα ξαναβρειτε ψηφο απο δεξιο, σας καταλαβαμε. Κλεισατε τις εκκλησιες και τα τζαμια λειτουργουν και νομιζετε οτι μας δουλευετε με τον κοροδοιο. Οταν οι στημενες δημοσκοπησεις λενε οτι 4 στους 10 αρνουνται το εμβολιο, η αληθεια ειναι οτι 9 στους 10 δεν θα το κανουμε. Γιατι ολο ψεματα λετε οπως λεγατε οτι θα σταματαγατε την λαθρομεταναστευση και κανετε παντου χοτ σποτ και ανοιξατε και το τζαμι! Ποιο εμβολιο να σας εμπιστευτουμε να μας κανετε ρε ανθελληνες;

    7. Τα νούμερα ίσως τους βγαίνουν όσον αφορά το ποσοστό των εμβολιασμενων. Εμείς οι υπόλοιποι ίσως εξοστρακιστουμε από τον αστικό ιστό

    8. για τον παραφουσκωμένο ιό μας πρήξανε τα @@@δια

    9. Μπείτε στο προφίλ του Μοσιαλου στο Facebook (πριν το κατεβάσει) και διαβάστε το σημερινό σχόλιο που εχει βάλει για το εμβόλιο. Παραδέχεται τις παρενέργειες και γράφει λέξη προς λέξη:

      “Τις περισσότερες παρενέργειες το εμβόλιο τις έχει την πρωτη βδομάδα. Μπορεί να εχει παρενέργειες και μετά την πρώτη βδομάδα? Ναι μπορεί.”

      Έχουν να πεθάνουν πολλά γεροντακια με το γαμοεμβολιο.

    10. Ακου Πετσα…Πετσακι και γω δεν ξερω πως σε λενε.Εισε εσυ και οι ομοιοι σου δειλα ανθρωπακια, σκουλικια τα
      οποια κρυβονται μεσα στο χωμα, γιατι μονο εκει μπορουν να ζησουν.Αν δεν θελω να κανω εγω το εμβολιο,ελα
      ασυ …αντρακλα να μου το κανεις αν εχεις κοτσια.Ελα πουλαδα μου να εγω τι εμβολιο θα σου κανω….! Θα σε περιμενω, μην αργησεις! Βρωμεροι προδοτες, ανθελληνες, αθεοι βαλτε το καλα στο μυαλο σας κοπροσκυλα του κερατα! Μπορει η Ελλαδα μας να περασει χιλια κυματα, βουνα, λαγκαδια, πεινα και ο,τι αλλο, μα στο τελος θανικησει και τοτε να δω εσυ και οι ομοιοι σου που θα πατε να κρυφτειτε.Αλλα για ενα νασαι σιγουρος οτι, οπου καιαν κρυφτειτε θα σας βρουμε σιγουρα! Και τοτε…………??????????????? Αντε να χαθειτε εσεις και ο αρχιερεαςΚισσιγκερ που μαζι με τον Σορος και τους λοιπους, σας εχουν στησει στα 4 και σας γλεντανε! Εσας καλα σας κανουν, εμας δεν θα το κανουν ΠΟΤΕ!

      1. Μυαλο κοτας εχεις ρε ανθρωπε. Νομιζεις πως με τον τσαμπουκα θα σε αναγκασουν? Θα βγαλουν νομο, χωρις διαβατηριο υγειας, δηλ εμβολιο, δε θα μπορεις να μπεις σε αεροπλανο, τρενο κτλ ούτε να βρεις δουλεια. Ετσι θα το επιβαλουν. Ξυπνα. Ετσι θα αναγκαστουν οι περισσοτεροι να το κανουν.

    11. Πέτσα αντε και γ@μησου και βάλε το εμβόλιο στον κολ@ σου και στους υπόλοιπους 301

    12. Ένα εμβόλιο για να δοκιμαστεί θέλει μέσο όρο 10 χρόνια,ας το κάνουν όσοι τους ψηφίσανε και όσοι φοβούνται.Είναι ένας ιός όπως όλοι πάντα όσοι είχαν υποκείμενα νοσήματα κινδύνευαν.Είμαστε συνέχεια μέσα έξω σαν τα πρόβατα γιατί έτσι μας αντιμετωπίζουν!Ας ξυπνήσει επιτέλους ο ελληνικός λαός….

    13. λιγο ακομη υπομονη καντε,αντε να δουμε επιτελους και το μεταλλο του λαου σημερα που δειχνει αρκετα δυνατο οτι και να λενε
      κουραγιο υπομονη και ψυχραιμια,δεκα χρονια στα μνημονια στη φτωχεια και σημερα αλυσιδες,ολα βαση σχεδιου γιατι μας τρεμουν και σιγουρα εχουν το λογο τους κατι παραπανω ξερουν απο σενα ραγιαδακο που δεν λες να καταλαβεις τη δυναμη σου…

    14. Αυτοί που βλέπετε εδώ μέσα και ρίχνουν κατάρες στο Μητσοτακέηκο ψήφισαν με τα δύο χέρια Μητσοτάκη πριν από δυο χρόνια. Και τώρα τρέμουν σαν τα ψάρια μην τους χώσει βαθιά το βελόνι ο δράκουλας. Λυπάμαι κύριοι αλλά καιρός να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Πρώτοι εσείς στην σειρά να σας εκ-ΧΥΣΕΙ το “γιατρικό” ο εκλεκτός σας.

    15. ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ Η ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΑΝ ΠΡΟΤΗΜΑΤΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΣΟΡΟΣ & ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΣ 2+1 ΔΗΛΑΔΗ “ΕΜΒΟΛΙΟ” ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ , ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΧΟΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΓΥΦΤΙΚΟ ΠΕΝΤΟΖΑΛΙ

    16. Κουλή το εμβόλιο δεν το θέλει κανένας γιατί είναι δωρεάν!!! Βάλε χρέωση 99.99 ευρώ τη κάθε δόση και θα κάνουν ουρές για να το κάνουν… Σαν την ιστορία με τον Καποδίστρια και τις πατάτες…

    17. Ένα φανταστικό σενάριο λέει ότι για το εμβόλιο του εντοπισμού μόνο ο Ελληνικός λαός αντιδράει. Το εμβόλιο αυτό ενεργοποιείτε και αναμεταδίδει σαν αναμεταδότης σήμα G5 , μικροκυμματικής ενέργειας. Την ενέργεια που χρειάζεται για ενεργοποίηση την παίρνει μέσα απο χημική κυτταρική διεργασία κα8ώς βρίσκεται σε ζωικό ιστό…….

    18. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΞΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜ.ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ,ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ,ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΟΝΟ Κ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΜΙΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ Κ ΔΙΚΑΣΤΕΣ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Ε ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ 10 ΕΚΑΤΟΜ.ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ

    19. Μην το έχετε τόσο σίγουρο για τον εμβολιασμό, όσα κανάλια και μέσα τροφοδοτείται. Ένα ξέσπασμα μεγάλο θα γίνει και θα τρέχετε να

    20. Βλαμμένε ,οσφυοκαμπτη, γερμανοφιλε, ταρανδε, αντινατιβιστη, Ανθελληνα, ψεύτη, δουλοπρεπή, γουρλοματη, εξοφθαλμε, ΓΚΑΝΤΕΜΟΣΑΥΡΑ, ΚΟΥΛΗ , ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΕΝΈΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΥΠΟΦΡΕΡΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΒΑΘΙΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ!!

    21. Κάνε τα εμβόλια στα παιδιά σου και στην γκόμενά σου

    22. κουλη βαλτους κατω και μπολιασε τους…θα φωναξουν, θα πονεσουν αλλα θα τους
      αρεσει αφου πηγανε και σε ψηφισανε…τωρα φυγανε απο το ταμειο…γραφτους εκει που ξερεις

    23. 1) Τι θα συμβεί με τις παρενέργειες όταν αρχίσουν να χτυπούν τον πλυθυσμό μετά απο 10 χρόνια που χρειάζονται για να μελετηθεί το εμβόλιο ? 2) Εάν αλλάζει το DNA στον άνθρωπο ποιός θα μας δώσει πίσω την υγεία μας ? 3) Θα γίνει εκβιασμός για να μπορούμε να εργαζόμαστε ? 4) Ξεκάθαρα μήπως ανοίγει ο δρόμος για το τσιπάκι ή ενιαία κάρτα κοινώς σφράγισμά ?

    24. Προφανώς έχουν δώσει υπόσχεση σε κάποιο μεγάλο αφεντικό τους,ότι όλη η αγέλη στην Ελλάδα (ο παλαιός όρος ήταν Έλληνες πολίτες) θα έχει εμβολιαστεί μέχρι τον Ιούνιο. Σκέφτονται «Με τη κρατική βία τους έχουμε όλους,ποιος θα μας αντιμετωπίσει; Οικονομικό,αστυνομικό,στρατιωτικό,δικαστικό σύστημα όλα δικά μας είναι ,μπορούμε το κάθε κουνούπι να το εξαφανίσουμε άμεσα.» Απλά υπενθυμίζω ότι και ο Χίτλερ το 1941 ήταν αυτοκράτωρ στην Ευρώπη και κακοποιούσε μαζικά τους ανθρώπους. Αλλά η περίοδος της εξουσίας του μετρούσε ταχέως αντίστροφα.

    25. Αυτη την πετσα θελω να την γδαρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

    26. Ο Ιησούς ημών Χρηστός δεν θα σβηστεί ταπεινά ανθωπάκια του Σατανά απο το μυαλό και τη συνείδηση μας και την καρδιά μας ποτέ.Τα βάλατε με τα πλάσματα του Θεού και θα ταπεινωθείτε μέχρι εσχάτων.Πατέρα βοήθα μας!

    27. κάθε μερα ριχτε καταρες σε Πετσα Κουλη και ολη την κυβερνηση.
      Σε ολους. Καθημερινα

    28. να εμβολιαστουν οι ψηφοφοροι της ΝΔ οι πατριωτες . εδω αποδειχτηκαν ανικανοι , αχρηστοι να δημιουργησουν επαρκεις ιατρικες υποδομες για το β’ κυμα πανδημιας . το εμβολιο φανταζεται ο Πετσας ;! το οτι οι Τουρκοι ειναι θεμα ημερων να “τρυπησουν” στην ελληνικη ΑΟΖ δεν το βλεπει ο “πεταχτα αυτια” ;! ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ: παραιτηθειτε πριν να ειναι πολυ αργα !

      1. ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊΤΑΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΆΛΛΩΣΤΕ ΤΟ 72% ΕΊΝΑΙ ΥΠΈΡ ΤΩΝ ΕΒΟΛΙΩΝ

    29. Εδω και 3 χρονια εχω παει και στους 2 ορθοπεδικους του εοπυυ της πολης μου και ζητησα μαγνητικη επειδη εχω πονο στον αριστερο μηνισκο. Δε με παραπεμπουν ουτε σε μαγνητικη, ουτε μπορω να κανω αρθροσκοπιση… Εχω σταματησει απο 2 δουλειες εξαιτιας του γονατου…Για αυτους ομως ολα καλα.
      Αλλα το εμβολιο πρεπει να το κανω υποχρεωτικα?
      Μη νοιαζεστε τοσυ πολυ για μας…

    30. Είναι τόσοοοοο σίγουρος οτι θα έχει εμβολιαστεί το σύνολο των Ελλήνων!!!!!!!!!!!!!!!! Μα πώς μπορεί να μιλά εκ μέρους όλου του λαού και να εξαναγκάζει τον κόσμο να εμβολιαστεί με το ζόρι???!!!!! Αυτό είναι ανήθικο!!!!!Στην Ιατρική τίποτε δεν μπορεί να γίνεται με το ζόρι, αλλά όλα γίνονται μετά από την συναίνεση του ασθενούς, είτε για θεραπεία είτε για πρόληψη!!!!!!!!!!!!!!!!

    31. Είναι τόσο τυφλωμενοι και εκτός πραγματικότητας, που μπορεί και να πιστεύουν ότι το σύνολο των Ελλήνων ανυπομονεί για το εμβόλιο!

    32. ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΕΚΕΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ…….

    33. Τον Κουλη θα τον πεταξουν μολις μας εμβολιασει ολους,μετα δεν θα τους ειναι χρησιμος σε τιποτα.
      Αλλα ως τοτε εχει ο Θεος θα δουμε τι μπορουμε και πως μπορουμε να κανουμε

    34. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ “ΕΙΔΙΚΟΣ” ΤΥΠΟΥ ΤΣΙΟΡΔΑ , ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ Η ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 8-10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ, ΔΟΚΙΜΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ .ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΥΓΕΙΑ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ “ΕΙΔΙΚΟΥΣ” . ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΆ -ΜΙΖΕΣ- ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΟΡΔΑΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΩΝ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΠΗΣ.

    35. μεχρι το πασχα θα ειστε κυβερνηση , εγω αυτο βλεπω καραγκιοζηδες

    36. Ότι και να λέμε, θα το φάμε και αυτό..
      Αν ήμασταν τόσο μάγκες δεν θα είχαμε κλειδαμπαρωθει μέσα τόσο εύκολα.
      Σκίσε μας Κουληηη!!

    37. Το ρώτησες “το σύνολο των Ελλήνων” ξεφτέρι Πέτσα με το σπινθηροβόλο βλέμμα, για λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο;

    38. Οι μπατριώτες που φώναζαν “μακεδονία ξακουστή” και ψήφισαν Μητσοτάκη για να εκδικηθούν τον Τσίπρα να εμβολιαστούν πρώτοι. Αυτοί φέραν τη λέσχη στην εξουσία σ΄αυτούς να μπήξουν τη βελόνα του Μπουρλά.

    39. Όπου ναναι το 666 μέσα μας για να μας κλεψουν τη ψυχή μας.

    40. Μόλις θα βγει το πρώτο διάγγελμα ότι σε πέντε ημέρες από την ανακοίνωση οτι για να μπορείς να κάνεις ανάληψη από την Τράπεζα, να μπορείς να έχεις σύνδεση τηλεφώνου και ίντερνετ καθώς και πρόσβαση σε όλα τα επιδόματα, πρέπει να έχεις κάνει ήδη το εμβόλιο κατά του Κορωνοιου, διαφορετικά δεν θα μπορείς να έχεις τίποτα. Εκεί να δείτε όλοι στα τέσσερα. (Θα πέφτει το ξύλο της αρκούδας μην χάσουμε την σειρά μας και δεν προλάβουμε το εμβόλιο, και χάσουμε τα προνόμια) Και περιμένουμε εμείς να πάμε στον πόλεμο εάν χρειαστεί…….?

    41. Ενα μεταπτυχιακό διαρκεί περισσότερο σε χρόνο από τα διαθέσιμα κορωνο-εμβόλια των βρυκολάκων σιωνιστών.
      Ποιος θέλει να βάλει θάνατο στον οργανισμό του και στα παιδιά του;

    42. Μα τι λετε…….
      Ειστε σιγουροι οτι ο κατρα κουλης θα ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ???????
      Εγω σας λεω οτι δεν θα μεινει….ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΑΥΡΑ

    43. Εσύ Πέτσα προσωπικά έλα να μας εμβολιάσεις τα @ρχίδι@.Πάρε και φόρα από το Κυνοβούλιο.

    44. Μόλις ο Αντίχριστος σκάσει ένα τριχίλιαρο στον καθένα,θα του φιλήσουν το χεράκι οι Νεοέλληνες. Εδώ ψήφισαν οι Έλληνες στις τελευταίες εκλογές σε μεγάλο βαθμό τον Τσίπρα παρά τη συμφωνία των Πρεσπών και το μνημόνιο που υπέγραψε….

    45. Μην δεχτειτε να σας εμβολιασουν τα πληρωμενα δημοσια πιονια του Κουλη.

    46. …..ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΙΣΑ….ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ-ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ….ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ….Ο ΧΑΪΝΡΙΧ ΧΙΜΛΕΡ ΓΑΤΑΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ….ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΦΟΡΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΓΚΕΣΤΑΠΟ??…..

    47. επιτέλους να έλθουν και οι τουρίστες να βγάλουμε κανένα ευρώ..
      καραντίνα σε όσουν δεν εμβολιάζονται και πρόστιμα απο την Γερμανική Ανεξάρτητη Αρχή
      εσόδων να εισπράτει η Μέρκελ και να μειώνετε το χρέος

    48. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕΟΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ?? ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ..Κ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΕΧΕΙ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ..ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΕΞΩ ΣΕ Κ ΜΕ ΧΩΡΙΣ
      ΜΑΣΚΕΣ

    49. Σφραγιζανε τα μοσχάρια.για μοσχάρια μας έχουν. Αλλά μέχρι τον Ιούνιο ίσως η Θεία Δικη να έχει έρθει για αυτούς όλους. Κανείς να μη δεχτεί. Ας ανατρέψουμε τα σχέδια τους.

    50. να εμβολιαστούν αυτοί που σας ψηφίζουν.
      ευκαιρία είναι για την Ελλάδα να θυσιαστούν μια φορά.
      για όλα αυτά τα χρόνια που υποφέρουμε από αυτούς.
      και να απαλλαγούμε, για μια Ελλάδα ανεξάρτητοι.

    51. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΟΜΩΣ? ΤΑ ΚΑΠΝΙΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΓΑΡΟ Η ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ??

    52. σας καιει καθικια για τις μιζες εσεις ειστε φασιστες οχι οι αλλοι που κλεισατε αδικα φυλακη για τις ιδεες τους

    53. Καταλάβατε;Ολα ψέμματα περί μη υποχρεωτικού ελέγχου.Μας θεωρούν μοσχάρια που θα μας περνάει ο κτηνίατρος και θα μας βάζει τη σφραγίδα αναγνώρισής μας.ΕΝΑΣ, να ρωτήσει γιατί μας εμπαίζουν , υπάρχει;;;

    Comments are closed.