ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗ ΜΕΝΔΩΝΗ – “Ο ΛΙΓΝΑΔΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΠΕΝΤΕ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ” (LIVE ΕΙΚΟΝΑ)

    Κοινοποίηση:
    5251466

    Στη δευτερολογία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε εκ νέου στην υπόθεση Λιγνάδη, επιμένοντας στο “παραμύθι” του, πως η αντίδραση της κυβέρνησης ήταν άμεση.

    “Η παραίτηση Λιγνάδη έγινε 5 ώρες μετά την πρώτη ανώνυμη καταγγελία» είπε, συνεχίζοντας την δευτερολογία του ο πρωθυπουργός. «Καμία απολύτως συγκάλυψη στην δικαστική έρευνα, που κινήθηκε άμεσα. Έχει κάποιος στοιχεία περί συγκάλυψης της υπόθεσης; Κανείς. Με τι στοιχεία να πάμε στην Εισαγγελεία; Στις 6 Φεβρουαρίου στις 13:42, δημοσιεύθηκε καταγγελία του Νίκου Σ. Ανατριχιαστική, καταγγελία για όποιον την διάβασε. Δεν τον γνωρίζω τον κ. Νίκο Σ. και αν έχει κάνει μήνυση” είπε ο Μητσοτάκης και πήρε πάνω του για μια ακόμα φορά τη στήριξη της Λίνας Μενδώνη:

    “Σας είπα πως η κ. Μενδώνη έκανε ένα επικοινωνιακό λάθος. Η πολιτική ευθύνη βαραίνει εμένα ως πρωθυπουργό της χώρας”.

    Μάλιστα, κάλεσε τον κ. Τσίπρα να “αποκαλύψτε εσείς το ένοχο μυστικό που μας ενώνει με την κ. Μενδώνη όπως ισχυρίζεται. Αλλιώς στηρίζετε θεωρίες συνωμοσίας”.

    Στην έναρξη της ομιλίας του τόνισε:

    «Ενθαρρύνω τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά που έχει πέσει θύμα κακοποίησης ή εξουσιαστικής βίας να μιλήσει άμεσα» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για να συμπληρώσει: «αλλά και στο μέλλον όποιος σκέφτεται να ασκήσει εξουσιαστική βία αναλαμβάνει μεγάλο ρίσκο. Εάν διανοηθεί να προβεί σε τέτοιες πράξεις θα αναμετρηθεί με τις συνέπειες τους. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος για την χώρα».

    «Θα επαναλάβω το ερώτημα, που δεν απαντήθηκε από κανένα πολιτικό αρχηγό: γιατί το metoo εμφανίστηκε στην χώρα μας τώρα και όχι προ 4 ετών;» είπε ξεκινώντας την δευτερολογία του στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της συζήτησης με θέμα την ποιότητα της Δημοκρατίας και του Δημοσίου Διαλόγου. «Γιατί η Σοφία Μπεκατώρου επέλεξε να μιλήσει σε ημερίδα του Υπουργείου Πολιτισμού», συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός, εξηγώντας ότι «Δεν αποδίδω κάποια κομματική διάσταση. Η απάντηση είναι πως τώρα τα θύματα ήξεραν πως πρωτύτερα δεν θα ακούγονταν».

    «Αυτό αλλάζει επί αυτής της κυβέρνησης και για αυτό είμαστε πολύ υπερήφανοι. Τώρα πλέον όλοι μπορούν να μιλήσουν με ασφάλεια», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην δευτερολογία του και απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, είπε: «Περιμένω την δική σας ουσιαστική συνεισφορά επί του πλέγματος των προτάσεων μας, πως μπορούν αυτές να γίνουν καλύτερες. Δεν άκουσα τίποτε επ’ αυτού».

    «Να πάρετε κ. Τσίπρα διακριτές αποστάσεις από τις χυδαιότητες μέρους του δημοσίου λόγου, για τις οποίες υπήρχε σαφώς υποκίνηση από τον δικό σας χώρο» είπε στη συνέχεια ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Περιμένω να το κάνετε στην δευτερολογία σας» τόνισε και συμπλήρωσε: «έχετε τη δυνατότητα να πάρετε αποστάσεις από τέτοιες πρακτικές, ή μήπως είστε δέσμιος μιας πολιτικής, από την οποία δεν μπορείτε να ξεφύγετε».

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και σε ανάρτηση του βουλευτή της ΝΔ, Μακάριου Λαζαρίδη. «Ζήτησα προσωπικά από τον κ. Μακάριο Λαζαρίδη να ανακαλέσει για την αναφορά του περί κίναιδων και ανακάλεσε. Εσείς θα ζητήσετε από τον κ. Πολάκη να ανακαλέσει για τις αναρτήσεις του; θα αποδείξετε επιτέλους πως Τσίπρας και Πολάκης δεν είναι το ίδιο; είστε και οι δύο εντος της αίθουσας».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Τι να περιμενει κανεις απο μια κοινωνια γεματη λουγκρες πουστηδες λεσβιες παιδεραστες λαμογια.

    2. Γιατί δεν φοράει μάσκα?
      Απ. Και ο κορονοϊός ακόμα τον φοβάται..

    3. Υποπτη ειναι η σιωπη των Εθνικιστων ! Που ειναι η μαγκια τους και ο πατριωτισμους τους να βγουν να κανουν πορειες εναντιων της κυβερνησης. Αν ηταν οι αναρχικοι θα την ειχαν ριξει χτες. Αλλα αυτοι δεν ασχολουνται με παιδεραστιες.

    4. Επιμένω πως είναι ΥΠΟΠΤΟ, 5 ημέρες μετα τη σύλληψη Λιγνάδη για ΒΙΑΣΜΟΥΣ κατα συρροή και καταγγελίες για ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, ΔΕΝ έχει διαταχθεί έρευνα στο σπιτι του ηθοποιού, ούτε ΑΡΣΗ τηλεφωνικού απορρήτου και επικοινωνιών στα social media…εμ βέβαια δεν είναι αναρχικός ο παιδεράστής

    Comments are closed.