ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ H ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΓΙΑ 4 ΕΚΑΤ…. “ΔΑΝΕΙΟ” ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΚΟΛΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ Η ΚΥΡΙΑ – ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΗΝ Ε.Ε.

Κοινοποίηση:
stella-kiriakidou-768x428

Υπό πίεση βρίσκεται η ευρωπαία επίτροπος Υγείας Στέλλα Κυριακίδου μετά από έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας – Ο σύζυγος της επιτρόπου, έλαβε από την Cyprus Cooperative Bank πιστώσεις εκατομμυρίων παρά το γεγονός ότι δεν διέθετε απαραίτητες εγγυήσεις

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Deutsche Welle, «υπό πίεση βρίσκεται η ευρωπαία επίτροπος Υγείας Στέλλα Κυριακίδου μετά από έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας στην Κύπρο», γράφει η ιστοσελίδα της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD αναφερόμενη σε ρεπορτάζ του μαγκαζίνο Panorama με τίτλο: «Ο σύζυγος της επιτρόπου Κυριακίδου ύποπτος για διαφθορά». Σύμφωνα με την έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας ο σύζυγός της Κυριάκος Κυριακίδης έλαβε από την Cyprus Cooperative Bank (Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα) πιστώσεις εκατομμυρίων παρά το γεγονός ότι δεν διέθετε απαραίτητες εγγυήσεις. Κυπριακά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο ακόμα και για παθητική δωροδοκία.

Είχε ο σύζυγος πλεονεκτήματα λόγω της θέσεως της γυναίκας του;
Οι πιστώσεις χορηγήθηκαν από τη Cyprus Cooperative Bank, δεύτερη σε μέγεθος τράπεζα της χώρας, η οποία ανήκει στο κράτος και διασώθηκε πολλές φορές με χρήματα του δημοσίου. Επειδή η τράπεζα αντιμετώπισε αρκετές φορές στο παρελθόν οικονομικά προβλήματα η Ελεγκτική Υπηρεσία έβαλε στο μικροσκόπιο τις συναλλαγές με τα λεγόμενα “Πολιτικά Εκτεθειμένα Πρόσωπα” (ΠΕΠ). Η επίτροπος Στέλλα Κυριακίδου (αναφέρεται ως ΠΕΠ 8) εμφανίζεται στην έκθεση σε τέσσερεις συναλλαγές στις οποίες εμπλέκεται ο σύζυγός της. Συνολική αξία των συναλλαγών γύρω στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα πάντα με την έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας η χορήγηση πιστώσεων χαρακτηρίζεται ως “πολύ προβληματική”, μιας και δεν υπήρχαν απαραίτητες εγγυήσεις, ούτε από εισοδήματα ούτε από άλλα περιουσιακά στοιχεία. Σε αυτό προστίθεται ότι στην απόφαση χορήγησης πιστώσεων δεν καταγράφηκε αιτιολογία.

Η ευρωπαία επίτροπος Στέλλα Κυριακίδου παίρνοντας εγγράφως θέση έναντι της γερμανικής τηλεοπτικής εκπομπής σημειώνει ότι δεν “δεν είχε προσωπικά συμμετοχή στην υπόθεση”. Από τη πλευρά του ο Κυριάκος Κυριακίδης σημειώνει εγγράφως ότι οι επιχειρηματικές δραστηριότητές στις οποίες συμμετέχει βασίζονταν πάντοτε στο πλαίσιο κανόνων που θέτουν οι ρυθμιστικές αρχές».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Συνήθως τα δάνεια είναι το ξέπλυμα των μιζών. Τα λεφτά της μίζας πηγαίνουν σε τράπεζα της Ελβετίας και ο μιζωμένος – λαδωμένος παίρνει δάνειο από τοπική τράπεζα με εγγύηση τα λεφτά της μίζας που βρίσκονται στην Ελβετική Τράπεζα. Βέβαια το δάνειο φαίνεται ότι το πήρε ο μιζωμένος χωρίς εγγύηση, γιατί τι να δηλώσουν ? ότι έχει εγγύηση τα λεφτά της Ελβετίας που είναι μαύρα ?

  2. AYTH Η ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΘΑΛΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ,
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΕΙ. Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΣΚΛΗΡΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΞΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΡΑΠΕ.
    ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΑΣ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΕΤΩΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ.

  3. Ο παππους της συνεργατης των Αγγλων τον οποιο εκτελεσε η Εοκα…ο πατερας και ο αδελφος της μεγαλοδικηγοροι και μασωνοι-κατα παραδοχη των ιδιων.Οικογενεια εχιδνων

  4. Απατεώνες και κλεφτοκοτάδες Ελληναράδες. Το νου σας μόνο στην μάσα και κυρίως στην ξάπλα και την κομπίνα, τον έχετε. Παγκόσμιες πρωτιές σε όλα τα επίπεδα. Όλοι οι Έλληνες που ζουν και δημιουργούν στο εξωτερικό, ντρεπόμαστε να πούμε ότι καταγόμαστε για αυτήν την κατάντια.. Και φυσικά, ούτε καν για επίσκεψη, γίνεται λόγος……! Βράστε στο ζουμί που εσείς οι ίδιοι επιλέξατε με τις πράξεις σας, για αυτό και δεν αντιδράτε σε τίποτα. Κακά ξεμπερδέματα! Απλά, κρίμα σε μία μικρή μειοψηφία που έχει περισσή αξιοπρέπεια αλλά, είναι εγκλωβισμένη στο βόθρο…..

    1. ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΝΤΑ……….ΜΟΝΟ ΟΙ ΛΙΓΟΙ

  5. ΟΠΠΟΥ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑΚΛΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΒΕΛΟΥ ΑΠΟ ΠΙΣΩ………ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ

  6. Ποια είναι πάλι τουτη? Σαν Νεάντερταλ είναι..

    1. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑΚΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΝ ΦΑΚΛΑΝΑ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗΗΗΗΗΗΗ

    2. Μονο Νεαντερνταλ χαραμοφαηδες δυνοσαυροι λαμογεια πολιτικα που σιτιζονται απο το αιμα του ελληνικου λαου κονα εναν αιωνα αυτοι ειναι οι μητσοτακηδες οπποια πετρα σκανδαλου και αν συκωσεισ αυτουσ θα βρεις απο κατω…..

Comments are closed.