ΕΠΟΧΕΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑ & ΙΕΡΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ! ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ – ΔΙΩΞΕΙΣ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ – ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ “ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ” ΤΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Οργισμένη αντίδραση του γνωστού καρδιολόγου μέσω Facebook.


    Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών καλεί τον καρδιολόγο Φαίδωνα Βόβολη σε απολογία, μετά από τις πρόσφατες δηλώσεις του σε πανελλήνιο κανάλι κατά της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας στα παιδιά.

    Ο ίδιος μάλιστα, στο άκουσμα της πειθραρχικής του δίωξης, έκανε το παρακάτω οργισμένο ποστ στο Facebook μιλώντας μεταξύ άλλων για «προστασία της ελευθερίας του λόγου στη χώρα μας».

     
    Πιο συγκεκριμένα:

    «Για πρώτη φορά σ αυτήν την ιστορία,παγκοσμίως κι ενώ έχουν μιλήσει χιλιάδες ιατροί σ αυτόν τον πλανήτη,ιατρός βάλλεται πειθαρχικά από σύλλογο διότι…μίλησε!
    Είναι η ΩΡΑ να προστατεύσουμε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΛΟΓΟΥ στην ΕΛΛΑΔΑ μας.
    Έφτασε η ώρα να μιλήσουν οι γιατροί και ο ΛΑΟΣ μας!
    ΕΝΩΜΕΝΟΙ αφήνουμε πίσω τον σκοταδισμό,την μισαλλοδοξία,τον ΦΟΒΟ!
    Έφτασε η ΩΡΑ!»

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

    ______________________________________________

     

    ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ ΦΑΙΔΩΝΑ ΒΟΒΟΛΗ

     

    ΕΠΟΧΕΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑ & ΙΕΡΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ

     

    Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΕ ΔΙΩΓΜΟ

     

    Η  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

    _____________________________________________

     

    Λίγες ώρες μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, στο οποίο ακούστηκε για πρώτη φορά η φιμωμένη μέχρι τότε άποψη της επιστημονικής κοινότητας που αντιτίθεται σε αυτήν των διορισμένων από την κυβέρνηση επιστημόνων, o Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, σε ρόλο Ιεράς Εξέτασης, επέδωσε στον καρδιολόγο Φαίδωνα Βόβολη κλήση σε απολογία. Η πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε στις 23 Ιουλίου για το “εγκλημα” του κ. Βόβολη να δημοσιεύσει ήδη από τον Μάρτιο, τέσσερις μήνες πριν, την τεμηριωμένη επιστημονική άποψή του και τους προβληματισμούς του για τον χειρισμό της κηρυχθείσης από τον Π.Ο.Υ. πανδημίας από την ελληνική κυβέρνηση και την επιτροπή των διορισμένων από αυτήν επιστημόνων. Η κλήση σε απολογία όμως επιδόθηκε δύο μήνες μετά την άσκηση της πειθαρχικής δίωξης και έξι μήνες μετά το “έγκλημα”, λίγες ώρες μετά την δημόσια αποδόμηση από τον κ. Βόβολη των “επίσημων” παραδοχών και των κυβερνητικών αποφάσεων για την υποχρεωτική χρήση μάσκας στα σχολεία.

     

    Ο Ιατρικός Σύλλογος, στην κλήση σε απολογία, κατηγορεί τον κ. Βόβολη ότι τολμάει να  εκφράζει επιστημονικές απόψεις “αντίθετες με τις εκφρασθείσες από την πολιτική ηγεσία του Υ.Υ. και της Επιτροπής Εμπειρογνωμώνων”, ότι “εμμέσως υποκινεί τους πολίτες να εναντιωθούν σε μελλοντικές αποφάσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης”, όπως ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για τον νέο κορωνοϊό, ότι “δημιουργεί σύγχυση και παραπλάνηση στο κοινό” και ότι “παραβιάζει τις αρχές της έντιμης εκφοράς κρίσεων και επιχειρημάτων και σεβασμού της άλλης άποψης”.

     

    Πρόκειται ένα κατηγορητήριο στο οποίο περισσεύει η υποκρισία. Διώκεται η αντίθετη άποψη αλλά ταυτόχρονα αποδίδεται στον διωκόμενο έλλειψη σεβασμού στην “άλλη άποψη”. Πρόκειται για ένα κατηγορητήριο με το οποίο κατηγορείται ένας επιστήμονας για “πρόκληση σύγχυσης και παραπλάνησης”, επειδή τόλμησε να αναδείξει την πραγματική σύγχυση και την παραπλάνηση που έχουν προκαλέσει στο κοινό οι διορισμένοι από την κυβέρνηση επιστήμονες, με τις αντιφατικές επιστημονικές παραδοχές τους σε όλες τις πτυχές της κηρυχθείσης από τον Π.Ο.Υ. πανδημίας. Σε αυτές ο Ιατρικός Σύλλογος έχει κλείσει μάτια και αυτιά. Έκανε πως δεν είδε και δεν άκουσε την επιδημιολόγο Αθηνά Λινού να λέει στις 28 Ιουλίου, μία μέρα μετά την άσκηση της πειθαρχικής δίωξης κατά του κ. Βόβολη, ότι η ίδια, ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο Νίκος Σύψας παραπλάνησαν τον ελληνικό λαό σχετικά με την επικινδυνότητα της μάσκας και την χρήση της μόνο από τους πάσχοντες και όχι τους υγιείς. Πρόκειται για ένα κατηγορητήριο με το οποίο διώκεται ένας επιστήμονας επειδή τόλμησε να αμφισβητήσει την κυβέρνηση και τους διορισμένους από αυτήν επιστήμονες και αντιτάχθηκε στην υποχρεωτικότητα για ολόκληρο τον πληθυσμό του εμβολίου για τον νέο κορωνοϊό.

     

    Θα υπερασπιστώ τον εντολέα μου και φίλο γιατρό Φαίδωνα Βόβολη και θα αγωνιστώ μαζί του με όλες μου τις δυνάμεις μέχρι την τελική δικαίωσή του στην πειθαρχική αυτή δίωξη, η οποία παραπέμπει στις σκοτεινότερες περιόδους της ελληνικής ιστορίας. Θα αγωνιστούμε για την επιστήμη, την ελευθερία του λόγου και την ίδια αυτήν την Δημοκρατία.

     

    Νίκος Ι. Αντωνιάδης

    Δικηγόρος Αθηνών

     

     

     

     

    Θυμίζουμε τις δηλώσεις για τις μάσκες που προκάλεσαν πάταγο και βεβαίως προβλημάτισαν αρκετούς ειδικούς και όχι μόνο:

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    37 Σχόλια

    1. Ρε τι ψηφίζετε !!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!! Θα πρέπει να υπάρχουν κριτήρια για τους ψηφοφόρους !
      Δεν υποφέρεται η κατάσταση πια !
      ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΦΤΙΖΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ !!!

    2. Μαζί σας… το τραβάνε πολύ το σχοινί για να εξυπηρετήσουνε τα κρυφά τους συμφέροντα όμως ο κόσμος έχει αντιληφθεί ότι κάτι άλλο συμβαίνει..
      Κάποια στιγμή όλο αυτό το αφύσικο θα δημιουργήσει αντιδράσεις και θα δει πολλά Κουλη που θα ανοίξουν διάπλατα τα μάτια σου με όσα πρόκειται να συμβούν… και μετά τρέχα να κρυφτείς κι εσύ και οι παρατρεχαμενοι σου…
      Θα ζήσετε τον χειρότερο σας εφιάλτη..

    3. Υπάρχει το κυβερνητικό αφήγημα-bullying «Οι επιστήμονες λένε αυτό,εσύ ποιος είσαι που το αμφισβητείς;» Αν βγαίνουν άλλοι επιστήμονες του κλάδου και το αμφισβητούν,τότε τους χαλάει όλη η προπαγάνδα. Οπότε όπου βλέπουν τέτοια φαινόμενα άμεσα περνάνε σε καταστολή με τον κρατικό μηχανισμό. Κατά παράβαση πάντα του συντάγματος και όλων των διεθνών συμβάσεων δικαιωμάτων του ανθρώπου.

    4. Αυτό το λένε δημοκρατία. Αυστηρή δίωξη των διαφωνούντων. Δεν θέλουν να ακούνε ούτε το παραμικρό κιχ που να διαφωνεί μαζί τους. Πολύ πιθανόν επειδή δεν πιστεύουν ούτε οι ίδιοι αυτά που λένε. Το εύθραυστο αφήγημα τους δεν αντέχει ούτε τη παραμικρή αμφισβήτηση και γι’αυτό χρησιμοποιούν καταστολή(ψυχολογική και σωματική βία) για όποιον δεν γίνεται από μόνος του δούλος.

    5. Εγώ ξέρω το εξής. Όσο περισσότερη υπεύθυνη στάση κρατήσουμε τόσο πιο γρήγορα θα απαλλαγούμε από τις μάσκες. Όσο εξακολουθούν να υπάρχουν άτομα που αμφισβητούν την ύπαρξη του κορονοϊού καθώς και άτομα που συμπεριφέρονται ανεύθυνα, οι μάσκες δυστυχώς θα κρατήσουν για πολύ.

    6. Και τον Φικιώρη τον κυνηγούσαν με το όζον, ενώ είχε όλες τις αποδείξεις ότι το όζον βοηθάει

    7. Να βάλουν όλοι αυτοί μια μόνιμη μάσκα ( σιδερένια αν γίνεται ) να την φοράνε και στον ύπνο τους και να μην ξαναδούμε τις φάτσες τους
      Άντε γιατί μου έρχεται να κάνω εμετό κάθε φορά που τους βλέπω

    8. Δώσαμε εξουσία και στον τελευταίο βλάκα εδώ στην Ελλάδα και κάνει ο καθένας ό,τι θέλει βασικά ψευτο εξουσία άλλα πλανιούνται πλάνα οικτράν

    9. Τιμωρούν παραδειγματικά όποιον μιλάει προς γνώσιν και συμμόρφωση και ημών των υπολοίπων…. Κράτος τρομοκρατίας και αστυνόμευσης… Και ενώ έχουν λυσσάξει να εφαρμόσουν τα “μεγάλα”τους σχέδια, εμείς κυκλοφορούμε με τα φίμωτρα και προσέχουμε μην κολλήσουμε “κορονοιό”…

    10. ειμαστε πολυ εναντιον της μασκας αυτο που γινετε ειναι αδικημα κατα της ελευθεριας να αποφασιζει καποιος γισ την ζωη του παμε για συραξη ενωμενοι να μην τους περασει και να τιμωρηθουν

    11. Ο ίδιος ο Κύριος μας, μας έχει δώσει την ελευθερία της βούλησης και σήμερα δεν έχουμε καν το δικαίωμα να αναπνέουμε ελευθερα, ποσομαλλον να λέμε τη γνώμη μας. Πάει η δημοκρατία περιπατο. Αποφασιζομεν και διαταζομεν… Σςςςς μη τυχόν και μιλήσει κανείς. Όχι δεν μπορείς να πεις την άποψη σου, ουτε για τον κοροιδοιο, ουτε για τους λαθρομετανάστες, ουτε για τον κάθε ανώμαλο, ουτε για τα ιερά και οσια της θρησκείας μας, ουτε για τους πολιτικους μας, ουτε για τους δικαστές, ουτε για τους δημοσιογράφους, ουτε για τους Τουρκους, ουτε για τους αλβανους. Δεν μπορείς να έχεις άποψη για τίποτα. Γι’αυτό σου κλείνουν το στόμα με το φίμωτρο, για να συνηθίσεις στην ιδέα και να καταλάβεις ότι πρεπει να παιρνεις την άδεια τους ακόμα και για να αναπνευσεις.

    12. Είναι καιρός ένας άνθρωπος να μας ενώσει ένας σκοπός να μας ενώσει.
      Η ανησυχία μου είναι η ίδια με των από πάνω όχι οι διώξεις ανηλίκων Ελλήνων ιερέων και γιατρών.. Επειδή είπαν ελεύθερα τη γνώμη τους.. Αλλά η πλήρης υποταγή όλων μας και κυρίως των στρατιωτικών μας που θα έπρεπε να τους έχουν μαζέψει ήδη πολιτικούς και δικαστάδες.. Και να τους έχουν παραδώσει στο λαό μαζί με τη δημοκρατία που βάση συντάγματος ήδη στερουμαατε.. ΝΤΡΟΠΉ ΜΑΣ.. Όλων.. ΝΤΡΟΠΉ για τις ΣΤΟΛΕΣ ΣΑΣ.. Και τους παππούδες μας που πολέμησαν..

    13. Ζούμε μια παγκόσμια δικτατορία ένα σκοταδισμό, κάτι πρέπει να γίνει επιστήμονες διώκονται, απλοί πολίτες σκοτώνονται μεταξύ τους σε λεωφορεία στους δρόμους, διχασαν την Ελλάδα, κατέστρεψαν ότι έχει απομείνει όρθιο. Κάτι πρέπει να κάνουμε.

      1. Ειδες πόσο εύκολο ήταν; τοξεραν και αυτοί. Έριξαν τον σπόρο και τον άφησαν να ανθίσει. Εν προκειμένω μας άφησαν να βγάλουμε τα μάτια μας μόνοι και να σκοτωθούμε μεταξύ μας.

    14. ΔΙΩΞΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΦΑΚΛΣΝΑΣ ΤΟ ΓΙΟ,ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΙ ΚΑΡΙΟΛΙ ΔΕΝ ΥΑ ΓΛΥΤΩΣΗΣ ΠΟΥΣΤΗ,ΓΑΜΟ ΤΟ ΤΑΦΟ ΣΟΥ,ΓΕΡΜΑΝΟΠΟΥΣΤΑ,ΓΙΕ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ,ΕΜΕΤΙΚΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ, ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑΣ,ΝΑ ΤΗΣ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΛΟΙ ΤΑ ΚΟΛΟΠΕΔΑ ΣΟΥ,ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ,

    15. Προσωπικά δε με τρομάζει το σάπιο σύστημα που κυβερνάει και όλοι αυτοί οι πληρωμένοι Φρανκεστάιν που βγαίνουν στη τηλεόραση.
      Με τρομάζει η πλήρη υποταγή του κόσμου και η πίστη τους ότι πρόκειται για πανδημία.Ζόμπι τους έχουν κάνει μέσα από τις τηλεοράσεις από τις οποίες δεν ακούς τίποτε άλλο 24 ώρες το 24ωρο.Πλήρη πλύση εγκεφάλου τους έχει γίνει.
      Εάν δεν κλείσουν τις τηλεοράσεις τίποτε δεν πρόκειται να γίνει.10 εμβόλια θα κάνουν οικειοθελώς και όχι ένα.
      Προσωπικά και για το πρόστιμο μόνο πάω σε καταστήματα που με αφήνουν με τη μύτη έξω από τη μάσκα.Πήγα χτες σε φαρμακείο μου έκανε μία πατσαβούρα παρατήρηση για αυτό έφυγα και πήγα σε άλλο που η φαρμακοποιός δε φορούσε καθόλου.Σε αυτό θα πηγαίνω από δω και πέρα.

    16. ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟΓΩΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΑΝΘΡΑΚΑ ΔΗΜΙΟΡΓΕΙΤΑΙ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΚΕΊ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΒΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟΙ.

    17. Μασκα Ν95 / 3 micron προστασία….
      3 micron= 3000000 pm…., Ο2=60pm..,
      Covid-19 9nm= 9000pm= 0.009 micron.

      Άρα υποτίθεται ότι η μασκα μας παρέχει την δυνατότητα να αναπνέουμε κανονικά αλλά δεν μας προφυλάσσει από τον ιό;

    18. ζητω η δημοκρατια χαχαχαχαχα (ναι αυτην ακρηβως ειναι η δημοκρατια απο αρχαιοτατων χρονων) ο αυφαντης τα ειπε πρωτα θα γηνει χουντα και να μην χαιρομαστε καποιοι γιατι αυτην την φορα θα ειναι εναντιον μας και θα ναι και πραγματικη χουντα… οπου να ναι ερχεται ολα αυτα γηνονται για να αντιδρασουμε και να μας την φορεσουν αλλα επειδη ο κοσμος δεν κανει αυτοκριτικη δεν θα ναι δικαιος ο αγωνας οποτε θα τον πιουμε ολοι μαζι κρυο και παγωμενο…και στο κατω κατω αν αυριο γεινονταν εκλογες τι θα ψηφιζε ο κοσμος οεο; νδ συριζα κιναλ κκε ελληνικη λυση οποτε ειμαστε καταδικασμενοι οπως και να χει και οσον αφορα τον τουρκο πριν το 22 δεν προκειται να κανει τιποτα μονο θα γαβγιζει εκτος και αν κανουμε εμεις την μαλακια που απο οτι το κοβω το βλεπω να κανουμε εμεις μαλακια (εσκεμενη μαλακια φυσικα ) και να μας την πεφτει πριν το 22 και μετα μεγαλες δυναμεις και γκριζες ζωνες ολα η Ελλας θα χωρηστει σε 7 κρατη γιατι ετσι γουσταρει το νατο και η εε διαιραι και βασιλευαι εχει μαλιασει η γλωσσα να τα λεμε καποιοι πολλα χρονια τωρα και πλεον και με ημερομηνιες και οχι δεν ειναι προφητειες ειναι η φυσικη εξεληξη των πραγματων βαση ιστοριας και επικαιροτητας

    19. Μπράβο στον γιατρό και μπράβο στον δικηγόρο που τον υπερασπίζεται.
      Παρεπιπτόντως τα βίντεο του καθηγητή Bhagdi κατεβαίνουν συνέχεια από το Ίντερνετ. Έτσι αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο με την γυναίκα του η οποία είναι και η ίδια γιατρός. Μέχρι στιγμής υπάρχει το βιβλίο στα γερμανικά και αγγλικά.

    20. Άι Τιχτιρ γκαγιμοντουμιδες Ντιμπεδες που δεν έπρεπε καν να έχετε γεννηθεί .

    21. Ο κύριος βοβολης μίλησε πολύ σωστά ότι υπάρχουν επίσης και εγκριτοι επιστήμονες που δεν βγαίνουν στα ΜΜΕ. Επίσης αξιοσημείωτο ότι είναι επιδημία και όχι πανδημία και τέλος οι μάσκες τελικά μας προστατεύουν η όχι κύριοι γιατί ο τσιοδρας έλεγε ότι οι υγιείς δεν πρέπει να φοράνε μάσκα. Θα τρελαθουμε στο τέλος.

    22. Σε λίγο έρχεται το τέλος τους λίγο υπομονή ακόμα και όλοι τους θα κρεμαστούν

    23. Τι κανουνε στους ανθρώπους ρε γ@μω τα σπίτια τους. Πλακώνονται στο ξύλο ο κόσμος για την μάσκα. Έχουν σπείρει την διχόνοια στην κοινωνία τα μ@υνοπανα, στα σχολεία άγριο μπόουλινγκ μεταξύ μαθητών, στα λεωφορεία παντού. Τι κάνετε ρε αλήτες? Ρε ξεφτιλισμενοι τι είναι αυτά που κάνετε?

    24. Ο ΚΎΡΙΟΣ ΦΑΊΔΩΝ ΒΟΒΟΛΗΣ ΘΑ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΈΔΡΙΟ, ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΈΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΠΟΥΛΟ.
      ΔΕΝ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΕΊΧΑΝ ΠΕΙ.
      ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΣΕ ΆΛΛΟΝ ΧΏΡΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΏΝ.

      ΌΜΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΑΠΕΥΘΕΊΑΣ ΣΎΝΔΕΣΗ.
      ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΆ ΕΔΏ.
      ΘΑ ΜΙΛΉΣΟΥΝ ΚΑΙ ΞΈΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΊ
      eoeresearch. org

      .
      ΔΙΑΔΏΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΏ.
      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    25. Ας αποδείξει κάποιος καλοπληρωμενος πανεπιστημιακος,ότι η μάσκα προστατεύει,ότι μέσω ή παραπλεύρως τής μάσκας δεν διαφεύγει αέρας με σταγονιδια τού ιού.Το να μη συμφωνεί κάποιος με την κυβέρνηση δεν είναι ανταρσία,αλλα δημοκρατία.Εκτος τούτων θα είναι επίσης ενδιαφέρον να μάθουμε την αναλογία μεταξύ ημεδαπων και αλλοδαπών,οι οποίοι νοσούν τώρα.Φαρμακολογικα είναι αδύνατον,ένα παρασκευασμα,εμβόλιο,να δημιουργηθεί εντός μηνών,και να πληρεί το νομοθετικό πλαίσιο.

    26. Ας έχουν κατά νου τα κυβερνητικά σκυλιά και τα καλοπληρωμένα παπαγαλάκια τους (κάτι σύψες, μύξες, τσιόδρες, πόρδες, παγώνες, κοκόνες) ότι ο Λαός ΤΙΜΩΡΕΙ … ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙ … ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ …
      Μητσοτάκουλα, ξέρεις πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός και ξανάρχονται οι εκλογές ;;; Θα φας καλά, μωρή γουρλομάτα φραγκόκοτα … την τύχη του άλλου του τουρλοκ΄λη εθνοπροδότη θα έχεις κι εσύ … Κράτα την ημερομηνία που σου το λέω … θα ψάχνεις ψήφους και θα παίρνεις ανοιχτές παλάμες …

      1. Σκοτιστηκε. Αυτός την δουλειά του θα την έχει κάνει. Και μετά και αποζημίωση πρώην Π/Θ θα παίρνει, και την οικογενειακή παράδοση θα έχει εκπληρωσει και θα μπαινοβγαινει στην βουλή ως επίτιμος, και στρωμένη δουλειά με ΜΚΟ θαχει κι αυτός και η οικογένειά του, και όλα καλά καμωμενα.

    27. Όπως συμβαίνει πάντα με τους φασίστες και τους λαδωμένους, το πρόβλημα με τον Ιατρό που μιλάει είναι πως “χαλάει τη πιάτσα” για αυτούς που σωπαίνουν, τους κάνει να αισθάνονται άσχημα με τον εαυτό τους. Νομίζετε δε ξέρουν οι γιατροί πως οι μάσκες είναι το λιγότερο άχρηστες και το χειρότερο βλαβερές; Φυσικά και το ξέρουν, εκτός αν πήραν με βάση 5 το πτυχίο….

      Όσο για την “ελευθερία του λόγου”, εδώ γελάμε. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα χρόόόόνια τώρα.

    28. αυτοι εχουν καβαλησει μπαμπου οι κυβερνητικοι τυφλα να εχει ο πινοσετ και ο αμιν νταντα αυτοι τους ξεπερασαν

    29. Η Εταιρια είπε η Κυρια ;;; Ποια Εταιρια; Όποτε αφού είναι αποδεδειγμένα θέλω σαν Έλληνας πολίτης να μου υπογράψουν ότι τα υγιέστατα παιδιά μου δεν θα πάθουν τίποτα οργανικό κ ψυχολογικό από την πολύωρη κ καθημερινή χρήση μάσκας!!! Αν δεν υπάρχει θέμα τότε να μην ανησυχώ .. πιστεύω είναι εύλογο το ερώτημα μου κ θέλω μια απάντηση .!!!

    Comments are closed.