ΕΠΕΝΕΒΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΥΘΗΡΩΝ, ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ

    Κοινοποίηση:
    serafeim-kithiron

    Την παρέμβαση των δικαστικών αρχών προκάλεσαν οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Κυθήρων Σεραφείμ, που υποστήριξε ότι το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού είναι προϊόν εκτρώσεων.

    Η επικεφαλής της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά έδωσε εντολή για επείγουσα προκαταρκτική εξέταση προς διερεύνηση τυχόν αυτεπαγγέλτως διωκόμενων πράξεων η οποία ανατέθηκε σε Εισαγγελικό Λειτουργό.

    Οι δηλώσεις του Μητροπολίτη έγιναν στον Εσπερινό της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Εσταυρωμένου Χώρας Κυθήρων.

    Τα εμβόλια «γίνονται και παρασκευάζονται με το προϊόν των εκτρώσεων. Μέσα στο σώμα μας θα περάσει αυτό το υλικό που προέρχεται από σκοτωμένα έμβρυα», είπε ο Μητροπολίτης, που μάλιστα υποστήριξε ότι γνώστης της πληροφορίας είναι και ο Πάπας, του οποίου τη γνώμη «δεν υπολογίζουμε».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    75 Σχόλια

    1. Το Βατικανό εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση που ηθικά το κάνει αποδεκτό όλο αυτό… Μπες να το διαβάσεις

    2. ό,τι δεν βολεύει το σάπιο σύστημά τους,το κυνηγάνε

    3. ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΝΕ ΓΙΑΥΗΝ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ,ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ

    4. ΜΠΡΑΒΟΟ!!! Δέσποτα…. και μην φοβάσαι τους ΜΑΣΟΝΟΥΣ και τις κουφάλες τις ΒΟΥΛΗΣ και τους προδότες του θεου τις ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ….Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΨΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!

    5. Ο εισαγγελέας έχει διαβάσει τα συστατικά του εμβολίου? Ξέρει τι ακριβώς χρησιμοποιούνται για να φτιαχτεί το εμβόλιο? Να μάθει πρώτα και μετά να προχωρήσει σε απαγγελία κατηγοριών. Ότι δεν πέτυχαν οι ναζι και ο Χίτλερ το 40, το πετυχαίνουν οι πολιτικοί το 2020. Όποιος δεν κάνει το εμβόλιο σημαίνει ότι μας αντιστέκεται και δεν είναι υπακουος προς τας διαταγάς μας. Οι πολιτικοί φοράνε προβεια δημοκράτη και υπερασπιστη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ενώ κατ ουσίαν φέρνουν τον νέο ναζισμο στην κοινωνία. Ο Χίτλερ δεν κατάφερε να επιβάλει παγκόσμια απαγόρευση κυκλοφορίας, να χτυπήσει την πίστη των ανθρώπων, να προπαγανδιζει πως ο διπλανός σου ο αδερφός σου ο φίλος σου είναι ένας εν δυνάμει δολοφόνος σου. Αυτό μόνο οι φασίστες πολιτικοί το κατάφεραν. Αδέρφια, αυτή την στιγμή η ανθρωπότητα βρίσκεται στα χέρια στυγνων φασιστών. Η κοινωνία των πολιτών που θέλουν να φέρουν είναι χειρότερη ακόμη και από αυτά που ήθελε να κάνει ο Χίτλερ. Στο όνομα κάποιου ιου μετατρέπουν το άνθρωπο σε δούλο των ελίτ χωρίς σκέψη ελευθερία δικαιώματα. Πρώτο κυμα, δεύτερο κύμα μετά θα μιλήσουν για κάποια μετάλλαξη μετά ξανά τρίτο κύμα. Η ανθρωπότητα στα χέρια ψυχανωμαλων φασιστών.

    6. Προτείνω στην επικεφαλής Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά αν τολμάει να κάνει το εμβόλιο θανάτου Pfizer.
      Για να δούμε;
      Τολμάτε;
      Τι φοβάστε;
      Αυτές τις ψευτομαγκιές με εντολές του στησοδίκη χουντοκούλη να τις κάνει αλλού, όχι στον Μητροπολίτη Κυθήρων Σεραφείμ που τα είπε όπως έπρεπε.

    7. Το εχει πει στην δικη των εμβολιων το 2018 ο Δρ. Plotkin. Θα φανε τα μουτρα τους οι πουλημενοι εισαγγελεις.

    8. Θίχτηκαν τα τσιράκια των σιωνιστών στην κυβέρνηση. Σου λέει τώρα που λαδώσαμε τα κανάλια, κάναμε και το show με τα εμβόλια ζωντανά στην τηλεόραση θα ρθεί ο κυθήρων να μας χαλάσει την εκστρατεία του εμβολιασμού? Πως θα πείσουμε τα πρόβατα να εμβολιαστούν όταν ακούγονται τέτοιες απόψεις? Γρήγορα τηλέφωνο τον εισαγγελέα να τον βάλει στη θέση του.

    9. Ότι θυμάται ο καθένας χαιρεται.Αυτος τώρα είναι υπεύθυνος παραγωγής και γνωρίζει πως παράγονται??Καλό είναι ο καθένας που έχει αξίωμα να επικεντρωθεί στα καθήκοντά του και να μην βγάζει γνώμες για πράγματα που δεν ξέρει.

    10. Eγώ πάντως λέω οτι πρέπει να μαζευτούμε μετα τις γιορτές γιατί κοιμόμαστε όρθιοι , Θα μας γαμήσουν όρθιους χαλαρά σε λίγο καιρό πάρτε το χαμπάρι ! Πρέπει να σπάσουμε αρχικά τα μετρα γιατί όχι Πάσχα δεν βλέπω αλλά ούτε και καλοκαιρι ! Οσο για το εμβολιο , μπορουν να το βάλουν και στον πάτο τους @

    11. Ποιός κορονοϊός και τρίχες , αυτά ολα που ζούμε είναι απλά η νεα τάξη πραγμάτων και τι θέλουν ; να διαλύσουν τα πάντα την κοινωνία την ιδιωκτησία την θρησκεία την άμυνα την εργασία τα πάντα και με ποιό τρόπο ; με το πρόσχημα του κορονοϊού βεβαίως βεβαίως , και ο τελικός στόχος είναι να κυριαρχήσει η παγκόσμια δικτατορία που ηδη ζούμε και να πάρουν το πάνω χέρι οι καϊμένοι οι λαθροέπηκοι η προσφυγάκια όπως τα βάπτησαν οι νεοταξήτες ανθρωπιστές και έμεις σαν λαός να διαληθούμε και να γίνουμε τελικά επαίτες όλων αυτών ξυπνάτε παιδιά – ανοίξτε τα μάτια σας

    12. Γεια σου κυρ εισαγγελεα…
      με την κουλα την εβραια…
      για ολα τ αλλα εισαι κουφος
      μα ξαφνικα σε τρωει ο λωκος

    13. ΛΥΠΑΜΑΙ Κ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ -ΓΙΑΤΡΩΝ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ,ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ,ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ Κ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΟΣ ΜΕ ΣΚΥΦΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ .ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ Κ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΑΤΟΣ Κ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΑΣ , ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΩΡΩΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ Κ ΑΠΟΧΩΡΩ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΔΙΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    14. Ποσο γρηγορα κινειται ο Εισαγγελεας μας, ετσι? Δεν μπορειται να πειτε κατι αλλο! Για τον εμβολιασμο με το προστατευτικο καπακι στη βελονα, τιποτα? Με πατημενο το εμβολο της συριγγας? Υπηρξαν αναφορες για μουφα εμβολιασμο.Γιατι κ.Εισαγγελεα μας δεν διεταξες προκαταρκτικη εξεταση γι΄αυτο? Μη χασεις τη θεσουλα σου?Οταν η Ψαρουδα Μπενακη παρεδιδε στο αλλο μυρηκαστικο τον Παπουλια, ειπε καποια πραγματα τα οποια εχρηζαν αμεσης Εισαγγελικης παρεμβασεως.Που εισασταν κ.Εισαγγελεα τοτε? Γιατι δεν αντιδρασατε αμεσα? Ντροπη και μονο ντροπη στη δικαστικη εξουσια.Το στηριγμα του απλου λαου, τον προδοσε κι αυτή. Τοσο κακια για τηνΕλλαδα μας? Τοση κακια για τους πατρΙωτες Ελληνες? Θυμιζετε μηπως τους δικαστες εκεινους που και τοτε μετα απο εντολη των σκοτεινων δυναμεων και εχθρων της πατριδος μας, δικασαν τον μεγαλο Κολοκοτρωνη μας? Ειστε ορκισμενοι στη Χανουκα μηπως? Και παλι κριμα………..! Κριμα σε εσας και
      οχι στην Ελλαδα μας, γιατι αυτη πολυ συντομα παλι θα μεγαλουργησει!!!!!!

    15. Αγαπητέ μοι αδελφέ εν Χριστώ rembrandt χαίρε εκ Κυρίω. Εσύ τουλάχιστον δέν θά έπρεπε νά απευθυνθείς κατ’αυτόν τόν τρόπον διότι έχεις πάρα πολλά ενδεικτικά στοιχεία τών ακραιφνώς Ορθοδόξων καί λίαν αυστηρών μου τοποθετήσεων. Δέν δύναμαι νά δαπανώ πολύτιμο χρόνο πρός σχολιασμό (ως τήν τρελοπουστοκουνέλα κατίνα) κάθε είδους ανάρτηση. Αυτός ο ψευδόπαπας, εάν είχε Πνεύμα καί αγάπη Χριστού, θά όφειλε νά είχε κλειδωμένο τόν Ιερόν Ναόν μέ τούς ολίγους πιστούς καί ουδείς νά μήν φορούσε τό εξευτελιστικό φίμουρο, αλλά νά τούς παρακαλούσε νά τό έχουν πρόχειρο εις τό σαγόνι, μόνο καί μόνο πρός αποφυγή €3000 προστίμου εκ τών αθέων τού καίσαρος. Επιπλέον νά είχε άνθρωπο στεκόμενο εκτός εκκλησίας, ώστε νά προειδοποιούσε διά τήν έλευση αστυνομικού οχήματος (διότι καταδόται πάντα υπάρχουν). Όσο διά τούς νεοεισερχόμενους, νά τούς συνιστούσε νά έχουν μιά μάσκα (…..φίμωτρο!!!!) εις τό σαγόνι πρός αποφυγή προστίμου καί ΟΧΙ νά τούς πετάξει έξω ο ψευδόπαπας. Απαράδεκτη καί άκρως αντιχριστιανική η ελεεινή συμπεριφορά του. Αγαπητέ μοι rembrandt, τά emails μου τά γνωρίζεις, όπως γνωρίζεις καί τάς λίαν αυστηράς μου θέσεις εις θέματα Πίστεως, διά τούτο, ορθώς θά πράττεις νά απευθύνεσαι απ’ευθείας πρός εμέ διότι πολλά εκ τών απαντητικών σχολίων μου δέν περνούν. Χαίρε εν Κυρίω μεθ’ολοκλήρου τής οικογενείας σου.

      1. Εντάξει καταλάβαμε, μη σπαταλάς τον “πολύτιμο χρόνο” σου προς “σχολιασμό, ως την τρελοπουστοκουνέλα κατίνα ” ! Να προσέξεις επίσης ιδιαιτέρως τις “ακραιφνείς Ορθόδοξες και λίαν αυστηρές τοποθετήσεις σου” και τις “αυστηρές σου θέσεις εις θέματα Πίστεως ” !

    16. Διότι θα τρελλαθούμε.
      Μου έλεγε χημικός ο οποίος δουλεύει σε μεγάλη εταιρία παρασκευής καλλυντικών πως ειδικά για τα γυναικεία μακιγιάζ και τα σχετικά προσώπου η ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ που χρησιμοποιείται είναι από τα ΝΕΚΡΑ ΕΜΒΡΥΑ γύρω από τα οποία γίνεται και μεγάλη αγοροπωλησία….
      Ο όποιος δήποτε μπορεί να καταλάβει.
      Όσο για τους ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΊΣ και τους παρατρεχάμενους Ο ΧΡΟΝΟΣ τους φτάνει στο τέλος του.
      Δεν είναι απειλή, απλά είναι η στοιχειώδης λογική της φύσης και της ζωής….είναι οι νόμοι της ζωής και του θεού οι οποίοι θα αφανίσουν εν ρυπή οφθαλμού όλους όσους προσπαθούν να διαστρέψουν την ανθρώπινη ύπαρξη.
      Όσο για τον ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΣΕΡΑΦΕΙΜ κάνει ομολογία πίστεως προσπαθώντας να ξυπνήσει συνειδήσεις…..
      Το μόνο σίγουρο έκαστος θα λάβει και τον μισθό του.

      1. και πλακουντα… Δειτε λιγο το θεμα που εχει παρει εδω και χρονια νομικη διασταση και μηνυουν τις γυναικες που δεν πηγαινουν να γεννησουν σε νοσοκομειο… και στην Ελλαδα φυσικα…

    17. Η εκαστοτε κυβερνωντες πρεπει να καταλαβουν οτι η Ορθοδοξος Εκκλησια εχει καποιους κανονες.
      Οπως και καποιοι κληρικοι επισης πρεπει να καταλαβουν οτι υπαρχει το Πηδαλιον συμφωνα με το οποιο πρεπει να συμβαδιζουν και να μη πρατουν οτι θελουν αυτοι.

    18. Για τον παπά στην καλαμάτα που έδιωξε πιστούς απο τον οίκο του Θεού θα επεμβεί κανένας;

    19. https://www.youtube.com/watch?v=3aQHvuyOOOg
      Σε αυτο το βίντεο νοσοκομειακός γιατρός με κορονοιο αναφέρει πως του δόθηκε φάρμακο ειδικο και για λίγους, ακριβως πριν διασωληνωθεί και σε 1 ώρα ήταν περδίκι, μετα το 4ο λεπτό θα το ακούσετε.. γιατι δεν υπάρχει αναλογη ευαισθησία άραγε απο τις αρχές?Γιατί δεν χορηγείται αυτό το φάρμακο και σε άλλους και ποιο φάρμακο είναι αυτό?

    20. ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ!!!
      Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ, ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω
      ΦΑΡΜΑΚΟ Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!
      ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ, Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ!!
      ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΔΕΛΦΙΑ!

      1. Εντελώς πληροφοριακά και εσύ με τις τρείς λέξεις που έγραψες δείχνεις αγράμματος.
        Οι λογοπλαστικές σου ικανότητες μοιάζουν με Ελληνομαθούς Αλβανού.
        Και για να μαθαίνεις : Χριστιανό….. όχι Χριστιανί….
        Kuptove ?

    21. Ας ενημερωθούν οι Αρμόδιοι από το Βατικανό ! Υπάρχει και σχετικό δημοσίευμα στον Ιστότοπο του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Βιοηθικής για τρεις γνωστές εταιρίες που παράγουν εμβόλια !

      1. Το Βατικανό εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση που ηθικά το κάνει αποδεκτό όλο αυτό… Μπες να το διαβάσεις

    22. Στην εκκλησια υπαρχουν πραγματικοι Αντρες ακομα… και οχι λουλουδες! Στην δικαιοσυνη δεν ξερω…

    23. Υπάρχουν ευτηχώς ακόμη ιεράρχες όπως τον σεβασμιώτατο Κυθήρων κ. Σεραφείμ και άλλους λχ τον πατήρ Αμβρόσιο τον δεσπότη Χίου και τον Ιερέα των πτωχών στήν Ρόδο κ.α. που τιμούνε την θρησκεία και τα ράσα τους και λένε την αλήθεια σε χαλεπούς καιρούς που τα πάντα κρέμονται στόν αέρα απο τα παρτάλια που μας κυβερνάνε

    24. Σίχαμα τα είναι οι δολοφόνοι ενός ολόκληρου λαού. Κοιμηθείτε ακόμα.

    25. Αναζητησα αλλά δεν βρηκα σχόλιο ενος εκ των πραγματικων γνωστεων της Αγιας Γραφης του Γρηγοριου(σχολιαζει εδω).
      Και αναφερομαι εις το προσφατο επεισοδιο,οπου ο Αρχιμανδριτης Φιλιππος,στον Ιερο Ναό του Φλαριου,εβγαλε εξω !! δυο πιστους διοτι δεν φορουσαν μασκα.Δικαιολογηθηκε ανοήτως-συμφωνα με πολλους,συμπεριλαμβανομενου και εμου.(Προφανως ο Ιερος Ναος χτιστηκε με δικα του εξοδα και τον θεωρει σπιτι του).
      Αγαπητε εν Χριστω Γρηγοριε,Ο ανωτερω Αρχιμανδριτης υπακουει στο πολιτικο συστημα,ενω ο Μητροπολιτης Κυθηρων Σεραφειμ,εχει άλλη γνωμη. Ποιος πραττει ορθοτερα;;
      (Παρακαλω τον Κυριο Χίο να το δημοσιευσει).

    26. Δέσποτα είσαι μάγκας. Ρίχνουμε αφορισμό όλοι σε αυτούς που αε διώκουν. Αφορισμό και αναθεμα.

      Πολεμάνε την Ορθοδοξία, την ελευθερία και την πίστη. Είμαστε σε πόλεμο με το κράτος και τον αφορισμενο τον Κούλη.

    27. Ποιούς νομίζετε ότι κοροιδεύετε ρε μαλάκες ? Πάτε να κάνετε τον Ελληνα μαζάνθρωπο..αλλά δεν σας βγαίνει. Γαμώ τη μασονία σας και τα συμφέροντά σας, κωλοφάρα καπιτα-ληστές συνεχιστές της φεουδαρχίας και της βασιλείας. Μόνο Έθνος και Λαός ρε. εσείς εκεί που πρέπει..

    28. Όλα τα φασιστικά καθεστώτα προσπαθούν να επιβιώσουν με την τρομοκρατία των ανθρώπων, δεν υπάρχει διάλογος υπάρχει μόνο μονόλογος και σκληρή τιμωρία των πολιτών.

    29. Την αληθεια ειπε ο μητροπολιτης Κυθηρων. Οπιος λεει την αληθεια σε αυτη την χωρα τον περναν απο τρελο μεχρι φυλακη. Κοιταξτε, τα βρισκουν και τα κανουν. Υπαρχει ομως μια κοκκινη γραμμη. Το κρατος οταν παραβει αυτη τη γραμμη να ξερει οτι ο κοσμος θα ξεσπασει εναντιον αυτου του συστηματος. Οι Τουρκοι παραμονευουν να φανε κανα νησι. Χρειαζομαστε πατριωτες (ανθρωποι που αγαπουν τους κατοικους αυτης της ταλαιπωρημενης γης). Λοιπον οταν ξεσπαθωσει θα ειναι φωνη λαου οργη Θεου. Αλλοιμονο σας κακομοιρηδες που τα βαζετε με την Ορθοδοξια και τον βασανισμενο κοσμακη που εχει χασει τοσα μεσα σε 10 χρονια. Οι αυτοκτονιες και οι αισχροτητες σε αυτον τον τοπο ειναι αισχος και ντροπη για τους πολιτικους που κυβερνουν.

    30. Αφου το γραφουν στις οδηγιες στο κουτι ρε παιδια για της αστραζενεκα κ το ρωσικο δεν ειπε ψεματα ο ανθρωπος.
      Δεν λεει ”εμβρυο μωρου απο εκτρωση” αλλα εχει κωδικο που αν γκουγκλαρεις σου βγαζει τι ειναι.
      Ακομα και στα καναλια εξαπατησης το ελεγαν αυτο περι ιστους νεκρου εμβρυου απο εκτρωσεις η χοιρου η πιθηκου για τα εμβολια sputnik v και astrazeneka.

    31. Που είναι λοιπόν οι αξιότιμοι κύριοι εισαγγελείς για όλους αυτούς που κυβερνησαν και κυβερνάνε παραβιαζοντας και καταπατώντας το Σύνταγμα εδώ και μια δεκαετια μέχρι και σημερα??????????? Τι είδους δικαιοσύνη είναι αυτή?????

    32. Πολύ σωστά τα είπε ο Δέσποτας χωρίς να διστάσει. Λιγα παλληκάρια σαν κι αυτόν που θέλει 1000 τσιόρδες και μαγιορκίνηδες. Το θέμα με τα εμβόλια που χρησιμοποιούν κύτταρα εκτρώσεων είναι γνωστό εδώ και πάνω από 10 χρόνια.Είναι γραμμενο σε βιβλία που είχα τη τύχη να διαβασω. Γραμμενα απο επιστήμονα παρακαλώ

    33. Γροθιά στο στομάχι αποτελούν τα λόγια του Πατέρα Παΐσιου Παπαδόπουλου, ο οποίος μιλώντας στον Focus Fm 103,6 για τους ιερείς που εμβολιάζονται μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, αλλά και για αυτούς που έφτασαν στο σημείο να διώξουν πιστούς μέσα από τις Εκκλησίες, έκανε λόγο για ποιμένες που έχουν χάσει τον στόχο τους και για υπάλληλους μιας συστημικής θρησκείας που δεν εκφράζουν την Ορθοδοξία!

      Ο Πατέρας Παίσιος απαντώντας σε ερωτήσεις του Στέφανου Δαμιανίδη σημείωσε ότι είναι αδιανόητο να μετατρέπονται ενορίες https://www.youtube.com/watch?v=TCMBuDZy79g&ab_channel=FocusFM103.6

    34. Χαίρε λίαν αγαπητή μοι αδελφή εν Χριστώ Δέσποινα. Νά είσαι πάντα ευλογημένη οικογενειακώς υπό Τού Κυρίου καί Θεού καί Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού.
      Ορθότατη η παρατήρηση τού αγαπητού μητροπολίτου καί θά συμπλήρωνα ότι ήτο …..λίαν επιεικής!!!!! όσον αφορά τό δυσειδές περιεχόμενο τού σατανοεμβολίου τό οποίον εκτός από υπολείμματα εμβρύου, κρύπτει επίσης μολύνσεις HIV, AIDS καί ό,τι άλλο τούς κατηύθυνε ο διάβολος πρός παρασκευή αυτού τού κατηραμένου προϊόντος. Ποίοι εισίν εκείνοι οι οποίοι τό παρασκευάζουν;;;;; Ποίοι όσοι τό προάγουν;;;;;;; Ποίοι όσοι (δικτατορικώς) τό επιβάλουν;;;;; σατανάδες μεταμορφωμένοι όλοι των μέ άπειρες αποδείξεις περί τού βορβορώδους εσωτερικού των (όπως οι κυβερνητικοί καί αντιπολιτευτικοί τού σατανοκαρκινοβουλίου, ενάντιοι εις κάθε τι τό Ορθοδόξως Χριστιανικό καί τής Ελλάδος γενικότερα), άσπονδοι εχθροί Πίστεως καί Πατρίδος, συνεπώς ΔΕΝ υπάρχει ούτε μία περίπτωση εις τήν απειριοστή νά επιθυμούν τό καλό τού λαού, αντιθέτως, διακαώς επιθυμούν τήν ολική καταστροφή καί αφανισμό Ορθοδόξων Πατριωτών, διά τούτο καί διώκουν καί φυλακίζουν κάθε ενάντιον εις τά δαιμονιώδη σχέδιά των. Εξ άλλου, εξ ολοκλήρου τό δικαστικό, αστυ(α)νομικό, στρατιωτικό, εκπαιδευτικό, οικονομολογικό κλπ σώμα εισίν υποδουλομένα εις τάς ανόμους διαταγάς τών τουρκόσπορων καί γνησίων απογόνων τού κανίβαλου κεμάλ ατατούρκ καί παρόμοιοι μειοδότες όπως τούς νέρων, διοκλητιανό, ηρώδη κλπ. Ίδια καί χειρότερα δαιμονιώδη καθάρματα αυτών. Οπότε, φυσικό επόμενο ήτο νά διώξουν τόν αγωνιστή μητροπολίτη. Τό παράξενο θά ήτο εάν δέν προέβαιναν πρός αυτή τήν κατεύθυνση. Εξορυγνύουν όλο καί βαθύτερον τόν αιώνιο λάκκον των όλα αυτά τά αναθεματισμένα αποβράσματα, έχοντες τήν ψευδή καί απατηλή εντύπωση ότι επειδή ήρπασον (μέσω μυριάδων ψευδών καί απάτης) τήν πρόσκαιρη κουτάλα τής εξουσίας, νομίζουν ότι έγιναν κυρίαρχοι τού κόσμου, σκώληκες καί όφεις κολοβοί όντες, δαιμονιώδη τρισκατάρατοι, καίοντε καί δέν τούς αφήνει ο καθοδηγητής των πονηρός νά μελετήσουν Τόν Λόγον Τού Θεού καί ειδικώς εις κεφάλαιο ΣΤ’ Σοφίας Σολομώντος ίνα πληροφορηθούν περί τής ανταποδώσεως εκ Θεού πρός αλαζόνας γυφτοκυβερνήτας.
      Christianismos1985@gmail.com

    35. ΕΦΟΣΟΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ……

    36. Ναι θα τον δικάσουν κι αυτόν όπως τον Πετράκο…. Τίποτα δε κάνουν γιατί τίποτα δε μπορούν να κάνουν, όλα αυτά είναι για εκφοβισμό του κοσμάκη.

    37. Ενώ ο Ναυπάκτου ,υποταγή αμέσως για να τον κάνουν αρχιεπίσκοπος, αρε Ντανιέλα…

    38. Μακριά τά βρωμερά σας χέρια από τόν σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυθήρων Σεραφείμ.Η Νεοταξίτισα εισαγγελέας Πειραιώς δέν έχει άλλη δουλειά νά κάνει;Στήν Αθήνα καί στόν Πειραιά κυκλοφορούν ελεύθεροι δολοφόνοι,μαχαιροβγάλτες,σωματέμποροι,ανοιχτές πιάτσες ναρκωτικών στήν Ομόνοια καί ή κυβέρνηση τού δοσίλογου Μητσοτάκη κάνει ότι δέν βλέπει.Τό μίσος κατά τών Ελλήνων καί τής εκκλησίας όσο πάει καί μεγαλώνει.Τώρα θέλουν νά ρίξουν στά μπουντρούμια τόν Σεβασμιώτατον Μητροπολίτη Σεραφείμ όπως τόν Γέρο τού Μωριά.Αθεοι,ανθέλληνες.
      Γιάννης Λάκων

    39. Μπράβο Δέσποτα ο λαός είναι μαζί σου αλλά το σημαντικότερο είναι ότι ο Θεός είναι μαζί σου. Προχώρα! Άξιος!

    40. Θα του κλασουν τα σκήπτρα οι γερμανοδουλοι

    41. Δόθηκαν λέει αλλά 20 φρέσκα μύρια στα κανάλια για την ανάλογη διαφήμιση του εμβολίου και η εντολή να θάβετε όποιος τολμά να εκφέρει διαφορετική άποψη.
      Οπότε και με τη βοήθεια του Εισαγγελέα φανταστείτε τι θάψιμο θα φάει ο Μητροπολίτης.

    42. Ορθότατη η παρατήρηση τού αγαπητού μητροπολίτου καί θά συμπλήρωνα ότι ήτο …..λίαν επιεικής!!!!! όσον αφορά τό δυσειδές περιεχόμενο τού σατανοεμβολίου τό οποίον εκτός από υπολείμματα εμβρύου, κρύπτει επίσης μολύνσεις HIV, AIDS καί ό,τι άλλο τούς κατηύθυνε ο διάβολος πρός παρασκευή αυτού τού κατηραμένου προϊόντος. Ποίοι εισίν εκείνοι οι οποίοι τό παρασκευάζουν;;;;; Ποίοι όσοι τό προάγουν;;;;;;; Ποίοι όσοι (δικτατορικώς) τό επιβάλουν;;;;; σατανάδες μεταμορφωμένοι όλοι των μέ άπειρες αποδείξεις περί τού βορβορώδους εσωτερικού των (όπως οι κυβερνητικοί καί αντιπολιτευτικοί τού σατανοκαρκινοβουλίου, ενάντιοι εις κάθε τι τό Ορθοδόξως Χριστιανικό καί τής Ελλάδος γενικότερα), άσπονδοι εχθροί Πίστεως καί Πατρίδος, συνεπώς ΔΕΝ υπάρχει ούτε μία περίπτωση εις τήν απειριοστή νά επιθυμούν τό καλό τού λαού, αντιθέτως, διακαώς επιθυμούν τήν ολική καταστροφή καί αφανισμό Ορθοδόξων Πατριωτών, διά τούτο καί διώκουν καί φυλακίζουν κάθε ενάντιον εις τά δαιμονιώδη σχέδιά των. Εξ άλλου, εξ ολοκλήρου τό δικαστικό, αστυ(α)νομικό, στρατιωτικό, εκπαιδευτικό, οικονομολογικό κλπ σώμα εισίν υποδουλομένα εις τάς ανόμους διαταγάς τών τουρκόσπορων καί γνησίων απογόνων τού κανίβαλου κεμάλ ατατούρκ καί παρόμοιοι μειοδότες όπως τούς νέρων, διοκλητιανό, ηρώδη κλπ. Ίδια καί χειρότερα δαιμονιώδη καθάρματα αυτών. Οπότε, φυσικό επόμενο ήτο νά διώξουν τόν αγωνιστή μητροπολίτη. Τό παράξενο θά ήτο εάν δέν προέβαιναν πρός αυτή τήν κατεύθυνση. Εξορυγνύουν όλο καί βαθύτερον τόν αιώνιο λάκκον των όλα αυτά τά αναθεματισμένα αποβράσματα, έχοντες τήν ψευδή καί απατηλή εντύπωση ότι επειδή ήρπασον (μέσω μυριάδων ψευδών καί απάτης) τήν πρόσκαιρη κουτάλα τής εξουσίας, νομίζουν ότι έγιναν κυρίαρχοι τού κόσμου, σκώληκες καί όφεις κολοβοί όντες, δαιμονιώδη τρισκατάρατοι, καίοντε καί δέν τούς αφήνει ο καθοδηγητής των πονηρός νά μελετήσουν Τόν Λόγον Τού Θεού καί ειδικώς εις κεφάλαιο ΣΤ’ Σοφίας Σολομώντος ίνα πληροφορηθούν περί τής ανταποδώσεως εκ Θεού πρός αλαζόνας γυφτοκυβερνήτας.

    43. Σε αλλες περιπτώσεις σοβαρες δεν επεμβαίνει… Εδω βρεθηκε αμεσως εισαγγελέας να επέμβει!!!! Ωραια δημοκρατία εχουμε να μην μπορουμε να εκφερουμε γνωμη…ρε ουστ!!!!!

    44. Εξυπνάκηδες, ένα συστατικό των σύγχρονων εμβολίων, είναι επεξεργασμένες πρωτείνες εκτρωτικού ιστού ,διότι συμβάλει στην μεταφορά συστατικού των εμβολίων στον άνθρωπο.Δεν ξέρω αν το εμβόλιο της εταιρείας του εβραίου Μπουρλά και των μογγολότουρκων κολλητών του έχει τέτοια συστατικά.Πάντως ο παπάς δεν είπε κάποιο ψέμα,τώρα για την ευαισθησία πολλών εισαγγελέων …μόνο ο Μέγας Αρχιτέκτων του Σύμπαντος ξέρει….

    45. Τα εμβολια του Κορωνιου δεν φτιαχτηκαν να καθαρισουν κοσμο οπως πολλοι διαδιδουν χωρις να ξερουν και φαινονται ψεκασμενοι. Ο λογος που φτιχτηκαν δεν ειναι φυσικα για να σωσουν τον Κοσμο το συστημα που πρωτη φορα εφαρμοζεται θα ενωματωσει στο DNA των ανθρωπων την ιδοτητα ενος ειδους τσουχτρας που ιριδιζει ο λογος ειναι θα μπορουν να σκαναρουν τις φλεβες μας .Με λιγα λογια ο λογος ειναι ο απολυτος ελενχος και εντοπισμος .

      1. Πες και πως λένε το ένζυμο που παράγει την βιοφωταύγεια. Λέγεται «Λουσιφεράση» ή «λουσιφερίνη» εκ του Lucifer ελληνιστί Εωσφόρου.

    46. Δεν ντρέπονται λίγο! ‘Επιστήμονες’, όπως ο Τσιορδας κ ο Μαγιορκινης λένε κ ξελενε ανακρίβειες κ ψέματα, χωρίς να παρεμβαινει κανένας εισαγγελέας!
      Μπράβο στον Μητροπολίτη! Προσωπικά θα προτιμούσα να με ‘δικάζουν’ οι άνθρωποι και να έχω την αγάπη του Θεού, παρα να μου δίνουν τα εύσημα κάτι Ευαγγελάτοι κ λοιποί!

    47. Θεωρητικά δλδ ο συγκεκριμένος αν δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο για τον λόγο αυτό θα πρέπει ν’ αρνείται όλα τα εμβόλια.

    48. Αλήθεια λέει. Κυρίως για το εμβόλιο της ASTRA ZENECA KAI SPUTNIK ( εμβόλια αδενοϊών) αλλά και στο mRNA.
      Σε όλες τις πειραματικές εργαστηριακές δοκιμές εμβολιων χρησιμοποιούν κύτταρα εκτρώσεων. Το αν αυτά περιέχονται στο τελικό προϊόν δεν το γνωρίζουμε. ΚΥΤΤΑΡΑ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ
      ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.

    49. Και τι θα του κάνουν του Μητροπολίτη;;;; Είμαστε μαζί του και τον στηρίζουμε. Και είμαστε πολλοί.
      Τους έχουμε βαρεθεί 10 μήνες να μας λένε τα ίδια και τα ίδια και 15 μέρες να μας λένε κάθε μέρα ότι δεν μπορούμε να είμαστε πάνω από 9 άτομα μαζεμένα στο σπίτι.

    50. Ποιος είπε ότι οι εισαγγελείς είναι κλινηρεις,εδώ βλέπουμε αστραπιαία αντίδραση στη δήλωση το Δεσπότη,να του ρουφήξουν το αίμα,να τον αφήσουν σαν λεμονοκουπα,να τον ξυρίσουν,να τον δηλητηριάσουν όπως τον Χριστόδουλο….όπως σίγουρα τους εχουν διατάξει οι παρασκηνιακοι αιώνιοι κουμανταδοροι μας.

    51. Δεν υπάρχει κυβέρνηση που να έχει ασκήσει περισσότερες διώξεις σε ιερείς. Όλος ο κρατικός μηχανισμός είναι απολύτως ελεγχόμενος. Διέταξαν την κατάργηση του συντάγματος και σε μηδέν χρόνο καταργήθηκε όλο το σύνταγμα άμεσα.

    52. Ελευθερία του λόγου. Όποιος λέει κάτι διαφορετικό από την κυβέρνηση άμεσα προκαλεί την παρέμβαση του εισαγγελέα.

      1. Αντίχριστο μουσλιμι του κερατα στην τρύπα σου για παντα…

      2. Σιχαμα
        Είσαι και φαίνεσαι!!!
        Άντε χρονιαρες μέρες!!!
        Ο Μητροπολίτης σε πείραξε!!
        Άλλοι κι άλλοι σου κάνουν άλλα κι άλλα μα Μούγλα εκεί!!!
        Άντε ξυσε πατσες!!!!!

      3. Μας εξηγείς σε παρακαλώ με ποιό τρόπο είναι βρωμο- και σίχαμα και πως εσύ το γνωρίζεις αυτό.
        Ευχαριστώ.

      4. σιχαμα ειναι αυτοι που βγαινουν καθε μερα στις 6 στο μπουρδελοκουτι και μας τα κανουν αφροτσουρεκα με τις πιλαφες που λενε συνεχεια ο παπας σε πειραξε εσενα μιασμα?

    53. Δόξα τω Θεώ υπάρχει ελπίδα όταν βγαίνουν μπροστά Παπαφλέσσα σαν τον Μητροπολίτη Σεραφείμ.

    54. Δέσποτα είσαι παλικάρι και μη φοβάσαι τους κωρονοχ3στηδες εισαγγελείς. Απόστημα είναι και θα σπάσει.

      1. Κι ο σκοταδισμός των χριστιανοταλιμπάν, απόστημα είναι και θα σπάσει.

    Comments are closed.