ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΚΟΥΛΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙΣ, ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ.

    Κοινοποίηση:
    ev4vbs0xeaax86f

    Οι αρχές ασφαλείας πραγματοποίησαν επιδρομή στο Άλσος Νέας Σμύρνης κυνηγώντας πολίτες που βρίσκονταν εκεί προκειμένου να τους επιβάλουν «πειθαρχία στο lockdown» χωρίς να υπάρχει καμία παραβίαση από την πλευρά των πολιτών!

    Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, όταν ομάδα αστυνομικών επέβαλλε πρόστιμο  σε μια οικογένεια (!) που καθόταν απλά σε ένα παγκάκι για να ξεκουραστεί από την βόλτα της, με την αιτιολογία ότι «Η κυβέρνηση απαγορεύει στους πολίτες να κάθονται όταν βγαίνουν εκτός οικίας»!

    Το γεγονός αυτό εξόργισε τον υπόλοιπο κόσμο που βρισκόταν εκεί, φωνάζοντας κατά των Αστυνομικών «Τι κάνετε εκεί» και «Τι πράγματα είναι αυτά, δεν ντρέπεστε;».
    Οι «μικροί ήρωες» του Μ.Χρυσοχοΐδη αντέδρασαν και με επίδειξη και χρήση των γκλομπ άρχισαν να κυνηγούν τον κόσμο μέσα στο Άλσος!

    Μάλιστα κυνήγησαν και ένα νεαρό ο οποίος τραβούσε βίντεο με την αδικαιολόγητη αστυνομική βία.

    Ακολούθησε «μάχη» σώμα με σώμα με τους  αστυνομικούς να ζητούν και ενισχύσεις από δυνάμεις των ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ, οι οποίες επέδραμαν κρατώντας όπλα.

    Το κυνηγητό των πολιτών και ο ξυλοδαρμός του πολίτη όμως προκάλεσε μία μία εξέγερση στην πόλη. Εκτός από επτά προσαγωγές, οι αστυνομικές δυνάμεις αυτή την ώρα πυκνώνουν την παρουσία τους στην πόλη, καθώς από κάθε γειτονιά της Νέας Σμύρνης, ξεσηκώνονται κάτοικοι και βγαίνουν στους δρόμους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Κάρα στημένο , τα πανο έτοιμα τα είχαν. Ο τύπος που τραβάει το βίντεο λέει στην κοπέλα που περνάει , ” κάνε στην άκρη κάνε στην άκρη” και κανένας μπάτσος δεν του κάνει παρατήρηση που τους βιντεοσκοπεί από 2 μέτρα απόσταση …. ο άπλυτος που δήθεν τρώει ξύλο κάποια στιγμή χαμογελάει , το ” πονάω ρε μαλακα” δείχνει οικειότητα … σαν να έλεγε ” όχι τόσο δυνατά ρε μαλακες το παρακάνατε” …. όσο για τις οικογένειες , ούτε μια δεν θα δείτε τριγύρω.

    2. Πρέπει να έχουν φωλιά κάπου κοντά στην πλατεία Ν.Σμύρνης οι Αναρχομπάχαλοι.

    3. Όταν λιβανιζατε τον χρυδοχουντιδη και λέγατε ότι θα βάλει τάξη στα Εξάρχεια και σε όλη την χώρα ήταν καλά;πάρτε να έχετε τώρα ,όταν το καλοκαίρι του 19 ψηφίζατε και με τα δύο χέρια ηταν καλά; Πάρτε τα στην Κεφαλά ,λες και δεν ξέρατε τι εστί ΝΔ και Μητσοτάκης

      1. Καλά έκαναν.. Έπρεπε να φύγει ο θίασος ΣΥΡΙΖΑ….

    4. ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΤΕ.
      ΧΤΥΠΟΥΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.
      ΠΟΙΟΣ ΞΕΧΑΣΕ Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΓΚΕΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΕΣ?
      TΩΡΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΜΠΛΟΚΟ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΙΑΝΙΣΟΥΝ. ΛΙΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ.
      ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
      Η ΧΑΜΗΛΗ ΕΚΠΕΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ IQ, ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΠΑΤΣΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΤΩΓΩΝΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ ΤΙΠΟΤΑ.

    5. Πως αλλιως θα πλουτησει ο Κουλης
      αν δεν επιβαλλει προστιμα
      δεν του φτανουν οσα περνει απ την ΕΕ
      για την λαθροεπικοιση της χωρας και το ξεπουλημα του Αιγαιου.
      Τα παρασιτα της πολιτικης εξουσιας πρεπει να μας αδειαζουν την κοινωνια
      αρκετα μας ρουφηξαν το αιμα

    6. Κομμουνιστική χώρα και κομμουνιστές κάτοικοι.

    7. Αυτοί δεν είναι κανονικοί αστυνομικοί,είναι οι νέοι πραιτωριανοι-ειδικοι φρουροί,που προσέλαβε από τα γυμναστήρια,χωρίς καμία εκπαίδευση και αγωγή,να δέρνουν τον κόσμο.Οι κανονικοί αστυνομικοί μετά από πανελλήνιες εξετάσεις εκπαιδεύονται τρία με τέσσερα χρόνια για να μάθουν να κάνουν την δουλειά τους σωστά.

    8. ΞΥΛΟ ΣΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΩΡΑΙΑ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ.

    9. Μα παντα η δεξια ηταν υπερ της αστυνομοκρατιας τρομοκρατιας απο αυτους εμαθε και το αριστερο @ρχιδι ο τσιπας 😉

    10. Πήραν αυτά τα .. καλοπαιδα πριν δύο χρόνια.. καμιά 1500 άτομα με συνοπτικές διαδικασίες, εκπαίδευση δύο μηνών και τα πήγαν στη διεύθυνση στο Γουδή και την έχουν δει Ράμπο.Μαζεψτε τους, τραβήξτε τα λουριά τους γιατί τα λουριά έχουν δύο άκρες.

    11. Βρε παιδιά το γεγονός ότι μέσα σε λίγη ώρα εμφανίστηκαν 100αδες άτομα με έτοιμα γραμμένα πανό ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΟΝΗΡΕΥΕΙ; μήπως ήταν στημένο;

    12. Βγήκε στην επιφάνεια το αληθινό πρόσωπο της δεξιάς συντηρητικής παράταξης που αγαπάει και σέβεται τον πολίτη, στηρίζει τον ιδιωτικό τομέα, παραγκωνίζει το δημόσιο, ευεργετεί τους βιομηχάνους, διασπαθίζει τον εθνικό πλούτο, πράττει αναδιανομή του εισοδήματος εις βάρος των πολλών, θωρακίζει τη χώρα με διενέργεια εξοπλιστικών προγραμμάτων, νοιάζεται για την υγεία των πολιτών….φτιάχνοντας νέες δομές υγείας…κτλ..κτλ.
      Ζήτω η Νεο Ταξική Δημοκρατία του Μητσοτάκη…συνεχίστε το καταστροφικό σας σχέδιο όσο προλαβαίνετε, διότι η πορεία σας φθάνει στο τέλος της.
      Αρκετά σας ανεχθήκαμε, αρκετά ασελγήσατε πάνω στον λαό…συνεχίστε την προπαγάνδα του 38-40% μέσω των ελεγχόμενων ΜΜΕ…σε λίγο δε θα σας σώζουν ούτε οι καναλάρχες ούτε οι ολιγαρχικές συμπεριφορές σας.
      Ούτε σε 30 χρόνια δε θα ξαναδείτε εξουσία…διεφθαρμένοι αγύρτες…ΔΡΟΜΟΟΟ

    13. Στρατος κατοχης, προστατες παιδεραστων δολοφονων ανθελληνων σατανιστων

    Comments are closed.